HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Vanuit het verleden meer dan positieve ervaringen gehad met Platte TV. Dit weekend opnieuw zaken met ze gedaan en weer zeer aantrekkelijke k0rtingen verkregen. Niets dan lof!

Niet meteen voorradig. Moet uit centraal magazijn komen. Kost 2 tot 3 werkdagen

Ik krijg razendsnel antwoord op gestuurde mails. Heb een aantrekkelijke korting gekregen. Producten moeten nog verzonden worden.

Razendsnelle antwoorden op mails.

Fijne webshop, het bestel proces is snel en overzichtelijk. Klantenservice reageerde ook erg snel, top!

Was in eerste instantie wat sceptisch vanwege de naam van de shop.

Uiteindelijk toch een tv besteld.

Prima op de hoogte gehouden, vriendelijk mailcontact.

TV kwam in goede staat aan, goed verpakt en alles zag er origineel en nieuw uit.

Geen dode pixels of andere defecten (die ik heb kunnen ontdekken zover)

Uiteindelijk wel blij en tevreden, en hij doet het erg goed!

Enige minpunt was de levering zelf, bedrijf dropte de TV met een paar woorden voor de portiekdeur af en ik mocht hem zelf (55 inch) in mn eentje de trap op slepen.

Naja goed. Vind ik zelf niet zo'n heel groot probleem maar anderen kunnen hier tegen aan lopen en heel ideaal is het niet.

Het was makkelijk om mijn tv bij Platte tv te bestellen en wat de prijs betreft ga zelf maar kijken, lekker laag. Helaas vielen de kleuren mij tegen en ik wilde dan toch liever een andere tv. Maar hoe moest ik dat nu allemaal doen want ik ben niet een van de jongste.
Gelukkig werd ik uitermate goed geholpen door de zeer vriendelijke Danny (winkel Utrecht) om mijn gekochte tv om te ruilen voor een mooie Sony. Ik had de Sony al eerder in een winkel gezien maar het was er niet van gekomen om deze te kopen. Het leuke is dat Danny deze tv ook zeer goed beoordeelde en er nog een en ander over vertelde zodat ik het gevoel kreeg dat ik nu echt een goede keuze had gedaan. De volgende stap ging zo makkelijk. De gekochte tv mocht ik houden totdat de volgende tv aan huis werd afgeleverd zonder extra kosten. Bovendien pakte de bezorger de gebruikte tv bij mij thuis in zodat ik echt niets hoefde te doen.
Danny je bent een kanjer!
Ook een goede aanrader voor de ouderen: al het digitale werken met retourneren of omruilen, betalen etc. wat een gedoe.
Dus denk jij er ook zo over neem dan contact op met Danny in de platte tv winkel Utrecht.

Het was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen. De voordelen zijn echt heel aantrekkelijk. Eerder een bestelling gedaan en dat verliep vlot . Ook de installatie thuis werd goed afgehandeld en de uitleg van de nieuwe TV en soundbar was helder. Kortom ik heb prettige ervaringen met Platte TV. Een aanrader !

De levering verliep vlot en de afhandeling was vakkundig .

Prettig contact aan de telefoon , per mail en thuis bij het aansluiten van de apperatuur .

Goedemorgen,

Wat leuk om te horen dat u gekozen heeft voor Plattetv.nl en voor onze mogelijkheid om ook de tv te laten installeren.

Fijn om te horen dat alles goed uitgelegd is bij de levering en installatie.
Wij wensen u heel veel plezier toe van uw aankoop.

Justin
Plattetv.nl

Ze denken met je mee. Fijne winkel. Snel met beantwoorden van vragen. Lekker pro actief.

Gewoon perfect.

Super flexibel en meedenkend.

Prettig en snel geholpen via de website. Houden zich zonder geode aan laagste prijs afspraak

Ze bieden zeer aantrekkelijk prijzen. Ik heb meerdere sites vergeleken maar PlatteTV vond ik het beste. Daarnaast is de snelle reactie per email top.

Leuke shop en leuke aardige mensen bij de klantenservice die je graag helpen en leuke aanbiedingen

Dat moet ik nog meemaken maar de andere service is top

Super geregeld aardige mannen die je goed helpen

Het was makkelijk om de bestelling (Sonos Play:5) te plaatsen en te betalen. Ik was overigens al tevreden klant van PlatteTV als gevolgd van een recente bestelling.

Levering onbeschadigd en volgens afspraak.

Geen gebruik van hoeven maken. (In mijn ogen dus uitstekende dienstverlening)

Snelle en goede reactie op de mail. Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders Afspraken worden nagekomen.

Degelijk verpakt snelle levering

Snelle mail reactie. Inhoudelijk ook heel correct

Zeer scherpe prijzen. Ik wilde echter een combinatie die niet online werd aangeboden. Contact met service verliep super snel, vriendelijk en professioneel met een mooi aanbod

Onwijs goede kortingen en de service is ook goed. Meerdere aankopen gedaan en nog steeds tevreden.

Er is erg snel een reactie op vragen. Er klant vriendelijk.

Leuke acties en snelle reactie op mail of chat. Scheelt toch vaak wat euros en dat is leuk meegenomen.

Email contact is top. Je krijgt snel en deskundig advies.
Er wordt meegedacht qua oplossingen en aanbiedingen.

Thuis de diverse modellen bekeken en mijn uiteindelijke keuze in de winkel werkend bekeken en, na een demonstratie, daadwerkelijk gekocht.

Nieuw in een onbeschadigde doos en geholpen bij het plaatsen in mijn auto.

Uistekend te woord gestaan, voorgelicht over de "voor en tegens". Bovendien een aantrekkelijk korting gekregen op de aankoopprijs, alsmede een HDMI-kabel en de extra garantie beide met ook een fikse korting.
al met al zeer tevreden met PlatteTv als leverancier.

Playseat challenge playstation model gekocht. vergeleken met andere winkels was hij bij plattetv het goedkoopst. snel verzonden en mooi in de verpakking
Niets te klagen

I’m ben vaste klant en word altijd goed en deskundig geholpen, ook nu weer met de aankoop van een Sonos move

ik had gehoord van vrienden en kennissen dat jullie daar zaten en ben toen gaan kijken ik wist niet wat ik zag toen ik binnen kwam zo mooi en prachtige tv dus ik was gelijk verkocht toen heb ik daar besloten om een smart tv te bestellen en was ook goed geholpen door het personeel dus gaat zo verder in de teokomst dan zullen jullie het ver schopen vriendelijk bedankt

de levering was ook 100% goed alles ook aan gesloten was toppy

100% goed over te spreken over de klante service