Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMakkelijke bestelprocedure, ook via de EK korting actie. Wel nodige e-mails uitgewisseld wat tijd nam.
VerzendingLevering conform opgave, ook telefonische melding. Artikel goed verpakt, onbeschadigd. Behulpzame chauffeur.
KlantenserviceKeurige afhandeling vragen en bestelling. Kreeg wel ongevraagd aanbod extra artikelen en onderhoud en verzekering garantie regeling.
Algemeen2 maanden geleden een TV aangeschaft bij HelloTV, en door de goede klantervaring afgelopen week ook een soundbar + subwoofer.
Klantervaring heb ik zelden op het niveau ervaren als bij HelloTV (specifiek locatie Utrecht in dit geval): kundig, beleefd & communicatief vaardig personeel. Keuze is reuze, TV's in alle categorieën en alles uiteraard fysiek te bezichtigen. Winkel zelf ziet er ook verzorgd uit.
Voordat men U een (dure & grote) TV laat betalen in de winkel wordt er eerst gevraagd "is de limiet op uw betaalpas hoog genoeg" & "met wat voor auto bent u?". hele legitieme vragen wat later verrassingen voorkomt, ook hieruit blijkt dat het personeel op alle vlakken mee- en vooruit denkt.
Prijzen liggen soms wellicht wat hoger dan gemiddeld, maar dat is de service dubbel en dwars waart. Over prijzen gesproken: het is altijd aan te raden om te kijken of er een leuk dealtje te sluiten is met de winkel/medewerker! daar staan ze volledig voor open en is wederom weer een deel van de positieve klantervaring!
Ik raad vanaf heden iedereen die in de markt is voor een TV (of daaraan gerelateerde randapparatuur) aan om HelloTV te bezoeken.
Gezien ik alleen op locatie ben geweest heb ik geen ervaring met de webshop of levering van producten.
Personeel is kundig, beleefd en communicatief vaardig.
Zowel op het gebied van TV's en daaraan gerelateerde randapparatuur weet men van de hoed en de rand.
Vragen worden vakkundig beantwoord.
AlgemeenUnieke koopervaring, online maar toch heel persoonlijk. Uiteindelijk tot maatwerk gekomen met een aanbod welke volledig bij
Mij past
Snelle en persoonlijke reacties van Tim en collegae. Top! Unieke klantervaring dankzij Tim en collegae
AlgemeenSnelle reactietijd, goed advies en mooie prijs.
Kan ik iedereen aanbevelen.
Prettig bedrijf. Kan ik iedereen aanbevelen.
Bestelling opgehaald dus dit was niet van toepassing. Medewerker keek snel mee waar op voorraad.
KlantenserviceGoed advies, denken goed mee betreft voorraad.
Snelle reactie op mails. Mooie prijs geboden.
AlgemeenAltijd een goede inruil prijs en mooie deals. Ik raad iedereen aan om kijkje bij Hallo TV te nemen
VerzendingIk laat hem altijd monteren en TV wordt gelijk afgeleverd met monteur
KlantenserviceIk koop nu voor de 3de keer een TV bij HelloTV zen elke keer is de service top en een goede Deal
AlgemeenZeer vriendelijk geholpen en vakkundig advies gekregen, mooie TV en prachtig beeld, zonder druk en met plezier in Duiven gewinkeld.
VerzendingPrima levering ging wat mis waardoor de TV wat later geleverd is maar prima opgelost top
KlantenserviceZonder druk en vriendelijk geholpen had er een goed gevoel bij
AlgemeenMijn eerste aankoop in de winkel in 2023 is erg goed bevallen. Dus heb ik ook mijn 2e TV bij Hello TV aangeschaft. Deze keer heb ik het bestelproces online gebruikt. En zoals de site beloofd: vraag om korting! Dat dus gedaan en zo kreeg ik een mooie aanbieding waar ik direct positief op heb gereageerd. De TV is vervolgens volgens op tijd bezorgd en het installeren was een fluitje van een cent.
