HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Goed alternatief aangeboden gekregen nadat een buitenkansje niet meer op voorraad was. Zeer tevreden met de service. Binnen 3 uur op te halen op vestiging van keuze.

Geweldig goede soundbar LG SJ5 bekomen voor een leuke prijs. Te woord gestaan door bijzonder klantvriendelijke en deskundige medewerker 'Platte TV ''zeker een aanrader voor eventuele verdere bestellingen!!

Product werd prima op aangegeven tijd vlekkeloos bezorgd.

Geen klachten !!

Super geholpen door de klantenservice, goede deal gesloten, snelle levering. Ik raad plattetv.nl zeker aan!

Werd de volgende dag al bezorgd terwijl dat niet in de lijn der verwachting lag.

Snel efficiënt en vriendelijk geholpen

Meerdere reviews op hun eigen site, en meerdere op Tweakers: "Er staat op de site dat er voorraad is, maar eenmaal besteld blijkt het niet zo te zijn". En dan komt er een smoes dat ze er teveel verkocht hebben. Wat waarschijnlijk weer vertrouwen moet wekken, want "veel klanten bestellen bij hun, dus zal het wel een goede en betrouwbare zaak zijn", maar....

DIT LIJKT OP EEN ONDERDEEL VAN HUN BUSINESS MODEL/ VERKOOPSTATEGIE:

Op de site zetten dat er voorraad is, zodat mensen de TV niet ergens anders bestellen, die wel echt voorraad hebben. Vervolgens bieden de klant een "beter" model aan.

Zo hebben ze toch een klant binnengehaald die op zoek was naar een specifieke TV, ondanks zij zelf die TV niet (meer) verkopen.

Achteraf spijt dat ik geen geld terug gevraagd heb.Want het voelt als misleiding.

Oplichting wil ik het niet noemen, wat uiteindelijk krijg je wel een product voor een nette prijs, alleen niet die je specifiek wilde hebben.

En het is ook niet netjes tegenover de concurrentie, maar zeker niet tegenover de klant. Verder maken ze in pincipe ook misbruik van de voorraad status c.q. levertijd indicatie van de Tweakers Pricewatch. Zo ben ik ook bij hun terecht gekomen, de enige shop die hem "direct" kon leveren.

Dat ze hun voorraden zo slecht bijhouden gaat er bij mij simpelweg niet in (zie alle voorbeelden op Tweakers en hun eigen site).

Wegens het verkopen van een TV die niet op voorraad is, en het heen en weer mailen over een nieuw model, is de TV een dag later verzonden.

Zie comment bij algemeen, ondanks de snelle communicatie, een vreemde smaak gekregen ivm massaal verkopen van TV;s die niet (meer) op voorraad zijn.

Wilde een Onkyo home cinema set en blu ray speler aanschaffen. Op de website stond dat er inruilweken zijn met letterlijk de tekst: "Tijdens de inruilweken krijgt u een éxtra goede deal voor uw oude apparatuur. U kunt al uw oude apparatuur bij ons inruilen. Wij zorgen ervoor dat u er een fantastische inruilprijs voor terugkrijgt."
Dit blijkt al snel niet het geval. Na de vraag wat ik terug zou krijgen voor mijn huidige set bij deze aanschaf kreeg ik (snel, dat dan wel) de reactie dat deze artikelen helaas al scherp geprijsd zijn.
Oke, begrijp ik dat inruil niet mogelijk is? Het antwoord is "Helaas voor deze combinatie niet".
Ze de link naar de inruilweken dan ook niet bij de productdetails voor deze artikelen en zet het op de actie pagina bij de voorwaarden.

Beste heer/mevrouw,

Dank voor het delen van uw ervaring!

In sommige gevallen is de prijs van een bepaald artikel al dusdanig laag dat er echt helemaal niets mogelijk is in combinatie met de in te ruilen artikelen, onze excuses daarvoor! Wel bieden wij u ter compensatie een goede HDMI kabel of AV/TV Cleaner aan mocht u de gewenste combinatie alsnog bij ons wenst te bestellen.

