Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede service. Snelle reacties. Gewoon een goed bedrijf naar mijn mening. Geen klachten over dit bedrijf
AlgemeenGoed geholpen, en een mooie prijs gemaakt. Via de chat veel info ontvangen over de playbar. Uiteindelijk de sonos playbar verder besteld.
AlgemeenGoede service en snelle reactie. door middel van de mail snel en vriendelijk verder geholpen met de bestelling
KlantenserviceSnel geholpen en de bestelling via de mail verder besteld
AlgemeenPrima service. Makkelijk contact en snel antwoord! Fijne prijs en geen poespas! Heel tevreden met het product
VerzendingGoed
KlantenserviceTop
AlgemeenUitstekend geholpen en via de chat veel info ontvangen over de tv. uiteindelijk de tv verder besteld via de email.
KlantenserviceGoede service, vriendelijk personeel, snel reactie via de email.
Via de email ook een mooie korting gekregen
AlgemeenGoed in de winkel en online geholpen, vriendelijk personeel en een mooie prijs en snelle reactie.
KlantenserviceReageren snel
AlgemeenPrima organisatie, vriendelijke mensen, goede service, prettige prijzen en denken altijd met de klant mee
AlgemeenAl het contact via e-mail. Duidelijk, en snel antwoord. Vragen en bestelling aanpassen ging snel en zonder problemen.
AlgemeenZe hebben veel mogelijkheden voor tv. En duidelijk omschreven wat de tv kunnen en het zijn mooie prijzen
KlantenserviceNa een korte mail wisseling een mooie prijs gekregen voor een tv.
Nu kan mijn zoon zelf zijn eerste tv kopen.
De klantenservice geeft snel bericht met de mogelijkheid en prijs
AlgemeenNa een kort gesprek in de chat van plattetv.nl kreeg ik goeie argumenten voor een betere keuze van de koop van een Marantz versterker. Uiteindelijk heb ik zelfs een flinke korting gekregen.
AlgemeenNa een bezoek aan de winkel waar het gewenste toestel niet op voorraad was, via mail contact alsnog het toestel besteld. Prima service en goed meedenken.
KlantenserviceSnelle reacties, zelfs op zondag. Goede adviezen over aanvullende accessoires.
AlgemeenPlatteTV heeft scherpe prijzen en met een speciale actie nog een scherpere prijs gekregen. Vriendelijk in het contact en snelle reacties via mail. Komen tevens met speciale aanbiedingen voor bijbehorende accessoires.
AlgemeenMooie deal kunnen maken en daar door goedkoper dan wie dan ook.
goede en snelle reactie op vragen.
snelle reactie
AlgemeenZeer snelle reactie en een leuke deal dus zeker de moeite waard om contact op te nemen
AlgemeenGoede deal kunnen maken en goed en snel geholpen. Ook met mijn vragen of de Sonos wel zou werken bij mijn tv.
KlantenserviceGoed kundige en goed bereikbare klantenservice.
AlgemeenNa goede voorlichting van de medewerker een mooie deal kunnen sluiten voor de aanschaf van een systeem. Top.
VerzendingHet product was met zorg verpakt
AlgemeenMooie winkel. Prima uitleg. Goede deal kunnen maken. Installatie was zeer goed. Monteur heeft alles netjes ingesteld en uitgelegd
VerzendingVoldoet aan hetgeen in de winkel is uitgelegd.
KlantenserviceSnelle reactie. Duidelijk. Meedenken met klant. Top.
AlgemeenHet is echt een fantasische shop, ze zijn snel, vriendelijk, flexibel en scherp aan de prijs. Als je ergens iets goedkoper vindt matchen ze de prijs. Top Shop
VerzendingSuper snel en met tracking code.
Klantenservicesnel, flexibel, TOP
AlgemeenVlot contact en de laagste prijs. Fysieke winkels geeft ook meer vertrouwen voor service achteraf.
KlantenserviceGemakkelijk en snel via chat.
AlgemeenNa er eerder een LG OLED65E7V te hebben gekocht met een goede inruil deal, nu een soundbar (LF SL8YG) aangeschaft met een mooie aanbieding. Snel geholpen en een vlotte afhandeling. Helemaal goed.