HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Het was heel makkelijk en snel bestellen. Prima communicatie. Heel vriendelijke mensen die service gericht denken.

Al meerdere TV's bij Platte TV gekocht en altijd prima geholpen. Snelle reactie via internet. Ook aanbod voor beste prijs aanvraag is een goede aktie waar meestal op gereageerd wordt

Aanvraag gedaan voor extra korting voor een sonos beam, deze ontving ik binnen 10 minuten, snelle en profesionele afhandeling

Prima service. Besteld tijdens actieweken en het formulier ingevuld voor de aanvraag van een goede prijs. Deze krijg je dan ook, €300 korting. Verder goede en snelle reactie via de mail.

Ik had het gewenste apparaat een paar weken terug gezien voor een actieprijs. Die actie was intussen gestopt. Toch maar een mailtje gewaagd voor die korting. En ik kreeg zelfs nog een betere aanbieding dan die actieprijs.

Snelle en adequate reacties van de klantenservice.

Via de site de beste prijs aangevraagd, hier een goede aanbieding gekregen. Goede klantenservice die snel reageert op vragen via de mail.

Uitstekend geholpen. Personeel met verstand van zaken. Gaven het voor mij juiste advies. Ga daar zeker vaker kopen.

Prettig geholpen en juist advies gekregen. Snelle reacties via de mail. Kreeg een
uitstekende deal aangeboden. Top!!!

Op advies van de klantenservice toch naar de winkel in Naarden gereden. Daar staan een groot aantal tv's opgesteld. Vriendelijk en geduldig geholpen. Tv beugel werd besteld. Later bleek dat deze langer dan voorzien onderweg zou zijn. Deze gecanceld en het geld werd direct overgemaakt. Extra beugel gekocht voor box, die ik al had, onder de tv, omdat de opstelling er erg strak uit zag.
Zeker de moeite waard op bij plattetv's een prijsopgave te doen en naar een winkel van hen te gaan.

Snel en fijn antwoord via de mail.
Prijs onder de "weg met de BTW" aktie van de Media Markt!

Goede deals en scherpe prijzen. Klantgerichte service gekregen en deskundige uitleg. In de winkel ook goed te woord gestaan door een medewerker.

Contact via de mail of in de winkel is altijd vlot en deskundig.

Prettige duidelijke website en goede aanbiedingen. Klantenservice is ook heel goed. Door persoonlijke benadering nog extra korting gekregen.

Snelle reactie en zeer goed geholpen!

Ik had eerder goede ervaring deze winkel. Nu ook weer. Speaker besteld. Was niet meer leverbaar. Snel contact gelegd met mij en een mooi aanbod gedaan. Nieuwer model voor de zelfde prijs. Echt goede service!

Op de website stond een link " vraag beste prijs aan" gezien mijn eerste bestelling kreeg ik extra korting op mijn eerste bestelling. Snelle en fijne service van de klantenservice.

Contact was snel en effectief en heeft zeer goed geholpen. Eerst was 2e kans niet meer aanwezig maar goed alternatief aangeboden. Super.

Prima geholpen met de vragen die ik had. Snel gereageerd, Ook een goede aanbieding gedaan.

Ik ben super tevreden over het klantencontact dat ik heb gehad en ben ook tevreden over de service.

Zeer prettig contact gehad met de klantenservice.

PlatteTV is scherp geprijsd en geeft nog wat extra korting op verzoek. Reactiesnelheid op vragen is ook goed.

Net nieuwe bestelling gedaan. Vorige levering ging keurig naar verwachting.

Nog geen problemen gehad na levering. Contact voorafgaand aan levering is goed

Goed adres voor goede kwaliteit en prijs!!!
Een echte aanrader om Uw apparatuur te kopen.

Lage prijzen en vooral goede service! Verder geen bijzonderheden, gewoon erg tevreden over deze aanbieder

Goede webwinkel met veel producten en zeer scherpe acties. Zeer snelle reacties op mijn vragen en hele mooie persoonlijke aanbiedingen gekregen.

Prijs van een item was plotseling verhoogd, maar omdat ik over het item al contact had gehad kreeg ik het alsnog voor de oude prijs.

Geen problemen.

Snelle communicatie.

Supersnelle reacties op mijn vragen via email en het was mogelijk om een interessante persoonlijke aanbieding te krijgen.

Scorekaart voor HelloTV