Gebruikers over webshop HelloTV

Ik wilde een LG C3 48” maar mij werd een C4 aangeboden voor een enigszins redelijke prijs; inclusief 5 jaar A-Z garantie zat ik ongeveer op het bedrag dat ik max wilde uitgeven.

En nee ik hoefde geen betere HDMI kabels of schoonmaak spul. Het is een commercieel bedrijf dus ik heb er allemaal begrip voor. Deal was einde middag rond en volgende ochtend al bezorgd. Prima service allemaal, en vlotte communicatie.

(Off-topic: WebOS en die LG ab is wel even flink slikken na tien jaar htpc, LG account en server is echt huilen, maar alles werkt uiteindelijk)

Zeer aardige bezorger die de tv in onberispelijke staat afleverde, verpakking was volledig onbeschadigd, geen stukken uitgesneden voor cashback, en de tv was absoluut in nieuwstaat.

Snelle communicatie, duidelijke afspraken en bestel proces. Natuurlijk zijn het verkopers, dus ze willen je zoveel mogelijk verkopen. De kritiek van HelloTV op concurrentie (Ivm korting) in de chat-achtige mail wisseling hoefde van mij niet per se, maar ook weer geen ramp.

Beste,

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en dat de deal voor de LG C4 goed voor je werkte, vooral met de uitgebreide garantie.

Het is fijn te weten dat je de levering en communicatie als snel en efficiënt hebt ervaren!

We hopen dat je ondertussen goed gewend bent aan WebOS en de nieuwe LG TV. We begrijpen dat het even wennen kan zijn, zeker na jarenlang gebruik van een HTPC, maar het is goed te horen dat alles uiteindelijk goed werkt.

Bedankt voor het vertrouwen in HelloTV en we staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt!

HelloTV

Ik kocht een Samsung Neo QLED (QN93C uit 2023) televisie die erg scherp geprijsd stond. Een dag later werd ik telefonisch gecontacteerd door een medewerker van HelloTV Breda dat de gekozen leverdatum helaas niet meer mogelijk bleek, en de levering enkele weken vertraging zou hebben. Wat ze wel voor mij konden doen was de versie uit 2024 leveren (QN93D), maar wel voor €50 extra. Lastige zaak, maar ik wou geen weken meer wachten, dus stemde in met dit voorstel.Op hun website staat de 2023-versie echter nog steeds met "Voor 18:00 besteld, morgen in huis"... dit was dus gewoon misleidende upselling!

Enkele dagen later had ik de televisie in huis (versie 2024), maar was zeer teleurgesteld in de beeldkwaliteit van het toestel: deze televisie gaat op retour. Als het upsellen nog niet erg genoeg was, weigert HelloTV nu de retour. Als ik eindelijk een verkoper te pakken kreeg (op chat mocht men me niet helpen, en de telefoon nam men niet op), kreeg ik te horen dat ik niet in aanmerking kom voor retour "omdat er contact is geweest met een verkoper" en probeert men me een Service Pack aan te smeren waar wel 4 weken retour in zit. Pas na herhaaldelijk contact (mail, chat en telefonisch) en dreigen met juridische stappen was er plots sprake van "een vergissing" en kon ik het toestel gaan omruilen voor een ander model.

Slecht bereikbaar, misleidende upselling en agressieve toon (zie ook algemene ervaring)

Beste,

Het spijt ons zeer te horen dat je ervaring met HelloTV niet naar wens is verlopen en dat je teleurgesteld bent in zowel de upselling als de klantenservice. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer de levering niet volgens plan verloopt en dat communicatie niet soepel verloopt, vooral wanneer er een misverstand ontstaat over het retourbeleid.

We willen je graag laten weten dat dit absoluut niet de ervaring is die we voor onze klanten willen bieden. Wat betreft de upselling van de 2024-versie willen we ons oprecht verontschuldigen voor de verwarring die is ontstaan. We begrijpen dat het voorstel voor een extra bedrag van €50 niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, vooral als het in de ogen van de klant als misleidend wordt ervaren.

Wat betreft het retourproces en de bereikbaarheid van onze klantenservice willen we je ook onze excuses aanbieden. We streven er altijd naar om onze klanten snel en adequaat te helpen en we zijn teleurgesteld te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We zullen zeker kijken naar manieren om onze communicatie en service te verbeteren, zodat we in de toekomst beter in staat zijn om onze klanten te ondersteunen.

