Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenOverzichtelijke site, mooie aanbieding. Via de mail en chat uitstekend geholpen om de juiste beslissing te nemen qua aankoop.
KlantenserviceSnelle reactie via de mail en uitstekend geholpen.
AlgemeenMailcontact ging heel vlot, vriendelijk en correct geholpen en er wordt met je mee gedacht.
AlgemeenIk ben gisteren in de chat (Maick) en vandaag via de mail (Tim) uitstekend geholpen
AlgemeenLaagste prijs die ik kon vinden, goede service. Bestel gemak is redelijk, je moet om een lagere prijs vragen met een kleine omweg en dan via de mail communiceren over hoe je dat dan weer moet bestellen. Maar dan heb je wel een goede prijs.
VerzendingGewoon oke, niet ultrasnel, conform markt.
KlantenserviceReageren prima, kennis van zaken.
AlgemeenIn deze winkel word je heel goed geholpen en bieden ze fantastische service. Ook weet je zeker dat je met de prijs laag zit!
VerzendingSnel geleverd, een dag na bestelling al
KlantenserviceSnelle reactie
AlgemeenZeer goeie service en uitleg van de apparatuur, ook vriendelijk en klantgericht en alle vragen goed beantwoord
Algemeenik ben keurig geholpen. Het stappen plan is van het begin tot het einde prima verlopen.
VerzendingDe tv ziet er top uit en prachtig beeld
KlantenserviceZij hebben mij goed geholpen en de prijs aangepast. Keurig!
AlgemeenBestelling plaatsen ging gemakkelijk. Snelle levering. Moest wel vragen om een track&trace code en dat is misschien een verbeterpuntje. Uitgebreide chatsessie waarbij men uiterst geduldig bleef onder al mijn (domme?) vragen en mij goed adviseerde. Sympathieke jongens met verstand van zaken en aandacht voor de klant. Geen dozenschuivers!
Verzendingmoest vragen om de track&trace code
Klantenservicezie hierboven
AlgemeenAltijd een mooie prijs en een prima service en ik raad het iedereen aan om bij platte tv te kopen of in ieder geval een prijs op te vragen.
VerzendingAls het op voorraad is dan is het de volgende dag in huis.
KlantenserviceSuper snel! Verder niet echt klachten gehad.
AlgemeenGoede overzichtelijke webshop. Snelle reactie op mijn vragen en scherpe prijzen.
Zou deze webshop aanbevelen.
Algemeenduidelijk, overzichtelijk in aanbod en de goedkoopste aanbieder van dit product op internet met mooie aanbiedingen bovenop de toch al niet te hoge prijs
Klantenservicesnelle en duidelijke reactie
AlgemeenGoede service, snelle reactie via e-mail, snelle levering voor een mooie prijs! Alles wat je verwacht dus!
AlgemeenGoede en betrouwbare service. Je wordt snel geholpen en mailtjes worden ook duidelijk beantwoord. Top
KlantenserviceErg snelle reactie terug op vragen. Heel fijn
AlgemeenGoede en overzichtelijke site. Onderscheidend door een “persoonlijk” kortingdeal aan te vragen. Prijs is daardoor prima in orde.
KlantenserviceSnelle reactie van de klantenservice!
AlgemeenDe betaling ging snel maar was ook makkelijk. Ik heb geen verdere aanmerkingen. Goede klanten service.
KlantenserviceSnelle reactie op vragen en kleine extra korting op aanvraag. Vriendelijk geholpen.
AlgemeenSnelle, bondige en correcte beantwoording m.b.t. de aankoop van een TV. Aankoop ook gedaan op basis van een eerder bezoek in een winkel. Ook daar werden we goed geholpen en werd alle tijd voor ons genomen.
AlgemeenGoede en snelle reactie. Concurrentiële prijzen. Hierdoor opnieuw voor PlatteTV gekozen. Tevreden van het geleverde product.
AlgemeenIk hoefde geen account aan te maken en de hele verdere procedure ging verder moeiteloos.
VerzendingIn de middag bestelde ik een Denon audio receiver en de volgende dag werd hij bezorgd door Postnl in een onbeschadigde doos.
AlgemeenSimpele vraag voor een goede deal voor een combi van Sonos Binnen een dag de goedkoopste prijs gekregen en dezelfde dag een link voor de bestelling.
Hoe simpel kan het zijn!
Snelle respons
AlgemeenZeer snelle reactie op vragen & concurrentieel prijs aanbod & goed advies. Zeker aan re bevelen aan vrienden en kennissen.
KlantenserviceZeer cliënt vriendelijk en bereid tot advies. Super service