VerzendingGewoon goed en op tijd afgeleverd. En dat is wat ik ook verwacht!
KlantenserviceVia de chatmogelijkheid op de site van Hello TV heb ik een bestelling gedaan. Daarbij werd ik geholpen door een medewerker die mijn vragen goed kon beantwoorden. Ik heb via de chat mijn bestelling gedaan en kreeg vervolgens keurig en snel via de mail een winkelmandje waarin mijn bestelling inclusief de beloofde korting. Bestellen was vervolgens eenvoudig en snel te doen.
AlgemeenWas van plan om een nieuwe tv te kopen ,maar wat met de oude tv ?
Tv op marktplaats gezet ,heel veel reacties gehad en iedereen wou langskomen om te kopen ,maar er is nooit iemand geweest.
Toen zag ik dat je bij Hello tv je oude tv kon inruilen,mailtje gestuurd en ik kreeg snel antwoord met wat vragen over de oude tv,die beantwoord en na wat heen en weer gemail waren we het eens, ik heb dankzij Ivo en Tim een heel goede prijs gehad voor me inruil tv en de nieuwe tv was ook nog eens goedkoop. Dus ja ,ik kan iedereen aanbevelen om bij Hello tv een tv te kopen .
AlgemeenWilde graag nieuwe tv had al in hoofd welke hoorde via over hello tv ik denk nou is kijken of het inderdaad zo makkelijk gaat en nou boven verwachting snelle reactie via de mail en een super aanbod gehad wat echt een hele goede prijs is ten opzichte van andere zaken ik dacht oke nu betalen en bezorging echt zo makelijk en voelde ook echt vertrouwd levering super snel en goede staat alles!!!! Ik ben superblij :-).
VerzendingHet was snel op tijd op afgesproken tijd en dag en goede staat!!
AlgemeenSnel antwoord op alle vragen. Vriendelijk. Bezorging binnen de afgesproken tijd. Goede prijs voor oude tv
AlgemeenTijdens mijn zoektocht naar een nieuwe TV en een bijpassende Soundbar kwam ik terecht op de site van Hello TV en zag dat er via e-mail kon worden onderhandeld over een korting.
Het contact met Ivo verliep uitstekend en al mijn vragen werd correct, kundig en snel beantwoord.
Het resultaat )was een mooie korting op zowel de TV (Samsung 55S95C) als de Soundbar, (HW-Q930C) een prima aanbieding.
Het installeren van de TV en de soundbar was eenvoudig en verliep vlekkeloos, een mooie combibinatie.
Met dank aan Ivo voor zijn prettige handelswijze tijdens het aanschafproces.
Aflevering vond sneller plaats dan in eerste instantie was aangegeven, dit werd tijdig goed gecommuniceerd.
AlgemeenKreeg snel een aanbieding via de mail nadat ik op de knop korting aanvragen had gedrukt. Ook het mailcontact verliep soepel en snel!
KlantenserviceIk werd erg snel en vriendelijk geholpen via de mail. Zo kom je als klant vaker terug als je zo netjes wordt geholpen.
AlgemeenGoede informatie online gekregen en supergoed geholpen in de winkel in Utrecht.
Ik ga hier in de toekomst zeker terugkomen.
---
Ik heb mijn Tv zelf opgehaald in de winkel. Geen lange wachttijd. en werd super goed geholpen door de medewerker.
Zeer snel in het reageren en meedenken. Ook kreeg ik de factuur nogmaals digitaal in de mail. Altijd makkelijk om te bewaren.
AlgemeenVia email contact met Tim gehad over de aanschaf en inruil van een OLED televisie. Erg prettig en adequaat geholpen met een snelle reactie via email. Eea ook via email uitonderhandeld wat prettig en respectvol verliep. Uiteindelijk de deal rond gemaakt samen. Een prettige ervaring. Ik ga ervan uit dat de levering en installatie net zo fijn zal verlopen.