Mocht u gebruik willen maken van deze compensatie dan zien wij uw bestelling uiteraard graag tegemoet.

Prettige dag gewenst!

Servicemanager PlatteTV.nl

Aanschaf van een LG OLED 4K TV voor familielid. Via het Lente Aktie een tv met toebehoren besteld, dit doormiddel van mailwisseling waarop snel gereageerd werd, ook in de avonduren. Toen het scherm besteld werd heb ik PostNL de eerste dag gemist (24u levering dus wel), deze werd daarna door een fout door PostNL doorgeschoven naar het weekend, maar PlatteTV.nl heeft ervoor gezorgd dat de tv toch eerder geleverd werd. Echt goede communicatie, ik heb wel twintig mailtjes gestuurd en de heren van PlatteTV.nl hebben mij continu prettig te woord gestaan, terwijl mijn continue vraagstelling best aanleiding had kunnen geven in minder uitgebreid contact daar het er wel veel waren. Ik zou hier zelf ook zo kopen, maar moet nog sparen voor een 65inch.

De mensen hebben alles gedaan voor zover in hun macht, de fout lag initieel bij mij, maar toch hebben ze moeite gedaan mijn ongeduld te verhelpen door zelf contact op te nemen met de expediteur.

Vriendelijk en snel mail-contact, alle informatie gekregen die ik wilde en voldoende meegedacht. Wat wil je nog meer.

Op de site staat 24 uurs levering, maar dit blijkt niet te kloppen. Alternatief toestel aangeboden, maar dat kost mij € 50 meer.

Op de site staat 24 uurs levering. Op zaterdagochtend 15/7 een TV besteld en vanwege de betaling al een ruimere leveringstermijn gekozen: bezorgen op woensdag 19/7.
Vervolgens krijg ik een email met de mededeling dat de TV pas op donderdag 20/7 geleverd kan worden en anders vrijdag. Het toestel blijkt eerst uit een filiaal naar het verzendcentrum toe te moeten, waarna het naar mij wordt verzonden.
Heel onpraktisch omdat ik juist op woensdag vrij ben.

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over uw bestelling, onze excuses hiervoor!

Als u een van onze buitenkansjes besteld kan het inderdaad een enkele keer voorkomen dat deze vanuit een van onze filialen moet komen, dit geeft spijtig genoeg een kleine vertraging.

Wij wensen u alvast veel plezier van uw mooie aankoop!

Servicemanager PlatteTV.nl

De TV kon op donderdag 20/7 worden bezorgd, maar op mijn verzoek is het een dag later geworden. De medewerker van Van Spreuwel transport was niet de vriendelijkste en zeer kort af. De bezorger was daarentegen vriendelijk en correct.

Helaas weigerde Platte TV mijn oude televisie mee te nemen voor recycling. Ze zijn dit verplicht, ook als webshop, al denkt service medewerker Tim daar heel anders over. Kort af was het antwoord "Dat zijn we niet".
Daarnaast zouden ze daar geen mogelijkheid voor hebben...Merkwaardig dat ze geen TV mee terug kunnen nemen, terwijl zij ook TV's inruilen volgens hun website.

Op de site staat dat het product op voorraad is, terwijl dit niet zo is.

Op de site stond aangegeven dat hij op voorraad was en direct kon worden verzonden, vervolgens krijg ik de volgende dag een email met daaarin de mededeling dat het nog minstens 3 dagen gaat duren. De enige reden dat ik bij deze winkel heb besteld was de snelle levertijd maar dit klopt dus niet.

Goedemiddag Youri,

Wat vervelend om te vernemen dat wij u niet tijdig konden helpen aan het gewenste artikel, nogmaals onze excuses hiervoor!

Graag zou ik even uitzoeken wat er fout is gegaan bij uw bestelling, zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar orderdesk@plattetv.nl?

