Plasmavisie

Gebruikers over webshop Plasmavisie

Perfect. Bestelling, informatie, duidelijkheid en zeer goede prijs. Van A tot Z goed geregeld en mijn beste ervaring met een leverancier. TOP

Zoals hiervoor van A tot Z perfect. Geleverd volgens voorspelling, duidelijk en op tijd.

Gewoon goed. Geven antwoord op vragen en kan terugbellen als het nodig is

Helaas wegens persoonlijke omstandigheden was ik genoodzaakt om van de koop van de Samsung QE50QN93F TV af te zien en dus de ongeopende doos te retourneren aan Plasmavisie. Omdat ik het Servicepakket ook had gekocht, kon ik het kosteloos retourneren. Plasmavisie kwam de TV zeer snel ophalen en het aankoopbedrag kreeg ik ook weer zeer snel teruggestort op mijn bankrekening. Bedankt, Plasmavisie!

Door grote drukte bij PostNL was de levering iets later als gepland, kan gebeuren.

Snelle reactie op gestuurde email. Plasmavisie heeft Klantenservice prima op orde. TV werd snel opgehaald en aankoopbedrag kreeg ik ook weer snel teruggestort.

65 inch Samsung Frame (2024) besteld. De prijs was fors lager, waardoor ik gewoonweg geen andere winkel kon overwegen. Voor zo een groot product ging ik voorheen gewoon naar de winkel, of koos ik voor Coolblue.

De levering was middels "Connected Logistics". Dit was perfect, met name het live (ook echt live) volgen van de chauffeur was heel fijn voor mij.

Een LG G4 65 inch tv gekocht bij dit bedrijf, mede vanwege de scherpe prijs. En sinds dit voor mij een relatief grote uitgave is, en ikzelf niet handig ben, met installatie-pakket om de tv mooi strak en waterpas aan de muur te hangen bij mij thuis. Dit alles verliep bijzonder soepel, prettig en ook snel. Gezien het contact en mijn ervaring, kan ik deze verkoper(s) van harte aanbevelen!

Nieuw in doos en netjes aan huis geleverd, en sneller dan ik had gehoopt. Erg tevreden!

Had vooraf aan bestelling, en na het plaatsen van de bestelling, een aantal zeer korte vragen. Allemaal helder, kort, en vooral snel beantwoord.

Net als onze vorige LG Oled televisie, hebben wij ook onze nieuwe LG83G4 Oled bij Plasmavisie gekocht. Het bedrijf is goed telefonisch te benaderen, hanteert een scherpe prijs. De Oled TV zelf is voorzien van een stevige muurbeugel, en eenmaal gemonteerd is het een mooi schilderij aan de muur. Het beeldscherm is werkelijk fantastisch. Vooral als de bron 4K of HD is. Lagere resolutie wordt vanzelfsprekend minder, zeker met een groot scherm. Fabrieksinstellingen zijn al erg goed, maar ik heb nog wat gefinetuned om het helemaal perfect te krijgen. Lees verhalen dat het geluid slecht is. Maar je kan geen topkwaliteit geluid verwachten van een superplatte TV, waar geen ruimte is voor grote speakers. Voor normaal (televisie) gebruik is het geluid echt prima. Voor een film is uiteraard een apart Dolby geluidssysteem beter. Al met al zeer tevreden met deze aankoop.

De levering was sneller dan afgesproken. Keurig netjes geleverd met eigen vervoer.

Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, en de vragen die ik had werden correct beantwoord. Al met al een prettige ervaring.

Eenvoudig bestellen rechtrstreeks vanaf het prijzen overzicht op pricewatch hier. Prima overzicht op de site, met voldoende zinvolle opties, die ik eigenlijk niet nodig heb, dus gewoon niet geselecteerd.
Bestelling vlot verlopen en aflevering zonder drama's.

Alles goed verlopen, maar iets anders dan verwacht. Ik kreeg een S92D in plaats van een S93D. Ach, vrijwel identiek.
En de aflevering een paar dagen eerder dan afgesproken. Gelukkig kon ik regelen om op tijd thuis te zijn.

