HelloTV

608 producten en 1.022 uitvoeringen

Gebruikers over webshop HelloTV

Online een Denon home 150 speaker wit & een Vogel's sound 3200 speaker beugel wit besteld.
Vandaag bij de levering : geen speaker beugel en een zwarte speaker geleverd, terwijl de bevestiging van de bestelling dat niet aangeeft.
In de bevestigingsemail staat een persoonlijk toegewezen telefoonnummer om contact op te nemen...Ruim 70 minuten in de wacht gestaan om vervolgens niemand aan de lijn te krijgen.
Slechtste bedrijf wat ik in jaren heb meegemaakt!

slecht ingepakt slechte de originele doos waardoor zichtbaar was wat er in zit, tevens veel ruimte in de doos om beschadiging op te lopen

klantenservice niet te bereiken ruim 70 minuten aan de lijn gehangen zonder contact te krijgen

Heb hier een televisie gekocht, ging snel en gemakkelijk, tot zover geen probleem. Donderdag besteld, zaterdag geleverd, echter mijn bestelling was niet compleet. Dit gelijk gemeld bij de klantenservice die beloofd binnen 24 uur te reageren. Nu bijna een week later nog steeds geen enkele reactie ontvangen, alleen een automatisch gegenereerd bericht. Dit beloofd niet veel goeds mocht er een probleem zijn met de tv want de klantenservice is blijkbaar onbereikbaar. Niet aan te bevelen bij de aankoop van een product!

Helaas was de bestelling niet compleet geleverd, hadden 3 colli moeten zijn, waren er maar 2. Gaat dus iets niet goed in het magazijn daar.

Klantenservice onbereikbaar en reageert nergens op. Niet via de mail en bij de chat is de wachttijd ook al veel langer dan men beloofd. Als het druk is: pas dan de tijden aan zodat de verwachting van de klant ook reëel is.

Het proces t/m de betaling verliep aardig. Een medewerker die tot mijn verbazing verstand had van mogelijkheden en niet te beroerd was van alles te proberen. Over die persoon geen kwaad woord, was ook zeer geduldig. Dit was voor ons ook de reden om de tv daar aan te schaffen.

Een offerte werd ook snel gemaakt en bij het aangeven dat we verder geen e-mail wilden ontvangen anders dan de offerte werd dit ook netjes aangevinkt en er zou rekening mee gehouden worden. Niet dus, want nog geen 12 uur later waren er al mails met de opmerking dat ze een scherpe deal hadden gemaakt en wat ze nog konden doen om de "deal" te sluiten.

Over verzending kan ik duidelijk zeggen er is geen verzending op de afgesproken datum. De tv was in 1e instantie niet op voorraad en twee minuten later ineens wel. Wanneer wilde ik de ontvangen? Aangegeven de volgende dag maar "vanwege Black Friday" kon het een dag later worden. Aangegeven dat die dag later mij niet uitkwam en dus aangepast naar nog een dag later. Je raad het al, geen tv op de afgesproken dag noch enige mededeling dat het vertraagd zou zijn en een nieuwe datum. Geïnformeerd naar de status en wat blijkt, het hele apparaat is bij hen niet eens op voorraad maar zou de volgende dag binnenkomen en direct verstuurd worden, dus twee dagen later dan de initiële leverdatum.
Het zal geen verrassing zijn dat twee dagen later er geen tv werd gebracht, wederom geïnformeerd en laat het product nu net klaar staan voor verzending en wordt vandaag verzonden. Wat een toeval is dat toch.

Helaas laat de orderstatus bij HelloTV nog steeds zien "order onbekend" en is er nog steeds niets onderweg, we zijn een week later. Op de algemene website gooien ze wel met kreten als "morgen in huis" en "direct af te halen in de winkel". Waarom de door mij bestelde tv dan niet verzonden kan worden is mij erg onduidelijk.

In beide contactgevallen met de klantenservice is de interesse voor de klant slecht als het gaat om ondersteuning. Ongetwijfeld komen ze enthousiast over als je iets wilt kopen maar daarna kun je, plat gezegd, het rambam krijgen en wordt de doos smoezen opengetrokken.

De meest vreemde opmerking vond ik, en dit is letterlijk uit de gearchiveerde chat: "Ik adviseer het verzendbewijs af te wachten, dan kunnen wij exact zien waanneer uw order geleverd zal worden. Wens ik u nog een fijne dag". Alsof ik even spontaan een vrije dag kan en moet opnemen wanneer het HelloTV uitkomt. Hieruit blijkt voor mij al dat HelloTV in geheel niet aan aftersales doet, en gezien recensies blijkt dat ik niet de enige ben die zich hier mateloos aan ergert.

