Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoede en vriendelijke service, vlotte reactie op de mail en scherpe prijs. We hebben hier al vaker iets gekocht en altijd prettig geholpen. Fijne (web)winkel!
AlgemeenZeer snel per mail antwoord en een goed voorstel gekregen. Als het gaat zo als afgesproken top.
KlantenserviceHeb nog niks ontvangen, wacht op een aanbieding
AlgemeenZeer snel per mail antwoord en een goed voorstel gekregen.
Communicatie en manier van doen is erg van deze tijd: snel, to the point maar ook beleefd en met respect.
De communicatie is zoals hierboven beschreven; opdracht is nog niet ingezet en hierover kan ik nog niets beoordelen.
AlgemeenPersoonlijke offerte aangevraagd voor Sonos systeem. Snelle respons. Aanbieding oké.
Ook aanvullende vragen snel beantwoord.
Als levering en service ook zo gaan ben ik dik tevreden.
AlgemeenVia 'Maak uw persoonlijke deal formulier' om een mooie deal voor Sonos sub + een set play ones gevraagd. Heel vlot kwam er een vriendelijke mail binnen met een aantrekkelijke aanbieding. Na telefonisch contact te hebben gehad begreep ik dat verdere afhandeling via de mail diende te lopen omdat de deal ook via de mail was verstuurd. Geen probleem natuurlijk maar dat was niet direct duidelijk.
Het is natuurlijk erg aantrekkelijk om een review te schrijven tegen een beloning, maar anders had ik ook wel een review willen schrijven.
Snelle reactie op mijn mails en ook prettige telefonisch contact.
Nog geen oordeel over de service als de producten eenmaal geleverd zijn en ik ze dan nodig heb, vooralsnog een goede indruk.
Algemeenconcurrerend geprijsd
duidelijke en overzichtelijke site
vlotte, beleefde en pro actieve benadering door de klantenservice
duidelijk gewezen op de vertraagde levertijd
Klantenservicevlot, beleefd en pro actief
AlgemeenHet uitzoeken van de nieuwe tv was zo gebeurd heb de tv gisteren besteld bij platte tv. nl werd via de wattsap ook prima geadviseerd helemaal top, platte tv. nl
AlgemeenEerst contact met Platte TV en meteen enthousiast over de snelle en vriendelijke service die ze bieden. Met name de deal die je op kunt vragen is voor iedereen denk ik een perfecte trigger van Platte TV...in ieder geval ik wilde dat meteen uittesten. En Tim van Platte TV bracht meteen een mooie deal. Moet nog wel mijn bestelling afwachten maar vooralsnog met de service optimaal tevreden.
KlantenserviceEerste contact was supersnel, nadat ik een verzoek om deal had verzonden. Dus wat dat betreft een perfecte service. Nu nog even afwachten of ik de bestelling net zo snel binnen krijg, maar gevoelsmatig moet dat zeker goed gaan komen.
AlgemeenHeb op basis van de mogelijkheid een deal te maken een korting ontvangen, kreeg daarna de mogelijkheid om nog een extra korting te krijgen door deze review te schrijven.
Verder alleen positief. Uitgaande van het eerste contact ga ik er van uit dat de levering ook goed gaat verlopen!
Heb mijn nieuwe TV nog niet ontvangen natuurlijk. Klantenservice via chat en mail werkt heel goed. Kunnen anderen, inclusief het bedrijf waar ik zelf werk, nog wat van leren...
AlgemeenGeweldig te woord gestaan door de app service platte tv. Vriendelijk personeel en erg snelle reactie. Echt top ga zo door! Ik ben direct nieuwe klant bij jullie geworden!
KlantenserviceDe whatsapp service van Platte Tv is zeker aan te raden. deskundige medewerkers die je vriendelijk te woord staan en je graag als nieuwe klant tegemoet komen met leuke aanbiedingen.
AlgemeenZeer makkelijk om te bestellen op internet en een snelle service en goede deal voor een Sonos set
KlantenserviceZeer snelle klanten service met een uitstekende deal
AlgemeenPersoonlijk contact via de e-mail was erg prettig net als het persoonlijke aanbid en adviseren. Eerder al onze tv besteld bij deze winkel en nu ook een Sonos soundbar! Ik ben enthousiast!
VerzendingTijdig en in goede staat levering van de tv en soundbar. Prettig en duidelijk proces.
KlantenservicePersoonlijk contact, goed aanbod, vriendelijke service en pro-actief meedenken over de scherpste prijs/kwaliteit. Mooi voorbeeld van online service!!
AlgemeenEen zeer duidelijke site Een modern bedrijf met vriendelijk personeel dat snel op vragen reageert !
Scherpe prijzen.
AlgemeenGoede service en goede prijs! Naast de toch al scherpe prijzen krijg je vaak ook nog eens een ‘ persoonlijke’ aanbieding.
AlgemeenEen goede tv gevonden via tweakers, prijs was lager door tijdelijke promotie van platteTV, plots ging de prijs weer omhoog toen ik het de dag erna wou kopen. Besproken via de chat van platteTV en zij hebben mij de promotieprijs weer aangeboden. Dag later was de tv bij mij, fresh out of the box. Goede ervaring dus!
VerzendingNiks op aan te merken, dag later stond mijn TV thuis
KlantenserviceGoede snelle service via hun chat-dienst
AlgemeenIk heb mijn goederen nog niet ontvangen maar de service die ik tot nu toe gekregen heb was uitstekend. Een heel snelle en vriendelijke reactie op alle mails en vooral ook een scherpe persoonlijke aanbieding.
Voor een volgende aankoop zal ik zeker nog eens bij PlatteTV checken.
Uitstekend, niets negatiefs op aan te merken
AlgemeenGoede professionele uitleg in de winkel en prima service ook online, heel erg tevreden ermee.
VerzendingMooie tv en beam gekocht, beeld en geluid super!!
KlantenserviceSnelle reactie en meedenkend.
AlgemeenNa een mailtje gestuurd te hebben voor de beste prijs heeft Platte TV mij meteen een goed aanbod gedaan.
een erg snelle reactie gekregen via de mail.
Algemeensupersnel geholpen en een snelle reactie Mooi bedrijf. zeer klantvriendelijk zeer aan te bevelen voor anderen
Verzendinggoed gegaan
AlgemeenZaterdag besteld. Maandag al in huis. Vervolgens een uitnodigende mail ontvangen om met vragen of problemen niet te schromen om te bellen of te mailen. Al is het maar om te zeggen dat je blij bent met je nieuwe TV ! Mails worden per omgaande correct beantwoord door zich in de klant inlevende servicemedewerkers. Chapeau voor Platte TV . NL !