Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEr was een snelle en duidelijke communicatie met de klantendienst en een snelle levering van het product
VerzendingHet werd de volgende dag geleverd, perfect op tijd, zonder problemen
KlantenserviceDe klantendienst antwoordt vrijwel direct op mijn vragen, geen opmerkingen
AlgemeenDe LGOLED55C16LA had ik zelf al uitgezocht. De bestelling bij de adviseur/verkoper Tim van Platte TV verliep heel makkelijk en soepel op zaterdag. De online communicatie was makkelijk via e-mail. Met Tim kon ik een goede deal afsluiten en tevens op zijn advies A-Z Service Totaalpakket voor 5 jaar afsluiten. In de offerte stond keurig omschreven wat wij hadden afgesproken en via de website heb ik de afgesproken prijs betaald. Kort daarna kreeg ik al een e-mail dat de TV al op zondag geleverd zou worden. Dat is perfecte service!! PostNL heeft mijn bestelling keurig op zondagmiddag afgeleverd.
VerzendingDe levering op zondagmiddag is zeer goed uitgevoerd door PostNL. Via PlatteTV en PostNL werd ik keurig geinformeerd hoelaat te TV geleverd zou worden.
AlgemeenZe hadden al een scherpe prijs voor de tv die ik wilde maar maakte zelf reclame op hun site dat je om een deal moet vragen. Gedaan en meteen korting gekregen. Hadden ze ook meteen kunnen doen door de prijs op de site aan te passen, maar toch fijn. Begrijpelijk ook wel omdat de prijzen op dit moment volatiel zijn. Besteld en volgende dag bezorgd.
VerzendingWat kun je hier over zeggen. Gewoon ok via postNL.
KlantenserviceEen chat functie op de website die snel en drempelverlagend werkt
AlgemeenBen fysiek in de winkel langs geweest om te kunnen kijken naar verschillende TV's. De medewerker liet mij gewoon mijn ding doen, maar bij vragen was hij open en meedenkend waarbij hij niet alleen antwoord gaf op mijn vragen, maar ook nieuwsgierig was waarom ik iets wou om beter te kunnen helpen. Uiteindelijk niet fysiek gekocht, maar online.
VerzendingWord verzonden via PostNL, maar helaas niet tot binnen. De voordeur van de portiek was het verste dat hij wou gaan. De track&trace code was initieel niet gemaild, maar na een korte chat met de klantenservice was dat zo geregeld.
KlantenserviceIk heb het toestel online gekocht, waar ook stond dat je kon vragen naar de korting. Niet zo'n fan van, maar toch gedaan en dat scheelde 50 euro. Daarbij ook aangegeven dat een concurrent nog 100 euro goedkoper was. Hij vroeg wat ik dan zou willen betalen, waarna we in het midden zijn uitgekomen. Tot nu toe alles goed, maar toen begon het upsellen met dure HDMI kabels, meer garantie en OLED cleaner (bij een LCD paneel). Dat doet toch wel af aan het alles... Daarom dan ook niet meer dan goed.
AlgemeenOp zich goede prijs, maar hun beloftes komen niet altijd uit wat soms nogal frustrerend kan zijn als je er op rekent.
VerzendingNiet zo zeer de verzending dat fout gaat, maar de verzending duurt langer na meerdere beloftes van de winkel en klantenservice dat het eerder thuis is. Ook kun je niet van de voorraad status op de site aan. Voorraad in de winkel klopt niet, en levertijd morgen geleverd houden ze zich ook niet aan.
KlantenserviceOpzich snel bereikbaar via mail of chat, proberen je oprecht te helpen met je bestelling. Ze komen vaak de beloftes van levering niet na.
AlgemeenSnel een product gevonden. Duidelijke omschrijving op de website en werd goed in de pricewatch weergegeven als "refurbished" omdat het een geretourneerd product was.
VerzendingSnel verzonden. Eind van de dag besteld en volgende dag in huis.
KlantenserviceHet betrof een buitenkans = getourneerd product. Ik heb gemaild voor vragen en kreeg snel antwoord over de staat van het specifieke product. Email communicatie was zeer goed.
Echter wilde ik eerst chatten en die functie was niet beschikbaar op de website.
Whatsapp zou beschikbaar moeten zijn volgens hun website, maar dit is ook niet het geval.
Daarnaast is er een telefoonnummer en de wachttijd was zo lang dat ik wel zeker weet dat het enige wat de wachtrij deed inkorten was mensen die ophingen. Als je een beloptie aanbiedt, moet je zorgen dat die bemand wordt.
Dus gemixte ervaring daar. De informatie die was gegeven was goed en snel, maar voor ik daar was, had ik al wat pogingen ondernomen die minder succes hadden. Dit kan beter
AlgemeenWas een beetje huiverig, maar wat een service, Tim & Ivo hebben mij 3 dagen lang van alle info voorzien, na iedere mail ( stuk of 20 ) kreeg ik binnen 10 minuten antwoord, plus een mooie korting. 16.15 uur besteld en de tv werd de volgende ochtend rond 11.00 uur geleverd. Mooie tv trouwens, de Samsung Neo Qled 50QN93A
VerzendingSuper snel geleverd, echt alle lof voor Platte tv en de prijs is flink lager dan de Coolblue's en de Media markten onder ons
AlgemeenZie onderbouwing Klantenservice. Door deze situatie ervaar ik deze organisatie als klant onvriendelijk. Ook het aanbieden van een werkbaar alternatief behoort niet tot de mogelijkheden.
KlantenserviceHet is minstens tien jaar terug dat ik een dergelijke slechte service heb meegemaakt. In de winkel gaat het mijns inziens prima en ik geloof echt dat bij geen issues het verkoopproces prima kan verlopen.
Situatie: Pakket aangetekend verzonden en blijft bij PostNL bij eerste distributiecentrum hangen. Effect is dat ik deze in repeat "morgen krijg", lees autogen. PlatteTV is voor PostNL de opdrachtgever en is zodoende aan zet, casus aanvragen en spreekbuis voor de klant.
Uiteraard heeft initiële situatie niet direct met de service PlatteTV te maken, echter het volgende:
- Medewerker X e-mail doe belofte, komt deze niet na en laat niets van zich horen. Uiteindelijk zelf PostNL gebeld en Platte TV de situatie uit gelegd.
- Medewerker algemene telefonische klantenservice distantieert zich, kent collegae niet en doet niets met argument, ja ik ben ook maar medewerker locatie A.
- Medewerker locatie U (hoort eigenlijk niet in het proces) doet tenminste iets, maar kan niet zoveel betekenen.
- Medewerker Z e-mail komt viermaal met een zinloze opmerking en/of aanbod omdat hij/zij duidelijk niet kan lezen, of zich nergens wil kan verdiepen. Op het niveau -1, contraproductief skilled helpdesk.
- In het systeem worden afspraken niet of pas na druk van mijn zijde genoteerd
- Klantenservice via het algemene nummer duurt belachelijk lang, circa 30 a 45 minuten wachttijd.
- Medewerkers kennen elkaar überhaupt niet en dat dat stralen ze expliciet uit.
Al met al in een tijdspanne van vier dagen minstens 4 a 5 uur aan aan energie erin gestoken en er niet uit gekomen.
AlgemeenLeuk contact en hele mooie aanbieding ontvangen voor nieuwe TV! Bezorgen kan binnen een afgesproken tijdsframe, top geregeld!
KlantenserviceSuper snel geholpen via de mail. Alles perfect geregeld!
AlgemeenKreeg binnen 10 minuten een scherpe aanbieding. Bedankt voor de snelle service en duidelijke communicatie.
AlgemeenNadat ik op de site van plattetv.nl een tv had uitgezocht kwamen ze zelf met een beter type tegen een mooie korting. De mensen zijn altijd super vriendelijk en behulpzaam. Ook aanvullende producten of garantie worden tegen mooie tarieven aangeboden.
Altijd tevreden over de service en de producten.
Helemaal niks mis mee!! Heel keurig.
KlantenserviceZeer behulpzaam en denken prima mee. Reageren snel.
AlgemeenSnel antwoord op mijn offerteverzoek, de bestelling werd makkelijk gemaakt en de levering was rap en goed.
AlgemeenTijdens de Black Friday eind vorig jaar een extra korting gekregen op de toch al scherpe prijs. LG OLED C1 6LA
VerzendingOp het afgesproken tijdstip geleverd na vooraf sms gekregen
Netjes naar binnen gedragen zonder beschadigingen.
Bij alle kontakten snel en vriendelijk en correct geholpen.
Afspraken nagekomen
AlgemeenIk heb een geweldige tv gekocht voor een zeer scherpe prijs. Ik had alleen wat UX-problemen in de website en in de winkel, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.
AlgemeenKeurige website. Goede heldere communicatie. Kreeg wel foutieve informatie over een televisie model toegestuurd. Dat hebben ze keurig hersteld.
Bestelling liep vlot.
AlgemeenIn de PlatteTV buitenkansje shop een soundbar gekocht. Zou volgende dag geleverd worden staat bij het product beschreven. Na betaling dezelfde avond maar eens gekeken wat de bezorg status is via Volg je order op PlatteTV.nl. Mijn order is echter geheel onbekend. Volgende dag niets ontvangen. Na contact blijkt de soundbar niet meer beschikbaar te zijn? Ik krijg een alternatief aangeboden voor dezelfde prijs: een 3.1.2. kanaals soundbar, terwijl ik een 7.1.2 kanaals had besteld. Bijzonder alternatief wat mij betreft.
KlantenserviceTelefonisch onbereikbaar, alternatief na contact via e-mail kan ik niet echt serieus nemen.
AlgemeenZie toelichting op de service. Met betrekking tot het aankoopproces en eerste levering geen bijzonderheden.
VerzendingZie toelichting op de service. Met betrekking tot het aankoopproces en eerste levering geen bijzonderheden.
KlantenserviceEind mei 2021 heb ik een showroommodel Samsung HW-Q950T voor 803,00 euro gekocht. Al snel begon de subwoofer af en toe een bijgeluid te maken wat klonk als kraken en begin oktober de set voor het eerst opgestuurd ter reparatie. Toen de set enkele weken later retour kwam was de subwoofer vervangen voor een nieuwe maar hetzelfde probleem deed zich voor. Thuis geprobeerd uit te sluiten dat het probleem hier zat door de subwoofer op een andere plek en ander stopcontact aan te sluiten, een andere broningang rechtstreeks op de subwoofer ipv alles over de hdmi vanaf de tv naar de subwoofer maar dit verholp het probleem ook niet. De set wederom voor reparatie retour en na bijna 2(!) maanden kwam deze terug waarbij het moederbord vervangen zou zijn. Direct na aansluiten was het kraken hoorbaar en het probleem dus hetzelfde dus ik ben weer terug gegaan met de set en gevraagd om een oplossing. Mijn vertrouwen in een reparatie was inmiddels gedaald naar 0. De enige oplossing volgens de medewerker was de set zoals voorgeschreven bij fabrieksgarantie voor de derde en laatste(?) keer aan te bieden ter reparatie. Na vervangen van het moederbord en een nieuwe subwoofer vraag ik mij af wat voor opties er dan over blijven en de reactie van de medewerkers in de winkel in Doetinchem was dat zij verwachtten dat Samsung in dit geval opdracht zou geven tot creditering of het uitleveren van een nieuwe set en mogelijk de nieuwste versie. De verwachting was dat ik met ongeveer twee weken de oplossing wel zou horen. Inmiddels zijn de twee weken voorbij en bij navraag voor een update verwacht de reparatie afdeling van PlatteTV dat het nog 1,5 week duurt voordat de set terug is bij PlatteTV vanuit de reparatiepartner (Servilux).
De set is sinds de eerste reparatie dus bijna non stop weg voor een oplossing die niet gevonden wordt en de korte momenten tussendoor werkte deze niet naar behoren waardoor ik na 9 maanden niets voor mijn 800 euro niets anders heb gekregen dan een bak ellende en vele uren frustratie omdat PlatteTV zich blijft verschuilen achter de procedure van de fabrieksgarantie en dus wijst naar Samsung waar ik geen zaken mee kan doen. Zelfs Servilux, dat de reparatie doet, kon mij niets vertellen over de beoogde oplossing of het probleem omdat zij verwijzen naar PlatteTV...
Verwacht dus weinig tot niets van PlatteTV als het op service aankomt.
AlgemeenEen goed doordachte ingerichte winkel in Eindhoven. Voor elk merk een aparte "kamer" opstelling wat heel prettig is. We werden geholpen door Boris, die wist waar hij het over had. We hebben ook TV en Soundbar in een test opstelling ervaren. Door het vertrouwen en een goede deal hebben we hier onze producten gekocht.
AlgemeenZeer goede prijs. Zonder moeite een goede korting ontvangen. Communicatie was snel en duidelijk. Alleen jammer dat de info op de site t.a.v. voorraad en levertijd niet correct is.
AlgemeenPrettige site, overzichtelijk en goede service. Contact is prettig en leveren snel. En vergeet de lage prijs niet…;)
KlantenserviceVoor een persoonlijk aanbod contact opgenomen. Mooi aanbod en snelle response.