We zijn blij dat we uiteindelijk tot een oplossing zijn gekomen en hopen dat je met je nieuwe toestel wel tevreden zult zijn. Mocht je in de toekomst verdere vragen of zorgen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak, en we hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

HelloTV

Afgelopen week had ik zin om mezelf te trakteren op een kado. Op de site van hello tv de chat gestart en binnen no-time had ik een verkoper (Daniel) op de chat. Voor het eerst had ik een verkoper die niet meteen iets probeerde aan te smeren, maar begreep wat ik wilde. Binnen een korte tijd hadden we een mooie deal gemaakt. 2 dagen later kwamen de nieuwe spullen binnnen en dacht dat een uitbreiding wel zou staan. Het was midden in de nacht dat ik via de site een offerte vroeg en de volgende ochtend om 9.30 had ik contact met Tim. Dit contact verliep vooral via de mail, dat meer leek op een chat gesprek. Was voor mij wel prettig want dat kon tussen al mijn activiteiten door. Uiteindelijk kreeg ik toch een aanbod die mij beviel. Al rijdend in de auto de betaal link geklikt, het was nog makkelijker dan een broodje halen bij de bakker.
Ik heb mijn contacten met HelloTV zeer prettig ervaren.

Enige verbeterpunt die ik heb dat informatie over de bezorging niet klopte. 2 dozen werden op 2 verschillende dagen verstuurd. Dat was tegen de verwachting in. Dat was niet de bedoeling hebben ze toegegeven, maar het contact was verder goed. Dus heeft minimale impact gehad.

Zeer vriendelijk en makkelijk te bereiken via mail en chat.
Telefonisch ben ik ook terug gebeld, maar daar moet je wel even op wachten.

Beste,

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo'n positieve interactie hebt gehad met onze verkopers Daniel en Tim. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en het is geweldig om te weten dat onze aanpak precies bij jou aansluit.

Het doet ons plezier dat je het proces van het maken van een deal en het plaatsen van je bestelling zo makkelijk hebt ervaren. We doen ons best om het voor onze klanten zo simpel en prettig mogelijk te maken, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe aankoop en kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Bedankt voor je vertrouwen in HelloTV!

HelloTV

Via email goed geholpen door Tim die een uitstekend aanbod deed voor tv en soundbar. Hij reageerde snel en accuraat.

Ik was op zoek naar een goede deal voor een Samsung the Frame tv. Na online bij HelloTV een offerte aan te vragen die ik eerst anoniem wilde overdenken werd ik ongevraagd herinnerd aan hun aanbod omdat ik er nog niet op was ingegaan. Dat vond ik aanvankelijk wat dwingend, maar door hierop toch te reageren ben ik uitstekend geholpen en heb ik dankzij Tim van HelloTV een prima deal kunnen sluiten en ben ik goed geadviseerd over extra service en onderhoud.

Prettig contact via de mail, goed advies over soundbar en bereidheid tot onderhandelen.

Beste,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! We begrijpen dat je de herinnering aanvankelijk als dwingend ervaren hebt, maar het is geweldig om te horen dat je door het vervolgcontact goed geholpen bent en uiteindelijk een prima deal hebt kunnen sluiten met Tim. We streven er altijd naar om klanten zowel via mail als telefonisch van goed advies te voorzien en het is fijn dat je tevreden bent met de extra service en onderhoud die we hebben aangeboden.

We zijn blij dat je ook advies over de soundbar hebt kunnen krijgen en dat je bereid was om met ons te onderhandelen. Veel plezier met je nieuwe Samsung The Frame-tv en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

HelloTV

Heb zojuist nieuwe TV gekocht. Snelle reacties en de koop vlot afgehandeld. Duidelijke communicatie en overzichtelijk proces, in combinatie met altijd scherpe prijzen.

online contact gehad met Ivo, die mij zeer goed heeft geholpen. Reageerde snel op mijn vragen en heeft eea naar volle tevredenheid afgerond,

Beste,

Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met de aankoop van je nieuwe tv! Fijn dat het proces vlot en duidelijk verliep en dat Ivo je goed heeft kunnen helpen met je vragen.

We streven altijd naar snelle en efficiënte service en het doet ons goed dat je tevreden bent. Bedankt voor je feedback en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

HelloTV

Een tweedekans Sonos Beam gekocht op Zaterdag, via de chat gevraagd of ze hem echt op Zaterdag zouden versturen omdat ik hem snel nodig had : "zeker meneer, morgen heeft u hem". Helaas, niet verstuurd. Zondag weer contact via de chat (want je kan ze ook niet bellen) : "Ja sorry meneer, hij staat nu klaar voor verzending via PostNL@Home, morgen is ie er echt", Maandag weer niets uiteraard. Volgens de klantenservice komt ie snel, maar ik heb de order maar geannuleerd. Wat een dramatisch slechte zaak.

