Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoed en snel contact met de online shop. Ze denken met je mee, geven advies en daarbij ook nog een scherpe prijs. Wat wil je nog meer?
AlgemeenMede door de BTW dagen terecht gekomen bij PlatteTv. Ik was opzoek naar de Sonos Beam. Deze viel niet onder de actie maar toch hebben zij een mooi voorstel kunnen doen. Snelle communicatie en snel besteld!
KlantenserviceSnelle reactie via de mail en via de live chat!
AlgemeenWebshop die zeer snel antwoord geeft op vragen. Duidelijk verhaal en goede aanbiedingen. Hoop het product ook snel te ontvangen.
AlgemeenGoede service met enthousiaste uitleg in de winkel. Prima voorstel en snelle reactie via de chat om de bestelling te plaatsen. Prettige en klantgerichte ervaring.
KlantenserviceSnel, klantgericht, helder en prima voorstel. Via internet, maar desondanks persoonlijk.
AlgemeenSnelle service, duidelijke website en zeer klantvriendelijke mensen online die je dolgraag willen helpen. Vooral de optie aanvraag beste prijs is geweldig en scheelt centjes. Kortom een webwinkel die een bezoek zeker de moeite waard is.
VerzendingWeet ik nog niet. Dit was mijn eerste bestelling en ik neem aan dat ze het keurig afleveren.
KlantenserviceHeel klantvriendelijk en doen er alles voor om je zo goed mogelijk te helpen.
Algemeenoverzichtelijke webshop met aantrekkelijke aanbiedingen. Verder snelle reactie via mail. Zeer scherpe aanbieding na contact met webshop
KlantenserviceVriendelijke en snelle reactie
AlgemeenSnellen antwoorden, en een nette deal kunnen maken. Het ging allemaal veel soepeler dan verwacht.
AlgemeenSnelle reactie! Serieus aanbod! Heel erg tevreden. Net als in het verleden mooie actie. Kopen zeker vaker bij Platte tv.
VerzendingAltijd op tijd geleverd
KlantenserviceSnelle en serieuze reactie
AlgemeenSnel met regeren, goed bereikbaar en de deals die ze doen zijn scherp. Zeker een aanrader.
AlgemeenIk heb een LG Oled 65c9 aangeschaft.
Prima contact, prima prijs en snelle, maar vooral nette levering.
Met de aanvullende garantie ook 100% zekerheid (bijvoorbeeld 0 dode pixel garantie). Zeker een aanrader
De volgende werkdag netjes geleverd.
KlantenserviceGoed geholpen tijdens de aankoop.
AlgemeenVriendelijk en makkelijk bereikbare klantenservice.
Was naar een Sonos play 1 op zoek en zag dat ze op aanvraag een persoonlijke prijs zouden kunnen geven. Ik heb hierop een mail gestuurd en al vrij snel een mail terug gehad waarbij ze een eenmalige korting op deze Sonos willen geven. Ik heb hem hierop besteld.
Klantenservice op meerdere manieren te bereiken, zoals mail, Whatsapp en live chat. Vragen worden snel en netjes beantwoord.
AlgemeenIk heb contact opgenomen met de klantendienst voor een competitieve prijs te bekomen op een Sonos one.
Zij stelden zeker niet teleur. Ik kreeg al zeer snel een zeer competitief voorstel.
De communicatie verliep zeer vlot en vriendelijk. Ik kan deze webshop enkel ten zeerste aanbevelen.
Vriendelijke en vlotte communicatie.
AlgemeenSonos besteld en om de actiekorting gevraagd. Goede aanbieding en snelle reactie. Hoop dT de sonos one bevalt.
KlantenserviceTot nu toe liep de correspondentie snel en professioneel.
AlgemeenIk heb via de website van PlatteTV.nl gevraagd om een persoonlijke aanbieding. Binnen no time kreeg ik per email antwoord en werd ik zeer kundig en vriendelijk geholpen. Hoe dan ook, top service! Nu genieten van mijn prachtige nieuwe tv.
AlgemeenSnelle reacties en informatie voor de aankoop tegen een mooi prijs , de tv moet nog binnen komen maar als alles zo voorspoedig gaat als voor de aankoop heb ik er alle vertrouwen in
AlgemeenHet mailcontact liep heel vlot en een goede afhandeling over DENON CEOL10 grijs met uitleg
Verzendingde levering is op het afgesproken dag geleverd.
Klantenservicewerd heel snel en correct geholpen
AlgemeenNog geen bestelling geplaatst. Ik kan daarom helaas nog geen oordeel geven over het proces
KlantenservicePer mail contact opgenomen, kreeg vlot reactie terug.
AlgemeenOnder tijdsdruk wat moeten regelen, super service van Platte TV! Niks moeilijk maar gewoon heel service gericht.
AlgemeenPrima service. Contact via chat en mail gaat vlot. Ruim assortiment met duidelijke productomschrijvingen. Concurrerende prijzen.
AlgemeenPrima procesmatig geregeld. Goede communicatie. Afhalen mogelijk, winkel in de buurt. Korte lijnen zelfs met slecht weer.