Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenEen webside zoals je van een online webwinkel mag verwachten. Vervelend is wel dat er ongevraagd een zgn 'service pakket' van 5 euri in de winkelwagen wordt gelegd.
VerzendingHet bestelde product bleek niet leverbaar. Ik kreeg snel een email waarin werd aangeboden om een veel duurdere variant van het product zonder bijbetaling te krijgen of om het geld terug te laten storten.
Het product werd voldoende verpakt geleverd, zonder een overbodige grote overdoos
Via de chat kwamen we er direct uit toen ik een ander product dan het voorgestelde alternatief liever wilde hebben
Mooie prijs ontvangen en zeer goed geholpen via Email, product snel kunnen bestellen .
Mogelijkheid om extra accesoires te bestellen en bellen was helaas niet mogelijk ivm drukte.
Gelevered via Post NL, leveringsmoment tussen 16:00 en 20:00 uur.
Post NL gaf aan dat er om 15:15 iemand aan de deur is geweest. Dit was zeker niet het geval aangezien ik thuis was en er is ook geen bericht achtergelaten. Vervolgens bestelling 2 dagen later ivm nieuwjaarsdag.
Het is heel gemakkelijk om het gewenste product op te zoeken en te bestellen.
Alleen spijtig dat er weinig betalingsmogelijkheden zijn.
Het product is in zeer goede staat afgeleverd.
goed personeel met kennis van produkten leuke en goed ingerichte zaak en gratis parkeren voor de deur
Verzendinggoed verpakt
Op zondag via de chat al vroeg informatie kunnen inwinnen. Geweldig dat ze toen al te bereiken waren.
De medewerker had hem voor mij gereserveerd zodat ik hem in de winkel in Arnhem kon ophalen. Geweldig deze snelle en klantvriendelijk service.
Toch in de winkel nog even getwijfeld, maar na goed vergelijk in de winkel (waar ook alle tijd voor je werd genomen) mijn nieuwe LG OLED EG910V meegenomen.
Ben er erg blij mee en ook zeker over de service van de winkel.
Dit verdient wat mij betreft 5 sterren omdat je ze op zondag al zo vroeg (10 uur) via de chat bereikbaar waren.
Het gehele proces van orientatie, tot bestellen en afleveren verliep heel vlot en soepel, binnen 24 uur!
VerzendingDe door mij bestelde TV was binnen 24 uur binnen, via email ben ik op de hoogte gehouden van het bestel -en verzendproces en was te zien hoe laat de bezorging zou plaatsvinden (track&trace).
KlantenserviceOmdat ik mijn oude TV wilde inruilen heb ik dit via de Whatsapp functie geregeld. Dit verliep heel vlot en soepel, kreeg direct een reactie. Omdat er geen inruilmogelijkheid was omdat de prijs van de door mij gekozen TV al scherp was werd mij ter compensatie een reinigingsset aangeboden. Na het plaatsen van de bestelling heb ik het ordernummer, zoals afgesproken, doorgegeven aan de klantenservice. Het reinigingsset is daarna toegevoegd aan mijn bestelling en werd ook direct de volgende dag geleverd. Steeds ben ik keurig te woord gestaan en werd er meegedacht. Fijn!
Zeer goede prijs voor Onkyo receiver. Enige minpunt: geen mogelijkheid tot Visa/Bancontact; hierdoor één dag vertraging door overboeking vanuit België.
VerzendingSnelle levering naar BE met feestdag tussen bestel- en leverdatum. Netjes ingepakt in originele doos.
KlantenserviceBestelde product was niet voorradig, dag na overboeking van het bedrag vanuit Belgie werd ik hiervan op de hoogte gebracht. Er werd een nieuwe model aangeboden voor dezelfde prijs. uiterst tevreden over deze service.
Van begin tot einde een correct en snelle behandeling. Zelf in een erg drukke periode.
VerzendingAlles stond klaar en goede service in de winkel
KlantenserviceVia de chat uitstekend advies gekregen over tv met inruik
Nadat de site aangaf dat het product beschikbaar is in Breda en Utrecht, werd dit ook bevestigd via de chatbox, Ik heb gekozen voor vestiging Breda. In de winkel aangekomen bleek dat men het product niet had. Ook niet meer op voorraad (gebeld) in de andere 4 vestigingen... De site geeft nu, na 5 uur, nog steeds aan dat er een voorraad is. Gaat om de Samsung UE32J6300A voor € 439. Uiteindelijk kreeg ik de UE32J6370S aangeboden voor € 600 (50 korting). Dus voor niets 50 km gereden. Mijn budget ging tot 500 zodat ik op de gok naar de Media markt ben gegaan. Daar bleek men ergeen in de winkel te hbben, aar nog wel 2(!) in het magazijn.
Daar heb ik de 6300 voor € 439 kunnen kopen! Zelfde bedrag dus als bij PlatteTV.
Thuis nog gechat met I. van PlatteTV en deze bood mij de 6370 aan voor € 439!!! Waarom dit niet in de winkel aangeboden? Het was nu te laat, het apparaat gekocht bij Media markt had ik diezelfde middag uitgepakt en geplaatst, dus deze kon ik niet terugbrengen meer.
Daarna, omdat ik nog steeds die kater had, gebeld met J., de verkoper in Breda van PlatteTV. Deze gaf aan dat de per chat aangeboden prijs niet kon, om problemen met Samsung NL te voorkomen (verlies van kortingen voor een week e.d.).
Maar mijn kater blijft. Iedereen was vriendelijk, maar het voelt niet goed. Voor niets gereden, en per toeval wel gevonden bij de Media markt voor dezelfde prijs met geluk.
Dus per chat kreeg ik een korting van 210 aangeboden en in de winkel 50, voor de Samsung UE32J6370S.
Waarom geen aanvullend aanbod gedaan? Meer begrip en compensatie? Waarom niet direct het vervangende typeaangeboden voor dezelfde prijs? Nu heeft het mij tijd en irritatie opgeleverd!
Men was vriendelijk in de winkel en in de chat sessie.
Beste heer/mevrouw,
Vervelend om te horen dat het zo ontzettend onduidelijk is verlopen tijdens de aanschaf van een nieuwe televisie, onze welgemeende excuses voor deze ervaring!
Graag zou ik even met u in contact komen om de situatie te bespreken, wij zijn namelijk enorm benieuwd welke van onze collega's u gesproken heeft.
Zou u even uw gegevens willen mailen naar orderdesk@plattetv.nl? Dan neem ik even contact met u op!
Servicemanager PlatteTV.nl
Vanaf het 1e moment dat ik Plattetv ontdekte super veel service en vriendelijkheid ontvangen.
Voor mij is er een hele nieuwe "shopbeleving" bij gekomen.
Ik ben er heel blij mij en iedereen mag 't horen, Super!!!
Noemde ik eerder ook al, in 1 woord, super.
Ik was er met 2e kerstdag, werd verwend met kerstbrood, kerstbubbel en koffie, dan voel je je toch gelijk thuis.
Na een goed gesprek met veel uitleg heeft de verkoper mij overtuigd,dat ik deze tv moest kopen,en met de prijs was het ook gelijk goed
Supersnelle levering. Prachtige tv. We zijn er erg tevreden mee. Voor herhaling vatbaar. Super dus.
VerzendingPerfecte levering
Na meerdere email verstuurd te hebben toch maar opgehaald.
Was al klaar gezet voor ons in Utrecht.
Zie eigenlijk de bovenstaande opmerking.
Komen beloftes niet na.
Televisie volgens de site goed leverbaar hadden ze niet meer en konden ze ook niet meer krijgen. Vervolgens kon ik wel een duurder model krijgen (na bijbetaling, maar wel ok prijsniveau) die ze wel zouden hebben. Geld terug kon trouwens ook.
Ondanks dat komen ze ook de beloofde levertijd niet na, ga volgens hun nog twee extra dagen moeten wachten.
Heb het nog niet ontvangen, maar de zweetdruppels bouwen zich alweer op ... als het in het begin al stroef loopt laat zich alleen maar speculeren over het verdere verloop.
Update: Uiteindelijk ontvangen op de dag dat de shop in TWEEDE instantie aan mij doorgaf. Jammer dat de afgegeven datum op de website niet gehaald is geworden maar twee dagen later.
Vind ik altijd jammer, wees dan direkt eerlijk over levertind en voorraden.
Product was verder wel netjes.
Reactie op mail is wel snel, ook op zondag. Al is dit wel een lapmiddel voor de tekortkomingen. Als ik als klant de klantenservice nodig heb gaat het in principe al verkeerd natuurlijk.
Goedemorgen Ben,
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring.
Zou u mij wellicht even uw ordernummer willen toesturen? Dan ga ik even voor u controleren wat de actuele status van uw bestelling is.
Wij zien uw reactie graag tegemoet op orderdesk@plattetv.nl!
Servicemanager PlatteTV.nl
Tot aan het moment van bestellen, wordt er door platte tv snel gereageerd. Ze zeggen na de betaling de bestelling te versturen maar dat is niet zo. Als je er vervolgens naar vraagt, krijg je een vaag antwoord maar intussen nog steeds geen verzending.
Mijn geld ben ik kwijt en het blijft stil...
Verzending heeft nog niet plaatsgevonden, tot dusver niet erg bevredigend
KlantenserviceZe reageren snel maar niet erg duidelijk, verhaal klopt niet helaas
Beste Joost,
Spijtig om te horen dat u ondanks de snelle reacties niet tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl
Ik heb uw order erbij gezocht en moet inderdaad concluderen dat hier iets niet helemaal goed gaat. De door u bestelde speaker had donderdag al uitgeleverd moeten worden maar om nog onbekende redenen is dit niet gebeurt.
Wij zullen morgen direct contact opnemen met onze leverancier en zullen u vervolgens informeren over de status van uw bestelling.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak!
Servicemanager PlatteTV.nl
Na onze geplaatste order gingen we toch twijfelen over onze keuze. De volgende dag contact opgenomen en onze twijfels uitgelegd. De medewerker zette direct de order even vast zodat wij konden bekijken welke tv we wel wilden bestellen. Na een halfuurtje terug gebeld en onze keuze aangepast. De volgende dag de juiste tv al in huis! Keurig nette service en vriendelijk te woord gestaan.
VerzendingVolgende dag in huis
KlantenserviceKeurig te woord gestaan door medewerker
Hele goede service! Toen de tv die ik had besteld niet leverbaar bleek te zijn kwamen ze snel met een alternatief, ookal was dat inmiddels al een dag later is dr tv alsnog op tijd geleverd!
VerzendingOndanks de productwijziging toch nog de volgende werkdag binnen!
KlantenserviceGelijk een alternatief gekregen voor de tv die niet leverbaar was, ik mocht gewoon een andere (betere)!
Tv die ik bestelde was niet meer leverbaar, kreeg gratis een upgrade naar een duurder model. Prima geregeld dus
bestelling geplaatst en betaald voor TV, volgens site 4 op voorraad.
half uur later mail, TV NIET op voorraad, onbekend waneer wel geleverd wordt.
voorstel door PlatteTV voor alternatief tegen zelfde prijs, echter alternatief bij veel andere webwinkels veel goedkoper.
waardeloos.
inmiddels via mail mijn eerder mail van vrijdag hierover opnieuw verzonden.
wacht nu de reactie af van u.
HULDE.
Uiteindelijk toch een aanbod gekregen en geacepteerd voor een model met gelijke spec's en nog veel meer... en dat voor dezelfde prijs.
UITSTEKENDE SERVICE...bedankt.
gebeld met klantenservice, dat ik alternatief niet redelijk vind, wilden geen ander alternatief aanbieden.
Beste heer/mevrouw Geldorf,
Jammer om te vernemen dat wij u niet konden helpen aan het toestel van uw wens, onze excuses hiervoor!
Een enkele keer kan het voorkomen dat de voorraad net wat sneller op is geraakt dan verwacht, echter bieden wij dan ook altijd wel een goede vervanger aan voor dezelfde of in ieder geval hele scherpe prijs. Ik zou dan ook graag even uw ordernummer ontvangen op orderdesk@PlatteTV.nl zodat ik kan controleren waarom dit in uw geval niet gedaan is.
ik zie uw reactie graag tegemoet!
Servicemanager PlatteTV.nl
PlatteTV.nl suggereert dat het artikel op voorraad is en dat een artikel dat voor 18.00 uur besteld is de volgende dag geleverd wordt (zelfs op vrijdag). Ten eerste was het product toch niet op voorraad, zaterdag is toch geen werkdag, maandag is geen leverdag voor PostNL en zo zijn er nog een paar smoesjes. En dus wordt een bestelling van donderdag een week later pas geleverd.
Onbetrouwbaar in de communicatie op de site.
Ik heb de order gecanceld omdat ik niet accepteer dat ik voorgelogen wordt door de leverancier.
KlantenserviceDe klachtenservice richt zich vooral op het behouden van de order maar lijkt zich weinig aan te trekken van de klacht.
Beste heer Holtmaat,
Ontzettend spijtig dat wij u niet tijdig aan het door u bestelde toestel konden helpen, onze excuses ervoor.
Bestellingen die op donderdagavond geplaatst worden worden de volgende dag (vandaag) in behandeling genomen. Door de enorme vraag moesten we spijtig genoeg wachten op de nieuwe levering van aanstaande maandag. Teleurstellend genoeg zou het toestel dan inderdaad pas dinsdag bij u zijn, wij begrijpen helemaal dat dit voor u te laat is.
Wij zullen zorgen dat uw aankoopbedrag direct weer retour betaald wordt, nogmaals onze excuses!