Oh ja, je kan via de site ook geen orders meer tracken want ze hebben een nieuwe site live gezet die nog niet werkt met hun backend (hun eigen woorden), wie zet die site dan live .... ongelofelijk.

Komen hun afspraken niet na. Klopt niets van de levertijd op de site.

Niet te bellen, chat heel vaak niet bereikbaar, geen goede ervaring.

Beste Dennis,

Het spijt ons enorm te horen dat je ervaring niet naar wens is verlopen. We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer er meerdere vertragingen optreden en communicatie niet op het gewenste niveau is.

Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden. We willen dit graag rechtzetten en het probleem onderzoeken. Zou je contact met ons willen opnemen via klanttevredenheid@hellotv.nl, zodat we je bestelling snel kunnen traceren en een oplossing kunnen bieden? Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we hopen het vertrouwen in onze service te kunnen herstellen.

HelloTV

Uiteindelijk via meerdere contacten via de chat een tv gekeken wat onder de prijs lag van de tweakers prijsvergelijking.
Destijds via black friday deal aangekocht.

Product werd op tijd afgeleverd, kreeg van te voren een belletje zodat ik kon zorgen dat er iemand op tijd thuis was om de tv aan te nemen.

Na installatie en een nachtje slapen startte ik de tv op en gaf de tv een soort van haperend beeld waardoor ik geen vertrouwen meer had in de tv. Op basis hiervan heb ik contact gezocht met Hello TV en boden zij vrijwel direct aan om de tv te vervangen voor een nieuwe.

Ik heb aangegeven dat ik. Niet meer voor een Samsung tv wil gaan aangezien ik veel problemen las op fora.

De blackfriday periode was afgelopen waardoor zij mij geen andere scherpe deal aan konden bieden.

Vervolgens is er een afspraak ingepland om de tv op te halen. Duurde naar mijn idee wel 2 weken voordat de tv opgehaald werd en moest hier €65 voor betalen. Er werd aangegeven dat dit omgezet zou worden naar een kadobon maar heb deze nooit ontvangen.

Kortom heb een defecte tv gehad. Aankoopbedrag is retourgestort - €65 ophaalkosten (geen kadobon gehad).

En de scherpe blackfriday aanbiedingen waren vervlogen waardoor ik bijna verplicht ben om de hoofdprijs te betalen.

Klantenservice qua communicatie was prima maar duurde wel lang voordat er een oplossing kwam na heen en weer gemail.

Het liefst zou ik zien dat na zo'n dergelijk probleem. Telefonisch contact tact wordt opgenomen om alles netjes af te handelen en niet heen en weer blijven mailen.

Ik zou in het vervolg wel een tv bij hello tv aanschaffen maar heb er achteraf gezien wel.een zure nasmaak aan over gehouden.

Donderdag de gehele dag via mail contact gehad met Tim van helloTV. Snelle reacties en duidelijke communicatie over een tv die ik graag wilde. Mooie aanbieding gekregen en dezelfde dag nog de bestelling geplaatst. Volgende dag netjes geleverd op tijd en avonds kon ik al genieten van mijn nieuwe tv. Super service en fijn contact! Zeker een aanrader om hier te bestellen

Snelle levering en via de app van post nl kon ik goed zien wanneer het geleverd werd. Duidelijk tijdsvak zodat je niet de hele dag hoeft te wachten. Zorgvuldig gingen ze met het product om en op tijd.

Beste,

Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij HelloTV! We zijn blij dat Tim je snel en duidelijk heeft geholpen en dat je zo tevreden bent met zowel de aanbieding als de snelle levering.

Het is fijn om te weten dat de levering goed is verlopen en dat je snel van je nieuwe TV kunt genieten. Bedankt voor de mooie aanbeveling! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

HelloTV

Kreeg via de e-mail uitstekende hulp. Werd met me meegedacht wat ik precies nodig had. Uiteindelijke koop ging heel soepel tegen een hele goede prijs.

Een keer een medewerker aan de lijn gehad en een keer contact via e-mail met een andere medewerker. Beide personen waren heel aardig en behulpzaam. Uiteindelijk heb ik daardoor de tv die ik wil. Helemaal top

Beste,

Bedankt voor je fantastische feedback! We zijn erg blij dat je geholpen bent met het vinden van de juiste tv en dat het proces soepel verliep, zowel via e-mail als telefonisch.

