HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Uitstekende communicatie en snelle reacties tijdens emailcontact over eventuele inruil van oude apparatuur. Verder altijd erg tevreden bij verschillende aankopen.

Prima (online) winkel ervaring. Ik heb via de website een aanvraag tot prijs gedaan voor een uitlopend model (LG G3) en kreeg daar een aanbod voor de nieuwe serie in deze reeks de G4. Deze aanbieding was echt voordelig. Na de prijs overeen te zijn gekomen is de tv gereserveerd in de winkel. Daar heb ik de tv kunnen aanschouwen en heb ik de tv gelijk mee kunnen nemen (net als een bbq in de shop-in-shop. Qua prijs en in service ben ik prima behandeld en heb ik een prima ervaring gekregen.

Heel er duidelijke website, heel erg makkelijk te bestellen. Prachtige aanbiedingen. Na de bestelling is er telefonisch contact opgenomen en hebben ze een nog beter voorstel gedaan. Mijn complimenten.

Precies volgens afspraak en keurig geleverd. De juiste vervoerder gekozen en alles geheel zoals afgesproken keurig op tijd mogen ontvangen.

Een goede en overzichtelijke webshop met duidelijke uitleg met welk systeem de tv heeft en het toestel is prima gemonteerd aan de muur door de installateur en die heeft ook de bedrading mooi weggewerkt achter het toestel, ook nog goede uitleg gehad over welke hdmi kabels je het beste kunt gebruiken voor de beste beeldkwaliteit al met al ben ik super tevreden met de werkwijze van hellloTV!

Uitstekend werkende chat alle vragen die ik stelde werden netjes en goed beantwoord door de medewerker, daardoor een mooie deal kunnen sluiten

Zeer makkelijk te bestellen en snel antwoord.top !! Echt een aanrader om hier iets te kopen. Vriendelijk personeel.

Alles in no time geregeld echt super! Binnen 45 minuten alles geregeld. Antwoorden super snel en duidelijk.

Snel en vakkundig personeel. Sonos Era 100. Super aanbieding!! In een snel tempo àlles geregeld door ervaren en kundige medewerkers.

Bestellen ging relatief makkelijk, mooie aanbieding en binnen een paar uur (met wat upselling) geregeld.

Levering was slecht. Er stond 'morgen in huis' bij het product. Zonder communicatie werd dit ineens een paar dagen later.

Klantenservice is drama, alsof men de retourmelding wilde traineren met 1 mailtje per dag. Via de chat kon men mij zogenaamd niet helpen (Daniel verwijst mij op de chat naar de mail, en per mail krijg ik continu een enkele vraag van Daniel - zonder mij concreet verder te helpen).

Uiteindelijk zelf de TV in de winkel geretourneerd en prima te woord gestaan en geholpen, 4 dagen later het bedrag op mijn rekening ontvangen.

Voor mij geen HelloTV meer.

Helaas pindakaas, dit werd niet maandag maar woensdag. Geen bericht niks, moest er zelf achter aan.

TV uiteindelijk weten te installeren en kunnen testen. Het beeld kon ik gewoonweg niet aan wennen dus uiteindelijk besloten dat deze het niet werd. Hiervoor heb ik op zondag 30 juni contact opgenomen. Vervolgens begon het traineren.

30 juni: 1 reactie met de vraag wat de reden is.
1 juli: 1 reactie dat het vervelend is; vraag of ik eventueel wil ruilen.
2 juli: ze kunnen geen goed ruilvoorstel doen, maar wel een ander voorstel.
2 juli: ze kunnen helaas niet bellen (ik weet wat ik wil, en ik wil het ook afhandelen).
3 juli: ze vragen of ik zelf de tv retour wil brengen.

In de tussentijd heb ik zelf 10 mails verstuurd en ongeveer 5 chat gesprekken gehad, waarbij ik elke keer naar de mail werd doorverwezen, want zo zeggen ze "ze kunnen mij enkel per mail helpen".

Uiteindelijk 3 juli in de avond een medewerker via de chat zo ver kunnen krijgen om mijn retour daadwerkelijk aan te melden. Dit was ook dag 14 van de bedenktijd.

Lang verhaal kort: dit hele proces voelde alsof men de boel aan het traineren was in de hoop dat ik het er bij liet zitten. Hoezo is dit zo een tergend moeizaam proces, terwijl het bestellen in letterlijk 4 uur en 18 minuten geregeld was?

Wat mij betreft had ik op 30juni met iemand aan de lijn gehangen, kon ik aangeven welke TV ik wel wilde en hadden we alles netjes nog even per mail bevestigd. Dan was alles rond geweest en niks aan de hand.

Tot slot; het retourneren zou 2 weken duren ivm planning van de ophaaldienst. Begrijpelijk, snap ik. Uiteindelijk zelf de TV retour gebracht omdat ik ook graag een nieuwe TV wil. Ik ben prima in de winkel te woord gestaan en na 4 dagen mijn geld retour ontvangen. Kudo's voor de winkelmedewerker.

Voor mij in ieder geval de laatste keer HelloTV.