Servicemanager PlatteTV.nl

Hier op prijswatch stond onkyo-tx-nr555 voor 299 euro (21-6) die wilde ik dus bestellen. Link naar de website, daar stonden bij de verschillende vestigingen voldoende voorraad.
Toch maar even bellen of idd op voorraad.
Nee dus en ook niet meer leverbaar

Na deze post is er contact opgenomen en zal vandaag 21-6 de grijze verzie die nog op voorraad was voor 299 euro geleverd worden. Goed opgelost door Tim, jammer dat je eerst moet klagen en andere medewerkers het niet veel uitmaakte.

Volgens klantenservice van zilver nog leverbaar maar die koste 399 euro, dat is 100 euro meer. Voor 299 wilde men de grijze niet leveren want inkoop was duurder.

Slechte zaak dat je als bedrijf dus adverteert met een prijs.
Op je website staat dat er voldoende voorraad is in de diverse vestigingen.
Blijkt dan dat er helemaal nergens meer voorraad is en je het product helemaal niet meer kan leveren tegen de geadverteerde prijs.

Vraag me dus af wat ze zouden doen als ik dus gewoon zou bestellen en betalen. Ze bieden iets aan voldoende voorraad dan moeten ze gewoon iets vergelijkbaars leveren, dus grijs voor de prijs van 299.

Zoals boven geschreven, na email en deze klacht zal de grijze versie voor 299 euro geleverd worden. Wordt in home cinema gebruikt in hoek en de kleur maakt dan niet veel uit.

Goedemiddag Bob,

Dat klinkt inderdaad een beetje vreemd, en zeker niet zoals het hoort te zijn!

Zou u mij wellicht een mailtje kunnen toesturen op Orderdesk@PlatteTV.nl? Ik kijk graag of ik u alsnog kan verder helpen!

TIm
Servicemanager PlatteTV.nl

Ik had een TV besteld die volgens de website op voorraad was en de volgende dag geleverd kon worden. De volgende dag krijg ik een mail waarin letterlijk stond:

"Indien gewenst kunnen wij het door u bestelde artikel gewoon leveren, echter denken wij dat wij een veel mooiere aanbieding voor u hebben en willen u vragen hier toch eventjes naar te kijken."

Ik had geen interesse in de aangeboden TV en heb direct teruggemaild dat ik het oorspronkelijk bestelde model wilde hebben. Toen kwam de aap uit de mouw, deze was dus helemaal niet leverbaar. Daarop heb ik geantwoord dat de bestelling geannuleerd kon worden en ik m'n geld teruggestort wilde hebben. Vervolgens wordt er gepusht om toch het vervangende model te nemen.

Nogmaals heb ik duidelijk aangegeven geen interesse te hebben en toen bleek opeens het oorspronkelijk bestelde model wél leverbaar te zijn. Vanuit mijn ervaring in de retail vermoed ik dat er waarschijnlijk ergens een model van de plank is getrokken en weer netjes ingepakt is, want zo gaat het altijd als er geld te verdienen valt :)

Gelukkig had ik de TV al ergens anders besteld.

Zoals hierboven te lezen, niet betrouwbaar, niet eerlijk en dus voor mij de laatste keer dat ik iets besteld heb bij PlatteTV.

Beste heer/mevrouw,

Spijtig om te vernemen dat de bestelling van het gewenste artikel niet naar uw wensen is verlopen, onze excuses hiervoor!

Indien er een artikel door enorme drukte niet beschikbaar is kijken wij altijd naar een goede oplossing waarbij u altijd een goede stap vooruit maakt, vervelend om te vernemen dat het aangeboden model niet naar uw wensen was.

Wij bieden u ten aller tijden een gloednieuw model aan, ook op het moment dat wij aangeven dat we het model alsnog voor u kunnen bestellen. Wij werken met diverse leveranciers en in dit geval is het door u bestelde toestel alsnog beschikbaar gekomen.

