HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Via de chat op de website contact gezocht met PlatteTV, gevraagd om een goede deal. Deze meteen gekregen en hele proces via de chat afgerond en betaald me de link die me opgestuurd werd. TV de volgende dag in huis.

Verzenden ging snel en je wordt goed op de hoogte gehouden.
De avond van te voren kun je via een speciale link de verwachte levertijd inzien.

Achteraf nog wat vragen en netjes beantwoord, wederom via de chat.
Dat systeem werkt goed.

perfecte bestelling door black friday redelijk snelle levering kortom zeer tevreden.
hier ga ik vaker bestellen

op black friday een prima korting gekregen

Enige tijd op zoek naar Sonos Move. Op Black Friday speciale prijs opgevraagd bij Platte TV. Snelle en correcte reactie per e-mail van Tim en nog belangrijker, scherpe prijs voor Sonos Move! Derhalve overgegaan tot aanschaf.

Prima site waar de producten goed te vinden waren. Prima prijs rond black Friday, nergens kon ik goedkoper terecht. Niet echt tevreden over de kennis van de "chat" medewerker. Snelle levering, moet de TV nog krijgen maar is onderweg.

Was niet duidelijk wanneer de levering zou zijn tijdens bestellen maar ondanks grote drukte bij platte TV en postnl. Toch nog snel onderweg.

Via de chat informatie en prijs opgevraagd, kreeg de indruk dat de betreffende medewerker niet heel specifiek verstand had van de verschillende modellen Philips TV's. Wel goede prijs gemaakt en later in de offerte zelfs nog goedkoper. Top !!

Ze komen hun belofte “voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgd” bepaald niet na! Ik heb een week gewacht en toen de order geannuleerd. Ontwijkende en passief-agressieve reacties van de helpdesk. Nooit meer PlatteTV.nl meer voor mij!

Ze leveren véél te laat en laten niets van zich horen.

Arrogante houding, ontwijkende antwoorden en irritante passief-agressieve manier van communiceren.

Beste heer / mevrouw,

In eerste instantie onze welgemeende excuses dat u langer op uw zending heeft moeten wachten dan dat u van ons gewend bent, dat betreuren wij enorm.

Helaas door de Black friday drukte hebben wij geen eerdere mogelijkheid gehad om te leveren.
Wij hopen dat u ondanks het ongemak toch elders tijdig uw product heeft kunnen bestellen.

Hopend u nog eens te mogen verwelkomen.

Justin
Plattetv.nl

Ik zat al op de TV te azen in de week voor Black Friday. Het gaat om een 55" Samsung The Frame. In aanloop naar Black Friday werden de prijzen bij de collega's en PlatteTV verlaagd tot max 100 euro. Op de donderdag avond gaven zowel Coolblue, HiFiKlubben als Mediamarkt aan dat de TV uitverkocht was. PlatteTV gaf dit niet aan maar ik was was sceptisch.

Op de ochtend van Black Friday direct om 07.00 de site gecheckt en de TV was nog eens 100 euro goedkoper geworden. (en volgens de site beschikbaar). Direct besteld dus. Een uur later was de TV weer 100 euro duurder, had dus blijkbaar net de laatste prijs te pakken.

Communicatie over bestelling en levering was uitstekend. Levering was op de zaterdag en ook hierover goed op de hoogte gehouden qua timing etc.

Topervaring dus, en dat op de drukste dag van het jaar!

Communicate uitstekend, op tijd (zaterdag) geleverd in een heel drukke tijd

Voordat ik tot bestelling overging had ik wat specifieke vragen die uitgebreid en snel beantwoord werden.

Dag na bestelling geleverd. Goede communicatie over het aflevermoment

Vragen over diverse toestellen werden snel en eerlijk beantwoord en hebben me goed geholpen bij de aanschaf van de best passende tv

valse advertenties
levert niet op wat er beloofd word
klantencervice is voor zover ik kon zien wel een echt persoon maar reageert met van tevooren bepaalde zinnen.

word als je een chat opstart niet een normaal bericht ge tiept maar een vast antwoord die ze naar iedereen stuuren waardoor je nooit helemaal antwoord krijgt op je vraag

Beste heer / mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat u nog steeds wacht op uw bestelling. Hiervoor onze welgemeende excuses.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te sturen naar orderdesk@plattetv.nl o.v.v. uw ordernummer?

Dan kijken wij graag of er een snellere oplossing mogelijk is voor u.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Justin
Plattetv.nl

Ben goed geholpen door platte tv met het bestellen van een steun voor aan de muur.

Al meerdere malen bij PlatteTV.nl besteld. Ze hebben een veelzijdig assortiment en hanteren hele scherpe prijzen maar blinken vooral uit in hun klantvriendelijkheid en service.

Echte aanrader!

Niks op aan te merken. Elke bestelling was keurig op tijd.

Zeer behulpzaam en en reageren snel op je mail. Heel klantgericht ingesteld bedrijf.

Goed assortiment en nette prijzen. Website is overzichtelijk en ook fijn dat ze ook winkels hebben waar je terecht kan.

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle respons op mijn vraag.

Mooie producten, goede aanbiedingen en nette winkels. Beste klantenservice die ik ken. Staan altijd klaar om te helpen.

Zeer geduldig en behulpzaam.

Ik had bij PlatteTV een mooie aanbieding gehad van Tim.
Alleen er werd niets geleverd, ondanks dat er op de website stond voor 18:00 besteld, morgen in huis. Meerdere keren contact gehad en dit kenbaar gemaakt. Hun voorraadstatus klopt niet.
Mij en een maat van me zijn ze als klant kwijt.
Een tip voor de redactie van Tweakers: (bijna) alle reviews zijn bij deze webshop tegen beloning van mensen die zich alleen maar geregistreerd hebben voor deze beloning. Zo heb je bijna niks aan deze reviews. Is het mogelijk dat er een instelling komt dat je alleen revieuws kunt zien van mensen die al meer dan (bijvoorbeeld) 2 jaar geregistreerd zijn. En misschen ook dat je zelf in de pricewatch de webshops kunt selecteren.

Er werd niets geleverd, ondanks dat er op de website stond voor 18:00 besteld, morgen in huis. Waardeloos

Ondanks dat de mensen vriendelijk waren, schoot het niet echt op. Standaard antwoord was/is mail in de gaten houden en fout in de voorraad.
Teveel tijd aan verspild.
Ik bestel wel bij de concurrent, dan heb ik het wel op tijd in huis.

Goede en snelle communicatie;
Goede product en prijs verhouding;
Snelle levering;
Duidelijke en overzichtelijke website!!

Platte TV maakt haar belofte waar mbt de levering!!

Goede en snelle communicatie. Fijne winkel! Ook de informatie op de website is uitvoerig en bij vragen krijg je snel antwoord.

Goede prijsstelling, in de drukke Black Friday dagen werd de bestelling zeer snel verstuurd en ontvangen. Plezierig contact met de klantenservice.

Plaats niet zo snel een review maar PlatteTV heeft deze wel verdiend, goede aanbieding gedaan en super snelle respons per mail.

Klantvriendelijke e-mails met nette beantwoordingen. Kortingsaanbieding niet kinderachtig op alleen black friday toegepast maar maandag nog gewoon gekregen.

Netjes en kordaat

Erg makkelijk om een bestelling te plaatsen! Snel en behulpzame klantenservice! Heel erg blij mee!

Snel en vriendelijk

Scorekaart voor HelloTV