Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoede prijs en goede service. Mijn eerste keus voor het aanschaffen van elektronica. Ik raad dit aan.
KlantenserviceJe kunt hier altijd een deal op maat krijgen. Dit is vaak een goede deal, maar ze kunnen per dag verschillen.
AlgemeenGoede prijs en 1 jaar extra garantie voor 15 euro is ook netjes. Website is duidelijk en je kan je bestelling volgen zonder een account aan te maken. Product is kortgeleden besteld en werkt naar volle tevredenheid, dus geen ervaring met aftersales.
VerzendingSnelle verzending. Werd alleen wel bij de buren afgeleverd, maar dat ligt meer aan PostNL.
AlgemeenIk ben heel vlot geholpen via de mail tegen een scherpe prijs! Uitstekende service van een nette medewerker.
VerzendingVolgens afspraak netjes op tijd
KlantenserviceIk was op zoek naar een scherpe prijs voor de soundbar van mijn keuze. Dat is geregeld!
AlgemeenIdeaal communiceren via de mail/chat. Snelle reactie.
Leuk aanbod ontvangen i.v.m. de opruimactie.
Helemaal blij mee.
Wordt geleverd voor mijn vakantie.
AlgemeenBijzonder scherpe prijs en goede afhandeling.Het contact via de chat verliep ook heel prettig. Chapeau!
AlgemeenSnelle reacties via email. Zeer scherpe prijs voor LG OLED TV en dan toch ook nog extra korting (vakantiedeal). Gratis HDMI-kabel omdat levering een week later plaats zou vinden (wat niet zo was)
VerzendingTijdig geïnformeerd over tijdstip van levering. TV ter plaatse uitgepakt en en gecontroleerd op beschadigingen. Verpakking werd op verzoek weer meegenomen. Geen overbodige rommel dus.
KlantenserviceSnelle reactie op mails. Prettige communicatie.
Goedemiddag,
Leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent via de mail en een mooie LG OLED bij ons heeft aangeschaft.
Wij wensen u nogmaals veel plezier met uw aankoop en mochten er nog vragen zijn dan bent u altijd van harte welkom!
Justin
PlatteTV
AlgemeenHet was makkelijk om de bestelling te plaatsen scherpe prijzen en duidelijk in de communicatie!
VerzendingSnelle vlotte levering
Klantenservicevriendelijke mensen die samen naar een oplossing zoeken.
AlgemeenEr is snel gehandeld, ze hebben goede prijzen in die shop, de afspraken zijn duidelijk, geen fratsen.
AlgemeenPlatte TV is een webshop met fysieke winkels die weet hoe het werkt. Super service, snelle verzending een uitstekende communicatie. Een dat tegen zeer scherpe, zo niet de scherpste, prijs!
AlgemeenPlatte TV heeft een rima website en snelle, adequate reacties.
Qua prijs zijn ze zeker concererend.
Maken waar wat ze beloven!
AlgemeenEerste aankoop bij Platte TV. Ze staan open voor onderhandelingen en reageren zeer snel en adequaat.
KlantenserviceEerste aankoop bij Platte TV. Ze staan open voor onderhandelingen en reageren zeer snel en adequaat.
AlgemeenAl twee grotere aankopen gedaan en steeds goede prijs en scherper dan de rest en goede service.
Staan open voor onderhandelingen 👍
Gewoon goed
KlantenserviceSnelle duidelijke reactie
AlgemeenGoede service en goedkope producten. Reageren snel en maken persoonlijke aanbiedingen. Retourneren is ook altijd goed geregeld.
AlgemeenBij Plattetv krijg je altijd een goeie deal en korting zoals ze beloven. Ook zijn ze zeer vriendelijk en vooral heel erg snel in de communicatie. Echt een aanrader!
KlantenserviceIk ben netjes en snel te woord gestaan door Tim.
AlgemeenSnel de scherpste deal en voor het weekend geleverd! Heel snel weet je wat hun scherpste bod is :-)
VerzendingNa rondkijken ben ik via vrienden op de site van Platte TV beland. Ze bieden je per mail/chat of telefonisch de beste en scherpste deals aan.
Er wordt snel meestal binnen een uur gereageerd met daarmee de scherpste prijs!
Er wordt snel meestal binnen een uur gereageerd met daarmee de scherpste prijs!
AlgemeenMooie service. Via de chat op de website verloopt het gesprek erg traag omdat degene achter de chat vermoedelijk erg druk is. Via de mail echter een hele snelle reactie gekregen en een mooi speciaal aanbod op al een behoorlijk scherpe prijs in vergelijking met andere aanbieders
KlantenserviceGoede en adequate reactie, passend bij de hulpvraag!
AlgemeenPlattetv heeft een fijne service waardoor er altijd de beste prijzen kunnen worden geboden. Wederom een mooi aanbod gekregen voor mooie 4k TV!
KlantenserviceAltijd bereid om te onderhandelen voor de best mogelijke prijs!
AlgemeenVia Platte Tv een super scherp aanbod gehad op de Philips 55Oled903 waar ik naar op zoek was, deal gesloten en betaling in orde gemaakt. Top !
VerzendingVerzending was snel en prima geregeld via Post NL Home , Duidelijke track & trace. Minpuntje was dat de omdoos van Philips flink gehavend was met wat deuken en scheuren , gelukkig is de Tv prima in orde.
Enige Verbeterpuntje : Zaterdag besteld , Woensdag geleverd. Vanaf Zaterdag stond op de website voor 23:59 besteld morgen in huis, dat was niet het geval.
Prima meegedacht over de deal, muurbeugel , kabel etc.
AlgemeenEen TV gekocht met flinke korting, was in nieuwstaat. Prima service, alleen blijven ze je achtervolgen met klanttevredenheidsmails. Best wel vervelend.