Fijn om te vernemen dat u het model toch nog heeft gevonden, wij wensen u hier heel veel plezier mee!

Servicemanager PlatteTV

Ik zocht een Chromecast, volgens Tweakers was PlatteTV het goedkoopst. Aangezien er geen verzendkosten aan de bestelling zat was dat voldoende om de bestelling te plaatsen.

De Chromecast zat los in een grotere om doos. Daar had best karton of plastic bij gemoegen.

Na een kort bezoek aan de winkel in Utrecht een bestelling geplaatst voor een Yamaha receiver die bij een andere vestiging en volgens de site nog leverbaar was. Voor 18u geleverd, morgen in huis....
Morgen in huis werd de volgende dag een mail met dat het artikel in bestelling staat en binnen twee werkdagen beschikbaar is voor verzending. Nadat na contact op de derde werkdag bleek dat het in elk geval nog tot de vierde werkdag ging duren voordat het artikel beschikbaar komt voor verzending met een mogelijk levering op dag 6, mogelijk dat 8.

Dat was het moment dat de bestelling werd geannuleerd.

De klantenservice (chat in mijn geval) is correct en vlot. Het is duidelijk dat ze ook niet zoveel meer kunnen als doorgeven wat er aan informatie beschikbaar is. Men mag ter compensatie een kabeltje of een reinigingssetje erbij doen, maar uiteindelijk voelt het als 'pappen en nathouden'.

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat u te lang heeft moeten wachten op de door u bestelde Yamaha receiver, onze welgemeende excuses hiervoor!

Graag zou ik even uw ordergegevens ontvangen zodat ik kan kijken wat er fout is gegaan bij uw bestelling, kunt u deze gegevens toesturen via Orderdesk@plattetv.nl?

Servicemanager PlatteTV.nl

De site adverteert met kortingen/inruilacties. Wanneer ik vraag om en inruilprijs kan dit opeens niet omdat de prijs "te scherp is"

reactie op bericht winkel: het blijft misleiding. Er staat dat jullie omruilen. Ik heb niet doorgegeven welke AVR ik wil omruilen en dan word ik afgescheept met een lullig kabeltje van 24 euro.

Er staat nergens in de advertentie dat de omruil-aanbieding niet geldt voor bepaalde producten. Dit is misleiding en volksverlakkerij .

Goedemiddag Andre,

Spijtig om te vernemen dat wij u geen passende aanbieding konden doen, nogmaals onze excuses hiervoor!

We kijken altijd wat er mogelijk is maar een enkele keer is het artikel zo laag geprijsd dat et echt niets meer mogelijk is, indien de inruil dan een minimale waarde heeft kunnen we daarvoor helaas geen aanbieding meer doen.

Zoals per mail ook aangeboden komen wij u dan alsnog tegemoet door u een goede HDMI kabel of reiniger aan te bieden.

Mocht u nog een prijs wensen op te vragen met of zonder inruil dan bent u altijd van harte welkom!

Servicemanager PlatteTV.nl

Nieuwsbrief gekregen van plattetv.nl betreffende een actie vakantie deals. Bij deze actie wordt de toekomstige klant opgeroepen om een mail te sturen over een product waar hij interesse in heeft om zo een aanbod te krijgen die je eigenlijk niet kunt weigeren. Dit met het onderschrift " heeft u bij een shop een mooie aanbieding gezien die volgens hen niet goedkoper kan? Bij ons kan dat dus wel goedkoper". Ik stuur een mail met de vraag wat een Samsung ue65ks8000 moet kosten in het licht van de actie zoals hierboven genoemd. In de eerste mail wisseling had ik al vermeld dat deze op internet te vinden was voor €2035,- en ik inmiddels een aanbod van €1799.- opzak had. De eerste 2 antwoorden die ik ontving van plattetv.nl gingen over het feit waarom ik een ouder type zocht. Hierop gevraagd naar hun advies en wederom naar het bod zoals in eerste instantie de vraag was. Na een paar email wisselingen geen bod ontvangen. Dit kwam de volgende dag van een andere medewerker, deze kwam met een aanbod, dat de prijs voor een keertje dan €2399.- mocht zijn en of dit voor mij acceptabel was. Gezien het feit dat de eerder genoemde prijzen al ver onder dit aanbod lag heb ik gezegd dat dit bod niet acceptabel was aangezien bol.com nog goedkoper was. Het antwoord was helaas tot een volgende keer. Ik snap heel goed dat een ieder zijn eigen prijzen mag, en kan bepalen en dat het iedereen vrij staat om hiermee akkoord te gaan. Het advies luidt dan alleen stop met dit soort misleidende acties of zeg gewoon eerlijk dat je tegen deze prijzen niet op kan. Af en toe heb ik mezelf wel eens de vraag gesteld of ik serieus genomen ben?

