HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Ben een tevreden klant

Op de afgesproken tijd netjes en correct afgeleverd, de chauffeur was zo vriendelijk om samen met mij de doos in de kamer te brengen.

Door de klantenservice netjes behandeld, heeft zelfs nog meegedacht in de aankoop, type en merk.

De levering van de tv was goed geregeld en ik kreeg keurig van te voren de leverdatum per E-mail.Top service en snelle levertijd. Super goede service! We gaan er zeker terug.

Heel erg snel binnen een dag van bestelling tot levering.

Ik had een LG 42" LCD TV besteld bij PlatteTV.nl. Na bestelling op vrijdag-ochtend kreeg ik meteen een mail dat de TV helaas niet leverbaar was en dat ze aanboden de 43" opvolger te leveren zonder meerprijs. De levertijd zou helaas iets langer zijn (een paar dagen i.p.v. 1 dag). Ik heb e.e.a. telefonisch afgehandeld en tot mijn verbazing werd de TV toch de volgende dag al geleverd.

Dus Top service en snelle levertijd. Voor kij een reden om daar t.z.t. weer te shoppen en de winkel aan te bevelen bij vrienden en kennissen en op Tweakers :).

Heel erg snel binnen een dag van bestelling tot levering

Ik ben erg goed geholpen (zie korte toelichting).

Producten blijken vaak niet voorradig. Na vaak (zelf) contact hebben opgenomen, uiteindelijk alles netjes opgelost met plattetv.nl

** Update: Na foutief model (dode pixels) wilde ik de tv inruilen. Wederom model NIET voorradig. Geen vertrouwen meer in PlatteTV.nl

Maandag een televisie (open-doos-model) besteld via winkelmodellen.nl. Nadat ik het geld had overgemaakt, werd ik gebeld dat de tv uitverkocht was.

Vervolgens wilde ik graag een ander model (tegen bijbetaling). Aan de telefoon werd mij al verteld dat dit model niet meer aanwezig was, maar dat de opvolger van dit model wel aanwezig was. Hier ben ik akkoord mee gegaan.
Vervolgens kreeg ik geen mail met informatie hoe ik moest betalen. Nadat ik zelf had gemaild, kreeg ik de benodigde informatie.

Dinsdagmiddag het geld overgemaakt. Vervolgens geen bericht meer. Twee dagen later (donderdagmiddag) wederom zelf contact opgenomen. Het geld was wel ontvangen, maar ook dit product blijkt niet voorradig!

-------------------------------------------------------------------------------------

(!) Update:
Zojuist contact opgenomen met plattetv.nl (via chat).
Het product bleek net verzonden te zijn. Iemand had een verkeerde mail gestuurd.

Communicatie via telefoon gaat erg stroef (zelfs slecht). Via chat ging verrassend snel en goed.

** (!) Update (17 november 2015)
Helaas had de geleverde TV twee dode pixels. Daarom gemaild en foto's gestuurd van de tv. Ik kon de TV inruilen voor hetzelfde of een ander model. Er werd ook aan mij gevraagd of ik het zelf kon ruilen in een van de filialen. Toevallig was ik vandaag vrij en kon ik de TV daarom zelf wel ruilen. Van te voren (gisteren) aangegeven hoe laat en bij welk filiaal ik langs zou komen. Ook aangegeven met welk model ik graag zou willen ruilen. Was allemaal geen probleem. Ook stond er op de website dat het model gewoon voorradig was.

De TV met de dode pixels netjes weer in de doos gepakt en in de auto gelegd. Eenmaal vlakbij Arnhem (voor mij het dichtst in de buurt, maar toch een uur rijden) kreeg ik, je raad het nooit, wederom een mail dat het betreffende model NIET op voorraad was.