Alles is vlot verlopen, vanaf het bestellen online tot aan het leveren van de televisie bij ons thuis.

De televisie is netjes afgeleverd zoals afgesproken, binnen het tijdslot. Je ontvangt ruim van te voren een bericht dat de chauffeur onderweg is met een indicatie van de tijd.

Een paar keer contact gehad en je ontvangt snel een reactie. Ik had een paar vragen over de muurbeugel en de levering en ik ben uitstekend geholpen. Er wordt ook goed meegedacht.

Goeie service, netjes afgehandeld.
Ik zou Plasmavisie zeker aanbevelen dit is de 2/3 tv die ik nu bij hem haal.
Hij heeft zeker kennis van zaken👌

Levering goed gegaan en op tijd, bezorgdienst van de winkel is zelf gekomen.

Wat je wenst als klant, vriendelijk en kennis van zaken zoals het hoort.

Ik heb bij Plasmavisie een LG OLED65C46LA gekocht vanwege de goede prijs, inclusief installatie. Ik moet zeggen vanwege de wisselende reviews vond ik het toch spannend, maar het was echt helemaal perfect. Goede communicatie via de mail en ook de installatie was snel afgerond. Ik kan dan ook zeggen dat ik een zeer goede ervaring heb bij Plasmavisie en er zeker nogmaals iets zou bestellen.

Duidelijke communicatie, je krijgt paar dagen van tevoren te horen wanneer de installatie plaats zal vinden van de tv. Werd op de dag zelf nog gebeld om te checken of ik thuis was, en een kwartier van tevoren kreeg ik een sms dat de monteur in de buurt was. Wat mij betreft zeer duidelijk allemaal en heel goed geregeld.

Prima klantenservice, reageren snel via de mail en ook via de telefoon direct iemand aan de lijn gekregen die mij prima heeft geholpen met mijn vraag.

Recent een 'LG OLED42C45LA' (NL/BE model) besteld, maar een 'LG OLED42C44LA' (buitenlands model) geleverd gekregen, Ja, alles lijkt op het eerste gezicht te werken, maar het is simpelweg niet het model wat ik heb besteld en tevens bevestigd heb gekregen. Ik ben van mening dat dit soort praktijken gemeld dienen te worden. De toekomst zal moeten uitwijzen of er nog problemen op gaan treden.

TV werd geleverd in de originele doos, zonder omdoos. Maar dat lijkt mij niet nodig. Zondagavond besteld, dinsdag in huis.

Enkele dagen geleden is de LG OLED83G45LW bij mij bezorgd. Over het algemene fijne communicatie en levering. Let wel, de bezorgers/installateurs werken in hun eentje. Indien je een grote TV bestelt bestaat de kans dat je een handje moet helpen met tillen als je een interne trap op- of af moet. Fred kwam de TV bij ons installeren, een sympathieke en vakkundige man. Hij had de TV snel maar netjes geinstalleerd en alles netjes achtergelaten.

Zodra je een bezorgtijdstip ontvangt verloopt de bezorging en verzending soepel. Bestelling duurde iets langer dan verwacht vanwege het inplannen van de bezorgdatum en black friday

4 dagen nadat de TV geinstalleerd was kwam ik tegen een storende "stuck pixel" op het OLED paneel. Mail gestuurd naar het e-mailadres met en een adequaat respons: "We gaan dit uitzoeken met LG en als ze niets kunnen doen dan ruilen we de tv om zodra wij deze weer op voorraad hebben." Indien dit netjes wordt opgelost dan een dikke 5 sterren review.

Hier een tijd geleden een LG G4 77 inch tv gekocht, inclusief installatie service. Goede algehele ervaring van bestelling tot installatie.

Het inplannen van de afspraak was even lastig in verband met volle agenda's. Eenmaal ingepland verliep dit vlot en volgens afspraak.
De installateur had binnen een half uur de tv opgehangen en geïnstalleerd. Met ook nog wat handige tips m.b.t. de beste hoogte.
Al met al een goede ervaring.

Klantencontact verliep aanvankelijk snel.
Na een tijd duurde reacties wat langer.
Ik denk dat dit toe te schrijven viel aan Black Friday, dus begrijpelijk.