Paul

Beste Paul,

Dank voor het delen van uw ervaringen!

Uiteraard zorgen we altijd voor een goede aanbieding, echter aanbiedingen van onofficiële dealers waarbij de kans groot is op een importmodel kunnen wij helaas echt niet behalen. Wij zijn erkend Samsung dealer, leveren altijd een Nederlands model met 2 jaar aan huis service en kunnen hierdoor niet op tegen onofficiële dealers.

Mocht u toch nog een aanbod voor een ander model wensen te ontvangen of willen terugkomen op de gedane aanbieding dan bent u ten aller tijden van harte welkom!

Servicemanager PlatteTV.nl

27 februari heb ik een harman kardon versterker gekocht t.w.v ongeveer €400 met een A-Z servicepakket AUDIO gekocht met gratis Life Time support. Helaas is de support ver te zoeken. Na ontvangst deed de versterker het wel maar kort daarna liep de versterker vast en kwam er een harde plof uit de speakers. Toen moest het apparaat retour gestuurd worden ter reparatie waarna ik hem na een aantal weken weer in ontvangst kon nemen. Voor de reparatie kregen wij ondanks de garantie periode, a-z servicepakket & de lifetime support alsnog een factuur van €35.
De versterker doet het op dit moment nog steeds niet goed, toen heb ik telefonisch contact gehad met het filiaal in Doetinchem. Daar konden wij hem omruilen met een bijbetaling van €250, terwijl de nieuwprijzen van beiden nagenoeg gelijk waren (€100 verschil) en dit toch duidelijk een productfout betreft van de harman kardon.

Nadat wij niet akkoord gingen met de inruilprijs hebben wij contact opgenomen via whatsapp. Toen is er een nieuwe versterker aangeboden (t.w.v €350), en toen werd er toegezegd dat er niks bijbetaald hoefde te worden. Deze zou zaterdag geleverd worden, toen wij vroegen of de oude versterker terug moest werd er gezegd dat er iemand langs moest komen om het om te ruilen of dat wij hem retour moesten sturen. Helemaal top, alles opgelost na 3 maanden zou je zeggen.

Echter ontvingen wij de dag erna een telefoontje dat dit allemaal niet meer door gaat, ondanks alle eerdere schriftelijke toezeggingen. Hierna hebben wij nogmaals gemaild over deze gang van zaken maar het lijkt er op alsof plattetv.nl ons niet meer wil helpen.

Hopelijk heeft u als nieuwe klant nu een duidelijk beeld van de gang van zaken plattetv.nl en kunt u nu een weloverwogen keuze maken. Voor de medewerkers van plattetv.nl onze gewenste oplossing: creditnota voor de reparatiefactuur van €35 en weer in gang zetten van de laatst aangeboden oplossing voor omruiling naar de Pioneer vsx831.

Omdat ik geen reactie op de reacties kan geven, bij deze: De reactie van Tim is onjuist en ongeïnformeerd. Er is eerder al een akkoord gegeven op 1 juni voor het omruilen voor de VSX-831 met A-Z service totaalpakket zonder bijbetaling. Tim geeft aan dat er gemeld is dat de receiver moeilijk te bedienen was en dit is inderdaad vermeld als extra ergernis. Maar alle eerder mails en telefoongesprekken over de defecten worden helaas door Tim genegeerd. En het lijkt nu een lange welles nietes discussie te worden. Graag verzoek ik jullie nogmaals de overeengekomen afspraak na te komen.

