Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenUitermate klantvriendelijk bedrijf met deskundig personeel, prima geholpen via de mail en direct antwoord gekregen
VerzendingSnelle levering
AlgemeenFijne webshop en handig dat er fysieke winkels zijn, zodat je altijd terecht kunt als je service nodig hebt
AlgemeenGoede overzichtelijke site. Producten zijn aantrekkelijk geprijsd. En er is ruimte voor prijsonderhandelingen. Service is top.
VerzendingVolgende dag geleverd.
KlantenserviceJe krijgt snel een reactie op je vragen.
AlgemeenScherpe deal gekregen via een actie op de website. Scheelde toch weer 8 euro met de prijs in de webshop, die ook al scherp was.
KlantenserviceVia email was de terugkoppeling en het aanbod goed. Omdat ik niet direct een antwoord kreeg had ik ook een chat gestart. Dat duurde even voordat ik contact had ondanks de beloofde minuut wachttijd. Vervelend was echter dat de chat medewerker geen inzage had in de verstuurde emails.
AlgemeenBij het orienteren op het product wordt je snel en deskundig geholpen. Platte TV is goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Hebben daarnaast mooie aanbiedingen. Bezorgen gaat netjes en snel.
VerzendingSnelle en nette verzending.
Klantenservicegoed bereikbaar en snelle reactie.
AlgemeenReageert zeer snel op vragen. Winkel om de hoek, geen anonieme webshop.
En niet onbelangrijk, de goedkoopste die ik vinden kon
AlgemeenAl eerder via Platte TV een bestelling voor Sonosapparaten gedaan. Heel tevreden met de Play one en de one. Daarom met plezier weer terug naar dit bedrijf voor een volgende Sonos aanvulling
VerzendingKeurige aflevering van het bestelde produkt. Geheel conform het afgesproken en beloofde moment.
KlantenserviceZo fijn dat als je de klantenservice benadert je ook echt binnen 10 minuten reactie krijgt. TOP!!
AlgemeenPlatte Tv weet altijd goede prijzen voor reguliere producten te maken. Maakt niet uit of het nu in de winkel is of op internet.
Service is ook top.
Levering perfect
Tv werd keurig gratis thuis geleverd en uitgepakt om te kijken of hij beschadigd was.
KlantenserviceNog niet mee te doen gehad
AlgemeenVia de website van Platte TV mailverkeer gehad met Tim, waar vriendelijk tewoord ben gestaan en een goed aanbod heb ontvangen, wat heeft geleid tot aanschaf van t product
AlgemeenIk heb mooi kunnen onderhandelen over de prijs.
Ik kan nog niets zeggen over de transport en het heelhuids aankomen van het product. Ik kan ook nog niets zeggen over het product totdat ik het in gebruik heb genomen
Geweldige reacties van Tim, hij probeert echt goed zijn best te doen en we zijn tot een mooie deal gekomen.
AlgemeenErg snelle comunnicatie via de mail. en natuurlijk voor een mooi prijsje. echt een aanrader!
AlgemeenJe word heel snel geholpen, ik heb bijvoorbeeld gister een mail gestuurd en kreeg daar vandaag al antwoord op.
Ook hebben ze bij plattetv altijd goede prijzen.
AlgemeenHet bestellen ging prima. ik had initieel de Samsung Q8F besteld. Maar wilde toch de Q8D hebben. Dit heb ik vrij makkelijk kunnen regelen. Een vriend van me kreeg een aanbieding voor dezelfde tv die 100 euro goedkoper was. Dit heb ik uiteindelijk ook kunnen regelen.
VerzendingVerzending duurde langer dan bij vergelijkbare webshops. Hierdoor kwam de tv niet op een geschikt moment waardoor ik moest regelen dat deze alsnog werd ontvangen.
KlantenserviceIk heb al sinds ik mijn tv heb meerdere problemen met de TV. Ik heb ook betaald voor de extra A tot Z service van PlatteTV, maar verwacht geen enkele hulp van ze. Het personeel in de winkel is buitengewoon onvriendelijk en onprofessioneel. Een vriend van me die daar kwam voor een tv, die zij niet meer op voorraad hadden, werd ronduit tegen gelogen.
Maar de echte bijzonderheid is dat mijn tv niet nieuw blijkt te zijn! Ik heb deze tv gekocht als zijnde een nieuwe tv, maar na onderzoek door Samsung zelf blijkt deze tv refurbished te zijn. Maar verwacht maar geen enkele service van PlatteTV. In de winkel staan ze tegen je te schreeuwen en laten ze je niet uitpraten. Het is een winkel van dieven en oplichters! Koop hier niet, maar betaal echt een paar euro meer en koop bij Coolblue of een vergelijkbare winkel. Doe jezelf dat plezier.
AlgemeenPrima prijs en super klantvriendelijk, zowel product als bedrijf is makkelijk op het net te vinden,
VerzendingDeze mensen doen wat ze beloven.
KlantenserviceSnelle en corecte afhandeling.
AlgemeenService tot nu toe is uitstekend en de prijs scherp de reacties zijn snel en correct
AlgemeenZeer snel antwoord op je vragen. Vraag zeker naar de speciale deal of actie om een leuke korting te bekomen (doorgaans hebben ze al een lage prijs).
AlgemeenZeer snelle en correcte klantenservice, scherpe prijs en korte levertermijn. Fijn ook dat er een fysieke winkel in de buurt is.
AlgemeenHeb je een vraag dan krijg je echt direct antwoord. Ook denken ze goed met je mee. En niet onbelangrijk is dat je het ook echt voor de beste prijs kunt bestellen. Dit is een webwinkel waar ik zeker vaker ga bestellen.
AlgemeenPlatteTV heeft een mooie website met leuke acties! Ze denken mee op zoek naar een goede deal. De deals die zij aanbieden zijn ook daadwerkelijk goed, zonder dat je al consument wordt misleid.
VerzendingProducten worden snel verzonden.
KlantenserviceFijne klantensevice. Persoonlijk contact en snel reactie.
AlgemeenHet doen van de bestelling was okay maar bezorging slecht waarbij afspraken gemaakt met de supperdesk niet werden nagekomen.
VerzendingDe bestelling maken ging makkelijk en ik kon eenvoudig vragen stellen. Zo was mij verteld dat ik via de chat de bezorgdag na de bestelling kon aanpassen. Maar daar was de (andere) chatpartner niet happig op, maar zei het door te voeren. Echter stond the PostNL gewoon de volgende dag op de stop, tegen de afspraken in. En kon ik ook niet via hen de bezorgdag/-tijd aanpassen. Uiteindelijk dus een zware TV bij de supermarkt (PostNL punt) moeten ophalen
Gemaakte afspraken werden niet nagekomen, zodat de bezorging niet zoals afgesproken was plaatsvond.