HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Twee keer iets besteld en kreeg in bijde gevallen een goede prijs en een snelle levering. De beste prijs kreeg ik via Chat en niet via app.

Mail contact wordt snel en vriendelijk op gereageerd. Ze hebben altijd ruimte om te onderhandelen over de prijs. Ook op de site krijg je duidelijk uitleg over het product.

De service is gewoon geweldig. Mocht ik in de toekomst weer een tv nodig hebben of iets anders, dan is de keuze helemaal makkelijk voor mij. Platte TV!

Alles is perfect geleverd!!!!

Deskundig personeel!!!

Snelle en heldere communicatie. Ze denken mee en uiteindelijk voor een leuke prijs overeenstemming kunnen vinden.

Zeer goed meedenken en kundige advisering. Net niet uitstekend omdat ik geen telefonisch contact kon doen, alles via de email. Maar op zich werkt het goed!

Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice zijn we gezamenlijk uiteindelijk tot een mooie deal gekomen!

Zie opmerking hierboven. Klantenservice denkt mee en kwam tot goed aanbod.

Snelle reactie op vragen. Geven ook advies en aanbieding voor kabels. Zeer gunstige prijsstelling, niet goedkoper kunnen vinden. Mede door extra korting in deperiodevan dekortingsweken.9

Levering de volgende werkdag.

Snelle reactie op mails

Eenvoudig te bestellen, erg goede service en scherpe prijzen (op maat mogelijk). Zeker voor herhaling vatbaar!

Erg goede service en duidelijke communicatie. Kortingsverzoek gedaan en erg snel een scherp aanbod gekregen (op een zondag nog wel). Afhandeling van mijn bestelling was helemaal top.

Tijdens actieweek mogelijkheid tot aangepast persoonlijk prijsvoorstel. Beduidend voordeliger dan verder vindbaar. Denon Heos 7 speaker aangeschaft.

conform voorstel, uitstekend

snel reactie op vragen

Super snelle reactie op mijn vragen via de mail en de chat. Geweldig dat ze de laagste prijs aanbieden en en dat combineren met top service!"

Op de site geven ze de optie om een tv in te ruilen. Je kan een aanvraag indienen voor een bod. Ik kreeg volgende dag een reactie dat ze geen inruil konden doen omdat het product waar ik interesse in had al de laagste prijs in Nederland had. Dus ze doen alleen inruil als je interesse hebt in een product waar ze niet de laagste prijs hebben. Heeft dus niets te maken met dat het bedrijf milieuvriendelijk is of wil dat producten hergebruikt worden. Als je een product hier kan inruilen betekend dat je even verder moet kijken want dan is de tv ergens anders goedkoper. Als klant voel ik me genept. Waarom optie tot inruilen als er dit soort rare regels aanzitten.

Inruil actie is echt een nepactie. (Zie andere toelichting voor details over de regeling)

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te vernemen dat wij u geen aanbieding naar uw wensen konden toesturen! Nogmaals onze excuses hiervoor.

Tijdens afgelopen weekend stonden de prijzen van sommige producten zo ontzettend laag dat het in combinatie met een inruil met lage waarde simpelweg onmogelijk was om ook nog eens in te ruilen.

Om u toch te bedanken voor uw interesse bieden wij u dan een goede HDMI kabel of TV reiniger aan indien u ervoor kiest alsnog bij ons te bestellen.

Wij wensen u een fijne dag en u bent altijd van harte welkom!

Tim
PlatteTV

Ik ben al een poos op zoek naar een mooie oled tv en kwam uit op de Philips oled 55/803.
Na veel reviews gelezen te hebben over de aanbieders een chat gestart met platte tv
Deze gaven het advies om voor de opvolger van de 803 te gaan dus voor de 804.
Ik weer alles verschillen opzoeken en vergelijken en was wel overtuigd van de 804, hierna weer contact gezocht met platte tv voor een persoonlijke deal...
Met de aanbieding die ze mij gaven was ik zeer tevreden en dus besteld.
Afgesproken dat de tv met een wandsteun de volgende zaterdag geleverd zou worden.
Vandaag (zaterdag 7 sept) keurig geleverd en uitgepakt plus controle.
Ik kan tot nu niet anders dan zeer tevreden zijn met de service en nakomen van gemaakte afspraken.

Uitstekend prijs, goed uitleg over product, zeer professioneel communicatie.Alles ging volgens afspraken. Ik had nodig nog order factuur, gewoon gebeld en binnen drie minuten zelfde ontvangen. Netjes gebeld door kantoor 20 min. voor aflevering. Bij aflevering keurig uitgelegd gekrijgen over werking en instellingen van aparat. Top bedrijf , zeer vriendelijk personeel.

Alles zoals afgesproken. Brian is topper !

Uitstekend communicatie

Na navraag werd er een mooie prijs voor een mooi product gemaakt, ben er blij mee

Snelle reactie op mijn vragen via de mail, lage prijs en extra korting is mogelijk.

Reageren snel op een e-mail en doen een mooi aanbod! Eerdere bestelling is ook goed bevallen.

Alles heel snel en klantvriendelijk, vanaf het eerste contact via de website en daarna via mail steeds binnen enkele minuten een reactie.

Snelle en correcte reactie via de mail, bij een vorige bestelling super geholpen toen het product uitverkocht bleek te zijn. Goeie service!

Direct en fijn contact. Bovendien heb ik nog een extra korting gekregen. Zeer aangename kennismaking.

Gevonden via de bekende vergelijkingssite, waarbij verwezen werd naar de speciale zomeractie. Heel snel een antwoord met een extra korting waarbij het model incl. verzenden het voordeligst was. Factuur in de mail en geregeld!

Goede duidelijke communicatie.

Scorekaart voor HelloTV