Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPerfect bedrijf ,goede actie met Sonos Beam zwart.
Ook het mail contact is uitstekend.
Werknemers van goed op de hoogte
Snelle verzending
KlantenserviceVia mail gegaan , was uitstekend
AlgemeenHet bestelproces en met name de snelheid en correctheid van het beantwoorden van vragen door Tim en Ivo geven een vertrouwd gevoel om vaker bij plattetv te bestellen
VerzendingIk moet het toestel nog ontvangen maar er is keurig aangeven wanneer dit zal gebeuren
Algemeengoed contact, mooie prijs en snelle levering ben erg tevreden met de aankoop bij platte tv
Verzendinglevering volgens afspraak
Klantenservicegoed contact met klantenservice
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden op de overzichtelijke website. Veel informatie over het product beschikbaar.
KlantenserviceSnelle reacties op vragen via de mail. Ook woeden er aanvullende aanbiedingen gedaan.
AlgemeenScherpe sonos sub en play 1 aanbieding per mail gehad.
Na vergelijking via verschillende websites kwam ik hier door de
vakantiedeal het goedkoopst uit.
Ik kreeg snelle reacties op mijn mail.
AlgemeenSpeciale aanbieding gehad via de mail, wat vragen gesteld en kreeg meteen antwoord op mijn vragen.
KlantenserviceDirect antwoord op mijn e-mails. Diverse opties en services aangeboden.
AlgemeenGoede partij. Snelle antwoorden en vakkundig advies.
Zeker een aanrader voor andere om hier je TV te bestellen!
Klantenservice is goed bereikbaar. Zelfs in de avond krijg je antwoord per mail op je vraag.
AlgemeenPrima via mail te bereiken chat ging wat langzamer . Maar verder prima tot dusver. Nu gaan we bestellen. Dus de rest wordt vervolgd.
KlantenserviceTot nu toe prima geholpen. Nu gaan we hem bestellen dus de rest volgt nog
AlgemeenAltijd goede service, goede prijzen, enorm assortiment en goede ervaringen met garanties. Personeel met know how van bijna alles.
VerzendingZeer snel en netjes geleverd
Algemeeneen snelle reactie van platte tv en we hebben de vakantiedeal snel tot tevredenheid kunnen sluiten.
AlgemeenZeer correcte afwikkeling en denken mee.Eerdere ervaring bij aankoop 4K tv ook perfect verlopen.Ik beveel ze graag aan
VerzendingZeer snel en correct
KlantenserviceCorrecte afwikkeling conform afspraak TIM
AlgemeenVia de mail verzoek gedaan om tot een mooie prijs te komen. Hierop vlot een aanbieding gehad die onder de laagste prijs in de pricewatch ligt. Tevreden over communicatie via de mail en de mooie aanbieding
KlantenserviceVriendelijk geholpen via de mail. Vlotte reacties op mijn verzoeken.
Algemeengoed proces en snelle afhandeling, webshop duidelijk en overzichtelijk. Product zoals van te voren te verwachten.
VerzendingGeleverd volgens afspraak.
KlantenserviceSnel antwoord.
AlgemeenSnelle reactie en de goedkoopste prijzen. Altijd ruimte om te onderhandelen. Verzending altijd in orde.
VerzendingGewoon de volgende dag geleverd en goed verpakt.
AlgemeenTop aanbieding gehad op speakers. Ik wou oorspronkelijk het oude model, maar kreeg een zeer goede aanbieding op een nieuwer model.
AlgemeenSnelle reactie op emails en vriendelijke klantenservice. Hiernaast nog wat aanvullende korting op de te bestellen producten, waardoor deze scherper geprijsd waren dan bij de concurrentie.
KlantenserviceBinnen enkele minuten reactie op emails.
AlgemeenSnel, duidelijk. Geen poespas. Mijn vragen werden kort en duidelijk vriendelijk en deskundig beantwoord. Echt top !!
VerzendingEen scherpe prijs. Kreeg extra korting.
KlantenserviceVia mail snelle en leuke reacties.
AlgemeenAfgelopen jaren verschillende tv's bij deze zaak gekocht. Altijd een goed advies en ondersteuning gekregen. Geen problemen bij inruilen van bestaande (= oude) tv en hoge kortingen gekregen. Zeer tevreden!
VerzendingOpnieuw een scherpe prijs en goedkoper dan elders!
KlantenserviceWordt adequaat en snel gereageerd!
Algemeen2e keer dat ik hier nu wat bestel. Altijd scherpe prijzen en veel goede acties. Communicatie verloopt ook snel, vriendelijk en goed.
VerzendingGewoon goed
AlgemeenHeb contact gehad met medewerker en vriendelijke en deskundig geholpen, ook steeds snelle reactie, bij sommige moet je wel een dag op een reactie wachten, dit was echt top !!
VerzendingHet produkt is precies zoals beschreven
KlantenserviceTop !!