Top winkel,goede webshop en snel chat contact goede inruil prijs, en een top tv voor een goede inruil prijs,meerdere keren een tv en soundbar gekocht top jongens daar in naarden

Top bedrijf in Naarden en goede keuzes ga zo door

Voor mijn Philips 81 cm TV betaalde ik een hele nette prijs (met nog extra EK korting), de mail communicatie met Hello TV was helder en duidelijk en de TV werd snel en keurig verpakt verzonden,
Aan te raden bedrijf

Vlot geleverd met een goede communicatie over aflever dag en tijd, goed verpakt

Goede communicatie over aflever datum en tijdstip.
Service gerichte klantenservice met betrekking tot eventuele extra te leveren toebehoren en aanvullende garantie

Contact via de site omdat je uitgenodigd wordt om om korting te vragen. Er wordt snel gereageerd en duidelijke informatie. Prima! Al weer een hele goede ervaring met deze winkel.

Zowel fysiek in de winkel als per mail zeer vriendelijk en vlot geholpen met het maken van een keuze. Ook geven de medewerkers goed en eerlijke advies over de producten.

Mijn online bestelling was in de avond afgerond en het product was volgende ochtend al in huis!

Snelle, vriendelijke en uitstekende communicatie.
Geven goede advies bij het maken van een keuze en onderbouwen dit duidelijk uit.

Keurige service, advies gevraagd erg goed geholpen. Na wat mail verkeer en vragen gesteld en beantwoord gekregen een mooie deal kunnen sluiten voor een nieuwe tv. En ben nog nooit zo blij geweest met resultaat! All me vragen en twijfels konden ze prima beantwoorden en advies op geven.

Snelle verzending duidelijke status meldingen van wanneer verwerkt en verzonden

Geen dagen wachten op advies gewoon keurig snel antwoord ontvangen per mail. Heb langer in andere winkels moeten staan wachten voordat een verkoper naar me toe kwam. Dan dat deze mensen me antwoord advies en deal konden geven. Echt top en snelle service.

Snelle reactie. Uitstekend aanbod ontvangen. Makkelijke en overzichtelijke invoervelden voor adres en betalen. Snelle afwikkeling.

Snelle en vriendelijk reactie. Prima klantenservice. Hello TV zou ik aanraden voor TV en geluid.

Ik ben snel en goed geholpen met een passend aanbod.
De service is goed en de mensen zijn vakkundig.

Ik ben snel en goed geholpen met een passend aanbod.
De service is goed en de mensen zijn vakkundig.

Prima service, vriendelijke te woord gestaan, alternatieven besproken, TV snel in huis. Eigenlijk liep alles perfect.

Goeie service met een glimlach. Helaas telefonisch niet goed bereikbaar (op zondag), maar de chat en winkels werken prima, dus bereikbaarheid was okay.

Na het vragen om korting en advies over een nieuwe aan te schaffen televisie ben ik via de mail héél prettig en snel geholpen!
Een echte aanrader Hellotv!
En niet alleen voor een heel groot VAR-scherm!

Heden ochtend een goed gesprek met “Tim” gehad, en een mooie offerte.
Gewoon net als altijd weer keurig geholpen!!

Zowel een TV als ook een soundbar besteld bij HelloTV. Heel fijne communicatie en heel blij met de korting die je aan kunt vragen. Daardoor wordt het een scherpe deal met goede service.

De klantenservice van HelloTV is zeer kundig en behulpzaam. Daarnaast zijn ze ook enorm vriendelijk en denken ze met je mee.

De Bravia 9 TV gekocht via HelloTV voordat de TV officieel uitgebracht was in Nederland. Te horen gekregen dat de TV over ongeveer 3 weken geleverd zou worden en het is 1 week eerder geleverd. Dat heb ik niet eerder meegemaakt en dat was een aangename verrassing.

Ik ben zeer te spreken over het snelle contact met HelloTV en de mogelijkheid om korting te krijgen op zo'n grote aankoop ipv wachten op deals met black friday oid.

Ik heb 2 jaar eerder ook speakers besteld en destijds ben ik ook keurig geholpen en het product netjes op tijd ontvangen.

Een week eerder geleverd dan dat er was afgesproken. Top!

Snel en duidelijk antwoord op de gestelde vragen. Dik tevreden.

Ik wil Tim en Ivo bedanken voor de goede service en voor een hele goede deal

levering is op tijd de monteur belde als hij eerder mocht komen installatie was in orde en goed uitleg gekregen van Skip

Prima service door Hello TV en prima medewerkers mooie deal

Prima LG TV voor een nette prijs. De TV werd heel snel geleverd.
Er zijn bij HelloTV 2 verbeteringen zijn mogelijk:
1. verzending loopt niet volgens de afspraak. Wanneer op de bestelpagina een andere dag gekozen wordt (bijv dinsdag), wordt gewoon het eerst volgende moment geleverd (bijv maandag). Er is geen mogelijkheid om die dag bij PostNL extra@home te verzetten.
2. In de chat, waarin met grote letters aangegeven wordt 'vraag om korting', wordt geen extra korting gegeven. Dat is jammer. Er wordt wel een verwachting geschept.
Desondanks wel tevreden over de aankoop.

De levering vond een dag eerder plaats dan afgesproken. Dat was niet handig (niemand thuis). De verzending via PostNL extra@home was niet te verplaatsen via de link in de bevestiging. Een speciaal Whatsapp nummer van extra@home reageerde te laat. Toen was de bezorger al onderweg.

Goedemiddag Molino,

Jammer om te vernemen dat jouw bestelling niet is verlopen zoals je van ons mag verwachten! Onze excuses daarvoor.

Omdat wij graag leren van onze fouten zou ik graag bekijken wat er fout is gegaan bij jouw bestelling, mocht je mij wat verdere details omtrent jouw order kunnen toesturen dan zouden we dat enorm waarderen. Je kunt mij bereiken via contact@hellotv.nl.

We horen graag van je!

^