Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer snelle reactie op mijn vragen. Prima aanbieding ontvangen en dus direct besloten om hier te bestellen. Levering de volgende werkdag. Top.
AlgemeenHeb de denon AVR 1600H besteld en via email zeer snelle reactie gekregen op mijn vragen over deze versterker. Plattetv heeft trouwens ook de goedkoopste prijs voor deze versterker.
Een aanrader dus!
de levering naar belgie was zeer snel
Klantenserviceklantenservice reageerde zeer snel op mijn vragen
AlgemeenAltijd erg scherpe aanbiedingen en uitstekende service.
Mijn Sony TV en Sonos soundbar gekocht voor geweldige prijs, levering ook zoals belooft.
Levering snel en sprecies op het beloofde moment, super, ik haat wachten!
KlantenserviceKlantenservice snel en beleefd
AlgemeenDit is de tweede keer dat ik hier iets aan heb geschaft. Nadat ik een halfjaar geleden hier een tv heb gekocht deze nu uitgebreid met een Sonos playbar. Voor mij is plattetv.nl een blijvertje. Dit komt door hun scherpe prijs en hun service. Vindt het ook fijn dat ze én online snel reageren en fysieke winkels hebben waar je producten kan zien/beluisteren.
VerzendingSnel en netjes!
KlantenserviceJe wordt altijd snel en vakkundig te woord gestaan.
AlgemeenOverzichtelijke site. Ik dacht: laat ik eens de feestactie uitproberen. Verwachtingen over de snelheid worden waargemaakt, snel en prettig contact.
Verder nog afwachten hoe de afhandeling gaat, maar gezien de heldere communicatie en de goede reviews, maak ik me daar geen zorgen om.
Inderdaad ik krijg een extra kortinkje voor deze review. Maar snelle en vriendelijke service mag beloond worden met een goede review. Ik ga hier nog wel eens vaker kijken als ik iets nodig heb.
Snel, duidelijk en enthousiast. Dat is gewoon prettig. Nodigt uit om weer eens terug te komen.
AlgemeenFijne website, snel contact met medewerker. Goed advies over de producten. Hoop dat voor het weekend het product in huis is!
AlgemeenDe Sonos Sub bij platte TV besteld voor een zeer aantrekkelijke prijs.
De Subwoofer kon ook direct opgehaald worden in de winkel wat een zeer fijne service is.
AlgemeenSnel gereageerd op vragen, vriendelijke interactie, tot op heden geen enkele klacht. Eigenlijk vreemd dat je hiervoor dus niet meer naar de winkel hoeft ...
KlantenserviceHeel vriendelijk meegedacht.
AlgemeenPlatteTV levert goede snelle service, duidelijke en goede communicatie en natuurlijk superstrakke acties. Echt een aanrader.
AlgemeenDuidelijke informatie in de winkel Naarden. De voor en nadelen van bepaalde tv werd uitgebreid verteld.Veel keuzes.
VerzendingGoede LG tv.
AlgemeenHeel Klantvriendelijk en zeer behulpzaam in het maken van een keuze!
Via e-mail/chat erg toegankelijk!
AlgemeenHet is een overzichtelijke site. Er wordt snel gereageerd via de mail en met je meegedacht. Goede aanbiedingen.
AlgemeenResponsive en behulpzaam via email. Pro actief mee denken. Panasonic TV besteld tegen mooie prijs zonder problemen
AlgemeenMail contact is prima , tv op tijd geleverd.
Prima service hele dikke pluim dus.
AlgemeenGoede service, snelle antwoorden op vragen. Kom zeker terug want goede ervaring met deze webshop.
AlgemeenMakkelijk te bestellen. Ik had een mail gestuurd voor een Sonos Beam. Ik kreeg een aanbod terug welke ik heb geaccepteerd. Zeer snelle reactie.
AlgemeenZe antwoorden snel en de service is prima. Daarnaast hebben ze altijd zeer competitieve prijzen.
AlgemeenAltijd goede aanbiedingen en snelle afhandeling. Contact verloopt ook altijd snel en correct. Dikke tien!
VerzendingSnelle en correcte verzending.
AlgemeenVoor de tweede maal een mooie aanbieding gehad van Tim.
De eerste maal ging het helemaal mis
Hieronder staat de eerdere beoordeling:
"Ik had bij PlatteTV een mooie aanbieding gehad van Tim.
Alleen er werd niets geleverd, ondanks dat er op de website stond voor 18:00 besteld, morgen in huis. Meerdere keren contact gehad en dit kenbaar gemaakt. Hun voorraadstatus klopt niet.
Mij en een maat van me zijn ze als klant kwijt.
Een tip voor de redactie van Tweakers: (bijna) alle reviews zijn bij deze webshop tegen beloning van mensen die zich alleen maar geregistreerd hebben voor deze beloning.
Zo heb je bijna niks aan deze reviews.
Is het mogelijk dat er een instelling komt dat je alleen revieuws kunt zien van mensen die al meer dan (bijvoorbeeld) 2 jaar geregistreerd zijn.
En misschen ook dat je zelf in de pricewatch de webshops kunt selecteren."
Dus voor de tweede maal de bestelling geplaatst na excuses van Tim.
Heel de zaterdag gewacht, maar weer niks geleverd.
Weer tijd weggegooid.
Ik ben benieuwd wat voor aanbieding ik nu weer krijg, het wordt toch niet geleverd.
Het is blijkbaar moeilijk voor Platte Tv om afspraken na te komen.
Als je bij Platte Tv iets besteld, doe dat dan onder rembours.
Als je tegen beloning een review plaats, kun je daar je rembours van betalen (is allebei 10 euro). Ongelofelijk. Mij werd verzekerd dat mijn bestelling zaterdag hoe dan ook geleverd zou worden.
Er werd wederom weer niets geleverd, ondanks dat er op de website stond voor 18:00 besteld, morgen in huis. Er werd mij door Tim verzekerd, zaterdag wordt hoe dan ook geleverd.
Ik ben hier nu al vanaf 4 december mee bezig.
Waardeloos.
Het schoot weer is niet echt op.
Zaterdagmorgen een mail gestuurd naar Tim van hoe laat ik de bestelling ongeveer kan verwachten.
Deze mail werd niet beantwoord.
Zaterdag om ongeveer 17:00 gebeld waar mijn bestelling bleef, een collega zou dit even nakijken en mij voor 19:00 terug bellen. Zij moet nog terug bellen.
Afspraken worden niet nagekomen. Onbetrouwbaar.
Weer teveel tijd aan verspild.
Ik bestel wel bij de concurrent, dan heb ik het wel op tijd in huis.
Ik ben er helemaal klaar mee.
AlgemeenQua prijs verslaan ze alles en iedereen! Uitermate tevreden, zeker een aanrader! 1e maal dat ik een aankoop hier doe maar ik kom zeker terug.
KlantenserviceZeer vlotte klantenservice, supersnel geholpen!