Het is mijn 3e bestelling bij Plasmavisie in 7 jaar, de eerste 2 gingen prima.
Alleen deze keer helemaal niet.

Ondanks meerde verzoeken doet Plasmavisie helemaal niets, en zijn ze zelf niet in staat om op mijn mails inhoudelijk te reageren.

Tussen de koop en deze review is de prijs van de tv met 78 euro gestegen. (Dat de tv weer retour komt zullen ze daarom wel niet erg vinden?)

Je betaald voor bezorgen, maar dat zit er niet in. Na betalen kan je het alsnog lekker zelf gaan ophalen.

PostNL heeft 3 dagen rond gereden met de tv met elke keer email meldingen van uitgestelde levering.

Helaas vond de chauffeur het te veel werk om de tv uit de bus te tillen.

Het is in deze dagen niet aangeboden.

Geen excuses, geen nieuwe poging. Wat een schande.

Reageren doen ze redelijk snel, want ze sturen toch alleen standaard berichtjes.

Aan lezen en daarop reageren zit er niet in.

Geachte klant, de tv was na enkele dagen nog niet bezorgd en er staat bij PostNL elke keer dat de tv in hun bezit is en bezorgtijd wordt berekend. Daarop hebben wij een onderzoek laten instellen en steeds contact gezocht met PostNL. Wij kunnen zonder reactie van PostNL niets doen. En wat u schetst dat de tv dan retour komt en vinden wij niet erg omdat de prijs weer hoger is dat is helemaal niet aan de orde. Als een tv niet wordt bezorgd door PostNL en deze komt retour dan plannen wij deze weer in maar dan met een van onze eigen chauffeurs zodat wij zeker weten dat de tv dan wel aankomt deze keer. Ook zegt u dat u de tv dan zelf moet komen halen bij ons is ook niet waar. Dat is dan een optie of wij plannen deze in voor eigen bezorging. Wij snappen dat het vervelend is maar u schuift nu alles naar onze kant toe terwijl als een tv met PostNL mee gaat hebben wij het niet in de hand en wij zijn er wel degelijk druk mee geweest op de achtergrond en hebben netjes op alle email snel gereageerd en ook gemeld dat het enorm druk is bij PostNL. Het zijn geen standaard berichtjes maar een heel verhaal schrijven op de email is niet nodig. Het is vaker voorgekomen dat het zo ging met PostNL in de afgelopen drukke periode helaas maar wij hebben daarna zelf de tv gebracht bij de klanten of ze wilden zelf afhalen en die waren heel tevreden en hadden begrip dat het fout kan gaan bij PostNL en wij er niets aan kunnen doen.

Zou u ons aub naar aanleiding van dit bericht een email kunnen sturen? Zodat wij kunnen kijken of we nog wat kunnen doen voor u en wat er niet goed gegaan is.

Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales support

12 keer heb ik met Plasmavie gemaild. Ze hebben helemaal niets gedaan. En nu wacht ik al 6 weken op mijn betaling. Denk dat het via de rechtsbijstand zal moeten gaan. Dus in het kort bezorgen is ophalen en anders geld kwijt en geen product. Lang gewacht en pas na aandringen een gedeeltelijke terug betaling ontvangen. Oplichters!!!

Heb hier een LG C4 65" besteld voor een uitstekende prijs. Goede service en communicatie over het bestelproces.

Enige minpuntje is dat ik niet de juiste SKU geleverd heb gekregen (werkelijke SKU komt niet overeen met de factuur). In de praktijk maakt het niet veel uit, maar LG kan misschien moeilijk gaan doen als je garantie gaat claimen.

Daarom een Goed ipv Uitstekend.

TV werd ondanks de Black Friday drukte snel en goed geleverd. Er wordt van tevoren goed gecommuniceerd wanneer je het pakket kan verwachten en je kan zelfs de chauffeur volgen op de website. Een paar minuten van tevoren krijg je bericht dat de tv er bijna is. Erg fijn, hier kunnen veel webshops wat van leren.

