Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrettige site, overzichtelijk en goede service. Contact is prettig en leveren snel. En vergeet de lage prijs niet…;)
KlantenserviceVoor een persoonlijk aanbod contact opgenomen. Mooi aanbod en snelle response.
AlgemeenDit was mijn 4e tv bij platte tv je kan er goed onderhandelen over de prijs en word correct geholpen
VerzendingWerd keurig afgeleverd hebben hem keurig binnengebracht
KlantenserviceMet Justin de zaak rond gemaakt probeert er van alles bij te verkopen maar daar ben je zelf bij want je wil. Hij was zeer correct
AlgemeenGoed bedrijf
Vergaand geautomatiseerd
Communicatie loopt via robot
Je krijgt de laagste prijs garantie
Zelfde prijs met of zonder inruil
Bezorger Komt op afgesproken tijd
Alles netjes verpakt
Goede communicatie komt laagste prijs garantie na
Min puntje 21.00 uur is 21.00 bestelling wordt zonder toelichting stop gezet en gaat de volgende ochtend door ze vragen iets teveel wil je dit erbij of dat erbij
AlgemeenWilde oude TV inruilen dus via mail contact TV gekocht, dit ging prima. Kreeg een goede inruil voor mijn zeer oude TV.
VerzendingTV binnen 24 uur afgeleverd, echt supersnel.
AlgemeenSnelle service via de mail gehad ivm met het drukken op de "Korting aanvragen" knop. Goed advies over welke TV en ook nog een muurbeugel erbij gekocht voor een goeie prijs.
AlgemeenHeel fijne ervaring! Ik werd fijn en persoonlijk geholpen. Snelle reactie en ze denken goed met je mee.
VerzendingIk heb de tv besteld tijdens een actieweek en kon hem later laten leveren I.v.m. verhuizing. Ik kan een berichtje geven als ik klaar ben voor de tv en dan komt deze mijn kant op. Helemaal top geregeld!
KlantenserviceGoed en persoonlijk geholpen. Snelle reactie en dus ook snel geregeld.
AlgemeenBen in de winkel in Rotterdam geweest met mijn ouders, en heb zelf via de webshop besteld. Beide keren waren de medewerkers vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenIk zocht een subwoofer en kwam hier terecht omdat zij hem aanboden voor de laagste prijs.
Er stond een knop bij “korting aanvragen” en ik dacht, ik kan het altijd proberen.
Werd mij de sub aangeboden voor een goede prijs en heb direct via de link in hun mail besteld en betaalt met credit card.
Een uur later al een mail dat het pakket onderweg was en inderdaad de volgende dag geleverd.
Helaas was de sub niet van wat ik er van verwacht had en heb hem teruggestuurd.
Contact met de klantenservice was zeer aangenaam en men bood mij aan om samen naar een andere sub te zoeken, dit heb ik afgeslagen omdat ik rustig wilde rondkijken.
Geen probleem, ik kreeg direct een retournerings mail en heb het pakket de volgende dag bij Postnl ingeleverd.
Drie dagen later was het bedrag weer teruggestort op mijn credit card.
Dit vind ik zeer prettig en ik raad deze winkel dan ook zeer aan.
Eind dit jaar wil ik mijn tv vervangen en kom dan ook zeker bij PlatteTv terecht.
Zeer snel verstuurt en de volgende dag bezorgt door PostNl
KlantenservicePrettig mailverkeer en snelle reactie. ook terugbetaling bij retour zeer snel.
AlgemeenIk heb veel via mail contact gehad. Altijd snel en heel klantvriendelijk antwoord. Het hele proces van tot een goede prijsafspraak komen tot bestellen ging (van hun kant) heel soepel.
Zou deze winkel zeker aanraden.
Met zorg verpakt en verstuurd via Post.nl extra@home. Werd de volgende ochtend meteen geleverd.Goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering plaats ging vinden.
KlantenserviceFijn en snel contact over alle zaken om de order heen.
Er ging aan mijn kant iets mis met de betaling, dat werd ook heel snel en klantvriendelijk opgelost.
