Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDuidelijke en heldere website. Ik zit op dit moment nog in het proces van de order en kan nog niet oordelen over de levering en kwaliteit van de spullen. Echter in het verleden heb ik al goede ervaring gehad met hen. Daarom toch weer deze keuze.
AlgemeenSnelle reactie op vragen die ik had over product en prijs. Goede prijs vergeleken met andere winkels.
AlgemeenVia webshop-link en korting kunnen aanvragen en vervolgens een mooie aanbieding ontvangen. Dit al bij eerdere bestellingen gedaan steeds zeer tevreden geweest. Detail is wel dat men de link met de aanbieding pas ontvangt na een vraag hierom en vervolgens gevraagd wordt om een review. Op zich niets mis mee, maar het zou prettig zijn hier iets eerder mee te komen en iemand niet voor niets op de betaal link te laten wachten.
Verder altijd prima geholpen door deze shop.
AlgemeenSnelle reactie met mooie aanbieding. Via website kon je om speciale aanbieding vragen en dat hebben ze ook zeker gedaan!
AlgemeenOp zoek naar Sonos Move. Op de website stond "vraag naar uw kortingsdeal". Dit heb ik gedaan en ik kreeg bijna direct een mailtje terug met een mooie aanbiedingsprijs. Dus kortom, een mooie prijs en erg prettige en snelle service!
KlantenserviceZeer snelle en vriendelijke reactie op mijn mailtje.
AlgemeenGrote keuze, geode prijs/kwaliteit verhoudiing.
Snelle reactie, duidelijk advies en mee denken bij de bestelling. De levering loopt nog maar bij eerdere besteling zeer naar tevredenheid.
AlgemeenHeb hier al mij sonos producten gekocht. En nu dus ook de Sonos Subwoofer als laatst
Krijg altijd snel reactie en het personeel beschikt over de juiste kennis.
optijd geleverd
AlgemeenSonos Move besteld. Een mail verstuurd voor een persoonlijke deal die zeker de moeite waard was. Vragen per e-mail vooraf werden ook snel beantwoord. Een aanrader.
AlgemeenSonos Move besteld. Op de website stond dat je extra korting kon krijgen als je er om vroeg. Gevraagd en gelukt! Goedkoper dan waar dan ook en op mijn mailtjes met vragen reageerden ze ook supersnel. Al vaker gekocht bij PlatteTV en elke keer een heel positieve ervaring.
AlgemeenOnderscheidende service om een persoonlijk aanbod te ontvangen. Reactie per mail was aanvankelijk snel. Reactie op vervolgvragen duurde wat langer en was onvolledig in beantwoording, maar uiteindelijk een prima deal kunnen sluiten.
AlgemeenBestellen regelmatig hardware bij Platte TV, super service en advies en scherpe prijzen en snelle levering. top!
VerzendingSnelle levering, en ook bij bestellingen die laat worden geplaatst, volgende dag geleverd zoals op website vermeldt staat.
KlantenserviceGoed en gedegen advies.
AlgemeenSnelle communicatie vanuit de klantenservice. Prijzen zijn scherp. Zeker een aanrader om te kopen. .
VerzendingSnelle levering.
KlantenserviceSnelle reacties.
AlgemeenBesloten een Sonos soundbar te bestellen, uiteindelijk via PlatteTV een geweldig aanbod gekregen, helemaal top!
Klantenservice reageert ook snel!
AlgemeenVriendelijk contact met de webwinkel via email. Jaren geleden heb ik hier een plasma gekocht en die doet het nog steeds maar wordt nu vervangen voor iets nieuws. Ik heb er vertrouwen in dat de aankoop ook deze keer goed verloopt.
AlgemeenPrima service van PlatteTV, goede Samsung soundbar tegen een heel schappelijke prijs. Alles in goed overleg met de klantenservice. Top!
AlgemeenTot nog toe uitermate vriendelijk contact met de webwinkel. Verwacht nu dan ook een goede afhandeling en levering. Eerdere ervaring , 7 jaar terug, was ook positief.
AlgemeenDe optie voor een persoonlijke aanbieding voor een product vind ik erg fijn. De laagste prijsgarantie, plus de bereidheid om daarbij nog wat extra voordeel te doen spreekt mij aan. verder, vlotte reactie op de mail.
Klantenservicesnelle reactie, zowel per mail als telefoon.
AlgemeenZeer snelle reactie en een mooie korting ook. uiterst vriendelijke en behulpzame werknemers die goed mee denken.
VerzendingVerzending is altijd lekker snel en de meeste spullen zijn uit voorraad leverbaar.
KlantenserviceSnelle reactie op je vragen en vriendelijk.
AlgemeenWilde graag met 1 witte en 1 zwarte box , zonder meerprijs binnen 1 uur geregeld via mail
KlantenserviceCorrect geholpen en we verwachten dat verzending super gaat verlopen
AlgemeenJe krijgt snel antwoord en men denkt met je mee. Goede prijs, indien ergens aantoonbaar goedkoper dan gaan ze met de prijs mee of er zelfs onder zitten.
VerzendingSnelle levering. Alles volgens afspraak
KlantenserviceAltijd netjes en correct, snel met antwoorden.