Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGeweldige begeleiding bij bestellen. Ik heb een speciale aanbieding gevraagd en dit bleek mogelijk. Super veel korting en leuk contact. Hoop dat het vervolg ook zo verloopt.
KlantenserviceReageren heel snel en vriendelijk. Zeer behulpzaam.
AlgemeenGoed geholpen door Tim , snelle reacties op vragen van mijn kant en leukemanier van benaderen. Erg tevreden ..
AlgemeenMeerdere malen contact gehad over de aankoop van SONOS producten. Mijn vragen werden zowel via de Live Chat als via de e-mail snel opgevolgd en met de antwoorden waar ik iets mee kan.
KlantenserviceSnel, vriendelijk en vooral kundig geholpen door de medewerkers van PlatteTV.
AlgemeenSnelle en to-the-point respons van klantendienst. Goeie prijzen en leuke actie. Grote keuze in bekende merken. Gratis verzending. Top
AlgemeenSuper snelle reactie terug, leuke acties, perfect!
Morgen TV kijken als de bezorging net zo snel is...
AlgemeenPrima service en met name het aanbod tot persoonlijke aanbieding vind ik erg sterk. Goede service!
VerzendingNog niet van toepassing
KlantenserviceKlantenservice is erg goed, snelle reactie via mail.
AlgemeenWinkel met goede service, kennis van producten en een écht interessant prijs. Inmiddels meerdere producten gekocht en allemaal zonder problemen geleverd voor een scherpere prijs dan bij de concurrent. Ook fysieke winkels én ze leveren originele producten voor de Nederlandse markt (bijv Samsung TVs met XXN codering).
VerzendingStandaard pakketservice of koerier, prima en snel.
KlantenserviceSnelle reactie, kundige mensen. Helaas konden ze mijn vraag ivm problemen bij het ophangen van mijn tv met meegeleverde beugel niet beantwoorden.
AlgemeenGemakkelijk contact, goede prijs en mooie producten én dan ook nog eens winkels door heel Nederland! :-)
AlgemeenEen bedrijf met een ruim aanbod met goede merken. Over algemeen ook snelle reactietijd op mail en mooie scherpe prijzen. Een bedrijf waar de klant zich nog koning mag voelen.
KlantenserviceOver het algemene een snelle reactietijd en erg meedenkend!
Algemeenzeer correcte winkel met uitstekende prijzen! vele malen goedkoper dan het de fabrikant! Het feit dat je moet vragen om een deal stoort mij nu niet als ik hiermee geld kan uitsparen
AlgemeenPrijzen zijn echt buitengewoon scherp. Zonder te overdrijven scheelt op Hifi soms 200 euro. En enigste wat ik hoefde te doen was vragen om een deal. Bij een gemiddelde hifi zaak wordt er toch vaak moeilijk gedaan om korting.
Wel wat er voor de webshop nog veel te leren. Zo moet je zoeken naar bepaalde punten en is er een verschil tussen op voorraad en op voorraad en verzenden en morgen in huis.
AlgemeenGoede deal gekregen met Black Friday voor een Philips OLED TV enm op de chat en mails wordt snel gereageerd.
VerzendingGeleverd door 2 bezorgers die ook de TV uitpakten en voetjes hebben geinstalleerd, dus gelijk kunnen kijken of de TV niet stuk was. Dat was erg prettig.
AlgemeenEmails worden snel afgehandeld en je krijgt tips om jou aankoop nog interessanter te maken
KlantenserviceCorrecte afhandeling
AlgemeenNette winkel, vriendelijk personeel, niet opdringerig, nemen de tijd, geven ook de tijd om na te denken, doen een goed bod of beter gezegd deal.
VerzendingKon alles netjes volgen via de link die post.nl stuurde, nette bezorgers, gingen voorzichtig met alles om, bleven tot alles was uitgepakt en nagekeken was
Klantenservicesnelle reactie, keurig in omgang, men kon vragen stellen die netjes werden beantwoord. Goed bod. Scheelde een hoop met andere zaken.
AlgemeenGoede klantenservice, met snelle reacties scherpe prijzen.
Mooie webshop
Goed advies gekregen over het gevraagde product.
De verzending was snel en compleet.
AlgemeenZeer fijne winkel. Makkelijk contact, goede service en goede prijzen. Voor mij als het kan geen andere elektronica winkel meer.
KlantenserviceZeer goede klantenservice.
AlgemeenVia de mail een prima persoonlijke aanbieding ontvangen, levering correct en snel.
Communicatie erg vriendelijk
de bestelde Flexson standaard, razendsnel geleverd
AlgemeenIk wilde een bestelling plaatsen maar dit lukte niet, toen ik het een dag later opnieuw probeerde was de prijs uiteindelijk € 10 meer. Dankzij een mailtje toch de aanbieding van de Sonos One SL voor € 169 gekregen! Topservice!!!
AlgemeenIk had belangstelling voor een 5.1 receiver en vroeg via een mail naar een aanbod. Hierop kreeg ik een mooie, scherp prijs aangeboden t.o.v. de oorspronkelijke vraagprijs.
KlantenserviceMijn mail met een vraag werd snel beantwoord. Heel vriendelijk contact. Prima!
AlgemeenTop voorstel gekregen voor nieuwe Sonos speakers. Kreeg direct een e-mail met een mooie korting.