Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrima webwinkel met aantrekkelijke aanbiedingen, soepel en snel contact met het personeel, gewoon een efficiente moderne webwinkel
KlantenserviceVlot contact, vriendelijke mensen
AlgemeenGoede prijs, ruime keuze, snelle communicatie, deskundig advies, snelle levering, kortom prettig winkelen bij Platte TV
AlgemeenInclusief de persoonlijke deal heb ik bij de andere online shops geen lagere prijs gevonden.
KlantenserviceSnelle reacties op chat en email, mooie winkels, aardige bediening.
AlgemeenIk had een soundbar besteld en betaald via Borcom. Na week bleek deze ergens verdwenen te zijn Plattetv heeft dit snel opgelost.
AlgemeenAfgelopen jaar tv besteld en een mooie aanbieding ontvangen en een snelle levering. Nu een TV beugel besteld en wederom een mooie aanbieding ontvangen.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceMet betrekking tot de keuze van de tv en wandbeugel goed geadviseerd
AlgemeenProduct makkelijk te vinden, goede uitleg op de site met filmpjes en aanbevolen accessoires en hier zijn ook de klant beoordelingen te vinden wat wel zo handig is.
KlantenserviceWerd snel geholpen, mooie aanbieding gekregen.
AlgemeenDe communicatie via mail verloopt soms traag, soms moet ik tot 2 uur wachten op antwoord.
AlgemeenTV gaf er de brui aan en mede op aanraden van een vriend (die daar goede ervaringen had opgedaan) naar PlatteTV gereden. Grote en ook mooie ruimte met voldoende keus en dan ook snel en op aanraden van de verkoper en keuze kunnen maken. Ook mijn vragen omtrent de TV werden duidelijk beantwoord en had dan ook een goed gevoel over dus TV aangeschaft.
VerzendingOmdat ik perse de TV de volgende geleverd wilde hebben hebben zij ook daar een voor mij passende oplossing gezocht en gevonden en is de TV zoals afgesproken netjes bezorgt en naar boven gebracht en de oude tv weer afgevoerd.
KlantenserviceGeen klacht maar wel een aanvraag gedaan om de beste prijs van een door mij uitgekozen soundbar die tot mijn grote verbazing binnen tien minuten werd beantwoord met een echt heel scherpe prijs, kortom...ook deze inmiddels besteld
AlgemeenPrima zaak! Snelle reactie en lage prijzen. Ruim aanbod, breed assortiment, geen verzendkosten. Al met al prima
VerzendingNog niet besteld
Klantenservice.
AlgemeenUitstekende site, prettig klantcontact, uitgebreide keuze, goede en snelle service, voordelige prijzen en aanbiedingen. Chapeau.
KlantenserviceMooie aanbieding ontvangen.
AlgemeenGoed en snel contact via de mail, een mooie scherpe aanbieding mogen ontvangen. Bestelling verliep prima, over levering kan ik nog niet oordelen want heb nog niets ontvangen.
AlgemeenNadat ik het contactformulier had ingevuld, werd er al heel snel contact met mij opgenomen en werd mijn vraag naar tevredenheid beantwoord.Vervolgens werden de bestelde artikelen supersnel toegestuurd én geleverd.
Eerder dan ik had verwacht!
Nadat ik betaald had, werd mijn bestelling direct verzonden waarna ik het de volgende morgen al in huis had!
KlantenserviceMijn vragen werden direct per mail beantwoord; persoonlijk en klantgericht.
AlgemeenPlatteTV heeft een goede service en geeft snel antwoordt op je vragen. Ze hebben mooie aanbiedingen.
AlgemeenEen zeer goede webshop! Mooi aanbiedingen en prijzen. Goede service en zeer snelle reactie. Webshop is zeker een aanrader!!
Algemeenword volledig ontzorgt, heb je een vraag stel hem via mail en je hebt heel snel antwoord
Klantenservicevragen kun je via de chatfunctie of mail. beiden werken heel snel binnen openingstijden
AlgemeenEen zeer goede webshop,super vriendelijk klanten service en zeer snelle reactie.zeker een aanrader.kom zeker terug 😍
VerzendingLevering snel
KlantenserviceSnel reactie,zeer vakkundig en vriendelijk
AlgemeenOrder was goed te bestellen. Alles staat duidelijk op de site.
Scherpe prijzen en acties
Al vaker apparatuur besteld. Levering gaat uitstekend
KlantenserviceSnelle reactie op vragen. Super.
AlgemeenGoeie zaak goeie service en ze maken leuken deals voor je als je dat wilt
AlgemeenKwam toevallig bij deze shop terecht in eindhoven.Goede kwaliteit, goed product en scherpe prijs en leuke winkel
VerzendingNog miet lang in bezit maar bevalt prima to nu toe wat je van Sonos kunt verwachten
KlantenserviceGoede communicatie en snel antwoord op vragen
AlgemeenGoede service, vragen snel en duidelijk beantwoord. Scherpe prijzen, speciale aanbiedingen en overzichtelijke site. Al eerder zaken besteld en kom hier zeker terug