HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

De indicatie van voorraad op de website is onbetrouwbaar. Check altijd voor je bestelt of het product op voorraad is. Wat ze meestal doen, lees ik in reviews en dit overkwam ook mij, is je dan een ander product aanbieden, soms met enkele tientjes korting. Toen ik dit echter niet wilde, bleven ze mij bestoken met mailtjes waarom ik dit dan niet wilde, want de aangeboden tv was toch veel beter. Belachelijk. Ik heb onderzoek gedaan naar welke ik wil, die zou op voorraad zijn maar dit bleek dus helemaal niet het geval. Dan wil ik niet nog dagenlang bezig zijn met discussies over waarom ik dan geen andere wil.

Uiteindelijk werd mij beloofd het geld terug te boeken maar daar moest ik helaas ook weer achteraan bellen toen dit na een week nog niet gebeurd was.

Als een product op de website op voorraad wordt aangegeven, verwacht ik dat dat klopt. Dit is geen eenmalig foutje, maar gewoon beleid van deze zaak. Ze hengelen dan meer klanten binnen die ze vervolgens een ander product aanbieden.

Na mijn telefoontje werd het geld snel overgeboekt. Echter dit had al een week eerder gebeurd moeten zijn toen dit per mail beloofd was.

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl, nogmaals onze excuses hiervoor.

Indien het voorkomt dat een model sneller op is geraakt dan verwacht zullen wij u altijd helpen aan een beter model voor vrijwel altijd dezelfde prijs, wij hebben u graag als tevreden klant en helpen u ontzettend graag aan een goede televisie.

Helaas was ons aanbod niet naar uw wens wat we natuurlijk ontzettend betreuren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, wij helpen u graag een volgende keer verder!

Bestelling geplaatst van een LG 65UH850V op 27/4

Op 29/4 kreeg ik een mail met als melding:

Nieuwe status: Wacht op akkoord klant voor afspraak levering

Beste,

Op vrijdag 6 mei 2016 tussen 13.00 en 15.00 kunnen wij de onderstaande artikelen bij u thuis afgeven.

Een week later om te leveren? ok ja aangezien ze men vorige tv gingen meenemen. Het is de planning die beslist.

Vrijdag 6/5 zijn we dan in de voormiddag teruggekeerd vanuit Limburg om dan toch voor 13h terug thuis te zijn.

Tijdens de terug rit kreeg ik plotseling een telefoontje van Plattetv. Meneer, wij komen vandaag uw tv niet leveren. Blijkbaar hebben wij een mail gekregen om de levering te annuleren. Wat??? Waarom zou ik mijn eigen leveringsdatum annuleren?

Ik was pissed en had zin om alles te annuleren. Ze hebben me dan een andere leveringsdatum aangeboden, 11/5 tussen 14h & 16h.

Eenmaal thuis heb ik een mail (en 10 andere mails) gestuurd naar de planning en ik heb NOOIT antwoord terug gekregen.

Levering van de tv op 11/5 tussen 14h & 16h

14h (niemand te zien)
15h (niemand te zien)
16h (niemand te zien)
17h (niemand te zien)
17h30 (de levering is eindelijk toegekomen)

De chauffeur zat blijkbaar in de file maar hij kon mij niet contacteren.
We hebben samen de tv uitgeladen & de betaling afgehandeld.
Vriendelijke gast dus eigenlijk toch een voldoende voor de levering.

Ik had op 9/5 gevraagd aan een medewerker via livechat of er iemand van de planning mij de dag erop (liefst na 12h) eens kon opbellen i.v.m. de leveringsdatum. De persoon in kwestie heeft dit genoteerd en ging dit doorgeven. Ik heb niemand gehoord! Hoe komt dit? Reden?

ps: ik heb zelfs een review geplaatst op hun eigen website. Wordt dit nog online gezet?

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat u ondanks een aantal positieve punten toch niet helemaal tevreden bent over het verloop van uw bestelling.

Wij hebben u op de dag van levering direct in de ochtend gebeld over het feit dat uw order betaalmethode vooruitbetaling had maar er geen betaling ontvangen was, dit hebben we meerdere malen gedaan maar er werd niet opgenomen. Daarnaast hadden we een mail van u ontvangen dat u wenste af te zien van de bestelling, door deze samenkomst konden wij de order diezelfde dag niet door laten gaan wat uiteraard voor zowel u als ons ontzettend vervelend is.

Nogmaals onze excuses dat de levering de eerste keer niet goed is gegaan, wij wensen u ontzettend veel plezier van uw aankoop!

