HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Ik ben in de winkel van PlatteTV.nl in Utrecht geweest. Ik ben vriendelijk en kundig geholpen door de medewerker aldaar. Het was wel fijn om te zien dat deze jongeman wist waar hij het over had en ikzelf ook ingelezen ben. Goed gesprek kunnen hebben en van goed advies voorzien.de korting die ik meekreeg helpt natuurlijk ook in de beoordeling :)
Verder goed geholpen, samen de TV in de auto gezet, aardig voor mijn kleine dochter en een TV voor een scherpe prijs. Niets te klagen, behalve dat het die dag regende.

PlatteTV heeft een duidelijke website met goede voorwaarden. De prijzen zijn goed en ik kan gemakkelijk door de site navigeren.

Zondag besteld en dinsdag geleverd.

Naar aanleiding van mijn bestelling is er contact opgenomen omdat ze een ander (beter) aanbod hadden dan wat ik besteld had, voor dezelfde prijs! Top service.

Even gebeld of ze de Sonos Playbar op voorraad hadden en binnen 24 uur konden leveren, mij werd deze toezegging gedaan.
Direct de volgende ochtend de Playbar op mijn werk afgeleverd. En nog voor een goede prijs ook!

het bestellings proces is eenvoudig en heel doeltreffend. Goed overzicht en meer dan voldoende keuze

snel geregeld en snel geleverd

het eerst bestelde product voldeed niet aan de wens en werd zonder probleem omgeruild. Toppers.

Een totaal verkeerde naam Platte Tv. Dit bedrijf met een uitstekende webshop en ook nog winkels waar je mee kan bellen. Veel meer producten dan je denkt. Direct bestelling opnemen (zelfs telefonisch) en leveren op de gevraagde tijd. Geen verpakking die een keer is open geweest. Ze leverden wat een ander nog niet kan leveren tegen een zeer concurrerende prijs.

Op de afgesproken tijd.

Na lang hebben zitten kijjken na tvs kwam ik uiteindelijk uit bij platte tv, op de webshop besteld. Er bleek iets fout gegaan te zijn bij ideal dat het systeem het niet door had, na contact hebben opgenomen met plattetv werdt het meteen opgelost en was de bestelling de zelfde dag nog op de post gedaan.

Prima service van uit plattetv, post nl had er een dagje langer voor nodig omdat de zending in het sorteer centrum vertraging had opgelopen. Daar is niks aan te doen

Foutje bij ideal werdt na contact opnemen in 20 min gefixt!

Klantvriendelijk te woord gestaan, goede uitleg gekregen, medewerker neemt de tijd voor je en de afspraken zijn goed nagekomen.

De levering is gedaan zoals afgesproken.

Netjes te woord gestaan en goed geholpen.

Duidelijke site met meerdere contact mogelijkheden o a live chat.
Meerdere betaling opties. Goede inruil mogelijkheden, prijzen opvragen etc.
Snelle levering. Voor vragen kun je altijd terecht, wordt altijd netjes geholpen.
TOP

Product snel en in goede staat afgeleverd.

Communicatie met klant service ging best goed via email. Bezorg tijd was te lang door inruilactie.

Levering van het bestelde product heeft bijna 10 dagen geduurd. Wat is veel langer dan meest andere online shops. Dit kwam blijkbaar door dat ik van de inruil actie gebruik van gemaakt, maar toch vond ik het hele proces te lang.

Makkelijke website, gelijk hulp bij vragen en zeer gemakkelijk om je juiste product te bestellen. Wordt fijn geholpen.
Krijg netjes een email wanneer / hoelaat het apparaat geleverd zou gaan worden.

Krijg bericht dat apparaat gebracht gaat worden op dinsdag tussen 7.00 en 10.00 uur. In mijn geval wordt het gewoon een dag eerder gebracht dus maandag.
Beetje slordig!

Staan de klant goed te woord.

Informatie, bestelling via Whatsapp gedaan en tevens een goede inruilkorting voor onze "oude" led tv. Bestelling opgehaald in Breda, prima geholpen.

Zoals eerder aangegeven hebben wij een inruilkorting en informatie en de order via Whatsapp laten verlopen, prima verlopen. Uiteraard hebben wij ook nog een nette email bevestiging gekregen aangaande de geplaatste order.