Het is geweldig om te horen dat onze medewerkers je zo goed hebben kunnen adviseren en dat je tevreden bent met de prijs en service. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.

Geniet van je nieuwe tv!

HelloTV

Vanuit de luie stoel een TV gekocht. Goed advies over de mail en meegedacht over de bezorging. Tot nu toe tevreden. Tessa bedankt.

Beste Hans,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies via e-mail en dat we hebben mee kunnen denken over de bezorging. We streven er altijd naar om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tessa zal je dank zeker waarderen! We hopen dat je volop van je nieuwe tv geniet en zien je graag weer terug!

HelloTV

Ik was op zoek naar de Denon AVC-X4800H receiver, deze was bij een aantal webshops voor dezelfde prijs te koop, waaronder HelloTV. Er stond een knop dat je je oude receiver kon inruilen, op deze wijze kwam ik via de mail in een soort onderhandeling terecht. Uiteindelijk koos ik niet voor inruil, maar kreeg ik op de winkelprijs een korting aangeboden. Dat maakte het voor mij een interessante deal dus daar ben ik op ingegaan.

Op de site zie je allemaal groene bolletjes bij de voorraad indicatie van alle vestigingen. Ik was van plan om de receiver af te halen. Voordat je de verzendwijze of afhaaloptie kiest krijg je het telefoonnummer van de vestiging te zien. Die heb ik gebeld, en toen bleek het model niet op voorraad in de winkel, maar wel voor online bestelling. Dat laatste heb ik toen maar gedaan.

Wat vreemd was bij de bestelling, was dat ik na de betaling te hebben overgemaakt terugkwam op de website met een foutpagina. Dat baart enige zorgen of het dan wel goed is gekomen met de betaling, maar ik kreeg vrij vlot daarna via e-mail een bestelbevestiging. Daarom ging ik er vanuit dat de bestelling goed was binnengekomen. In deze mail stond verder:

Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin een link om jouw bestelling te volgen.

Die 2e mail heb ik echter nooit ontvangen. Wel eentje van PostNL dat een bestelling van HelloTV was aangemeld en gepland stond voor de volgende dag :)

Ik heb pas na afloop van de koop en betaling de shop reviews hier gaan lezen en toen schrok ik een beetje van de negatieve ervaringen. Ik ben maar gaan duimen op een goede afloop...

Echter, in mijn geval is alles goed gegaan. Wat slordigheidsfoutjes met de foutmelding na overmaken van de betaling en het niet versturen van een tweede mail dat het pakket wordt verstuurd maakt het voor mij 4/5 sterren.

De verzending zelf verliep gelukkig vlekkenloos via PostNL. Handtekening voor ontvangst, het product was gelukkig in goede staat de verzending door gekomen en werkt prima!

De email conversatie wat betreft de inruilkorting en uiteindelijk korting op het product verliepen vriendelijk. De verkoper bleef wel 2x aandringen op een extra garantieservice, maar nadat ik deze 2 keer afsloeg is de transactie netjes afgehandeld.

Ook fijn dat ik de lokale winkel even kon bellen voor het definitief kiezen van de optie 'afhalen'. Dit telefoon contact verliep vlot en vriendelijk.

Verder is mijn bestelling soepel verlopen en heb ik verder geen problemen ervaren met HelloTV, alles gewoon netjes verlopen. Enige wat ik minder vond is dat op de website staat dat het model in de winkel op voorraad is, terwijl dit niet echt zo was. Gelukkig heb ik hier vooraf over gebeld, maar een accurate voorraadindicatie zou fijner zijn geweest, daarom hier ook 4/5 sterren.

Beste,

Bedankt voor het delen van je ervaring en je gedetailleerde feedback. We zijn blij om te horen dat de uiteindelijke aankoop van de Denon AVC-X4800H-receiver naar tevredenheid is verlopen en dat alles goed is aangekomen.

We begrijpen dat de communicatie rondom de betaling en verzending voor enige onzekerheid heeft gezorgd. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden en we nemen je opmerkingen over de foutmelding en het missen van de tweede e-mail zeer serieus. We zullen deze punten intern bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Desondanks zijn we blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen en je tevreden bent met je nieuwe receiver! Bedankt voor je geduld en voor het delen van je ervaring. We hopen dat je veel plezier zult hebben met je nieuwe aankoop en we staan altijd klaar om je in de toekomst verder te helpen.

HelloTV

Ik heb recent een televisie gekocht bij Hellotv, waarbij ik gevraagd had om een deal.

Te laat geleverd maar wel goed opgelost nadat ik contact had opgenomen.