Servicemanager PlatteTV.nl

Op 15 april een LG OTW150 muurbeugel besteld. Helaas bleek deze niet op voorraad te zijn. Op maandag 18 april kreeg ik de vraag of ik wilde 3-5 werkdagen wilde wachten, zodat deze bij de leverancier kon worden besteld.

Na drie weken nog steeds niets gehoord en zelf maar eens per mail contact opgenomen. In een reactie gaven ze aan dit vervelend te vinden, zonder een vervolgactie te specificeren.

Twee dagen later gebeld. Nu werd aangegeven dat het nog 1-2 weken kon duren. Per direct mijn geld teruggevraagd.

De klantenservice communiceert wel beleefd (vandaar slecht ipv waardeloos), maar stelt wel teleur in de actie.

@@Update:@@
Enkele uren na het telefoontje ontving ik bericht dat de muurbeugel toch binnen was gekomen. Ondanks dat de annulering van de koop al was afgehandeld heeft Plasmatv contact opgenomen met de vraag of ik nog op zoek was naar de muurbeugel. Erg fijn en direct besteld! Uiteraard nog even het resultaat afwachten.

Beste heer Hiemstra,

We vinden het ontzettend spijtig dat wij u niet tijdig konden helpen aan de bestelde LG muurbeugel.

Ondanks LG aangaf tijdig uit te leveren is de levering toch wederom uitgesteld, ook wij balen hier enorm van.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak, zoals vanzelfsprekend hebben we uw betaling direct gestorneerd.

Fijne dag gewenst!

Servicemanager PlatteTV.nl

Ik had een jbl charge 2 besteld bij Plattetv.nl. al gauw kreeg ik een mailtje dat hij uit voorrad was en dat ik een jbl charge 2+ voor de zelfde prijs kon krijgen! Volgende dag had ik hem al in huis!

Zeer klantgericht, uitstekend geholpen door Chaima.
Beste webshop ervaring ooit.
Kan niet anders dan Platte TV.NL aan iedereen aanbevelen.

Vooraf datum van levering af te stemmen. Avond voor de levering tijdvak van levering zichtbaaar.

klantgericht, geduldig! Ronduit een prettige ervaring.

Zoals ik al bij de Samsung TV UE55JU7000 geschreven heb, ben ik nu ook super tevreden met de Sonos Playbar. Het is een suuuper bedrijf, .Ze hebben voor mij meer als een 10 verdiend. Ik zou ook weer 2 x de Play 1, en de sub van Sonos bij hun bestellen.

Verzending kan man alleen zeggen, het gaat niet sneller, super perfect.

Klantenservice is echt topppp, of het nu over de chat is , of telefoon of email, alles heeft meer als een 10 verdiend, andere internet bedrijven kunnen hier van leren.
Het is echt een aanrader om bij deze winkel te kopen. Dank je wel Platte TV

Ik had eigenlijk een open doos model besteld bij plattetv.nl. Deze bleek al verkocht te zijn, uit coulance heb ik een nieuwe tv gekregen zonder bijbetaling, top geregeld!

Levering was prima

Heb via de chat contact gehad met plattetv.nl en dat was prima

Ik zat zomaar op de site te kijken voor een platte tv en werd opgemerkt door de chatfunctie. Na doorgeven van een aantal specs voor een tv kreeg ik een linkje door van een tv die werd geadviseerd door de chatmedewerker. Na 3 minuten heb ik de deal gesloten, betaling gedaan en paar dagen later de tv in huis. TOP!

Binnen paar dagen bestelling in huis. TOP!

Had nog een vraag gesteld, na sluitingsdatum, kreeg zelfs toch nog een mailtje! TOP!

Goed en deskundig advies, prettige medewerker gesproken. Zeker een aanrader, bij een volgende aankoop ga ik zeker weer op deze site kijken.

Supermooi toestel, met een zeer goed geluid.

Mijn tv die ik bestelde was er schijnbaar niet? en toen kreeg ik een update van de TV die notabene duurder was! Wat een service! en de volgende dag gewoon bezorgd...

Top TV!

Bezorgen tv die defect is, ik meld t direct en mag je zelf reparatie betalen

Doet alles het? prima winkel. Is iets kapot? geen gehoor!

Bedankt voor het delen van uw ervaring met PlatteTV.nl

Dit lijkt me wel ontzettend vreemd, wanneer iets defect is geleverd en dit tijdig wordt doorgegeven aan ons dan kan dat vrijwel nooit uw eigen verantwoordelijkheid zijn.

