HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

De medewerker met wie ik contact moest opnemen om de televisie te retourneren, verstrekt onjuiste informatie en probeert de klanten van PlatteTV te misleiden. De winkel houdt zich niet aan de eigen verkoopvoorwaarden en de Wet Koop op afstand die van toepassing is. Denk goed na of je hier wil bestellen.

De verzending geschiedt door PostNL en de doos heeft vrij grote deuken en krassen. Binnen de doos was de hoes van de televisie (deels) verscheurd en was het vulmateriaal een beetje vies/beschadigd.

Heel erg slecht! Hier kan ik niets anders over zeggen. Één van de medewerkers van de klantenservice die voor mij de bestelling had geplaatst en met wie ik contact moest opnemen om deze bestelling te retourneren, durft 25 Euro voor het ophalen van de televisie te vragen terwijl dat helemaal niet klopt. Op de website van PlatteTV staat duidelijk aangegeven dat je een artikel binnen de 14 dagen bedenktijd geheel kosteloos mag retourneren wat door een andere medewerker van de klantenservice eerder werd bevestigd. De vraag waarom ze opeens 25 Euro van me wilde hebben en waar die retourvoorwaarde op was gebaseerd, kon ze niet beantwoorden. Ik kreeg van haar ook te horen dat PlatteTV het aankoopbedrag op mijn creditcard niet kan terugstorten hoewel dat mijn betaalwijze is. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en dat duidt op incompetentie van de medewerker in kwestie. Ook worden mijn e-mails door haar of andere medewerkers niet beantwoord en word ik als klant niet geholpen.

Edit (27-07): Ik werd net door een medewerker van PlatteTV gebeld die me heeft verteld dat de defecte televisie kosteloos zal worden opgehaald. De terugbetaling zal volgens hem via de originele betaalwijze plaatsvinden.

It was easy to get in touch with company to ask for discount. It was easy to order online with a discounted price. The TV arrived very next day. Very smooth!

Prettig contact met desk medewerker Tim.
Snelle reactie en goede afspraak. .
Voor herhaling vatbaar !!!

het bestellen en de hulp vooraf was goed, na het bestellen en betalen geen reactie meer, zou de volgende dag geleverd worden, nee dus 2 maal 15 minuten aan de telefoon in de wacht gestaan zonder contact , live chat gestart 6 minuten in de wacht.
helaas de Philips tv is niet voorradig ( op de web site staat wel op voorraad voor 21:00 uur besteld volgende dag levering ) na een aantal heen en weer vragen waarschijnlijk pas over 2 dagen levering. geen enkele oplossing van Plattetv .zou een mail krijgen van het chat gesprek helaas ok dit niet nagekomen.

nog geen mail en de tv is nog steeds niet afgeleverd.

Goedemorgen,

Dat klinkt helemaal niet zoals het hoort en u van ons mag verwachten, onze excuses hiervoor!

Kunt u uw ordergegevens even doorsturen naar contact@plattetv.nl? Ik zoek graag uit wat er mis gaat bij uw bestelling en zal dan ook opheldering geven over de actuele status.

Ik zie uw reactie graag tegemoet en help u verder!

Tim
PlatteTV

Een soundbar via Tweakers gevonden.
Via prijzen door gelinkt naar plattetv.nl bij 10 winkels op voorraad hele bestelproces kun je gewoon doorlopen terwijl in werkelijkheid product niet leverbaar is en nooit meer zal zijn.
Als je ze er op wijst.. Tweakers verwijst je door naar foute website wij niet. Nu ben ik geen ict'er maar dit lijkt me toch echt een fout van plattetv.nl

Een soundbar via Tweakers gevonden.

Wijsneuzerig. Niet mee wilen denken geen oplossing geen alternatief, niets.

Beste heer/mevrouw,

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft bij uw aankoop bij PlatteTV, dat is zeker niet de bedoeling.

Ik zoek graag uit wat hier precies mis is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen. Zou u daarom uw ordernummer even willen toesturen? U kunt mij bereiken via contact@plattetv.nl

Ik wil in ieder geval namens heel PlatteTV onze excuses aanbieden voor het ontstane ongemak en wij doen er alles aan om dit een volgende keer te kunnen voorkomen.

