HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Goed geholpen na aanvraag voor een persoonlijke deal. Een aardige prijs gekregen en over gegaan tot aankoop.

Snelle reactie

Super snel geholpen na aanvraag voor een persoonlijke deal. Een leuke prijs gekregen en over gegaan tot aankoop. Prima service !!

Heb product net besteld dus kan hierover nog mening geven maar verwacht geen problemen. Dit vanwege bestelde producten uit het verleden, deze werden ook altijd netjes op tijd geleverd werden.

Snel geholpen na akkoord op persoonlijk aanbod.
Daarna verliep al het contact via de mail. Had liever via de website gehad

Ik werd prima en snel geholpen met een aantrekkelijke korting. Alles werd duidelijk uitgelegd. Goed eerste contact.

Prima geholpen, Antwoord gekregen op al mijn vragen.
Prima deal gekregen, fijne medewerkers.
Ik zal vaker gebruik maken van deze site.

Zeer snelle en goede reactie op contactformulier. Gevraagde korting gekregen en prima contact. Moet nog worden geleverd, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Nadat bleek dat de voorraad in Amsterdam er niet was in tegenstelling tot wat op de site stond, was per mail afgesproken dat er de volgende dag geleverd zou worden. Dat is vandaag en het is niet gebeurd. Sterker nog, volgens Post NL ligt de zending nog niet bij hen. Maar dat zou kunnen door achterstand in info systeem. Toch staat er dat er morgen bezorgd gaat worden. Ben dan niet thuis (wilde niet voor niets afhalen) en kan bezorgadres niet aanpassen. Wordt vervolgd.
17 april dan geleverd. Was niet de afspraak. 2 dagen te laat. Heb niet de indruk dat het aan Post NL heeft gelegen.

Levering moet nog plaatsvinden. Dus even geen mening hierover

Contact via mail loopt vlot. Snel antwoord van het bedrijf gehad. Daarom bij hun bsteld.

Bestelling makkelijk te plaatsen en betaling geen enkel probleem, kortom precies zoals het hoort. Klasse.

Levering was vlot en correct.

Ik had een heel mooie deal te pakken, een Denon avr-x3600h als buitenkansje.
Het was een demo in nieuwstaat, maar bij installatie bleek het netwerk niet te functioneren.
Na contact met Denon het advies om contact met plattetv op te nemen, en meteen reactie met de mededeling om het apparaat te retourneren.
Ik krijg er een nieuw apparaat voor terug en verder geen kosten.
Nou vraag ik je, das toch een super-service?
Ik ben in ieder geval helemaal blij, want het apparaat is echt precies wat ik zoek in een receiver.

Prima en duidelijke webshop.
Ze hadden kortingsweken en heb via een invul formulier en mail een mooie deal kunnen maken.
Er wordt snel, duidelijk en netjes gereageerd.
Mede hierdoor heb ik de TV besteld.

Platte TV is een fijne webwinkel. Ik heb er al meerdere malen besteld. Ik werd altijd snel geholpen, via de Chat en email reageren ze erg snel.

Wat een service!! Ik wilde graag een bestelling doen voor 2 Musiccast 20 speakers en had op internet een lagere prijs gevonden dan op de website. De vriendelijke verkoper Tim heeft me de speakers toch verkocht aan de prijs die op internet vermeld stond ipv de prijs op hun website. Super service toch?

Ik heb al diverse online bestellingen gedaan, altijd een goede service en goede prijs gekregen. Ook altijd snel antwoord op vragen.

Snelle kwalitatieve service en afhandeling van mijn bestelling. Via de website contact gehad met een medewerker die mij geholpen heeft.

Goed denkt met je mee geeft goed advies. Is zeker niet opdringerig heb een goede deal kunnen maken. Ben zeer tevreden

Op tijd geleverd volgens afspraak

Prima service, heb er meerdere keren een bestelling gedaan, je wordt snel en goed geholpen. Prima zaak.

Wat ik vandaag bestel heb is nog niet binnen, maar alle bestellingen daarvoor zijn tijdig en goed bezorgd

NETJES BETAALD OOK RETOUREN had een probleem met instaleren eerst prima geholpen en retour waar geen probleem

OPGEHAALD IN EEN WINKEL

VEEL MENSEN DIE WETEN WAAR ZE OVER PRATEN

Ik heb ze een vraag gesteld waar ik heel snel antwoord op kreeg. Daarna was het bestel proces via de e-mail snel afgerond!

Na zoeken van informatie op het internet is het altijd nuttig om toch nog even op de website van Platte TV te kijken.

Prima website, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik heb al eerder audio gekocht bij deze winkel en ben hier nog zeer tevreden over, ook met de levering.

na een telefonische gesprek over en weekkorting kreeg ik snel antwoord op mijn vraag top!!!

Zeer goede ervaring met Platte TV. Ze proberen je altijd een net bod te doen wat net iets lager ligt dan de overige aanbieders. Daarnaast reageren ze altijd snel en accuraat op vragen.
Ook de levering van de spullen is tot nu toe altijd super verlopen.

Tot nu toe altijd het juiste artikel netjes volgens afspraak ontvangen.

Scorekaart voor HelloTV