AlgemeenKundig en snel geholpen door Tim. Goed meegedacht en geadviseerd. Vertrouwen in deze club. Ze lijken hun service hoog in het vaandel te hebben.
KlantenserviceVlot en prettig contact, goede begeleiding tot aan beslismoment. Fijne onderbouwing, ze nemen de moeite voor je als klant.
AlgemeenZe boden een mooie deal tijdens black friday en dachten mee over de aankoop van de juiste tv.
VerzendingIn het weekend besteld. De tv werd netjes en direct de volgende werkdag verzonden.
KlantenserviceVragen werden netjes en snel beantwoord. Achteraf helpen ze je per mail ook pro actief herinneren aan de cashback actie van de leverancier.
AlgemeenVia de online chat op hun website mooie prijs gekregen. Het is meteen in orde gemaakt, factuur tijdens de chat al gehad en betaald. Volgende dag in huis. Tip, via de chat kun je zeker een betere prijs bedingen!
VerzendingZoals afgesproken, volgende dag zou er geleverd worden. Van Postnl 2x update gehad over het tijdstip van leveren en ze waren er. Vriendelijk meneer hielp zelfs met naar binnen tillen.
AlgemeenScherpe prijs en behulpzame medewerkers. Door het vele heen en weer ge-mail verloren zij wel mijn bezorgingsvoorkeur maar goed, dat is snel vergeten toen de TV hing ;-)
VerzendingDoor het vele heen en weer ge-mail verloren zij wel mijn bezorgingsvoorkeur maar goed, dat is snel vergeten toen de TV hing ;-)
KlantenserviceDoor het vele heen en weer ge-mail verloren zij wel mijn bezorgingsvoorkeur maar goed, dat is snel vergeten toen de TV hing ;-)
AlgemeenWeer super netjes en snel geholpen, al meerdere keren wat gekocht en altijd een uitstekend advies. Serieus en een beetje humor zo moet het ook.
VerzendingHet product is onderweg maar ook hier heb ik het volste vertrouwen in.
KlantenserviceAls altijd professioneel en behulpzaam advies, fantastisch
AlgemeenHet was makkelijk om een bestelling te plaatsen. Ook direct korting aangevraagd en een offerte ontvangen. Hoewel de prijs van het artikel was gestegen, was de lage prijs van de offerte alsnog geldig. Al met al tevreden met de service.
VerzendingVerzending was snel en vlot
KlantenserviceIk werd snel geholpen en goede service
AlgemeenBij adviseren Led TV werd ik van A-Z goed geïnformeerd en konden mijn keuzes op bestellen leveren online perfect worden afgestemd.
VerzendingVerzending was op tijd zoals afgesproken geleverd.
KlantenserviceGoede adviezen
AlgemeenGoed en snel geholpen door Tim via email. Ik wist al welk model ik wilde kopen.Leuke korting ontvangen.
AlgemeenGeholpem door tim vandaag, eerlijk is eerlijk mooie tv voor een mooie prijs dank voor je service en snel afhandeling hier kom ik zeker terug, tijdelijk de philips 75pus8536 gehaald topper timmy
VerzendingGoed snel
KlantenserviceSnel en moeite nemen op te helpen en met mooie prijs te komen
AlgemeenOp PlatteTV.nl had ik mijn oog laten vallen op een TV (model 2020). Ik zag de knop "Korting Vragen", en dacht....... ach... waarom niet even proberen. Al snel kreeg ik een bericht van van Tim waarbij hij vertelde dat hij op dit "oudere" model weinig korting kon geven. Hij heeft mij daarna een aanbod gedaan van de opvolger (model 2021) met een heel interessante korting erbij.
Na een paar emails over en weer heb ik de knoop doorgehakt en de aankoop gedaan. Tim heeft mij een email met betaal-link gestuurd zodat ik op de website van PlatteTV de order met de gekozen TV zag met de overeengekomen prijs. Goede service!
TIP! Kijk ook eens naar de pixelgarantie van PlatteTV,
Bedankt Tim!
AlgemeenZeer prettig geholpen door Tim. Snel antwoord op de mail en ik heb een goeie aanbieding gekregen! De soundbar heb ik meteen besteld.