Toen maar doorgereden, TV ingeleverd en geld teruggevraagd.
Voor mij nooit weer PlatteTV.nl

Er wordt geadverteerd met modellen die niet eens voorradig zijn. Als er eenmaal een transactie heeft plaatsgevonden, wordt er contact opgenomen met de mededeling dat het model niet aanwezig is, maar tegen een meerprijs wel een ander model kan worden aangeboden. Betaal nog liever meer bij een andere webshop, als ik zeker weet dat het model gewoon op voorraad is en zonder gedoe geleverd gaat worden.

Ideal was niet bevestigd(geld was nog niet binnen) dus de bestelling is nog niet geplaatst, maar even de klant op de hoogte stellen? Teveel gevraagd.
Dus even de klantenservice bellen....
Niks geen hallo of even voorstellen ofzo,maar gelijk de verveelde vraag "waarmee kan ik helpen". Had er al gelijk geen zin meer in. Na paarminuten eindelijk geinformeerd wat ik moest doen dus ik gelijk opgehangen en gedaan wat de medewerker zei (screenshot van afschrift maken En opsturen) om half6.
Wachtend op het bevestigingsmailtje...
Kwart voor 6, nog niks en aangezien ik die tv graag zsm wil toch nog een keer naar de klantenservice bellen
10minuten aan de lijn, nogsteeds niet opgenomen...
5voor6, ik besluit maar eens te chatten met ze, telefoon nog steeds wachtende. Eindelijk iemand die mij überhaupt groet.
Ik leg mn probleem voor en hij kijkt even voor me.
Bestelling nogsteeds niet geplaatst. Nog net niet scheldend boos aan het worden "oh, uw bestelling komt nu pas binnen" inmiddels 5over6. Eindelijk gerust gesteld maar toch afvragend wanneer hij binnen zal zijn.
Het mailtje van plattetv:
Uw bestelling is bij ons binnen en de tv staat klaar om te worden verzonden. Wachttijd: 2dagen.
Laatste keer dit, moest misschien toch eerst reviews lezen...

Kortom: voor 6uur besteld, 3dagen later in huis.
Klantenservice: totaal niet klantvriendelijk

Jesse

3dagen op zich laten wachten, terwijl ik voor 6uur bestel. De fout ligt ook nog bij hen.

Niet klantvriendelijk, werd niet voorgesteld met woe ik sprak en zelfs het bedrijf werd niet genoemd. (Alle andere klantenservices hebben altijd een goeie introductie)

Beste Jesje,

Jammer om te horen dat u zo ontevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl

Normaliter komt een bestelling maar ook een betaling direct bij ons binnen waarna we direct over kunnen gaan tot verzending van uw bestelling, echter is dat bij uw bestelling niet het geval geweest. Waarschijnlijk is er tijdens de afronding van uw betaling een kleine storing geweest bij uw bank waardoor dit niet direct zichtbaar is geworden.

Wij moesten hierop contact opnemen met onze bank om te controleren of de betaling inderdaad binnen was, hier gaat spijtig genoeg even wat tijd over heen. Toen wij vervolgens akkoord kregen van de bank was het net 18.00 uur waardoor wij niet over konden gaan tot verzending.

Wij bieden u onze excuses aan voor deze vertraging maar hopen dat u begrijpt dat wij er alles aan hebben gedaan om deze vertraging zoveel mogelijk te beperken door het probleem omtrent uw betaling direct uit te zoeken.

Fijne avond gewenst!

Servicemanager PlatteTV.nl

Wij zijn zeer goed geholpen bij PlatteTV.nl te Utrecht. Het SONOS-systeem is ons duidelijk uitgelegd. Helaas kwamen wij er bij thuiskomst achter dat er een mankement was. We zijn teruggegaan naar PlatteTV.nl en zij hebben dit meteen opgelost. Super goede service! We gaan er zeker terug.

probleem aan sonos direct verholpen

Ik kan me niet voorstellen dat er veel betere service bestaat bij een shop. Nadat de in eerste instantie bestelde TV niet meer op voorraad bleek te zijn werd mij een ander voorstel gedaan. Toen ik erachter kwam dat men 1 dag nadat ik die TV had betaald de prijs fors had laten zakken en hierover een vraag stelde werd mij direct toegezegd dat het verschil terug zou worden betaald met als argument dat men die prijsdaling niet had voorzien. Niet per se nodig, maar wel erg netjes.

