Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVorige week bedachten we 10 minuten voordat de winkel dicht ging dat we een nieuwe subwoofer wilde. We kwamen 1 minuut voordat de winkel dicht ging binnen en we werden nog uitgebreid geholpen. Helaas was het product niet meer op voorraad! Maar deze jongen had kennis en was ontzettend behulpzaam. En nu ga ik online mijn bestelling plaatsen en zijn ze ook super behulpzaam en snel. Ik raad deze winkel zeker aan!
Klantenservicezie bovenstaand verslagje! Echt super!
AlgemeenPlatte Tv heeft de beste aanbiedingen en je kunt zelfs een betere prijs aanvragen waardoor je een nog beter aanbieding krijgt!
KlantenserviceDe klantenservice is elke dag bereikbaar en je wordt via de mail binnen een paar minuten al geholpen!
AlgemeenSupersnelle reactie via de mail.
Al heel lang aan het zoeken naar een goede av versterker en deze nu met een mooie korting kunnen kopen bij Platte TV...... Super!!!
Supersnelle reactie...Top!!
AlgemeenPrima site en uitstekende service. Heb veel contact via de mail gehad en dat werkt super goed en super snel. Erg netjes geholpen!
AlgemeenSupersnelle reactie op gestelde vragen. Deskundige hulp en enthousiaste medewerkers die weten waar ze over praten. De prijs is ook scherp.
VerzendingSnelle levering
AlgemeenGoede service, bijzonder snel antwoord op e-mails, mogelijkheid om deals op maat te maken, overzichtelijke website.
KlantenserviceSuper snel een behulpzaam antwoord.
AlgemeenGoede en snelle klantenservice via de chat, producten scherp geprijsd, al helemaal als je om een korting vraagt. Duidelijke informatie over verzending die ook erg snel was.
AlgemeenSnelle reactie's en verzending. Kwaliteits producten van Sonos aangeschaft tegen een goede prijs. Goede overzichtelijke site
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceGoede communicatie
AlgemeenNette overzichtelijk winkel waarbij je de mogelijkheid krijgt om op maat een aanbieding te krijgen. Helemaal goed.
Algemeenik sta op het punt een bestelling bij PlatteTV te plaatsen; tot zover TOP!
(dus nog geen volledige beoordeling over het proces)
tot zover TOP!
(dus nog geen volledige beoordeling over het proces)
tot zover TOP!
AlgemeenSnel geholpen, goede service via chat. Goed advies gekregen en daarna besteld met korting. Prima dus
AlgemeenBestelling plaatsen gaat gemakkelijk. Doen een aantrekkelijk aanbod. Mails worden vlot beantwoordt. Zijn duidelijk. Vriendelijke reacties
AlgemeenPrima assortiment, goede prijzen en dienstverlening. Reageren snel op vragen op een zeer vriendelijke manier.
KlantenserviceKeurige afhandeling na aankoop van een product.
AlgemeenFijne service en reageren snel! Top! Makkelijk en laagdrempelig en ze denken zeker met je mee, super fijn.
AlgemeenSuper snelle reactie telkens per e mail en mooie korting gekregen.
We raden Platte TV zeker aan!
AlgemeenSnelle reactie en keurig geholpen! Gebruik gemaakt van de dealmaak functie. Uitleg en hulp in de winkel gehad voor de bestelling online.
VerzendingKeurige en snelle levering. Samsung The Frame zit supergoed verpakt en met de montagehulp van de steun is monteren een eitje
KlantenserviceBij een vraag via mail supersnel en vakkundig antwoord. Ze hebben een chatfunctie tot laat beschikbaar maar geen gebruik van gemaakt.
AlgemeenGoed advies over opties van de tv daardoor andere besteld dan waar ik voor ging en die bevalt super! Ook maakte ze een mooie prijs voor me dus dubbel blij!
VerzendingVolgende dag keurig binnen (zaterdag zelfs)
KlantenserviceKeurig geadviseerd!
AlgemeenPlatteTV is een aanrader op het gebied van scherpe prijzen en aanbiedingen, de prijzen op de site zijn al scherp maar als je dan een kortingsdeal aanvraagt scheelt het nog meer dan bij de concurrenten
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis.
KlantenserviceDirect antwoord op je vragen.
AlgemeenSnelle communicatie en scherpe aanbiedingen. Meerdere malen contact gehad met Tim die mij snel en goed op weg heeft geholpen met het maken van mooie prijzen voor onder andere een Sonos Beam.
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis.
KlantenserviceSnelle en duidelijke communicatie