Deze flauwekul heeft, na zogenaamde toezeggingen van HelloTV, mij al twee vrije dagen gekost maar ook dat interesseert ze eigenlijk niets. De scherpe deal die ze in eerste instantie aanbieden is niet zo scherp aangezien concurrenten zelfs nog iets lager zaten, hier is wel de prijs op aangepast met 24 euro goedkoper dan de concurrent. Had ik dit op voorhand geweten dan had ik die 24 euro extra betaald bij de concurrent. Annuleren van de order is blijkbaar gewoon mogelijk maar om met de woorden van de klantenservice te spreken "mis ik dan deze geweldige deal". Eerlijk gezegd had ik voor die 24 euro verschil dit er wel voor over gehad want twee vrije dagen kosten mij meer dan 24 euro. Helaas is Black Friday voorbij en ook de aanbieding bij de concurrent.

Als ik voor iedere keer dat het woord "excuses" gebruikt werd een euro had gekregen dan was de tv intussen al bijna voor niets.

Jammer dat een bedrijf wat de ambitie heeft de grootste te worden in tv's dit zo afhandelt. Opvallend is dat op diverse beoordelingssites de reviews ook steeds slechter worden en het reageren op slechte reviews laten ze intussen ook achterwege. Dit is geen goed teken.

Hadden ze vooraf duidelijk aangegeven dat het even kon duren dan was het geen probleem geweest maar dat liegen hierover kan ik slecht tegen. Communicatie na de verkoop is blijkbaar een groot probleem bij ze.

Voor mij in ieder geval geen HelloTV meer maar ik heb het vermoeden dat ze dat geen meter interesseert.

Wederom uitstekend geholpen bij de keuze van een soundbar. 2 jaar geleden mijn tv via deze winkel gekocht, toen ook al heel goed geholpen. Al met al een topwinkel en fijn persoonlijk contact.

De levering via deze winkel verloopt zoals altijd goed. Snel bezorgd volgens de aangegeven richtlijnen.

Goede winkel top service
Een winkel zoals het hoort te zijn
Heb je een probleem wordt het opgepakt

Netjes verzonden en op tijd tv wordt binnen gezet en dat is wat moet je nog meer 😀

Gewoon zeer goed zoals een winkel hoort te zijn

Je bent klant en Dat snapt HelloTV

Door klantenservice medewerkers(Ivo en Tim) zeer correct, via mailing, te woord gestaan. Uiteindelijk over de streep gestrokken tot het aanschaffen van een mooie TV.
Dit hebben zij weten te bewerkstelliggen door nergens opdringerig te zijn, vriendelijkheid, expertise en onderhandelskills.
Hiervoor dank!
WLH

Al eerder aangegeven dat de klantenservice een voorbeelkd is van hoe het kan en moet!

Vriendelijk personeel, kon een TV aanschaffen voor een voordelige prijs t.o.v. de concurrentie. Enig minpuntje is dat er veel mails over en weer nodig zijn over eventuele aanschaf van accessoires, dit moet makkelijker kunnen.

Uitstekende service van HelloTV klantenservice. Ook nog de beste prijs op het internet. Er wordt proactief met je meegedacht over eventuele accessoires om de beste aankoop binnenshuis te halen (en wordt je niet forceert om te kopen). Goed advies!

Uitstekende en vlotte klantenservice. Contact verliep via mail (mijn voorkeur) en dat ging heel goed en soepel.

Nadat ik een tv had besteld hebben ze mij gemaild of ik niet liever de nieuwere versie wil voor een betere prijs. Heel fijn!

Goede prijs aangeboden. Goede informatie. Heel Vriendelijk! Vakkundig advies gegeven voor de aankoop! Zeker een Aanrader!

Snelle Verzending Op tijd verzonden en ook optijd geleverd. Eerder hier gekocht. Super tevreden over hun

Heel snel reactie gehad en vragen beantwoord. Ze hebben alle vragen netjes en snel beantwoord en goed geholpen

Prima bedrijf. Ik ben heel goed geholpen door Tim.
Hij heeft alles heel duidelijk uitgelegd.
Ik heb een hele mooie Samsung tv gekocht en die is precies volgens afspraak 2 dagen later bezorgd.

De levering is geheel volgens afspraak na 2 dagen bezorgd. Rondom het tijdstip van bezorging is ook steeds goede communicatie geweest via mail en later via Whatsapp.

Twee dagen terug een aantal Klipsch speakers besteld die volgens de website op voorraad waren. Ik kon op de website vragen naar Black Friday Korting. Hierna volgde een knappe korting maar ook een vrij vermoeiende emailwisseling of ik er niet een servicetotaalpakket bij wilde. Meerdere keren aan moeten geven dat ik dit niet wilde waarna er uiteindelijk een link volgde en ik de speakers kon bestellen waarna ze de volgende dag afgeleverd zouden worden.