Ze hebben goed alles uitgelegd alleen ze waren vergeten voor de ci module. Daar ik een oude had. Maar verder perfect

Het is wat ik gelezen had

De levering van de tv was goed geregeld en ik kreeg keurig van te voren de leverdatum per E-mail. Het inruilen van mijn oude plasma tv was geen enkel probleem. De nieuwe tv is keurig in overleg geinstalleerd en aan de muur opgehangen.

De tv werd meegenomen door de installateur. Prima conform afspraak.

Geweldig meedenkende klantenservice. Klantvriendelijk en snel in reactie op vragen. Top!

Ik heb bij platteTV.nl de Sony KD-55X8505B besteld, welke hier zeer voordelig geprijsd was en bovendien snel (binnen twee dagen) geleverd zou worden. Ik heb voor het bestellen nog contact gehad over de prijs. Op zondag heb ik de TV uiteindelijk besteld en deze zou maandag verzonden worden. Echter kreeg ik op maandag een teleurstellend bericht: de TV was niet op voorraad en zou niet worden geleverd.

Ik verwachte dus een verzendbevestiging, maar in plaats daarvan kreeg ik het nieuws dat de TV helemaal niet geleverd kon worden. Een erg slechte zaak.

De klantenservice probeerde mij nog een aanbieding te doen van een duurdere TV waarbij ik dus nog een bedrag zou moeten overmaken bovenop het bedrag wat ik al betaald had voor 'mijn' TV. Daar zat ik natuurlijk niet op te wachten en bovendien gunde ik het bedrijf de verkoop niet. Dus de TV uiteindelijk ergens anders gekocht.

Alle mailings van de klantenservice waren in zeer slecht Nederlands en met incorrecte interpunctie geschreven.

De Sony KD-55X8505B staat overigens nog steeds op de site. Het lijkt er dus op dat een andere klant binnenkort de mail ontvangt met de boodschap dat het door hem gekozen model niet voorradig is, maar met de 'aanbieding' op een vergelijkbaar model.

Beste Daan,

Spijtig om te vernemen dat wij u begin oktober niet konden helpen aan dit mooie toestel van Sony.

Ik heb uw bestelling bekeken en wil u nogmaals onze excuses aanbieden voor de slechte ervaring die u toen opgedaan heeft. Het betreft hier een uitlopend model die helaas alleen nog maar als winkelmodel beschikbaar is, vandaar ons zeer scherpe aanbod voor zijn directe opvolger.

Na het verzoek van uw kant om uw betaling retour te ontvangen hebben wij dit direct voor u verwerkt, uw betaling was een dag later weer retour op uw rekening,

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, hopelijk mogen wij u een volgende keer laten zien dat wij beter kunnen!

Servicemanager PlatteTV.nl

Mogelijk om met pin of creditcard te betalen. Ook inruilkorting gekregen terwijl ik geen tv heb ingeruild.

Heb bij de aankoop van de 1e tv een A-Z servicepakket genomen. Na 4 dagen de gekochte TV weer terug gebracht omdat deze niet functioneerde. Kon zonder problemen of discussie een nieuwe tv uitzoeken. Klasse!

Platte TV adverteert met hun winkelmodellen op Marktplaats. Wanneer je zo'n model wilt kopen (staat er ook nog bij "zo goed als nieuw"), blijkt opeens dat er ondanks de volgende zin in hun advertenties "- Winkelmodellen altijd met garantie" je GEEN garantie krijgt op zo'n model!
Ze zijn dus niet eerlijk in hun advertenties over winkelmodellen! Het zou ze sieren als ze dat wel in de advertenties vermelden

Beste HarrieBis,

Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met de informatie op www.Winkelmodellen.nl!

