Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle reactie op vragen. Vriendelijke service. Goede aanbieding en snelle levering. Dus eigenlijk allemaal top.
AlgemeenSnelle reactie op de door mij gevraagde informatie en ook nog gecombineerd met een leuke aanbieding ! Top !
AlgemeenDuidelijke website, eerlijke prijs, reageren snel en correct, komen afspraak na.
Goed aanbod met de juiste prijzen.
Netjes geleverd op de afgesproken tijd.
KlantenserviceSnel en prettig contact.
AlgemeenMooie aanbieding en hele goede service. Snelle reactie en denken mee. We zijn zeer tevreden en zullen de volgende keer zeker weer hier bestellen.
KlantenserviceReageren heel snel en klantgericht.
AlgemeenFijne persoonlijke service en de beste prijs. Intussen een tv en surround set hier besteld. Ik ben een tevreden klant!
KlantenserviceSnelle en correcte reactie op e-mails.
AlgemeenVia de knop op de website gevraagd om een persoonlijke korting (Dat is sowieso al tof). Zeer snel een reactie gekregen. Na een paar mails op en neer (ik had wat vragen) overgegaan tot de koop. Wat een leuk pluspunt is (vind ik) is dat het contact ook erg persoonlijk en vooral op een leuke manier is. Over de verzending kan ik nog niets zeggen Want zover zijn we nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat helemaal goed komt. Zelfs in deze tijd
KlantenserviceZeer snelle reactie via de mail. Op werkdag binnen 15 minuten en vaak zelfs sneller. Topservice
AlgemeenAlles ging vriendelijk en soepel volgens afspraak. Mijn vragen werden goed beantwoord en goed advies!
AlgemeenDuidelijke hulp en communicatie en de bestelling online verloopt zeer soepel en persoonlijk. Ook nog ruimte voor onderhandelen over de prijs.
AlgemeenIk ben een leek op het gebied van online kopen, maar de aanbieding was passend. Dmv mailcontact werd de koop uitstekend afgerond.
VerzendingGelet op de mailervaring neem ik aan dat de verzending goed verzorgd zal worden.
KlantenserviceIk heb in verschillende mailtjes goed op de hoogte gebracht van de mogelijkheden.
Stap voor stap werd tot volle tevredenheid de koop gesloten.
AlgemeenSnelle reacties op mijn mailtjes en goede informatie. Ook goede prijzen in vergelijking met andere winkels.
AlgemeenTopwinkel. Goede service en eerlijk prijzen. Ook de verzending gaat snel. Ik zou hier zeker vaker bestellen.
VerzendingGratis en snelle levering.
KlantenserviceGoede service en reageren snel. Ook is er te onderhandelen over de prijs.
AlgemeenPlatteTV is een fijne winkel waar je prettig geholpen wordt. Grote collectie en vrijwel altijd alles op voorraad. De medewerkers hebben verstand van zaken en proberen altijd een goede deal voor je te sluiten. Zowel online als in de winkel.
VerzendingLevering vindt de volgende dag plaats. Producten wordt netjes uitgepakt en neergezet en al het verpakkingsmateriaal wordt weer meegenomen.
KlantenserviceKlantenservice reageert snel en to the point. Zeer behulpzaam.
AlgemeenVoor de tweede x een leuke deal gemaakt bij PlatteTV, deze keer voor de Sonos Move
KlantenserviceSnelle reacties op mails
AlgemeenFijne site om te browsen en super leuk dat je om deals kan vragen op veel producten. Heb zojuist een samsung q90r soundbar gekocht met een super deal!
VerzendingSnelle levering zelfs tijdens de covid 19 crisis.
KlantenserviceReageren super snel
Algemeenik heb een zeer snelle respons ervaren en duidelijke informatie gekregen over het product waar ik interesse in had.
AlgemeenDe site is overzichtelijk en heb daarna per e-mail contact gehad. De reactie was zeer snel (binnen 5 minuten) en daarna een goede prijs kunnen afspreken.
KlantenserviceContact verliep goedl, goede responsetijd en nette afhandeling.
AlgemeenPrima winkel met goede service en meedenken met de klant. Koop nu voor de 2e keer daar iets maar zal er zeker vaker kopen
VerzendingSnelle verzending
KlantenserviceDirect geholpen
AlgemeenWas al lange tijd van plan de Sonos Move te kopen. Met een simpel berichtje naar PlatteTV een persoonljke prijs gekregen die nog eens 20 euro lager lag dan de goedkoopste aanbieder op dit moment.
VerzendingOndanks de Corona crisis en het paasweekeinde, toch de Sonos Move snel ontvangen
KlantenserviceZeer snel en keurig geholpen. Goede prijs gekregen en snel via klantenservice afgehandeld.
Algemeenoverzichtelijke site met snelle reactie tijden bij vragen. Verder goede communicatie en een fijne service..
AlgemeenTv gekocht met mijn vader, geweldige service, lage prijzen en ze tilden hem zelfs voor ons naar de auto.
KlantenserviceReageren snel, vriendelijk en helpen echt.