Ik heb recent een televisie gekocht bij Hellotv, waarbij ik gevraagd had om een deal bij Robin. Ze gaven aan dat het een hele scherpe deal was, maar later ontdekte ik dat ik dezelfde televisie elders voor een betere prijs had gevonden. Ik heb dit aangegeven bij mijn adviseur en hem telefonisch verteld dat ik de televisie zou retourneren als het niet mogelijk was om de prijs aan te passen. Mijn adviseur begreep de situatie volledig, maar toen hij dit ging navragen en mij terugbelde, vertelde hij enkel dat de return niet mogelijk was omdat het meer dan 14 dagen geleden was dat de televisie was geleverd. Hierdoor kunnen ze natuurlijk tegen alles nee zeggen omdat ik toch geen kant op kan.

Dit kwam als een verrassing voor mij, omdat ik gewend ben om bij andere webshops minimaal 30 dagen de tijd te hebben voor een retour. Dit was iets wat ik helaas over het hoofd had gezien in de voorwaarden van Hellotv. Ondanks dat ik de televisie wilde houden, stelde ik voor om het prijsverschil op te lossen door de helft van het verschil terug te krijgen. Ik vond het namelijk nog steeds de moeite waard om bij Hellotv te kopen, maar er was geen mogelijkheid om tot een oplossing te komen.

Het feit dat ze zich strikt houden aan de 14-dagen regel zonder enige flexibiliteit of poging om een andere oplossing te bieden, vond ik erg teleurstellend. Ik had echt gehoopt op meer klantgerichte benadering, zeker gezien het feit dat ik een maand eerder nog een Sonos set bij hen had gekocht en toch van technologie hou dus er vaker iets wilde aanschaffen.

Al met al vind ik het erg jammer en ben ik teleurgesteld in mijn ervaring met Hellotv. Dit had ik niet verwacht van een bedrijf dat ik voorheen als betrouwbaar beschouwde.

Beste Menno,

Bedankt voor het delen van je ervaring en we begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is geweest. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren bij het bespreken van de prijsaanpassing. We streven er altijd naar om klantgerichte oplossingen te bieden, maar helaas kunnen we geen uitzondering maken op onze 14-dagen retourtermijn. We begrijpen echter dat dit voor jou een teleurstelling was, zeker gezien je eerdere positieve ervaringen met ons.

We stellen het op prijs dat je hebt aangegeven de tv te willen houden en een oplossing voor het prijsverschil te zoeken. We zullen je feedback zeker meenemen om te kijken of we in de toekomst meer flexibele opties kunnen aanbieden.

We hopen dat je ondanks deze ervaring toch tevreden bent met je tv en we waarderen het dat je ons in het verleden hebt gekozen voor je aankopen.

Mocht je verder nog vragen of zorgen hebben, staan we altijd klaar om je te helpen.

HelloTV

Hanteren hogere prijzen in de webshop zodat er via chat/mail afgedingt kan worden.

Weigeren vervolgens zich te houden aan 14 dagen retour termijn voor kopen op afstand gezien er contact voor korting is geweest voor de koop.

Verzending als verwacht. Een dag later dan bij bestelling aangegeven maar verder prima.

Televisie gekocht voor de slaapkamer. Televisie blijkt behoorlijke coil whine te hebben waardoor hij niet bruikbaar is op de slaapkamer. HelloTV weigert vervolgens de 14 dagen retour na te leven omdat zij een korting hebben gegeven via hun site. Erg misleidend dit.

Er is verder geen telefonisch contact te krijgen. Je dient mails te sturen waar een reactie zo 1-2 dagen op zich kan laten wachten. Erg teleurgesteld in de wijze waarop HelloTV met zo iets omgaat.

Als reactie op onderstaande. ik ben voor het plaatsen van deze review gebeld door een medewerker die als reden opgaf dat er, na een korting, geen retouren worden gedaan om het bedrijf te beschermen tegen te veel tweede kans producten.

Deze televisie dient hoe dan ook gerepareerd te worden en bovenstaande reden is natuurlijk een drog reden. De 14 dagen termijn is juist bestemd om de particulier te beschermen.

Update 17-12 HelloTV weigert nog steeds de retour en houd zich hierbij dus niet aan de wettelijke kaders zoals zij benoemen in hun reactie.

In de afgelopen anderhalf jaar meer dan 5000 euro bij deze partij uitgegeven. Ongelooflijk veel spijt van na deze ervaring.

Beste,

Dank je wel voor het delen van je ervaring en feedback. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over je aankoop en de service die je hebt ontvangen.

