HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Wij zijn zeer tevreden over het contact met de winkel. De service is uitstekend en zij denken echt mee aan de behoefte van de klant. Kortom, zeer goed ervaring.

Wij hebben een Samsung Led tv besteld. Netjes op het afgesproken moment geleverd, keurig verpakt. De TV werkt prima. Erg blij mee.

Zeer netjes behandeld en snelle reactie via de mail. Zijn een zeer nette prijs overeen gekomen, heel blij mee ga bestelling plaatsen.

Kreeg direct reactie terug top

Uitstekende service. Via persoonlijke deal nog een leuke bijkomende korting gekregen. Kan niet wachten tot product aangekomen is. Al met al top.

Geen slecht woord voor de klantenservice! Uiterst snelle reacties en altijd vriendelijk.

Uitstekende service. Via een persoonlijke deal nog een leuke bijkomende korting gekregen. Kan niet wachten tot het product aangekomen is! Al met al top!

Via persoonlijke kortingsactie zeer scherpe deal kunnen maken via prettig en persoonlijk contact via mail. Snelle communicatie, goed advies, scherpe prijs en snelle levering. Kortom, uitermate tevreden met de goed service van PlatteTV!

Moet nog worden geleverd, maar beloofde levertijd naar wens.

Vorig jaar hier een tv gekocht en recent een sonos speaker. Klantenservice is snel (telefonisch en per mail). In de winkel zelf (Utrecht) vriendelijk geholpen.

Zeer makkelijk met bestellen, zeer behulpzaam en duidelijke uitleg op mijn vragen. Goede bereikbaarheid zowel per mail als per telefoon. Top.

Snelle levering. Keurig gedaan

Uitstekende klantenservice. Snelle reactie op mijn vragen

Goede klantenservice uitstekend geholpen! Zeker een aanrader. Ook goed advies gekregen betreft mijn wensen voor een TV

De laagste prijs en een goede klantenservice. De ervaring met zowel winkel als online bestelling zijn uitstekend.

De bestelling wordt snel en goed geleverd.

Klantenservice werkt prima. Snel en deskundig advies.

Extra korting is altijd leuk. Blijf toch een Nederlander hè.
Het gemak waarmee de korting verkregen is, is dik Plus punt.

Snelle service, eerlijk en direct. Zo als het moet.

Goede service en nette omgang met klanten.
Snelle reactie op mails en helder verwoord top

Netjes geleverd en gedane afspraken nagekomen

Duidelijke en vriendelijke communicatie

Prima site, ik vond snel wat ik zocht. Mijn vragen werden vrijwel direct beantwoord via de mail Scherpe prijzen!

Prima prijs, dat is altijd prettig.
Twee keer wat besteld en vooraf wat vragen gesteld via contactformulier. Beide keren snel gereageerd met goede antwoorden.

Gewoon op tijd, naar verwacht verpakt

Snel en capabel antwoord gekregen op mijn vragen

Prima site, ik vond snel wat ik zocht. Mijn vragen werden vrijwel direct beantwoord via de chat. Scherpe prijzen!

Je merkt dat het druk rond de feestdagen met extra acties. Uiteindelijk goede deal kunnen maken. Blij mee!

Netjes geholpen, er is snel gereageerd op mijn E-mails. Prijs is zeker scherp ten opzichte van andere aanbieders

Communicatie totdat de betaling heeft plaatsgevonden verloopt goed. Wordt een snelle levering beloofd. Maar vrijwel meteen nadat de betaling gedaan is, blijkt de levering 5 - 8 werkdagen te bedragen. Misleidende informatie!!!

Voorraad is op peil volgens de website. Maar nadat de bestelling geplaatst is, blijkt de levertermijn ineens van 1 werkdag naar 5 - 8 werkdagen aangepast te zijn. Misleidende informatie en waardeloze service. Je krijgt wel netjes een mail met deze informatie, maar dat is uiteraard ook al bekend voordat de betaling plaats heeft gevonden. Mosterd na de maaltijd!!!

Misleidende informatie om je als klant vooral over de streep te trekken. Nadat de betaling heeft plaatsgevonden blijkt de levertermijn ineens niet realistisch te zijn.

Ik werd goed geholpen met een special deal. Er werd goed meegedacht en andere opties aangeboden.

Snelle communicatie, ik had een aantal vragen over producten en die werden vrijwel direct beantwoord.

Ik was geïnteresseerd in een Sonos Amp en een mailtje gestuurd voor de beste prijs, en inderdaad direct een reactie met een goede prijs. Top 👍

Ik was op zoek naar een goede aanbieding voor een LG OLED55C9PLA en uiteindelijk uitgekomen bij PlatteTV. Goed geholpen door Tim en na een mooie aanbieding overgegaan tot aanschaf.

Scorekaart voor HelloTV