Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenAl eerder een audio product gekocht via platte TV en toen verrast door de snelle en correcte levering, gekoppeld met een scherpe prijs in een persoonlijke aanbieding. Ook nu weer kies ik voor platte TV om bovenstaande redenen van tevredenheid
VerzendingDestijds een snelle levering, ik ga er nu ook vanuit dat dit het geval zal zijn gezien de eerder positieve ervaring
Update: (Pakket was netjes verpakt en in orde) De bezorging was helaas heel slordig, dit ligt niet aan Platte TV, maar aan de gebruikte bezorger. POSTNL. De track en trace werkt met extra gedoe met cookies en diverse browser toestemmingen pas na enkele keren verversen was daarna pas bruikbaar.
Maar het ergste is echter dat POSTNL stelt dat het pakket afgeleverd wordt uitdrukkelijk na handtekening, echter tot mijn grote verbazing was de status opeens afgeleverd om 9.42. Maar niks geen pakket.
Ik heb ervoor gekozen dit pakket op mijn werk laten afleveren omdat er dan altijd een ontvanger is. Kort en goed bleek na eindelijk persoonlijk iemand aan de lijn gekregen te hebben (doordat POSTNL een werkelijk achterlijk en onvriendelijk AI systeem gebruikt voordat je een telefoon nummer krijgt en daarna kun je het telefoon menu ook alle gegevens nogmaals geven) het pakket door de bezorger gewoon ergens in een noodgebouw van ons bedrijf achter een open toegankelijke deur te zijn neergezet! (het was puur geluk dat iemand van de receptie iemand van post.nl over het plein had zien lopen, verder was er bij hun niets bekend of afgeleverd gemeld)
Hoezo betrouwbare aflevering? Ik heb enorm goede ervaringen met 'redjepakketje.nl' en raad Platte TV dan ook aan te overwegen hiermee in zee te gaan. De logge koerier en aflever diensten van de jaren 80 en 90 kunnen kwalitatief en qua klantvriendelijkheid gewoon niet meekomen. Mogelijk dat de bezorgers van POST NL onder grote tijdsdruk moeten werken, hierom zou de organisatie zich dan ook dubbel moeten schamen.
AlgemeenSnelle reactie, denken mee over keuze maken, goede afhandeling, correcte communicatie en aflevering, vriendelijke en open communicatie
VerzendingSnelle levering, goede communicatie mbt levering
KlantenserviceVragen worden snel beantwoord, voorstellen worden snel gemaakt en aangeboden
AlgemeenFijn en snel contact. Verder ook goede prijzen en een fijne website.
Hier ga ik vaker kopen
AlgemeenSnelle reactie op email verkeer. Altijd bereid om een korting of iets in goederen te geven
VerzendingKeurig netjes verpakt
AlgemeenVlotte, behulpzame en snelle reactie op extra vragen rond samsung tv en beugel, goede service met extra korting!
AlgemeenGoede prijs gekregen voor een super soundbar hw-q90 r van samsung platte tv is een aanrader
VerzendingGeheel volgens afspraak
KlantenserviceSuper geholpen personeel met kennis
AlgemeenNiet wachten op Black Friday!
Bij platteTV hebben ze nu al een goede actie: de kortingsweken.
Je kunt gewoon korting vragen, en het mooie is: die krijg je ook!
Binnen een kwartier een SUPERSCHERPE prijs op een LG televisie in de mail, chatten kan ook.
En ook gewoon op voorraad in de winkel, anderhalf uur later de tv afgehaald in de winkel.
Nog wel even gebeld, past zo’n 55 inch tv in een auto?
Ja, deze mag plat achterin vervoerd worden, ze helpen bij het inladen!
Overigens kan de tv ook gratis worden thuisbezorgd.
AlgemeenWat een snelheid! Prijsdaling gistermiddag door Tweakers Notificatiemailer doorgekregen en gisteravond al aanbieding met extra korting van PlatteTV gekregen.
Vol verwachting ... . Maar dat zal wel goed komen: vlotte bezorging, nieuw in onbeschadigde verpakking.
AlgemeenTot nu toe goede ervaring. Kom hier later meer uitgebreid op terug, na levering van de producten.
VerzendingTot nu toe goede ervaring. Kom hier later meer uitgebreid op terug, na levering van de producten.
KlantenserviceTot nu toe goede ervaring. Kom hier later meer uitgebreid op terug, na levering van de producten.
AlgemeenTwee weken geleden een nieuwe tv gekocht bij PlatteTV. Besteld via de webshop en afgehaald in de winkel. Goede service aan de balie!
Twee weken later de TV geretourneerd, dit was geen enkel probleem en ook daar weer netjes geholpen!
Na bestelling in de webshop is de TV afgeleverd in de winkel, maar zonder orderreferentie. Daardoor werd de link met mijn ordernummer pas gelegd toen ik belde om te vragen of de TV al was aangekomen. Kleinigheidje wat uiteindelijk prima is opgelost.
KlantenserviceContact gehad via whatsapp i.v.m. het retourneren van de TV. Snelle inhoudelijke reactie waardoor ik snel wist waar ik aan toe was, top!
AlgemeenSnelle respons, goed gevoel met aankopen doen en zie meerdere positieve reviews. Snelle levering en mooie akties
AlgemeenNa mail contact supersnelle reactie op vragen en goede aanbieding gekregen!
Kort om: top service !
Zie algemene beoordeling!
AlgemeenSupersnel en op een prettige manier antwoord op mijn vraag. Ik kan ook makkelijk het product tegen een geweldige prijs bestellen.
AlgemeenSnelle reactie van de klantenservice (in het weekend) en kwam bij aanvraag ook in aanmerking voor korting.
AlgemeenVlotte reactie op m'n vraag en duidelijke communicatie, ook als is dat middenin het weekend.
VerzendingLevering moet nog plaatsvinden, maar daar heb ik gelet op de eerste stappen vertrouwen in.
KlantenserviceGewoon correct.
AlgemeenComplimenten over snelle reacties via mail en online contact. Ook bereid om mee te denken met inruil, toen dat niet hoefde kreeg ik een mooie prijs aangeboden.
VerzendingConform verwachting mooi op tijd en snel geleverd
KlantenserviceZie eerste reactie
AlgemeenEerlijk en altijd goed prijs aanbieden en Team is echt vriendelijk en ze hebben veel geduld met klanten door dat ik ben vaste klant bij hen .
VerzendingWas snel en op afspraak , van te voor kreeg ik melding met sms met hoe laat precies zijn bij mij .
KlantenserviceEerlijk en goed service
AlgemeenTot zoverre ging alles naar wens. Direct betaald en in afwachting van de bestelling en melding wanneer deze geleverd ging worden. Mede daar dit product elders reeds uitverkocht was.
KlantenserviceBesteld produkt was helaas niet meer leverbaar. Telefonisch geprobeerd dit te regelen, want geboden alternatief wilde ik niet. Klantenservice wilde mij met een kluitje in het riet sturen, maar dankzij aandringen toch keurig opgelost en naar volle tevredenheid .
AlgemeenMijn bestelling bleek niet voorradig maar er werd een duurder model aangeboden die wel voorradig was tegen dezelfde prijs.
VerzendingGoed verpakt solide doos op de dag die ik had aangegeven.
AlgemeenVriendelijke klantenservice die snel reageren, mee denken met de klant en juiste prijzen kunnen bieden. Tevreden over plattetv, aanrader.
KlantenserviceReageren zeer snel, en denken mee.