Tim
PlatteTV

Via mailformulier contact gezocht voor beste prijs voor Sonos Move. Heel snel antwoord en goede prijs. Ook bestelproces was super.
Nog geen ervaring voor eventuele retour

Direct na bestelling verzendbevestiging

Snelle reactie

Offerte via email, leuke aangepaste prijs, goed advies en snel reageren op de mail. I like it

Op 31 maart heb ik bij PlatteTV een Philips 55Oled 935 gekocht.
Op 23 april heb ik bij PlatteTV gemeld dat er horizontale strepen in het beeld zijn.
Door PlatteTV werd een servicemonteur van CERepair ingeschakeld. Bij de eerste reparatie is het beeldscherm gewisseld zonder resultaat. Bij de tweede reparatie is het moederbord vervangen door een gebruikt moederbord dat door de servicemonteur van CERepair werd bevestigd. Die reparatie was ook zonder succes. De servicemonteur wist niet wat de oorzaak was. Contact opgenomen met PlatteTV om de koop te ontbinden. PlatteTV weigert de koop te ontbinden. Volgens PlatteTV moet ik nogmaals de TV laten repareren of inruilen voor goede inruilprijs. Inmiddels heb ik meerdere e-mails gestuurd naar PlatteTV met het verzoek om de koop te ontbinden zonder resultaat. Helaas is PlatteTV niet aangesloten bij de Geschilcommissie en heeft geen webshop Keurmerk. Pas na inschakeling van mijn rechtsbijstand verzekering heeft PlatteTV aangeboden de tv om te ruilen voor een nieuwe tegen betaling van
€ 39 transportkosten. Om een verdere procedure te voorkomen heb ik betaald.
Na 3 maanden op 29 juni nieuwe tv gekregen.
Helaas heb ik te laat op internet naar klachten gezocht over PlatteTV.
Mijn ervaring met PlatteTV is catastrofaal. Conclusie nooit meer bij PlatteTV iets kopen omdat de service slecht is.

verzending was snel

Bieden TV's aan om bovenaan de laagste prijs te staan maar leveren vervolgend niet en proberen te upsellen

PlatteTV.nl verkoopt een TV voor de laagste prijs op internet. Zodra je een order hebt gedaan voor die TV krijg je een berichtje "uw order staat op hold, we hebben namelijk een nieuwere, betere TV en die kost maar een paar tientjes extra" Wat blijkt? Ze hebben die andere TV gewoon niet maar verkopen hem wel om maar bovenaan de goedkoopste aanbieders te komen.

Telefonisch meer dan een half uur gewacht maar nog steeds niemand beschikbaar. Chat support probeert ook nog een te upsellen en draait om de vragen of ze de TV überhaupt wel op voorraad hebben heen.

Wij bestellen in ieder geval niet meer bij deze shop.

Telefonisch onbereikbaar en chat probeert te upsellen. Ze leveren dus niet wat ze verkopen.

Gehele bestelprocedure via mail verliep zeer vlot. De mailwisseling verliep telkens met dezelfde persoon, dit ervaar ik als zeer prettig.

Binnen 1 dag 2 TV's geleverd, tsja dan doe je het goed!

Fijne begeleiding richting de uiteindelijke bestelling met medeneming van mijn wensen. Prima prijsaanbod. Onderhoud over de mail verliep correct en snel.

Uitstekende begeleiding. Ik kom hier zeker weer terug.

De informatie over beschikbaarheid is misleidend. Ze zeggen "direct afhalen in 10 winkels", maar dat blijkt niet waar te zijn.

In de pricewatch geven ze aan dat ze binnen 24 uur leveren, en ik kon bij het bestellen inderdaad kiezen voor levering de volgende dag, maar bij navraag blijkt het product helemaal niet op voorraad te zijn.

De klantenservice probeerde zich er vanaf te maken met "als u verder geklikt had dan had u kunnen zien dat u contact op moest nemen over de levertijden". Dat komt op mij over als "u had verder moeten klikken om te zien dat we aan het liegen waren"

Was niet bekend met de winkel maar tweakers oordelen er goed over dus was geen moeilijke beslissing.
Na redelijk snel mail overleg een mooie deal kunnen regelen voor mijn oude TV en zodoende naar een iets hoger model kunnen kijken dan de oorspronkelijke planning was.
Dik tevreden.

Binnen paar dagen geleverd (kwam klein beetje extra tijd bij wegens ophalen oude tv) door 2 vriendelijke bezorgers dus naast deur openen zelf niet veel meer gedaan dan kijken en uit de weg blijven, helemaal top.

