Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSteeds een correcte prijs voor een top product! Zeer overzichtelijke site en staan steeds tot uw dienst via chat!
VerzendingDe volgende dag thuis afgeleverd!
KlantenserviceStaan steeds paraat voor de juiste tips! De chat is een super gemak voor een snelle respons!
AlgemeenSuper goed contact en samen tot een mooie prijs gekomen. Aardige medewerkers. Tot de volgende keer
VerzendingNette levering en volgens afspraak!
KlantenserviceSuper aardig en begripvol!
AlgemeenWas op zoek naar Denon Ceol N 10 met eventueel inruil van Denon N9. Kreeg mail over acties met inruil en na een aantal mails en snelle reacties kreeg ik een mooi bod voor de nieuwe te kopen, super allemaal, medenkend en meewerkend, een pluim zou ik zo zeggen aan Platte TV !.
gr Theo van den Bos
AlgemeenSnel antwoord op mijn vraag over de actie. Al eerder bij PlatteTV iets gekocht. Erg tevreden over de service, de kennis bij installeren. Men staat je vriendelijk te woord.
VerzendingIk heb he nu over de laatste verzending. Door allerlei tegenvallen kon mijn product niet geleverd worden. Ben keurig op de hoogte gehouden.
AlgemeenSnelle service en goed kontakt.
Snelle reactie en zeer goed aanbod van platte tv voor deze aanbieding.
AlgemeenGoede snelle communicatie per email, met goed aanbod. Zelfs de levertijd van maximaal dagen wordt nu gegarandeerd.
KlantenserviceVriendelijke snel te woord gestaan
AlgemeenMakkelijke en overzichtelijke site en service en klantgerichte medewerkers. After sales ook prima voor elkaar.
Top!
AlgemeenHeel snel en goed geholpen via mail. En bovendien mooie deal kunnen afsluiten zonder te hoeven onderhandelen
AlgemeenZe hebben hele goede acties, geven heldere en snelle reacties en de levering is heel snel.
AlgemeenNette en duidelijke uitleg over de te bestellen artikelen,een zeer schappelijke prijs na het versturen van een mail(voorstel aanbieding)
VerzendingVlotte levering!
KlantenserviceTop!
AlgemeenBeste electronica zaak van Nederland. Ze hebben de beste prijzen en maken waar wat ze beloven!
VerzendingDe bestellingen zijn altijd volgens afspraak geleverd.
KlantenservicePrettige mensen om mee te communiceren en staan je snel en correct te woord
AlgemeenContact altijd goed. Ook als het op aanspraak garantie aankomt is de afhandeling altijd correct.
VerzendingZoals altijd goede en snelle service van Platte TV. Wij bestellen regelmatig producten bij dit bedrijf en zijn er zeer over te spreken.
Groet, Robin
Snel, eerlijk en vakkundig. Soms telefonisch iets langer in de wacht en minder goed bereikbaar maar dat is bij ieder bedrijf het geval. Echter via de chat goed bereikbaar.
AlgemeenSnelle persoonlijke reacties via de e-mail, extra kortingen gekregen. Nergens anders goedkoper gevonden dan hier.
VerzendingPrima, zoals afgepsroken
KlantenserviceSnelle reacties, prima ervaring!
AlgemeenGeeft zeer snel antwoord op vragen, product op voorraad en daarom direct af te halen, en qua prijs goedkoper dan de concurrent.
AlgemeenAfhandeling per mail is prima en snel.
Totnutoe: alles okay.
De beste zaak van heel Eindhoven!
Houdoe en bedankt
Algemeengoede en directe service aan de beste prijs. Beter dan dit kon ik niet vinden in Nederland of Belgie.
Verzendingsnelle en correcte antwoorde op al mijn vragen over het aangekochte toestel.
AlgemeenGoede communicatie en een snelle reactie van de medewerkers. Een goede deal per mail gekregen en de afhandeling daarvan ging vlot en snel. Vriendelijk en bekwame reacties op mijn vragen.
AlgemeenGeven snel en duidelijk antwoord op vragen. Via de site is het contact snel gelegd. Goed advies.
KlantenserviceSnel antwoord op gestelde vragen.
AlgemeenFijne winkel. Prettig dat je via live chat direct een medewerker kunt spreken. Ook nog een mooie korting gekregen.
AlgemeenOverzichtelijke website met bijna alle informatie die nodig is om het goede product te vinden, duidelijke verzending
VerzendingHoewel avondbezorging niet beschikbaar was, verliep standaard verzending zeer goed en had ik ruim op tijd een Track & Trace
KlantenserviceKlantenservice via chat ervaren. Nogal kortaf en niet snel in het beantwoorden van de vragen die ik had