Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer vertrouwd bedrijf,, ben al vele jaren klant bij de vestiging in Groningen,nu wederom een bestelling gedaan voor 2 sonos one speakers een zeer goede verkoop prijs ontvangen,ook deze keer weer een snelle reactie van de klantenservice ontvangen,kortom platte tv is een goed en solide bedrijf met goede kennis van het te verkopen product .
AlgemeenLang gezocht naar een juiste webshop om mijn nieuwe TV aan te schaffen. Terecht gekomen bij Platte TV en tot een prima deal met ze gekomen. Ze reageren snel gia de chat, zijn behulpzaam en meedenkend + ze zijn een stuk voordeliger dan de meest bekende webshops zoals Coolblue, BCC en Mediamarkt!
AlgemeenZeer prettig bedrijf om je tv te kopen.
Ik heb al eens in de vesting Eindhoven een tv gekocht. Ze hebben veel keuze en nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden. Nooit het gevoel gehad dat tot iets willen pushen.
Nu eens online een toestel besteld en alle vragen die ik had werden direct beantwoord en met extra suggesties ben ik tot een uitstekende aankoop gekomen.
Ik kan het echt iedereen aanbevelen.
Alles netjes op tijd geleverd.
KlantenserviceVragen werden snel en deskundig beantwoord.
AlgemeenGoeie klantenservice perfect geholpen en een goede prijs kunnen maken, extra garantie erbij gekocht voor 3 jr
VerzendingPrima
KlantenserviceErg netjes
AlgemeenLaatste maanden 3x iets besteld, na bezoek aan vestiging Zoeterwoude Rijndijk. Hele fraaie showroom en zeer deskundige uitleg gekregen over SmartTV en het gebruik van CI+ module. Naderhand bleek de bestelde TV daar inderdaad optimaal mee te werken.
KlantenserviceZelfs in het weekend wordt je uitstekend en snel te woord gestaan via de chat bij een vraag over een te maken keuze of de status van een levering.
Algemeenantwoord snel en over het algemeen altijd binnen 1 dag. Heeft scherpe aanbiedingen en voorstellen.
VerzendingBestellingen zijn binnen gestelde termijn geleverd en compleet
KlantenserviceStaan je zeer vriendelijk te woord en alles is bespreekbaar!
AlgemeenZeer overzichtelijke en duidelijke site, ik ben vriendelijk geholpen en ik kreeg vooral erg snel reactie op mijn vragen. Dank!
AlgemeenDuidelijke site-super, lage prijzen voor de nieuwste smart TV's.Direct besteld,2 dagen later bezorgd door Post NL.Perfect!
VerzendingTV werd op tijd bezorgd (Post NL); vriendelijk,voor de deur...zeer goed (handig) verpakt.
KlantenserviceAlles ging smooth: bestellen-feedback-bezorgen....
Super TV met levenslange (gratis) support.
Koop daar in de toekomst weer eens.....
AlgemeenIk had via de mail een aanvraag gedaan voor 2 stuks Sonos Amp en hier heb ik zeer snel een goed prijsvoorstel (nergens voordeliger te krijgen) voor gekregen.
KlantenserviceMails worden snel en netjes beantwoord.
AlgemeenIn de winkel in Nijmegen geweest om met eigen oren het geluid van de Sonos Play:5 te horen. Ik was meteen verkocht, wat een prachtig geluid. Ik werd super geholpen door een medewerker die alle geduld met mij had. We hebben diverse testopstellingen beluisterd.
AlgemeenIk wil graag de beam hebben. Na veel zoeken kom ik op de site platte tv.
Ik kon een offerte opvragen voor een speciale prijs.
Dit heb ik gedaan. Naast de speciale prijs krijg ik nog een keer extra korting.
Top zou maak je mensen blij, want een Beam is al prijzig
AlgemeenBij Platte TV bieden ze een heel scherpe prijs aan die bij andere webshops vaak duurder zijn.
AlgemeenVlotte en correcte service. Goedkoopst op het internet. Goed geholpen en direct antwoord op vragen
KlantenserviceFantastisch geholpen door Tim
AlgemeenCommunicatie en bestelling plaatsen was zeer gemakkelijk. Prijzen zijn zeer concurrerend en altijd in overleg aanpasbaar. Vriendelijk en vakkundig personeel.
KlantenserviceContact gehad en zeer snel en vakkundig geholpen. Uit mijn vorige ervaring met Platte TV ook na de aankoop nog even vriendelijk en open voor vragen! Dat is bij andere bedrijven wel anders!
AlgemeenVan alle internet aanbieders de goedkoopste betreft SONOS Beam, vervolgens ook nog ontzettend snel in reactie op mijn mail, fijn zeg!!
KlantenserviceSnelle reactie, goede service, top Tim!!
AlgemeenLeuk en goed contact. Goede informatie en zeer leuke acties. Nette prijs voor de tvs
KlantenserviceGoed en snel reageren
AlgemeenPlatte Tv reageert snel en professioneel op vragen (neemt tijd voor de klant en je wordt geholpen)
Naast een goede klantenservice hebben ze in mijn geval ook een zeer scherp aanbod gedaan.
Eerste ervaring met Platte Tv is zeer aangenaam en positief, aanrader!
Zeer snelle reactie op vragen (<10 minuten) en communicatie loopt op een plezierige en vriendelijke manier en antwoorden zijn meer dan duidelijk.
AlgemeenIk was op zoek naar de Sonos Beam met originele muurbeugel middenin de Sonos actieperiode. PlatteTV claimde de laagste prijs te kunnen bieden, deed dat in een eerste reactie niet (actie over het hoofd gezien, dus aanbod was zelfs duurste), maar corrigeerde dat n.a.v. mijn opmerking hierover direct.
Uiteindelijk heb ik enkel de beugel bij PlatteTV besteld en zelfs dat zorgde er niet voor dat de prijs omhoog ging; zonder de Beam was de verkoop immers 'kleiner' er om die reden misschien minder interessant.
In mijn ervaring maakt PlatteTV de belofte van de laagste prijs dus meer dan waar. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
AlgemeenHeel erg tevreden over de interactie met PlatteTv.nl. Vorige aankoop in 2018 helemaal naar tevredenheid verlopen. Deze keer nieuw order en wederom heel aangenaam om via mail contact op te nemen, heel snel respons via email en vooral ook mooie deal gekregen. Wil specifiek Tim bedanken voor de klantvriendelijke repons en opvolging.
AlgemeenGoed en vriendelijk geholpen door verkoper Tim
Snelle communicatie via mail kortom goed en snel geholpen
Prima