Doen echt hun. Best om het juiste product te kiezen wat bij je past. En ze nemen te tijd voor je. Óók s avonds laat

Super snel

Top

Binnen een aantal dagen een tweede review over dezelfde winkel. Ik heb er even getwijfeld of ik de eerdere review gewoon moest aanpassen, maar daar het om een nieuwe order gaat en dus een nieuwe ervaring, toch gekozen voor een nieuwe review.
N.a.v. mijn eerdere ervaring heeft de winkel contact met mij opgenomen om nogmaals excuses aan te bieden. Vervolgens werd ik gevraagd of er een kans zou bestaan, dat we er toch nog samen uit zouden kunnen komen. Ik kon dan op een vorm van compensatie (korting) rekenen op een model naar eigen keuze. Ik heb een aantal merken/types doorgemaild, met de vraag of deze voorradig waren en wat de prijs dan zou zijn. Direct kreeg ik een reactie, dat mijn wensmodel voorradig was en dàt tegen een aanbod waar ik geen nee op kon zeggen. Alles werd vervolgens direct die middag in orde gemaakt en een uurtje later kreeg ik al bericht dat dat de TV verzonden was (incl track&trace code). Nog geen 24 uur later kon ik de TV bij mij thuis installeren. 's Avonds kwam er nog een mail van PlatteTV, of alles naar wens was verlopen en of de TV goed was bevallen! Door deze gang van zaken heeft PlatteTV mijn eerste negatieve ervaring om weten te zetten naar een zeer positieve. Ze hebben dus mijn vertrouwen absoluut weten te (her-)winnen!

Geheel volgens belofte en afspraak netjes en op tijd geleverd. Ik werd continu op de hoogte gehouden van het hele proces.

Zie alg. beoordeling. In mijn ogen hadden ze het bijna niet beter en/of vriendelijker kunnen afhandelen. Eerste klas service waar je klanten en vertrouwen mee (her-)wint.

TV gekocht, bewuste keuze > scherpe (aanbiedings-)prijs, 4K/UHD scherm en beter geluid echter zonder poespas (voor smart-gedeelte zorg ik zelf). ruimschoots voorradig in 7 filialen (Nu nog steeds!!), vandaag besteld, morgen in huis. Dus besteld en betaald. Tot daar ging alles goed, want snel na betaling kreeg ik een mail dat de TV niet voorradig was en dat ie voorlopig ook niet meer leverbaar zou zijn door de leverancier. Ik kreeg weliswaar een alternatief aangeboden tegen dezelfde prijs, maar dat was echter niet wat ik persoonlijk zocht, dus geweigerd en geld retour gevraagd.
Jammer dat het voorraad systeem cq de voorraadindicatie bij Platte TV zo in elkaar steekt. Het is een overzichtelijke site, met vriendelijke (chat-)werknemers, maar zo lijkt het toch net een beetje alsof ze je met niet voorradige of leverbare aanbiedingen lokken en laten betalen, om daarna van andere voorraad af te komen.

Klantenservice is verder dus wel vriendelijk en behulpzaam te noemen. Daar ik niet op het alternatieve voorstel wenste in te gaan, is direct de order doorgezet voor retourbetaling (Geld ook daadwerkelijk binnen 48 uur retour gekregen, samen met excuses) De volgende vraag blijft dus helaas wel open staan; namelijk zijn ze ook wel geheel eerlijk, als ze dus met een alternatief komen na de koop van een ruimschoots voorradig apparaat, wat dus niet voorradig is of blijkt te zijn na betaling?

Beste Tiki,

Vervelend om te vernemen dat wij u niet konden helpen aan het model van uw keuze, dat betreuren we enorm!

Eigenlijk passen we altijd direct na constatering van een voorraadfout de voorraad aan, vreemd dat dit nu niet gebeurt is. Zou u zo vriendelijk willen zijn even uw ordernummer door te sturen naar orderdesk@plattetv.nl? Ik ga dan even uitzoeken waar dit fout is gegaan.

Nogmaals excuses voor het feit dat wij u niet konden helpen aan het toestel, mochten wij u toch nog van dienst kunnen zijn dan horen wij dat graag!

Servicemanager PlatteTV.nl

Prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de aankoop. Product was niet voorradig wat direct op dezelfde dag gemeld werd. De hierbij beloofde levertijd van 3/5 werkdagen is keurig behaald

Helaas liet de Post (.nl) het afweten, zij gaven een tijdvak aan van 9:30 tot 13:30 echter kwam het pakket pas om 16:25 uur. Ook heeft de postbeambte zelf blijkbaar getekend, ik heb i.i.g. niets getekend wat toch wel een vreemde gang van zaken is...

Sony tv besteld, bleek niet voorradig (1ste leugen). Uiteindelijk akkoord gegaan met ander type, open-doos model tegen lagere prijs. Bleek de ophangset er niet bij te zitten waardoor ik hem niet kon ophangen. Die hing waarschijnlijk nog in de showroom. (2e leugen: tv zou alleen even in en uit de doos zijn geweest). Nalevering zou direct bij Sony in gang gezet worden. Na paar weken nog niets ontvangen, medewerker verklapt per ongeluk dat de nalevering pas 2 weken daarna in gang is gezet (3e leugen).

Nu op zoek naar een 50W828B. Wederom PlatteTv als enige voorraad. Niet dus... Staat als op voorraad in 7 winkels, via de chat verneem ik dat toestel niet voorradig is en ook niet meer besteld kan worden.

Afspraken niet nakomen, en erover liegen. Liegen over je voorraad.
Jammer!

Liegen en afspraken niet nakomen. Zie algemene toelichting. Erg jammer!

Beste heer/mevrouw,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV en dit ziet er inderdaad niet uit zoals u van ons mag verwachten!

Ik zou graag even uitzoeken wat hier allemaal fout is gegaan, wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer even toe te sturen naar orderdesk@plattetv.nl? Ik zoek het graag voor u uit!

Servicemanager PlatteTV.nl

Ordernr. was bijgevoegd. Daarnaast weet u ook wel dat de voorraad-indicator niet deugt, daar heeft u mijn ordernr. niet voor nodig.

Was apart omdat bestelling via chat ging en er daarna een betaalopdracht via ideal aangemaakt werd

Enige minpunt was dat vervoerder pas op de ochtend van de bestelling de tijd doorgaf ipv avond ervoor.

Op zondag vragen gesteld en goed beantwoord waarna bestelling volgde inclusief de geadviseerde extra's.

Na eerdere ervaring met PlatteTV weet ik dat zij een uitstekende service geven mochten er problemen zijn !

De transporteur stuurde een berichtje met de tijd waarop ik thuis moest zijn. Heel handig als je werkt !

Bij problemen met het gekochte apparaat doet PlatteTV er alles aan om je probleem naar tevredenheid op te lossen

Bij deze shop een bluray speler en een tv besteld.
Beide keren waren de producten niet leverbaar, werd pas duidelijk na bestellen en betalen, daarna probeerden ze een alternatief artikel aan mij te slijten.

Op zich werd ik wel snel en netjes door hen op de hoogte gesteld.
maar als je echt en bepaald product wilt hebben moet je niet bij hun zijn.

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te vernemen dat wij u niet konden helpen aan de artikelen waarin u interesse heeft, nogmaals onze excuses hiervoor!

Door de enorme drukte is sommige voorraad helaas veel harder gegaan dan verwacht, indien het model dan ook niet meer te bestellen is zullen wij u altijd een beter en duurder model aanbieden. Helaas was dit niet naar uw wens waarop wij direct uw aankoopbedrag retour betaald hebben.

Mochten wij u toch nog mogen helpen bij een geschikte combinatie dan mag u altijd een mailtje sturen naar orderdesk@plattetv.nl, ik zal zorgen voor een passende aanbieding.

Servicemanager PlatteTV.nl

Ik ben in eerste instantie telefonisch geholpen door een hele spontane meid (ben haar naam kwijt), daarna had James mij in de winkel geholpen, hij gaf een goede uitleg over de producten, was erg vriendelijk en behulpzaam met het inladen van de producten in mijn auto. Heb daarna ook een paar keer telefonisch contact opgenomen voor wat technische vragen en ook toen ben ik goed geholpen. De producten doen het goed heb veel kijk en luister plezier thuis!!! Bezorging verliep ook vlekkeloos, hij was mooi op tijd en erg aardig.

Geen beschadigingen, snelle bezorging! Aardige bezorger!

Scorekaart voor HelloTV