Verkoper en bezorgers in ieder geval prima.
TV werkt op eerste gezicht prima dus nog geen contact gehad met de service kant van de winkel.

Ik was op zoek naar een Samsung QE65Q95T. Met een snel en prompt contact, vriendelijke en goede service en een aantrekkelijke persoonlijke deal ruim onder de laagste prijs elders verdient Platte TV alle lof.

Uitermate tevreden en te spreken over de kwaliteit van de dienstverlening tot nu toe. Kom er zeker nog eens terug. Aanrader.

Verzending zelfde dag en kosteloos. Product wordt volgende dag al geleverd

Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. Uitstekende koopbegeleiding, waarbij wordt meegedacht in de vorm van mogelijk benodigde accessoires zonder opdringerig over te komen.

Je wordt gelokt door op de website te stellen dat een TV op voorraad is. Als je dan besteld en de dag erop voor de zekerheid belt om te voorkomen dat je voor niets rijdt, zit je eerst ruim 25 minuten in de wacht voor zowel de chat als de telefoon. En dan krijg je te horen dat de TV niet 'vrij' is, hetgeen hetzelfde is als: NEE, hij is toch gewoon niet op voorraad. u krijgt een mail als u de TV kunt ophalen.

De medewerker stetl vervolgens toe om een vergelijkbare TV ana te bieden. Ik heb 2 weken research gedaan om tot precies dit merk en dit model te komen, dan wil ik niet een voorstel voor een vergelijkbare TV! laatste antwoord: de winke gaat u zsm bellen. top dit :-(

Vanaf het moment van oriëntatie op een nieuwe tv tot aan de de bezorging en installatie voel je je als klant koning. Er wordt goed geluisterd (gelezen, want het contact gaat per e-mail) en er wordt bijzonder snel en professioneel gereageerd.

De nieuwe tv werd binnen 2 weken bezorgd en geïnstalleerd. Hier betaal je wel voor, maar zowel de bezorging als de installatie verliep heel prettig, snel met een heldere uitleg van de mogelijkheden van de tv.

Nadat ik de nieuwe tv thuis aan de muur had, bleek het afsluiten van het art store abonnement flink wat voeten in aarde te hebben. Dit lag echter bij Samsung en niet bij PlatteTV. Daar ik flink vastliep bij Samsung zelf (zij zouden een voorbeeld aan de klantenservice ban PlatteTV kunnen nemen!!) probeerde de klantenservice van PlatteTV mee te denken en helpen aan een oplossing.

Een duidelijke website, met gemak kunnen vinden wat ik zocht. Vrijwel altijd een van de goedkoopste aanbieders.

De klantenservice reageert snel, zeer prettig als je nog snel iets wilt weten over een product.

I was interested in Polk S60e floorstanding speakers. The listed price was bit higher than i wanted to spend. So i contacted PlatteTV and they were able to offer a special price. What awesome service.

Super impressed - within a day i placed the order.

Webshop is easy to use and easy to find products.
Price was made better.

I will edit this review once i receive the unit. So far i am quite impressed.

Prettige shop met fijn en persoonlijk contact. Ik had al een tijdje een TV op het oog, de stoute schoenen aangetrokken en om een 'kortingsdeal' gevraagd. Binnen enkele minuten een mooie aanbieding in de mail ontvangen. Direct op de aanbieding ingegaan en een order geplaatst. Je krijgt dan nog enkele leuke aanbiedingen en advies voor kabels e.d. en uiteraard proberen ze je een extra servicepakket te verkopen, maar als je hiervoor bedankt is dat geen probleem en worden ze niet dwingend. E-mail contact is persoonlijk met steeds dezelfde persoon dus zo krijg je ook thuis net als in de winkel een persoonlijke benadering, wat erg fijn is.

TV de volgende dag al bezorgd door PostNL Extra @Home. TV wordt uitgepakt en getest (of hij aan gaat), maar verder installeren en of voetjes monteren moet je nog wel zelf doen, wat prima is, maar dus niet uitstekend.

Zoals beschreven prettig contact via e-mail. Je wordt niet ongevraagd gebeld en ze volgen dus uitstekend de voorkeur van de klant (ik wil mailen dus dan doen zij dat ook) en dat is erg fijn.

Perfecte service, deskundig advies, snelle reactie en super goede deal!!! Tot nu toe erg tevreden, en moet alle apparatuur nog ontvangen!! Ik kan platte tv zeer aanraden

Scorekaart voor HelloTV