Graag zou ik even uw ordergegevens ontvangen op Orderdesk@plattetv.nl zodat ik kan uitzoeken hoe dit precies zit.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Servicemanager PlatteTV.nl

Vreemd is dat jullie geen gehoor geven als iets defect is. Post je iets online dan wordt er direct gereageerd. De TV die geleverd was, had een defecte C+ module. En dan wordt 't gegooid op dat dit geen fabricagefout kon zijn en dat het de klant z'n schuld is. Terwijl jullie als bedrijf moeten aantonen dat het de klant zijn schuld is en dit is niet gedaan. Er was zelfs sprake van A-Z garantie, maar jullie wilden niet meewerken om de tv te vervangen of het defect kostenloos op te lossen. Jullie hebben ons MAANDEN laten wachten en mailtjes werden niet of veel te laat beantwoord, wat resulteerde in dat we zelf maar overgingen tot betaling anders zaten we volgend jaar nog zonder tv. De houding van jullie was dan ook 'betalen, anders moet je nog maanden wachten' en dit soort gedrag kan niet door de beugel. Het erge is ook nog dat we vaste klant zijn (lees: waren) en al voor duizenden euro's hadden besteed. Nu er dan zo'n klein defect is, laten jullie ons gewoon in de kou staan. Het is gewoon heel aociaal wat er is gebeurd (zeker omdat de tv zo geleverd was zonder onze schuld), en dat weten jullie ook. Kijk maar bij 'herstel TV LCD 49" 49UF850V reparatienummer 184365 / 551762' in je mail' ...

Ik zocht een eenvoudige, maar degelijke stereo soundbar, gewoon om de geluidskwaliteit van de TV in de slaapkamer wat op te krikken. Ik wou er ene zonder losse subwoofer, maar die toch een goeie bassweergave had. Mijn keuze viel in de eerste plaats op de Yamaha YAS-103, OK geprijsd en voorradig bij PlatteTV.nl. Ik bestelde er ineens een Vogels sound 1250 montageset bij. Diezelfde avond schreef ik het verschuldigde bedrag over op hun rekening.
De eerstvolgende werkdag kreeg ik een mailtje van de klantendienst dat ze me de duurdere JBL SB250 konden aanbieden. Maar ik wou dus geen soundbar met losse sub, dus ik liet weten bij mijn eerste keuze te blijven.
Maar toen kwam de kat dus op de koord en kreeg ik antwoord dat de YAS-103 er blijkbaar niet meer was. Ze konden me wel de YAS-105 aanbieden, die opvolger van de YAS-105. Ik had die oorspronkelijk ook overwogen maar om een aantal redenen toch het oudere model verkozen. Maar weinig opties had ik dan niet meer en stemde toe.
Toen bleef het echter stil. Een week ging voorbij, waarna ik vroeg of er al nieuws was. Terug kreeg ik antwoord dat de YAS-103 niet meer te krijgen was, en dat ik nog de JBL kon krijgen. Ik verwees terug naar de eerdere mail dat was afgesproken de YAS-105 te versturen.
10 dagen gingen voorbij, dus ik nog eens gaan polsen. Ondanks dat de YAS-105 gans die tijd voorradig stond op de website was die blijkbaar nog steeds in bestelling bij de leverancier.
Gezien 3 weken na mijn order me niet kon gegarandeerd worden dat die nog diezelfde week zou geleverd worden, heb ik de soundbar geannuleerd (ik had een bijna-nieuwe gevonden op 2dehands.be, met nog 18 maand garantie). Dat werd aanvaard en het aankoopbedrag zou me teruggestort worden.
Na deze eerlijke opsomming van de feiten kan ik dus eigenlijk geen voldoende geven voor deze webshop. Het lijkt er toch op dat ze hun voorraadstatus niet op orde hebben. Het zal me waarschijnlijk niet tegenhouden om in de toekomst er nog iets te bestellen, maar toch jammer voor een eerste ervaring met hen.

Eens bovenvermelde problemen met levering van de soundbar verliep de levering van de soundbar mount wel uitstekend. Die werd diezelfde dag nog verstuurd en 's anderendaags geleverd.
Gezien het uiteindelijk maar om 2 stukken metaal met wat schroeven/bouten gaat, kan ik het feit dat er geen extra verpakking rond de originele productdoos meer werd gedaan wel door de vingers zien.

