HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Goede service aardige mensen, goede toelichting. Het is zeker een aanrader om een tv te kopen bij hen.

Top

Perfecte service bij het uitzoeken van de juiste tv en bijpassende soundbar. Uitstekend geholpen! Personeel met de juiste kennis van zaken, goed en vlot contact, telkens snelle en reacties! Zou er zeker weer kopen.

Erg goede service, snelle reactie op m'n emails en daarbij ook nog een hele scherpe prijs.
Prima ervaring!

Snelle reactie op m'n mails, voelt als een persoonlijke benadering, Top!

dienstverlening is uitstekend, snelke service. Vragen worden direct beantwoord. Via website kun je direct extra korting vragen en krijgen via zomerdeals

Binnen 1 dag binnen, ditect extra goede korting

Dit is al weer de derde keer dat ik een artikel bestel. Er wordt snel op emails gereageerd en alle afspraken worden nagekomen. Fijn is dat er ook fysieke winkels zijn.

Leveringen zijn conform afspraak

PlatteTV heeft ruim assortiment tegen scherpe en concurrerende prijzen. Website is duidelijk en geeft goede en volledige informatie over de producten.

Het bestelde product was op voorraad en zoals beloofd op de website op tijd geleverd.

Klantenservice reageert snel, is oplossingsgericht en denkt goed mee!

Het is een heel goed bedrijf heb al 2 TV en een soundbar gekocht nu een blue ray speler je wordt goed geholpen krijg korting ja een top winkel

Wordt goed af geleverd op de tijd die ze aangeven

Ik wilde een playseat, gamestuur en tv kopen en vroeg hun een zomerdeal te maken. Hele prettige en snelle reactie en een goed voorstel. Heel tevreden over deze winkel.

Doordat ze mij een mailtje stuurden met een scherpe actie voor een bestelde speaker kwam ik erachter dat ik verkeerde model besteld had. Na vlot mailcontact krijg ik nu de goede speaker thuis geleverd!

Het product moet nog geleverd worden maar hier zie ik absoluut niks fout gaan!

De klantenservice reageerde echt heel snel wat zeer prettig is. Door sterk optreden van de klantenservice krijg ik het gewenste product in huis.

PlatteTV is een prima zaak met goede service: ze luisteren naar hun klant! Blij mee; en scherpe prijs!

Eerdere kevering was snel en verzorgd. Prima.

PlatteTV luister goed naar de klant; bij defect een snel herstel of geld terug; top.

Prima service. Je wordt netjes te woord gestaan op al je vragen en er wordt ook snel gereageerd.

Tot op heden zeer tevreden over.de werkwijze van Platte tv. Veelal via de chat kontakt met diverse mensen van Platte tv gehad en ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Heb nu bestelling voor een tv geplaatst en de levering hiervan moet nog wel plaats gaan vinden. Mijn betaling overigens ook😀.
Heb er alle vertrouwen in, dat dit helemaal goed afgehandeld gaat worden!

Ervaring via de chat is tot op heden heel goed verlopen. Goede en snelle reakties van diverse mensen van Platte tv. Goede produktkennis!

Van vandaag contact opgenomen met Plattetv.nl voor de Samsung HW-N850 soundbar. Ik kreeg gelijk een korting van 50 euro aangeboden omdat ik een nieuwe klant ben. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk.

De medewerker reageerde snel en was erg vriendelijk.
Ik weet verder niet hoe de algemene service is omdat ik de soundbar vandaag ga afhalen.

Klantenservice is super. Ik ben erg goed geholpen en zeer snelle reacties! Daarnaast een goede prijs gekregen voor de inruil. Top service

De website is duidelijk en overzichtelijk. De stappen tot en met de betaling spreken voor zich.

De producten werden snel en netjes thuis afgeleverd.

We kregen een snelle reactie met een duidelijk antwoord.

Overzichtelijke website en goede service. Prijs/kwaliteit verhoudingen zijn goed. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om aantrekkelijke persoonlijke deals voor je op te stellen. Aan te raden!

Mailcontact verloopt soepel en snel.

Goede klantenservice, met scherpe aanbiedingen. En voor bepaalde deals kunnen ze nog scherpere persoonlijke aanbiedingen maken. Heb er de laatste jaren meerdere bestellingen geplaatst, en tot op heden zeer tevreden.

Website van Plattetv.nl biedt je alle mogelijkheden die je maar kunt wensen anno 2019. Producten staan uitvoerig beschreven, website is snel en zeer overzichtelijk.
Extra mogelijkheden en betekenissen van het product staan tevens ook vermeld.
Via Chat of WhatsApp gaat communiceren heel erg snel!

Afspraak gemaakt dat het product een aantal dagen later geleverd kon worden, dit was geen probleem en werd keurig op de afgesproken dag bij mij afgeleverd.
Via email kun je alles netjes volgen.

Heel erg goed, je krijgt gericht antwoord op je vragen, en als je vraag niet duidelijk is dan vragen ze door. Technische kennis is aanwezig mensen zijn gemotiveerd en niet zomaar dozenschuivers. Dat vind ik persoonlijk wel een zeer fijne gedachte!

Overzichtelijke website waar ik snel vond wat ik zocht. Met duidelijke artikel omschrijving. Ik vond de prijs al goed maar via de 'zomerdeal' kreeg ik een nog betere aanbieding, waardoor mijn keuze tot bestellen snel was gemaakt.

De levering moet nog plaatsvinden. Maar mijn eerste indruk van PlatteTV is dermate goed dat ik er alle vertrouwen in heb dat ook de levering correct gaat verlopen.

7 dagen per week. Snelle, duidelijke en vriendelijke reacties. Echt goed!

Hele mooie deal kunnen maken en snel geleverd! Veel goedkoper dan op andere sites en een top tv van LG van dit jaar.

In goede staat afgeleverd en de volgende dag al geleverd.

Scorekaart voor HelloTV