Beste Petra,

Vervelend om te vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over de receiver die u bij ons besteld heeft, dat is zeer spijtig.

Echter is de situatie zoals u deze omschrijft niet geheel correct, u heeft gebeld met de vraag of u uw receiver kon inruilen op een ander model omdat u de receiver die u momenteel bezit te moeilijk vindt. Wij hebben u hierop uitleg gegeven over het feit dat een andere receiver van een ander merk niet heel veel makkelijker zal zijn in gebruik. Een receiver is een product met vele mogelijkheden en kan qua handelingen en instellingen dus ook een wat moeilijker product zijn. Tijdens dit gehele gesprek is er door u niet gesproken over een huidig defect.

Binnen het A-Z Servicepakket heeft u 4 weken proefperiode waarin u kunt beoordelen of een product wel of niet naar uw wens is, helaas is het niet zomaar mogelijk om ca. 4 maanden later om te ruilen naar een ander merk of model, spijt ons zeer.

Servicemanager PlatteTV.nl

Ik heb de LG OLED 55C7V bij PlatteTV.nl gekocht voor een goede prijs. Deze prijs kon ik online via de chatfunctie afspreken. De TV was direct leverbaar en heb die zelf opgehaald. Het personeel is vrijndelijk.

Het bestelproces verliep niet conform belofte op de site.
De levering werd uitgesteld, de prijsafspraak werd niet gehouden en mijn contactpersoon was onbeleefd.

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het proces van uw bestelling! Dat is zeker niet de bedoeling.

Ik ben ontzettend benieuwd wat er allemaal fout is gegaan bij uw bestelling, zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens door te sturen naar Orderdesk@PlatteTV.nl?

Servicemanager PlatteTV.nl

Can't fault it..very competitively priced, easy to order, fast dispatch and delivery. Would definitely recommend.

Great, quick service, good communication with PlatteTV who kept me updated with purchase and delivery every step of the way.
Concise delivery information.
Cheaper than any other web price and high street price.
Very satisfied with the whole experience. Delivered within a day.. fantastic service..!!..Thanks

There team is more than helpful with any sort of question.

Een artikel bestellen en betalen gaat prima. De site werkt goed tot en met de betaling is het helder.

Het product wordt incompleet geleverd. Er was 1 onderdeel (voet) niet aanwezig waardoor de tv ook niet gebruikt kon worden.

De klantenservice is bedroevend. Ik ben ruim 3 weken aan het lijntje gehouden. Ben diverse keren voorgelogen en uiteindelijk heeft het niets opgeleverd. Heeft me veel gekost. Zelfs een paar keer vrij genomen omdat volgens de leverancier het onderdeel onderweg was en geleverd zou worden. Tot 3 keer toe niets mogen ontvangen op toegezegde dag. Ronduit schandalig en klantonterend. Wat mij betreft; eens en nooit weer !

Beste Gerard,

Wat ontzettend vervelend dat u al zolang moet wachten op een missend onderdeel, dat lijkt me zeker niet de bedoeling!

Ik zoek graag voor u uit waarom dit zolang moet duren en ga zorgen voor een concrete oplossing! Zou u zo vriendelijk willen zijn even uw ordergegevens te sturen naar Orderdesk@plattetv.nl?

Ik zie uw reactie graag tegemoet en help u verder!

Servicemanager PlatteTV.nl

De site lijkt wat verouderd en simpel, zolang dat de prijs drukt, hoor je mij niet.

Doordat ik per ongeluk een dubbele order maakte, had ik een openstaande. Na een mailtje werd deze verwijderd met vrolijk mailtje van contact.

Scorekaart voor HelloTV