AlgemeenHeb hier al eerder een premium soundbar besteld en ben toen ontzettend goed en snel geholpen via de chat en mail. Deze keer was ik op zoek naar een televisie voor op de slaapkamer, maar dan wel een 100hz model voor een mooie prijs. Ik had de Philips The One 43PUS8848 Ambilight (2023) op het oog, zat qua grote en prijs precies in mijn sweetspot. Contact via mail gehad en nog eens extra korting kunnen krijgen. Ook met korting voor 3 jaar extra garantie genomen. Ik had met Tim via de mail contact, ben enorm netjes en snel geholpen. Kan dit bedrijf alleen maar aanraden
KlantenserviceSnel en correct zoals het hoort! Ga vooral zo door!
AlgemeenVia fb bij Hello tv terecht gekomen en wat een verademing qua online contact, mijn contact persoon, Ivo van Hello tv, heeft mij zeer correct geholpen en mij een geweldige aanbieding gedaan op een tv die beter was dan ik had uitgezocht.
Vanaf nu ben ik een nwe klant van Hello tv, bedankt Ivo.
AlgemeenZoekend naar een nieuwe TV klikte ik bij HelloTV op de 'e-mail voor mogelijk korting' knop. Ik werd zoals beloofd binnen 10 minuten benaderd door een medewerker van HelloTV.
KlantenserviceCorrespondentie was erg snel, duidelijk en netjes. Ik kreeg netjes advies op een nieuwer model met een nette aanbieding qua prijs. De medewerker kwam bekwaam over.
Ik vind het persoonlijk erg vervelend om geupselld te worden, omdat ik vooraf al mijn onderzoeken doe, vandaar enkel 4 sterren i.p.v. 5. Uiteraard deed de medewerker gewoon zijn werk en lag dit meer aan de policy van het bedrijf dan de medewerker.
Kortom erg rap en netjes geholpen door HelloTV.
AlgemeenAl enige tijd op zoek naar een nieuw televisie. Omdat de ruimte waarin ik de tv wil gebruiken veel ramen heeft heb ik veel last van reflectie op het scherm. Daardoor viel een Oled tv eigenlijk al af, terwijl deze mijn voorkeur wel hebben. Toen kwam ik de Samsung S95D tegen met zijn anti-glare scherm.
De Samsung is voor mij de perfecte televisie, maar heeft ook een zeer pittig prijskaartje. Ik heb bij HelloTV op de 'vraag naar korting' knop geklikt en had vrijwel meteen een korting van 500 euro te pakken!
Ik ben akkoord gegaan met deze deal en de televisie hangt nu (1 dag later) aan mijn muur en ik ben er heel erg blij mee, wat een beeld en geen hinderlijke spiegelingen meer!
Bedankt Tim!
Dinsdagavond besteld, woensdagochtend geleverd. Bezorger was vriendelijk en heeft even geholpen de televisie naar de huiskamer te tillen.
AlgemeenReageert snel, mooie aanbieding, aardige communicatie.
Dus al met al een zeer positieve ervaring om bij hellotv een televisie te kopen.
binnen een dag geleverd, dus dat is ook een prima ervaring
AlgemeenMakkelijk bestellen en voor een mooie prijs. Klantvriendelijk en snelle reactie. Duidelijke website. Ook is het fijn om via email contact te hebben.
VerzendingMoet het nog ontvangen, maar ben nu al enthousiast. Kijk erg uit naar mijn bestelling
KlantenserviceMakkelijk in contact, duidelijke uitleg. Klantvriendelijk. Goed bereikbaar. Keuze uit online en in de winkel. Alles via e mail linkjes te regelen. Dat is wel zo prettig. Ik zou de shop ook bij anderen aanbevelen. Ik kwam hierop door een tip van een vriendin. Erg blij met de keuze.