Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer snelle en adequate communicatie, prettig contact. Na het sturen van een mailtje werd er snel een goede aanbieding gedaan.
AlgemeenTelefonische besteld,snel correct en goed geholpen.
Nog een mooie korting toegepast ook.
snel geleverd.
Had zelf de connect kabel van de Samsung Frame verkeerd in de muur geplaats en na kort contact met Platte tv is er gratis een nieuwe kabel geleverd.
helemaal TOP !!
netjes en snel bezorgd met de lift naar de 7e verdieping.
AlgemeenAltijd vriendelijk en vlotte afhandeling. Tot nu toe altijd tevreden. Product en prijs zoals afgesproken.
VerzendingKreeg het product de volgende dag al in huis
AlgemeenHet contact met de webshop is altijd op tijd en de communicatie is erg duidelijk en denken met je mee. Voor zo ver ik kan zien zijn ze met alle producten die mij interesseren erg scherp geprijsd
VerzendingBezorging altijd op tijd!
KlantenserviceDe vragen worden tijdig en goed beantwoord :)!
AlgemeenHele overzichtelijke internet site met een uitgebreid assortiment. Ik heb een sonos one besteld, het contact wat ik met de klantenservice heb gehad over dit product verliep snel, hele vriendelijke en behulpzame medewerker gesproken. Snelle levering van het product
VerzendingProduct wordt binnen een dag geleverd.
KlantenserviceZie hierboven beschreven review
AlgemeenSnelle & deskundige service, Scherp geprijsde artikelen en uiterst snelle levering.
Kortom Uitstekend en zeer naar tevredenheid.
AlgemeenHele goede service. Gemaild voor een persoonlijk aanbod voor een prijs. Vrijwel direct een reactie per email.
VerzendingLevering zoals afgesproken.
KlantenserviceSuper service, ik mailde voor een persoonlijke prijs en kreeg een scherp aanbod. Prachtig.
AlgemeenSuper zaak maar een goede support en chat functie en reageren altijd snel en hebben voor alles een passende oplossing. Verder zien de zaken er super strak uit en hebben ze diverse luister en kijk opstellingen staan.
AlgemeenPlatterTV is betrouwbaar en levert snel.
Goede ervaringen met hen vanuit het verleden!
Goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Product werd de volgende dag geleverd zoals beloofd.
KlantenserviceJe wordt vlot en netjes geholpen door de medewerkers van Plattetv
AlgemeenI found the TV I wanted from tweakers and purchased from Platte TV. They immediately emailed me to let me know the one I had purchased was an old model, and offered the newer replacement at no extra cost. Outstanding customer service, and next day delivery. Fantastic!
AlgemeenSnel en duidelijke antwoord via mail. Zeer scherpe prijzen. Afhalen in winkel mogelijk. Ja, ik kreeg iets terug voor deze review, maar er is geen woord gelogen. Bestel proces verliep heel goed.
KlantenserviceSnel antwoord. Vriendelijk
AlgemeenMooie overzichtelijke webshop. Via de mail krijg je erg snel antwoord. De aankoop van twee Sonos One boxen was zo geregeld en voor een heel mooie prijs! Dik tevreden dus.
Algemeenzeer goed geholpen. Denken mee zowel in advies als in prijs. Ervaren verkopers die weten waar ze over praten
AlgemeenKeurig geholpen door iemand en een leuke korting aangeboden gekregen verder alles prima geregeld en duidelijk allemaal
VerzendingNog niet ontvangen
AlgemeenAfgelopen week in de winkel in Utrecht geweest om naar de opstelling te luisteren van Sonos, ik werd daar zeer goed geholpen.
Vriendelijk personeel en zeker niet opdringerig.
Mooie winkel en deskundig personeel, uiteindelijk via de website de set besteld.
Paar vragen over het systeem, werd snel antwoord op gegeven.
AlgemeenPrima service, prima prijzen! Zowel online als in de winkel diverse malen iets naar volle tevredenheid aangeschaft.
VerzendingSnelle levering
KlantenservicePrima service!
AlgemeenFijne winkel met kundig personeel die je altijd netjes te woord staan.
Ook hebben ze een webshop met goede support.
Voor 18:00 besteld volgende dag in huis
AlgemeenEr wordt snel gereageerd op mail. De persoonlijke aanbieding maakte het nog net iets aantrekkelijker. Verkoper (Tim) probeert wel te cross-sellen maar niet op een vervelende manier. Daardoor toch met een goed gevoel extra garantie genomen.
VerzendingSnel geleverd. Prachtig scherm. Helder beeld. Plat. Mooie vervanging van mijn 9 jaar oude LG 32" :-)
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. Contact was snel en vriendelijk. Snelle afhandeling van bestelling. Zeer gewaardeerd.
KlantenserviceErg fijn contact
AlgemeenSnelle reactie via de mail met een scherpe aanbieding. Ook op mijn vragen kreeg ik vlot antwoord
VerzendingSnelle levering en op tijd