Afgelopen maandag de LG OLED83G45LW droom TV besteld, uiteraard met (wand-) montage service door de specialist: Plasmavisie. Kreeg meteen hele duidelijke mail dat het tot 5 werkdagen zou kunnen duren voordat de bezorg- en montage afspraak gepland kon worden. Dit had ik ook al gelezen voordat ik de tv bestelde. Geen probleem, dan verkneukel ik mij nog even. De dag erna (dinsdag) een mail met: De TV komt vrijdag. Top!
Vrijdag om 11:00 uur stond Fred van Plasmavisie met TV en alles voor de deur. Super sympathieke en vakkundige kerel. TIjdens uitpakken en uitmeten van "waar moet ie nou precies" en ophangen van de TV alles duidelijk uitgelegd over hoe- of wat. Fred nam er echt de tijd voor en maakte alle verwachtingen waar- en meer.
En nu genieten van de LG OLED83G45LW! Hartelijk dank, Fred en Plasmavisie!

Ik ga er van uit dat als je kiest voor plaatsing van de tv door Plasmavisie, dat zij hem dan komen brengen (o.a. daarom heb ik hiervoor gekozen). Dit was dan dus ook het geval. Ik ga natuurlijk altijd even kijken, want zo ben ik, en de tv zat keurig, rechtopstaand, vastgesnoerd met spanbanden en wel in de bus . Hondje was aanwezig om hem naar de voordeur te rijden. Top!

geweldig, net voor 22.00 uur online besteld en de volgende dag geleverd, alles werkte prima, en een vriendelijke koerier bracht de tv naar de woonkamer, allemaal geweldig

supersnel en ongecompliceerd, weet niet hoe het beter zou kunnen

Via tweakers bij Plasmavisie terecht gekomen. Fijne ervaring met de klantenservice, uitstekende prijs en snel en goed geleverd.

Ik bestelde om 23.00 uur en verwachtte levering dus na de volgende dag. Dat klopte precies. Netjes bevestigd en in de nacht vòòr levering is de bezorgtijd in een tijdframe van 1,5 aangegeven.

Niet veel ervaring mee, behalve dat ik na bestelling dacht geen bevestiging te hebben ontvangen. Per mail er voorzichtig op gewezen dat deze in de spam kon zitten (wat klopte) en de bevestiging er bij gedaan. Super!

k ben zeer tevreden over mijn ervaring met Plasmavisie. De prijzen zijn scherp en concurrerend, in ieder geval voor mijn tv, waardoor het lonend is om hier te shoppen. De snelle levering ook top – mijn bestelling was snel in huis!

De snelle levering ook top – mijn bestelling was snel in huis!

Geen ervaring met de servicdesk oid maar de communicatie is goed, je word goed op de hoogte gehouden en dat is precies wat je wil. Als iets een keer vertraagd is (bij mij niet het geval overigens) dan wil je geïnformeerd worden, bij Plasmavisie werd ik van ieder stap van het proces op de hoogte gehouden.

De website is overzichtelijk en de nieuwste tv's en soundbars staan te koop tegen erg goede prijzen. In mijn geval voor LG Oled Evo 65" en de beste koop LG Soundbar, was het verreweg de laagste prijs. Het afhalen verliep soepel en de medewerker hielp bij het juist inladen. Snel en efficient.

LG OLED48C goed en snel geleverd voor prima prijs
Ik heb bij Plasmavisie een LG OLED48C tv gekocht. Het Benelux model is de LG OLED48C46LA. Ik kreeg de LG OLED48C44LA geleverd. Plasmavisie geeft ook duidelijk op haar website aan dat een tv met een andere distributeurscode geleverd kan worden. Dit leverde geen enkel probleem op bij de installatie en de TV was voor garantie ook gewoon aan te melden bij LG. De tv werkt perfect. Over de service bij problemen kan ik natuurlijk niets zeggen. Verder een prima ervaring!
Datum van ervaring: 09 oktober 2024

De tv werd één dag na bestelling in originele ongeopende doos door Post.nl geleverd.

Plasmavisie reageerde meermaals snel op mails om informatie. De informatie klopte ook.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops