HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Prima service. Contact opgenomen met PlatteTV voor een passend aanbod, binnen 10 minuten ontvangen en al snel een deal kunnen maken! Zeer aantrekkelijk geprijsd, zeker in combinatie met de cash back actie van Samsung.

Voor 21:00 besteld en netjes volgende dag in huis. Doos piekfijn in orde en de TV staat al te pronken!

Bedankt PlatteTV & Tim.

Niks op aan te merken. Goed verpakt en netjes geleverd.

Vriendelijk geholpen, top aanbod.

Goede service, kan het iedereen aanbevelen: refurbished LG OLED55G1 TV gekocht, ging na 5 dagen kapot, Tja, risico van het vak. Na een aantal dagen kwam er iemand langs voor het omruilen tegen een andere refurbished. Deze doet het helemaal naar wens. Ondanks dat ze eerder aangegeven hadden dat er op refurbisched tv's geen cashback zit, hebben ze uiteindelijk ook de cashback overgemaakt, omdat er te weinig tijd zou zijn voor mij om die via LG aan te vragen. Hulde.

Bestelling kwam keurig binnen. Het omruilen duurde dan wel weer 5 dagen.

Keurig te woord gestaan.

Erg goede klantenservice denken met je mee en zijn vriendelijk. Op vragen wordt snel gereageerd. Product voldoet ook helemaal aan onze wensen. Kortom ik kan iedereen platteTV aanraden

Snelle service

Leuke vriendelijke mensen die met je mee denken en ook weten waar ze het over hebben

"Snelle reacties. Goede service. Diverse tv's gekocht. En zeer tevreden over de manier van werken.

Wat een top product Oled 77"LG

Super snel word er geschakeld. We zijn hiermee snel op de hoogte van wat er speelt en wat mogelijk is.

Bought a Sony OLED 77A80J from PlatteTV and the experience was super smooth. Got customised quote and complete guidance on the product and warranty procedures etc. Simple payment option according to the customised quote that was provided to me.

Shipping organised with PostNLExtra@home to have the TV delivered next day morning itself. Super smooth service and handled well during delivery. The gentlemen from PostNL were super friendly too.

Tim from PlatteTV was so kind to help me in selecting the product and also provide a good offer which fits my wallet and also does justice to the product by itself. Was glad to have had conversation with the customer service as Tim was just very professional in nature and knew what he was telling me :)

Al een aantal jaren klant hier. Had laatst een qn93a hier besteld owv de goede prijs. Bleek van helderheid niet helemaal up-to-spec, dus retour gestuurd. Allemaal snel geregeld, dus goede verkoper!

niets speciaals

Mail en whatsapp zijn moeilijk te bereiken, best enkel via livechat contact opnemen waar het wel lekker snel gaat

Goede en vriendelijke communicate, snelle reacties op emails en goede prijs.
Moet nog wel geleverd worden.

Sony tv aangeschaft en philips tv + bowers en wilkens subwoofer ingeruild. Hier kreeg je 600 en 150 euro voor terug. Producten waren in nieuwstaat en met originele verpakking.
Deze worden nu voor 1348 en 492 online in de webshop weer verkocht. Als klant voel je je wel zo bedonderd worden. Ze mogen best wat winst maken, maar blijkbaar had ik een hogere inruilprijs kunnen krijgen voor deze artikelen.
Het zou ze sieren dat ze mij toch nog een x bedrag terug betalen, anders is dit na vele jaren laatste keer platte tv geweest. Let op: mijn ervaring en gevoel is dat je wordt gepiepeld bij inruil.

Telefonisch zijn ze eigenlijk niet bereikbaar. Uitsluitend via chat. Winkel krijg je helemaal niet te pakken.

Overzichtelijke website en ook is men prima bereid om met je tot een prijs te komen. Heb er een Denon AVR-X2700H besteld. Algemene beoordeling wordt zeer neergehaald door de ervaren klantenservice.

In het koopproces is men bijzonder behulpzaam, maar als iets niet/slecht leverbaar is kun je fluiten naar informatie over wanneer iets geleverd wordt. Op 27-6 de receiver besteld, toen expliciet gevraagd naar de levertijd (toen 3 dagen). Zijn inmiddels 9 weken verder en er is 0,0 informatie vanuit PlatteTV gekomen. Geen update op wat voor manier dan ook en dat is waar de schoen knelt.