Onze prijzen worden in sommige gevallen aangepast via onze chat- en e-mailgesprekken om klanten een gepersonaliseerde aanbieding te doen, maar we houden ons altijd aan de wetgeving en onze retourvoorwaarden.

Wat betreft je terugkoppeling over het wachten op reacties via e-mail: we streven ernaar om binnen 1-2 werkdagen te reageren en zijn altijd bereid om te helpen.

We hopen alsnog een manier te vinden om dit naar tevredenheid op te lossen. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten.

HelloTV

De bestelling ging fantastisch, snel goede prijs toppie , maarrr ik heb bij elk contact gevraagd: ik wil de tv morgen hebben is dat een probleem...?

Nee hoor dat lukt wel, maar ik kreeg de TV 3 dagen later......

Levering was niet op tijd ondanks de belofte van Hello

Ik heb geen contact over de levering gedaan, ik dacht dat Hello TV dat in eigen beheer deden

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback over je bestelling! We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs en het gemak van het bestelproces. We begrijpen echter dat de vertraging met de levering frustrerend voor je was.

We streven ernaar om altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en het spijt ons dat we in dit geval niet op tijd konden leveren.

We hopen dat je ondanks de vertraging toch tevreden bent met je aankoop, en als je nog vragen of opmerkingen hebt, staan we uiteraard voor je klaar.

HelloTV

Ik ben zeer ontevreden over de service die ik heb ontvangen. Enkele weken geleden heb ik gemeld dat de afstandsbediening van de televisie, die nog maar één jaar oud is, defect is. Tot op heden is dit probleem niet opgelost.

Na meerdere keren contact te hebben opgenomen met de klantenservice, is er telkens geen opvolging geweest. Afgelopen maandag werd mij nog beloofd dat ik een e-mail zou ontvangen met een update, maar ook dat is niet gebeurd. Ondertussen zitten mijn ouders al weken zonder een werkende televisie, en ik moet steeds zelf achter een oplossing aan.

Ik heb zelf geprobeerd een tijdelijke oplossing te vinden door de LG Remote app te downloaden. Helaas blijkt dat de televisie eerst via wifi verbonden moet worden om de app te kunnen gebruiken. Dit kan ik echter niet instellen zonder een werkende afstandsbediening! Hierdoor blijft het probleem volledig onopgelost.

Ik had een betere service verwacht, zeker voor een product dat zo kort in gebruik is. Helaas kan ik dit bedrijf op basis van mijn ervaring niet aanbevelen.

Het duurt al weken voordat ik überhaupt een update krijg

Hele slechte opvolging en er wordt geen actie ondernomen. Ik moet constant zelf bellen of online met de klantenservice, zelfs dan word ik van het kastje naar de muur gestuurd.

Beste Gino,

Het spijt ons enorm om te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. We begrijpen je frustratie volledig en willen onze oprechte excuses aanbieden voor de gebrekkige opvolging en het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Het is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten en we nemen je feedback zeer serieus. We willen dit probleem zo snel mogelijk voor je oplossen, zodat je ouders weer kunnen genieten van hun televisie. We zullen je zo snel mogelijk een update geven over de status van de afstandsbediening en een passende oplossing aanbieden.

Je hebt recht op een snelle en efficiënte oplossing en we gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

HelloTV

Goede aanbeiding gekregen voor een Samsung OLED S93D 65" van Jari via de chat op de website. Uiteindelijk de TV op kunnen halen bij de vestiging in Eindhoven. Hier moest ik wel een tijdje wachten, maar het personeel was vriendelijk. Prima ervaring dus. Tip: probeer af te dingen, ik heb zo €400 korting gekregen vergeleken met de geadverteerde prijs.

Ik heb de TV niet toegestuurd gekregen, maar heb gekozen voor afhalen. Vriendelijk personeel dat hielp met inladen. Ik moest wel 20 minuten wachten voordat ik aan de beurt was, vandaar geen vijf sterren.

Beste,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat Jari je goed heeft geadviseerd over de Samsung OLED S93D 65" en dat je uiteindelijk een mooie deal hebt kunnen krijgen. We zijn blij dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen, zowel online als in onze vestiging in Eindhoven.

Onze excuses voor het lange wachten bij het afhalen van je TV. We proberen altijd zo snel mogelijk te helpen, maar we waarderen je geduld en feedback.