Ik kreeg steeds vriendelijk en snel antwoord, zelfs op zondag. Maar ergens ging er toch iets mis met het noteren van afspraken. Puntje af daarvoor.

Vrijdag avond klokslag half 10 was ik op zoek naar een mooie TV, struinend door de pricewatch viel mijn oog voor PlatteTV.nl, vooral de slogan "Voor 23:59 besteld, morgen in huis!" sprak mij aan gezien ik mijn TV de volgende dag graag wou uitpakken. Op de site stond de TV "op voorraad" en ik kon zelfs de volgende dag selecteren als gewenste bezorg dag! Nog geen 15 min later had ik mijn bestelling geplaatst en was mijn order bevestigd.

De volgende ochtend had ik nog geen bericht van verzending ontvangen, dus waagde ik mij aan de livechat, wat overigens wel leuk werkt, hij kon mij vertellen dat er iets mis gegaan was met het verwerken van de order en dat ik de TV hoogstwaarschijnlijk maandag zou ontvangen. Nadat ik aangegeven had dat ik toch erg jammer vond en dat ik juist hier besteld had vanwege de levertijd kreeg ik het voorstel om er een doosje TV whipes bij te doen (of een hdmi kabel) ter compenstatie (TV +- €1450).

Gezien ik aan beide geen behoefte had kreeg ik €15 korting op een wallmount thin 225, hier nam ik mijn vrede mee gezien ik gewoon mijn TV wou hebben ( Los van het feit dat ze dit soort deals standaard bij een TV doen).

Zaterdag geen verzendbevesting meer ontvangen, maar ik had goede hoop, ik had tevens persoonlijk contact gehad. Helaas ontving ik maandag het bericht dat mijn TV net verzonden was en dat ik deze dinsdag kon verwachten…….

“voor 23:59 besteld volgende dag in huis” dit was helaas niet gelukt, maar goed elk bedrijf heeft wel eens een misser. Echter jammer dat ik er zelf achter aan moest gaan. Heel jammer dat ik hem waarschijnlijk dinsdag pas ontvang.

Na twee keer niet waar kunnen maken van de slogan voor 23:59 besteld morgen in huis lijken 2 sterren mij prima gepast.

Algemene beoordeling 3 sterren vanwege de prijs....

Het boven staande verhaal kan hier goed toelichting op geven

Het boven staande verhaal kan hier goed toelichting op geven

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl

Jammer dat u ondanks een aantal positieve punten toch niet helemaal tevreden bent omtrent uw aankoop, graag zouden wij dit een volgende keer verbeteren!

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordernummer even door te sturen naar orderdesk@plattetv.nl? Ik zoek graag uit wat er fout is gegaan en hoe wij dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet en wens u in ieder geval veel plezier van uw aankoop!

Servicemanager PlatteTV.nl

Ik heb al veel meegemaakt, maar deze winkel overtreft alles. Nog nooit heb ik zo een suuuper service leren kennen, en ook nog in alles. Of nu bij de live chat of telefoon, of levering, voor alles hebben hun een open oor. Niets is teveel wat je vraagt. Ik koop al jaren in webwinkels, maar deze overtreft alle. Ik zou nooit meer bij de MM een tv of audio spullen kopen. Het is echt een aanrader om bij platte tv te kopen.

De eerste bestelling die ik geplaatst heb was een UE55JU700 samsung tv. Die is aangekomen maar de doos was beschadigt . Ik direct aan de live chat, en Justin zo heet de persoon van de chat, heeft direct tegen mij gezegt , haal de tv ff eruit om te controleren of hij beschadigd is. Heb ik gedaan, en het was ook zo. Pixel stuk. heb het direct door gegeven , Justin zei direct morgen heb jij een nieuwe. Ich dacht wow, is dat echt zo?? Ja hoor, er kwam zelf een persoon van Platte tv mee om de TV op te hangen en te installeren. Wat een service. geen extra kosten.Geweldig. Nu geniet ik van de tv

Klantenservice is echt super tof, zo vriendelijk en ook als er iets was, kabel was niet goed, nog geen 5 minuten later heb ik een mail binnen gehad met erin een bevestiging voor een nieuwe HDMI kabel. 16 uur later stond post NLvoor de deur met een nieuwe kabel. Zo heb ik het echt nog nooit mee gemaakt. Geweldig. Koop hier ook de Playbar van Sonos, zeker weten