Ik heb begrip voor het feit dat men geen controle heeft over of een levering door een leverancier wordt uitgesteld of zelfs geannuleerd, het pijnpunt hier is dat men de klant niet informeert hierover maar gewoon lekker laat sudderen tot ze gefrustreerd worden en de informatie komen halen die al lang bekend was. PlatteTV: Dan ben je te laat en dit leidt tot klantverlies. Communicatie is hier het sleutelwoord.

Goede communicatie met Platte Tv om tot de gewenste prijs te komen.moet nog wel geleverd worden.

Na aanleiding van mijn prijsaanvraag een scherpe prijs voor mijn tv mogen ontvangen. Alles in orde gemaakt en bestelling geplaatst, bestelling volgende dag geleverd en tv werkt volledig naar behoren. Top!

PlatteTV heeft een gemakkelijke site waarbij ik snel mijn gewensten producten kan op zoeken en vergelijken. Daarnaast zijn de prijzen ook zeer aantrekkelijk. Vandaag een mooie Denon set besteld, nu is het nog wachten op de levering!

Ik heb via e-mails contact gehad met Tim van de klantenservice. Hij heeft me snel en vriendelijk geholpen bij het bestellen van mijn producten. Hartelijk dank!

Goede en snelle service, top service van PlatteTv
Snelle beantwoording van vragen via de mail!

Erg goede en snelle levering.

Prima geholpen door Tim met goede voorlichting en een mooie aankoopprijs in de kortingsweken van Platte TV

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd op de afgesproken tijd.

Ik ben zeer tevreden over PlatteTV vanaf het eerste online (mail) contact met de support. Men reageert zeer snel en deskundig en ook nog de beste prijs voor mijn LG Oled TV. Levering binnen 24 uur en ook nog mijn 12 jaar oude TV goed kunnen inruilen, deze werd gratis opgehaald. De jongen van Platte TV die de oude TV kwam ophalen heeft mij ook nog geholpen met een aantal technische vragen over de nieuwe TV. Dus zeer zeker 5 sterren van mij.

Top samenwerking tussen Platte TV en PostNL extra@home. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de levering. Een 1/2 uur voor levering belde de chauffeur ook nog eens.

Ontzettend blij met de jongens in Zoeterwoude! Op 11/8 tv gekocht (The Frame, zelf opgehaald). Ik werd geholpen door Timothy (en later ook door Burak). Geen agressieve verkoop/upselling, maar nette, professionele jongens die ons zelfs gebeld hebben om te checken of alles goed was gegaan met installatie van onze nieuwe tv. Daar hadden we toevallig wat problemen mee, maar ze hebben het binnen een paar dagen opgelost. Blij met hun service!

Makkelijk contact via e-mail en ik kreeg altijd snel een reactie terug met volledige informatie.

Middag besteld volgende ochtend geleverd

Fijne korting gekregen

Zeer snelle reactie en een erg goed aanbod mogen krijgen. Goed en netjes door de bestelprocedure geloodst . Voor goed advies, scherpe aanbiedingen en makkelijk bestellen is Platte TV zeker aan te raden

Erg prettige communicatie met medewerker Tim

Prima snelle reactie via mail. Via de telefoon zijn ze lastiger bereikbaar. Mooie TV gekocht tegen scherpe prijs

Prijsverschil moet ergens vandaan komen.
Telefonisch niet bereikbaar, whatsapp wordt niet op gereageerd.
Let op bezorgvoorwaarden zijn misleidend.
Er staat op de website vermeldt dat pakketten 2 maal worden aangeboden, maar na 1 x worden ze de volgende dag op een random posnlpunt gedumpt.

Als je niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Indien je ook deze aflevering mist, kun je de bestelling nog drie weken ophalen bij een afhaalpunt van PostNL. Heb je de bestelling onder rembours geplaatst, dan kun je deze bij het afhaalpunt ook met PIN betalen.

Dit staat op de website vermeld. Ze leven deze voorwaarden niet na en dumpen je pakket na 1 bezorgpoging al bij een postnlpunt de volgende werkdag.

Onbereikbaar. Enkel via chat te bereiken. Intentie van klantenservice medewerker was ook het afschepen van een legitieme klacht/vraag.

Scorekaart voor HelloTV