Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPlatte TV is gewoon een top bedrijf. Je wordt altijd netjes te woord gestaan en hun prijzen zijn over het algemeen gewoon het laagst. Ik koop al mijn audio en tv’s altijd bij Platte TV.
VerzendingIk heb nog wat extra korting kunnen krijgen op de Sonos Sub. Super netjes en dit trekt je net over de streep. Hij kost immers toch wel veel geld.
AlgemeenGebruik gemaakt van de vakantie deal voor een Sonos Beam en Sonos Play:1. Mail gestuurd keurige reactie (aanbieding) ontvangen en snel afgehandeld.
KlantenserviceVriendelijke service, snelle respons.
AlgemeenPlatte TV nodigt bezoekers van de site uit om een scherpe prijs op te vragen voor het artikel waarin je interesse hebt. Aldus gedaan en een reactie komt snel. Weliswaar geen torenhoge korting maar dat hoeft ook niet. Mijn aankoopbeslissing heb ik uiteindelijk genomen door de snelle reactie van PlatteTV en het "gebaar" dat met de geboden korting wordt gemaakt.
AlgemeenTop geregeld daar bij Platte Tv
Even mailen zeer snel reactie.
Echt fijn afgehandel
Aanrader !!
AlgemeenWas op zoek naar WiFi speaker. Musicalster bij platte tv gezocht. Prima advies en uitstekende service.
KlantenserviceMeedenken met de klant. Eigener beweging komen tot qadvies waardoor de klant goedkoper uit is
AlgemeenNa kort overleg uitstekende service en goed advies. Daarna direct tot aankoop overgegaan. Hoop het product snel te mogen ontvangen.
KlantenserviceZe zijn goed op de hoogte van alles en reageren snel en vakkundig.
AlgemeenWas makkelijk te bestellen. Ben goed en snel geholpen. En ze hebben een prima prijs gegeven voor mijn nieuwe tv.
AlgemeenHet contact over de soundbar die we op het oog hadden verliep prima, mooie prijs aangeboden gekregen. We waren echter ook op zoek naar een blurayspeler van LG, deze stonden wel op de site maar waren niet meer te leveren. Jammer, anders de volledige 5 sterren.
AlgemeenPrima website met de scherpste prijzen. Daarnaast ook nog de mogelijkheid om een extra scherpe prijs aan te vragen door mailcontact.
KlantenserviceSnelle mail communicatie met Tim maar die naar mijn mening net teveel mails terug stuurt wat eigenlijk niet nodig is.
AlgemeenIk ben onder de indruk van de optie om voor een nog een beter aanbod dan de al goede prijzen een prijsvoorstel te kunnen aanvragen. Dat ben ik nog niet elders tegengekomen. Voor een LG Soundbar en een Vogel beugel is dat in ieder geval een nog beter voorstel. Het geeft een persoonlijke touch. Dit gaat snel per email.
KlantenserviceSnelle reactie per email.
AlgemeenBij het zoeken naar een aantrekkelijke prijs voor een 2 tal Sonos componenten komt Plattetv met een aantrekkelijke korting en ze communiceren vlot en prettig.
KlantenserviceSnel en leuk respons van Tim.
Een mening over de verzending kan ik nog niet geven omdat de bestelling nog verzonden moet worden.
AlgemeenUitgebreide webwinkel, aardig personeel en altijd snel antwoord op al je vragen. Ook heeft PlatteTV altijd de laagste prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
VerzendingSnelle en nette levering
KlantenserviceHele snelle klantenservice. Altijd snelle reactie en via meerdere kanalen te bereiken.
Algemeenheel fijn contact gehad en gevraagd naar de beste prijs en die hebben ze me geboden. Aantal jaren geleden hier ook al een tv en bluray speler en soundbar gekocht ook voor een scherp prijs.
Klantenservicesnel en goede service
Beste heer / mevrouw,
Wat fijn dat u bij ons terug gekomen bent voor aanschaf voor uw nieuwe product!
Dat horen wij graag.
Wij wensen u heel veel plezier toe van uw aankoop en zien u graag nog eens terug als vaste klant :)!
Justin
Plattetv.nl
AlgemeenGoede website met mooie duidelijke - en betaalbare prijzen. Al jaren een goed bedrijf. Een aanrader.
VerzendingLevering duidelijk en op tijd. Goede afhandeling.
KlantenserviceSnel en direct persoonlijk contact. Zeer ter zake kundig. Prettige omgang.
AlgemeenLeuke vakantie aktie voor sonos sub !!! Mail gestuurd en snel antwoord gekregen en een mooie prijs afspraak gemaakt
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceVia chat en mail en snel antwoord perfect geregeld
AlgemeenEen deal aangevraagd. Ik kreeg snel een reactie van Tim en een mooie aanbieding gekregen voor de Sonos sub. De verder afhandeling ging ook snel.
VerzendingTim heeft aangegeven, zaterdag besteld, dinsdag in huis. Snel genoeg voor mij
Snel, vakkundig en klantvriendelijk.
AlgemeenEen aanvraag gedaan bij Tim, Een goede aanbieding, supersnelle mailwisseling waarin al mijn vragen werden beantwoord. Op mijn vraag of de TV de volgende dag kon worden geleverd vertelde Tim dat dit niet een probleem was.
En hij heeft woord gehouden, 8uur s'morgens stond PostNL op de stoep met een grote doos.(toevallig de eerste op de route)
Een uur later zat ik met verbazing te kijken naar de gratis Nasa 4K zender (13 .00st Hotbird satelliet)
Super vlotte bezorging, plus tijd om de TV snel uit de doos te halen alvorens voor ontvangst te tekenen.
KlantenserviceElke vraag snel beantwoord.
AlgemeenSnelle communicatie, vriendelijk personeel! Zal vaker in de toekomst terugkeren voor meer tech producten 😁
AlgemeenDuidelijke site met goede informatie, ook aanvullend via telefonisch vragen te stellen aan medewerkers. Reageren snel en concreet.
AlgemeenSupersnelle service en mooie prijs aanbieding. Stellen tevens andere suggesties voor en hebben verstand van zaken