Afgelopen maandag een tv besteld bij "winkelmodellen.nl", dit is onderdeel van platte tv.nl. De tv zou bij alle filialen voldoende op voorraad zij. Na 4 dagen nog niets te hebben gehoord over wanneer de tv zou worden geleverd toch maar even gebeld. Sorry mv. maar deze tv is niet meer op voorraad, we hebben vandezelfde tv nog wel een nieuwe op vooraad, kost wel 20 euro extra.Hmm oke.. maar hij staat op jullie site als voldoende op voorraad. Het antwoord hierop was.. tja deze moet nog worden aangepast. uiteindelijk de bijbetaling wel gedaan. Maar ik vind het verre van netjes dat je tijdens de bestelling geen bericht krijgt dat de tv niet op vooraad is, dat je vervolgens besteld en betaald maar ook daarna nog geen mail of telefoontje dat je wel betaald hebt maar dat ze niet kunnen leveren. Vraag me af wanneer ik wat van ze had gehoord als ik niet zelf had gebeld.
Nu lees ik op deze site meerdere reacties over het zogenaamd wel op vooraad hebben van de tv's maar als mensen dan contact opnemen over waar de tv blijft na bestelling blijkt hij plotseling niet op vooraad. Erg jammer, we hadden al een keer eerder een tv bij ze gekocht, gewoon in de winkel, alles prima voor elkaar, maar na deze ervaring.. sorry maar voor mij niet meer.

Beste Ankie,

Jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij Winkelmodellen.nl

Ondanks Winkelmodellen.nl onderdeel is van PlatteTV.nl is het concept hiervan wel echt anders. Van deze modellen zijn vaak maar een enkel model beschikbaar omdat het hier aanbiedingen voor onze laatste modellen betreffen.

Mocht het dan toch een keertje voorkomen dat het winkelmodel verkocht is zullen wij u ten aller tijden compenseren in de prijs voor een gloednieuw exemplaar.

Wij hopen dat u ondanks de wat slechte ervaring toch veel plezier van uw bestelling mag hebben.

Servicemanager PlatteTV.nl

Na een vrijblijvende reservering, vorige week een nieuw OLED model kunnen bestellen. Goed contact gehad voor de aanschaf en TV binnen twee dagen netjes in huis. Ook verder contact verliep snel en erg servicegericht.

Op een woensdag de nieuwe TV besteld, deze zouden donderdag bij PlatteTV geleverd worden en vrijdag thuisbezorgd worden. Donderdag netjes gebeld om afspraak te maken voor levering en vrijdag is de TV keurig binnen het aangegeven tijdvak van 2 uur geleverd.

Vooraf contact gehad en nagevraagd wanneer de TV leverbaar zou zijn, netjes een indicatieve levertijd gekregen. Toen het product op voorraad was weer contact opgenomen om de bestelling te doen, de klantenservice had netje antwoord op mijn vragen.
Na levering (5 dagen) bleek de adviesprijs te zijn gedaald, contact opgenomen met PlatteTV en het verschil in de prijs wordt netjes terugbetaald.
Of je nou contact opneemt via de chat of mail, er wordt altijd zeer snel antwoord gegeven.

Hebben hun zaken niet op orde. TV's blijven maar op voorraad staan terwijl ze allang zijn uitverkocht, Op drie verschillende modellen die (nog steeds) op voorraad staan op de site antwoord gekregen dat ze niet op voorraad zijn.

Op de site staat dat alles zo'n beetje de volgende dag leverbaar is, maar dat is onzin, mijn TV kon pas 6 dagen later geleverd worden, terwijl er bij stond vermeld volgende werkdag geleverd.

Ik was niet tevreden over het model TV dat ik had (Panasonic 55CX750), ik dacht eerst dat het een defect was en had panasonic laten komen, maar daar bleek het een eigenschap van het scherm te zijn (dirty screen effect op een IPS scherm).
Ik had een soort extra garantie/verzekering afgesloten waarmee je ook 3 maanden je TV op zicht had. Die 3 maanden waren natuurlijk al voorbij (dat zie ik als mijn eigen schuld, had toen ik me er aan begon te irriteren eerst panasonic laten komen) en heb contact opgenomen met de klantenservice met de vraag of ik tegen bijbetaling de TV kon omruilen voor een ander model in dezelfde serie.
Ik wilde mijn panasonic CX750 omruilen tegen een CX700 (op de site op voorraad) die dus een ander type scherm heeft (is ook iets goedkoper). Bleek er alleen nog een open doos model te zijn en die kon ik voor 150 euro extra ruilen voor mijn CX750. Ik terug gemaild prima doe maar, krijg ik 4 dagen lang geen antwoord meer. Ik op alle mogelijke manieren contact gezocht (chat/whatsapp) en uiteindelijk de mededeling dat de TV zoek was. Ik verder zoeken op de site, ander model gevonden , gemaild, weer dagenlang geen antwoord. Na veel aandringen weer het antwoord is niet op voorraad. Weer verder gezocht, toen een Sony gezien, gechecked via de chat of hij op voorraad was, dat bleek zo te zijn. Weer gemaild, weer dagen moeten wachten, uiteindelijk het antwoord dat ik hem alleen kon omruilen voor een panasonic. Heb ik nog de vraag gesteld wat moet ik bijbetalen om hem via jullie reguliere inruil te krijgen, geen antwoord meer gehad. Gemiste kans van ze, want ik was bereid om gewoon de normale prijs bij inruil bij te betalen... Nu een andere TV gekocht bij de concurrent, die wilden wel graag iets verkopen.

Mijn ervaring met de klantenservice is dus erg slecht. Er worden wel allerlei toezeggingen gedaan maar als het puntje bij paaltje komt dan mailen ze liever niet meer terug, misschien dat je dan maar opgeeft ...?

En nog steeds staan alle uitverkochte modellen als op voorraad op de site...
LET DUS GOED OP!

Beste Jaco,

Jammer om te horen dat u dit alles op deze manier ervaart, wij hebben onze best gedaan om u met een oplossing te helpen ondanks u ruim buiten de omruilperiode melding heeft gemaakt omtrent uw ontevredenheid over het toestel.

Doordat u de doos van uw TV niet meer in uw bezit heeft kunnen wij niet zomaar naar elk merk een omruiling regelen, uw toestel zou passen in de doos van een ander Panasonic toestel. Hierdoor is omruiling naar een ander merk helaas niet mogelijk.

Mochten er de komende weken nieuwe modellen van Panasonic beschikbaar komen dan kijken we uiteraard graag wat we kunnen doen.

Servicemanager PlatteTV.nl

Voor mijn pa een Philips 32PFK6500 gekocht. Ze waren al heel goedkoop en boden nog extra korting op een open doos model.
Alles prima en snel geregeld.

's avonds om 21u geld overgemaakt, volgende ochtend al gelijk een verzendbevestiging in de bus.

Antwoorden bijna lachwekkend snel op mails. Zelfs om 20u 's avonds krijg je binnen het kwartier antwoord.

LG tv volgens de site voldoende op voorraad: dus meteen naar de winkel. "Nee meneer, die hebben we niet, maar we hebben wel een vergelijkbaar exemplaar die € 100,- duurder is". Jongens, kom nou toch, dat soort 2e hands-auto-verkoper-trucjes ken ik toch ook al jaren.

Beste heer/mevrouw,

Wat ontzettend vervelend dat u voor niets naar een van onze winkels bent gekomen, dat is zeker niet de bedoeling.

Zou u ons willen laten weten naar welke van onze winkels u bent gekomen en in welk model u interesse heeft? U kunt mij bereiken via Orderdesk@PlatteTV.nl.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak, ik kijk graag of ik u ergens in tegemoet kan komen!

Servicemanager PlatteTV.nl

Bestelling geplaatst toen na 1 week mijn tv gekregen.
Toen ik hem uit de doos haalde bleek het dat de schroeven voor de steun en de magic remote van LG er niet bij zaten.
Daarna PlatteTV bericht via de livechat (ongeveer 8 keer) elke keer zeiden ze 'we gaan LG een bericht sturen zodat u de missende spullen krijgt.
We houden u op de hoogte via de e-mail'

Dat was in januari en nu nog steeds geen e-mail heb het ze 8 keer opnieuw gevraagd en elke keer zeggen ze dat ze het zullen regelen maar ze doen niks waardeloze winkel.

Klantenservice negeert wat je vraagt en zegt alleen wat je wilt horen totdat je niks meer zegt en dan doen ze uiteindelijk niks

Beste "Jesseiz",

Bedankt voor het delen van uw ervaring met PlatteTV.nl

Dat klinkt inderdaad ontzettend vervelend en ik begrijp helemaal dat u hierover niet tevreden bent!

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw gegevens waaronder uw ordernummer toe te sturen naar Orderdesk@PlatteTV.nl? Ik ga uitzoeken wat er hier fout gaat en zorg voor een spoedige en concrete oplossing.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Scorekaart voor HelloTV