Bedankt voor je vertrouwen in HelloTV en we zijn blij dat je een mooie korting hebt kunnen krijgen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

HelloTV

Na zeer positieve ervaringen in de familie met Hello TV wilde ik met Black Friday ook een TV en een soundbar bestellen bij HelloTV.
Ik heb hun benaderd via de website voor de Samsung S95C. Via een standaard opgesteld email werd ik gewezen op de D versie waar ik geen interesse in had (tevens een stuk duurder).
Ik wilde graag bij hetzelfde TV blijven maar werd constant gewezen op de D versie. Ik kon geen korting voor de C krijgen. Oke, dan maar niet.
Uiteindelijk besloten voor de volle prijs te gaan en de tv besteld en afgerekend. Ineens kreeg ik een e-mail van HelloTV waarbij zij ongevraagd een orderwijziging hadden doorgevoerd naar de D versie en dat ik de resterende bedrag kon overmaken naar hun bank. Ik bleef bij mijn standpunt, ik wilde perse de C versie.
Ik werd zelfs gebeld door een vrouw die niet naar mij luisterde en steeds doorheen ging praten. Zij vertelde dat de S95C niet leverbaar was. Uit frustratie besloten de order te cancellen.
Na een paar dagen opnieuw voor een ander model gegaan, nu de S93C besteld op hun site. Weer werd ik op de D versie gewezen en dat de C versie niet leverbaar is. Op de website stond ie online en in alle fysieke winkels op voorraad. Via e-mail en chat werd ik niet echt geholpen en ben ik uiteindelijk naar een fysieke winkel gegaan om de order te bespreken.
Hier werd ik ook weer op de D versie gewezen. Ik hield vol, of ik krijg de TV geleverd wat ik heb besteld of ik ga de order cancellen. En weer kwamen ze met de duurdere D versie en dat de C versie niet meer leverbaar was.
Net op het moment dat ik besloot de order opnieuw te cancellen, konden ze TV alsnog leveren. Joost mag het weten hoe zij ze ineens wel op voorraad hadden.
De TV, die ik in eerste instantie niet wilde maar genomen door hun toedoen, is inmiddels geleverd.
Deze vorm van zakendoen namelijk klant onder druk zetten, klant misleiden met voorraad, ongevraagd wijzigingen doorvoeren, heb ik nooit meegemaakt. De goede naam die HelloTV bij ons had, is hiermee compleet verdwenen.
HelloTV lijkt niet te snappen dat de klant koning is. En dat, wie betaald, die bepaalt.
Het plezier van iets bestellen en ergens op verheugen was volledig afwezig bij het hele bestelproces en levering. Het was een opeenstapeling van stress, frustraties en je niet gehoord voelen. De soundbar heb ik ergens anders besteld, was zelfs iets duurder. Met Black Friday 2024 is HelloTV ons als klant kwijtgeraakt en mogen hun, hun manier van zakendoen eens goed onder de loep gaan nemen om niet meer klanten kwijt te raken. Zoals je hieronder mag lezen, ik was niet de enige.

Heel slecht. Onbeschoft handelen en niet luisteren. Zij leken onder druk te zijn gezet om TV's te verkopen met hogere marges.

Beste,

Ten eerste willen we je bedanken voor het delen van je uitgebreide feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad bij HelloTV. Dit is absoluut niet de manier waarop wij onze klanten willen behandelen, en we begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn geweest om herhaaldelijk niet te krijgen wat je wilde.

We bieden onze oprechte excuses aan voor de verwarring rond de verschillende modellen en de manier waarop de communicatie is verlopen. Het is niet de bedoeling dat je je onder druk gezet voelt of misleid, en we zullen je feedback gebruiken om onze processen en klantenservice te verbeteren. Het is duidelijk dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan en daarvoor bieden we onze welgemeende excuses aan.

Toch hoop ik in de toekomst dat we kunnen laten zien dat we beter kunnen en zie je dan wel graag een keer terug.

HelloTV

Net als de review hieronder zitten wij in dezelfde situatie. Wij hebben op Black Friday zelf ook de LG C3 55 inch besteld, destijds stond die op voorraad en zou die na het weekend al bezorgd worden.

Na meerdere keren lastig gevallen te zijn om te upgraden naar een ‘nieuwere’ tv via mail en telefoon, werd het gister (woensdag) pas duidelijk dat ze de tv niet op voorraad meer hadden. Ik vind dat heel respectloos aangezien ze constant met een andere tv komen en ook direct dat hadden kunnen zeggen.

Maar het ergste is dan wel de toon van een chat medewerker die zegt: “ja kan de tv toch niet leveren we zijn door de voorraad heen”. Dat slaat nergens op want we hebben al betaald en alles, dan moet je eerlijk zijn dat het voorraad systeem niet werkt.

