Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenerg snelle reactie na een online gestelde vraag. Platte TV denkt met je mee om tot de juiste beslissing te komen.
VerzendingSonos Beam is mooie sound bar voor een nette prijs en kan simpel worden uitgebreid naar wens
KlantenserviceSnelle duidelijke reactie
AlgemeenPrima aanbieding voor een mooi tv toestel, helemaal een tevreden klant bij platte tv.nl!
Kom er zeker terug
Mooi tv
KlantenserviceSuper
AlgemeenJe stuurt een mail met een vraag en krijgt in een mum van tijd antwoord. Super! En ook bij vervolg (zeur) vragen blijven de mensen netjes en behulpzaam. Zelfs in het weekend worden de mails vriendelijk beantwoord.
AlgemeenOntzettend Snelle goede service , goede producten duidelijk en overzichtelijk website. De mensen van de chat zijn vriendelijk.
VerzendingGoed verpakt en geleverd
KlantenserviceGoede snelle reactie
AlgemeenGoed en prima proces. Geen gedoe en/of moeilijkheden. Op deze manier is betalen een pretje!
VerzendingAfspraak is afspraak!
KlantenserviceZeer klant- en servicegerichte medewerker. Luistert en denkt mee!
AlgemeenFijn geholpen in de winkel, goede uitleg, echt de tijd genomen. Geen gladde verkoop, maar gewoon realistisch samen tv's vergelijken met onze wensen in gedachten. We konden de tv direct meenemen. Werkt super! Helaas door onze eigen domheid een stomme actie uitgehaald, maar ook toen stonden de mannen voor ons klaar om mee te denken aan een oplossing! En nee, ik heb geen aandelen, ik schrijf geen reviews als werk, maar ben gewoon een 100% tevreden klant!
KlantenserviceDoor eigen domme actie in de problemen gekomen, maar meer dan prima meegedacht over een oplossing. Top!
AlgemeenDuidelijk een professionele winkel en geen dozenschuiver zonder service.
Vervolgens zijn de prijzen marktconform, en krijg je vaak nog extra korting.
Via chat en email reageert men erg snel, ook op zondag, wanneer je nou net lekker dingen aan het uitzoeken bent en eigenlijk wel antwoord op vragen zou willen maar normale winkels dicht zijn...
AlgemeenVia de site een zomerdeal aangevraagd. Kreeg een snelle reactie en na enkele keren heen weer gemaild te hebben de beslissing genomen om een tv te bestellen. Duidelijk en eerlijk advies gekregen en een dag later al de tv in huis die netjes door de bezorger mee werd geïnstalleerd. Zeer tevreden over het contact, de service én de snelle en correcte levering.
VerzendingVrijdagmiddag rond 4 uur de bestelling én betaling afgerond en binnen 24 uur de tv in huis en geïnstalleerd.
KlantenserviceSnelle reacties van deskundige medewerkers die het advies geven waar ik zelf online ook op was uitgekomen.
Alleen nadat de bestelling was afgerond geen contact meer met de medewerkers. Dat kan iets beter.
AlgemeenDe communicatie is prima, de service is top.
ik heb hier een Philips 65Oled803 en een Sonos One Bundle gekocht.
tv perfect opgehangen en geinstalleerd
Tv is gebracht door een medewerker van Plattetv zelf, omdat hij ook opgehangen werdt door hun,
Sonos One Bundle wordt ook netjes verstuurd.
AlgemeenAl een tijdje contact gehad met PlatteTV.nl de klantenservice is vriendelijk en staat je altijd netjes te woord. Voor vragen krijg je altijd snel antwoord. Ik vroeg de zomerdeal aan en ik kreeg echt binnen een paar minuten reactie.
AlgemeenSnelle opvolging met een goed aanbod. Proactief een beter alternatief geboden dan hetgeen waar ik om had gevraagd.
VerzendingSnel en praktisch afgewerkt
KlantenserviceVriendelijk personeel korte wachttijden en correcte informatie
AlgemeenSupersnelle reactie van de helpdesk. Binnen enkele minuten
Ze zijn inderdaad de goedkoopste.
Ga zo de tv halen.
Supersnelle reactie
AlgemeenSnel antwoord en de beste prijs na vergelijking elders. Goede service! Hier zullen we wel vaker gaan bestellen.
AlgemeenPerfecte service, klantgericht en zeer prijsbewust! Heb al meerdere bestellingen gedaan bij platte tv zowel in de winkel als online, altijd eerlijk advies voor een eerlijke prijs.
VerzendingVandaag besteld morgen in huis
KlantenserviceZeer goede adviezen bij het maken van je keuze voor een product
AlgemeenSoundbar gekocht na overleg met Tim tegen een zeer scherpe prijs.
Heb per e-mail contact gehad met Tim wat snel goed is verlopen.
Is zeker niet het laatste product wat ik hier gekocht heb.
AlgemeenVraag gesteld over product per email en krijg eigenlijk per direct een net antwoord terug van Tim
KlantenserviceZeer behulpzaam!
AlgemeenHetzelfde product elders goedkoper gevonden. Binnen een mailtje een betere prijs gekregen bij PlatteTV.nl. Dat is pas service!!
AlgemeenZeer prettige kontact gehad via de mail en een scherpe aanbieding gekregen
Zal in de toekomst hier zeker terug komen.
AlgemeenIk zag de tv ergens anders veel goedkoper. 1 mailtje er tegenaan en ik kreeg een hele mooie aanbieding van ze! Top!
VerzendingWordt snel geleverd binnen het termijn.
KlantenserviceDenkt met je mee, zorgt ervoor dat je niks vergeet!
AlgemeenLeuke acties. Goed geholpen en onmiddellijk een antwoord. Ook 's avonds enig 't weekend. Als de levering ook zo vlot gaat, ben ik zeer tevreden en als ik weer iets nodig heb denkt ik onmiddellijk aan jullie.