Echter hebben al onze winkelmodellen wel degelijk een garantie, echter hebben wij in onze winkels ook een occasion afdeling waarbij toestellen inderdaad een aangepaste of soms zelfs geen garantie hebben. Dit vermelden we dan ook altijd op uw aankoopfactuur en bij de prijskaart in onze winkel.

Hebt u reeds een model bij ons aangeschaft? Graag zou ik dan even uw ordernummer ontvangen op orderdesk@plattetv.nl!

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Servicemanager PlatteTV.nl

Werd in de showroom goed te woord gestaan en erg snel geholpen. Op alle vragen werd netjes antwoord gegeven. De site op is ook erg overzichtelijk en werkt goed.

Bij het aansluiten had ik zelf niet goed gekeken en werd ik via de telefoon netjes geholpen hoe ik het op moest lossen. Ze weten precies hoe alle apparaten werken en hoe je problemen moet oplossen.

Verschillende winkels geweest maar toch terug gegaan ivm eerlijk personeel top service.. Kortom top winkel..

Goede uitleg gekregen over de vragen die Ik had.. Ik heb hem direct meegenomen en hij werd zelfs zonder vragen in mijn auto gezet. Super..

Super personeel niks was te veel en ze namen echt de tijd voor je.. Voor mij geen andere winkel meer..

Dit is niet de eerste keer dat ik iets koop bij platte TV. Ik kan hier kort over zijn.Geweldige zaak met personeel die weten waar ze over praten. Bedankt Guido!!!! Groeten j.l. de vos.

Perfect, zie mijn beoordeling hierboven.

Platte TV heeft mij erg goed geholpen. Ik had een Sony TV gekocht deze had tot tweemaal toe last van backlight bleeding. Ik heb de TV zonder problemen kunnen omruilen. Uiteindelijk had de tweede tv hier ook last van en ben ik overgegaan op Samsung. Dankzij PlatteTV een goede deal gekregen.

Mijn volgende TV ga ik daar zeker weer kopen!

Maken helemaal waar wat ze beloven: zeer scherpe prijs, snelle verzending en zeer degelijke communicatie

Binnen 2 dagen de TV in huis.

Goed bereikbaar en vriendelijk

Nette webshop en ook zeer nette winkel in Arnhem, goed bereikbaar, zeer vriendelijk personeel, behulpzaam, vragen ook door en willen je echt helpen iets goed te kopen.

Levering van de tv was netjes geregeld, ik kreeg ruim van te voren de leverdatum per email. Aflevering was zelfs iets eerder dan gepland. Netjes. Inruil van de oude tv ging prima, nog een nette prijs en korting voor ontvangen.
Levering van de versterker was op basis van ophalen.

Ik heb de site via tweakers gevonden, toen ik op zoek was naar een tv. Had eerst bij een concurrent gekeken, maar daar voelde ik mij opgelicht. De site is erg duidelijk en overzichtelijk. In de winkel (Arnhem) werd ik ook erg fijn geholpen. Een aanrader dus.

Vestiging Doetinchem had een ruim aanbod TV's om met elkaar te vergelijken. Na eigen onderzoek had ik mijn keuze naar twee terug gebracht. Samen met het advies van het winkelpersoneel de uiteinderlijke keuze kunnen maken.

Helaas was mijn keuze niet aanwezig. (wel de 50" en de 60", maar niet de 55").
Gelukkig was deze vanuit het magazijn leverbaar en zou de volgende dag binnen zijn. Ik kon na de lunch mijn nieuwe TV ophalen.

Mijn keuze was tussen de LG 55 UF850V en de Panasonic Viera TX-55CX700.
Het aanwezige personeel kon de keuze bevestigen voor mijn wensen en hebben geholpen met het benadrukken van de verschillen en de uiteinderlijke keuze voor mij makkelijker maken.

Scorekaart voor HelloTV