Vandaag maar eens op de website gekeken wat de status was maar er was niks op de webiste over mijn bestelling te vinden. Uiteindelijk via de chat gevraagd en daar werd gemeld dat de speakers niet meer op voorraad waren en dat de levertijd onbekend was. Hierop heb ik de bestelling geannuleerd. Verder wel vriendelijk geholpen via de chat

Via de mail hele duidelijke informatie en uitleg van Tim gekregen. Heel behulpzaam en vriendelijk.
Gelijk antwoord en snel geregeld en Tim is een goede onderhandelaar 😉

De webshop is compleet en biedt duidelijk informatie. De levering was ook voldoende (2 werkdagen). Wel is het een behoorlijk commercieel concept, het is alsof je een keuken koopt. De "korting" kan je aanvragen via een berichtje, vaak via chat. Dit is een bekende verkooptruc, alleen zie je 'm online niet veel. HelloTV is hier *zeer* bedreven in. De chat met de verkoper doorloopt de standaard stappen, zoals urgentie wekken door vertellen dat voorraad erg hard gaat. De prijzen van HelloTV zijn helemaal niet zo scherp, en de concurrenten worden door de verkoper dus weggezet als "nieuwe verkopers op de markt". Na enige steggelen over de prijs komen de (ook standaard) manieren om te upsellen. Denk aan 'verlengde garantie', gevolgd door 'betere HDMI kabel' en tot slot 'speciale reinigingfoam'. Je merkt dat deze drie upsell momenten een copy/paste zijn van standaard tekstjes. En per upsell wordt het weer onderhandelen over de prijs er van.

Heel vermoeiend proces. Al zullen sommigen consumenten er van houden. Voor mij persoonlijk een erg vervelende ervaring en ik koop hier volgende keer niet meer zo snel.

Tips voor anderen: doe zelf goed onderzoek zodat je niet in de upsell-vallen loopt.

De daadwerkelijke levertijd was 2 werkdagen, dus niet de beloofde "morgen in huis". Nou kan dat aan de transporteur liggen, maar toch.

Alles druipt van commercie... verkopen, verkopen, verkopen. De chat is oprecht vaak beschikbaar; dat is netjes. Wel erg vervelend om midden in een chat afgescheept te worden omdat de medewerker klaar is met zijn shift.

Via de mail, op eigen verzoek, een Black Friday aanbod gekregen waardoor het bestelproces deels via de mail verliep. De communicatie was zeer snel, prettig en to the point. Ik heb niets negatiefs te melden.

Iets wat bijzonder aankoopproces dat begint per e-mail, maar daardoor hele scherpe prijs gekregen. Vervolgens krijg je het artikel met korting in de winkelmand.

Ook kans gekregen om extra garantie te kopen (pixels, 3-5 jaar 100% etc.), maar helaas weet je vooraf niet vanuit de site dat dat mogelijk is (kans voor van uitstekend naar nog een ster meer te gaan :).

Scherpe maar reele prijs wanneer je via het formulier een aanbod vraagt. Zeer snelle reactie van een team die inhoudelijk ook verstand van de producten hebben. Voor mij de eerste keer dat ik iets bestel bij HelloTV maar de communicatie en het afrekenen verliep prima. Ik had nog niet eerder van HelloTV gehoord maar dit is echt een aanrader als je al een beetje weet wat je zoekt.

Het bedrijf is goed bereikbaar en ze reageren vriendelijk, snel en kundig op de vragen.

Prima service en begeleiding door Tim van Hello TV. Ik wist precies welk Oled scherm ik wilde, maar het blijft toch een grote uitgave. Eenvoudig via toegestuurde link de bestelling plaatsen. Goede begeleiding met cashback actie. Ook na een een foutje van mijzelf door onjuiste barcode te scannen, geen probleem voor Hello TV. Inmiddels alles aangesloten en genieten geblazen. !!AANRADER !!

Als recente klant van HelloTV wil ik graag mijn uiterst positieve ervaring delen. Na lang zoeken naar de perfecte televisie, besloot ik uiteindelijk bij HelloTV te kopen, en ik heb geen moment spijt gehad van deze beslissing.

Vanaf het begin was het aankoopproces bij HelloTV een fluitje van een cent. Hun website was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik gemakkelijk de specificaties van verschillende modellen kon vergelijken. De gedetailleerde productbeschrijvingen en klantbeoordelingen hielpen me enorm bij het maken van mijn keuze.

De kwaliteit van de televisie zelf overtrof mijn verwachtingen. Het beeld is haarscherp, de kleuren zijn levendig, en de smart-functies werken naadloos. Het heeft mijn kijkervaring echt naar een hoger niveau getild.

Toen ik eenmaal besloten had, was het bestelproces eenvoudig en efficiënt. Ik was bijzonder onder de indruk van de service om via de mail te helpen met de order afhandeling en support, ook een enorm snelle levering. De TV arriveerde veel eerder dan verwacht en was zorgvuldig verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Wat echter het meest opviel, was de klantenservice van HelloTV. Toen ik een kleine vraag had over de TV, was het supportteam ongelooflijk behulpzaam. Ze waren geduldig, deskundig en zorgden ervoor dat ik volledig tevreden was met mijn aankoop en de installatie.

De persoonlijke benadering en afhandeling van de order overtrof mijn verwachtingen en hielp om snel de order ate plaatsen.

Een sonos sub mini besteld op hellotv. Ik heb een speciale deal aangevraagd en dit ging lekker vlot en makkelijk, net als het gehele bestelproces!

Scorekaart voor HelloTV