We wachten nog op onze geld, maar een tv via Hello Tv aanschaffen zullen we in ieder geval nooit meer doen.

Slecht, zoals beschreven in mijn algemene bericht. Geen empathische vermogen

Beste,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Het spijt ons oprecht dat je in deze situatie terecht bent gekomen. We begrijpen hoe frustrerend het is om een bestelling te plaatsen en vervolgens te horen dat het product niet meer op voorraad is, vooral nadat je hebt betaald.

Dit had duidelijker gecommuniceerd moeten worden en dat is iets wat we in de toekomst zullen verbeteren. Daarvoor bieden we onze excuses aan. We nemen dit intern mee om onze klantcommunicatie te verbeteren en ervoor te zorgen dat klanten niet in de onzekerheid blijven zitten. We willen graag helpen om dit goed op te lossen, dus neem gerust contact op via klanttevredenheid@hellotv.nl, zodat we dit verder kunnen afhandelen.

HelloTV

LG C3 OLED55C35LA bij het bedrijf besteld en een bevestiging gekregen van de bestelling. De TV staat (nog steeds) als voorradig en zou de volgende dag bezorgd moeten worden.

Na 24 uur nog steeds niks gehoord van de bestelling. Vervolgens een e-mail gestuurd waar ik de reactie krijg dat ik moet reageren op een voorstel van een andere collega die ik nooit ontvangen heb.

In dit voorstel willen ze mij een nieuwere versie van de TV aansmeren welke ik niet wil hebben, anders had ik hem wel besteld. Dit heb ik duidelijk gemaakt in een reactie maar hier heeft de medewerker niks mee gedaan en heb hier geen reactie op mogen ontvangen.

Nog een dag later besloten om de online chat te gebruiken, dit is omdat ze alleen telefonisch bereikbaar zijn als het hun goed uitkomt (hier kom ik later op terug). Medewerker laat mij, vol typefouten, weten dat er gepland staat dat een medewerker mij gaat bellen. Hierop heb ik duidelijk gemaakt dit niet te willen omdat dit opnieuw een sales tactiek is van HelloTV. De medewerker liegt vervolgens dat dit niet doorgaat en de bestelling verzonden wordt.

Later deze dag werd ik alsnog gebeld door een medewerker met hetzelfde verhaal over een aanbod van een nieuwe TV. Hij ratelt een hoop excuses af waar ik op dit punt geen waarheid in zie. Vervolgens krijg ik een laatste aanbod voor de nieuwe versie van de TV. Deze was ver onder de prijs van andere winkels, maar helaas heb ik al mijn vertrouwen in dit bedrijf verloren.

Uiteindelijk gevraagd of ze mijn bestelling kunnen annuleren omdat ze beweren dat de bestelde TV momenteel niet geleverd kan worden. Vervolgens gevraagd of ik een bevestiging kan ontvangen van de annulatie. De medewerker geeft aan dat ze dit zelfs niet kunnen regelen en ik mijn geld in de loop van de week terug kan verwachten.

De TV staat zelfs na het gesprek nog steeds voorradig op de website. Dit doen ze met als doel om sales te funnelen naar vergelijkbare producten nadat er al betaald is voor het gewenste product.

Deze onethische omgang met klanten hoort niet beloond te worden, en raad daarom iedereen aan geen aankopen te doen bij HelloTV.

Update:
HelloTV heeft nooit meer gereageerd op reacties via de e-mail welke Ronald hieronder aangegeven, maar ik heb het aankoopbedrag redelijk snel teruggestort gekregen.

Neem de PR reacties van Ronald niet serieus.

De onderbouwing van de klantenservice is min of meer het geheel van de voorgaande toelichting.

Beste,

Het spijt ons enorm om te horen over de negatieve ervaring die je hebt gehad met je bestelling bij HelloTV. We begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn om niet op de juiste manier geïnformeerd te worden en om in deze situatie terecht te komen.

Dit is zeker niet de manier waarop we onze klanten willen behandelen en we bieden oprecht onze excuses aan voor de verwarring en de miscommunicatie die heeft plaatsgevonden. We nemen jouw feedback serieus en gaan dit intern verder bespreken om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen worden.

Wat betreft de bestelling: we willen je graag helpen om dit snel en naar tevredenheid op te lossen. Als je nog steeds problemen hebt met de annulering of de terugbetaling, neem dan contact met ons op via klanttevredenheid@hellotv.nl, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles correct wordt afgehandeld.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we het vertrouwen in HelloTV kunnen herstellen.

Scorekaart voor HelloTV