Gebruikers over webshop PrintAbout.nl
Review toevoegenPrima webshop. Eenvoudig en redelijk intuïtief. Niets bijzonders eigenlijk. Bestelling gaat gemakkelijk en er hoeft geen account aangemaakt te worden.
VerzendingDoosje van de cartridge is platgedrukt in de envelop. Dit drukt echter ook de bezorgkosten (Briefpost) dus dat is dan weer positief. Levering kwam niet op zaterdag binnen. Vrijdagochtend besteld en direct leverbaar dus dat is laat.
Er zijn wel wat opties, maar Visa kost extra en er is geen paypal beschikbaar.
Goedkoop en snel geleverd. Website kan iets duidelijker, was niet 100% duidelijk of er nu verzendingskosten waren of niet. Volgens tweakers niet, volgens PrintAbout wel. Uiteindelijk toch gratis verzending, meevaller.
VerzendingVrijdag besteld, had verwacht mijn bestelling pas maandag te ontvangen.
Zaterdag al in huis.
Laagste prijs voor mijn printer, een HP M651DN. En dat is voor de meesten toch het belangrijkst.
VerzendingIk heb nog niet eerder zo snel een bestelling thuisbezorgd gekregen. Ik stond er echt verbaasd van omdat op de website een levertijd van 1-3 werkdagen stond. Dus denk je meteen aan 3 dagen (odf erger). Toch vreemd als het écht 1 dag duurt.
Mijn eerste aankoop bij PrintAbout en die is vlekkenloos verlopen. Vooreerst al veel goedkoper dan in België (€ 40 vs € 55) en dat inclusief verzendingskosten. Geen vreemd gedoe op de website en alles was heel duidelijk.
VerzendingHelemaal top! Om 15h30~ besteld en de volgende ochtend (zaterdag) al binnen!
(Levering naar België)
Originele cardridges tegen een heel scherpe prijs.
Snelle levering - en daar ging het mis door onverwacht afleveren bij buren..
Pakket bij de buren bezorgd, die niet thuis waren die avond. Met MijnPakket kan je dan niets meer regelen. Klantenservice meldde dat dit als 'service' wordt gezien.
De volgende avond buren wel thuis. Op adreslabel stond 'handtekening voor ontvangst' en 'burenlevering toegestaan'. Kennelijk hoeft niemand te tekenen als er bij de buren wordt afgeleverd. De buurvrouw is in elk geval niet gevraagd te tekenen.
Klantenservice gewezen op het elkaar tegensprekende handtekeningvereiste en burenlevering. Ik heb ze verzocht in mijn account te regelen dat de optie 'burenlevering' voortaan niet meer op mijn pakketten zal verschijnen. Dat is nu 49 uur geleden - nog geen antwoord ontvangen.
Slechte binnenkomer als nieuwe klant.
Overzichtelijk en duidelijke webshop. Heel gemakkelijk om producten te vinden. Heel scherpe prijzen, veel goedkoper dan in België.
VerzendingGoed verpakt en duidelijke communicatie. Beloofd op een dinsdag, ontvangen op een woensdag, dus al bij al goed.
KlantenserviceSnelle reactie op een vraag (binnen 1 werkdag).
Originele Canon cartridges besteld. Idd binnen 24 geleverd, dus snel en foutloos. Helaas niet erg voordelig....maar dat zegt niks over de kwaliteit van deze webwinkel
VerzendingBinnen 24 uur geleverd. Snel dus, conform gewekte verwachtingen
Website overzichtelijk en producten gemakkelijk te vinden.
Prijzen + verzendingskosten zijn duidelijk vermeld.
Betaling zonder problemen uitgevoerd
2 producten konden niet onmiddellijk geleverd worden. Duidelijke info hierover en ook wanneer uiteindelijk de bestelde producten geleverd werden.
Ik wilde een printer aankopen. De zoekmachine op de website heeft de printer gedetailleerd gevonden, exact het model dat ik zocht, duidelijke uitleg,,mijn bestelling logisch geplaatst en betaald! Bevestiging via email dat betaling in orde Is.
Verzendingje krijgt ook een trackingnr om je pakket te volgen via email. Afspraken over levertijden zijn exact nagekomen. Perfect dus.
KlantenserviceZe antwoorden ook op je vragen via Twitter, en ik had een vraag gesteld en een antwoord gekregen. Super.
Heel aangename ervaring over de hele lijn: lage prijzen, makkelijke bestelprocedure, duidelijke communicatie over de status van de bestelling, snelle levering.
Correcte levering voor een scherpe prijs. Besteld en verzorgd afgeleverd in België zonder bijkomende transportkosten.
VerzendingPrima kleurenled laser printer
KlantenserviceCorrect zonder meer.
Wat je verwacht van een webshop. Ze zijn snel, simpel en dat voor een goede prijs. Perfect!
Een bijzondere ervaring. Een nieuwe h p printer (M277 DW)aangeschaft waar van alles mee mis was. Dat wil zeggen dat er waarschijnlijk sprake is van een ontwerpfout waardoor de ADF niet naar behoren werkt. In eerste instantie dacht ik dat het aan het exemplaar lag pas na twee omwisselingen (HP support wist niet dat er sprake was van een ontwerpfout waar ik zelf achter moest komen na googelen) werd er een derde exemplaar verstuurd waarbij het scangedeelte niet goed was. Opnieuw moest er een wisseling plaatsvinden. Het omwisselen hield iedere keer in dat PrintAbout eerst (!) het nieuwe exemplaar toestuurde waarna het oude door post NL werd opgehaald. Iedere keer gebeurde dit zonder er een probleem van te maken en iedere keer was de communicatie meer dan voortreffelijk. Kortom, zo moet service zijn!
Onze oude HP Officejet J5780 was op. Via tweakers ben ik terecht gekomen bij deze webwinkel. Donderdagavond rond half 9 een HP Officejet Pro 6830 besteld en via ideal voldaan. 2 uurtjes later de factuur in PDF formaat en de track and trace code ontvangen. De volgende dag zoals op de website beloofd is de printer door TNT bezorgd.
VerzendingBinnen 24 uur bezorgd indien voor 21 uur besteld.
Desondanks de nooit ontvangen factuur van PrintAbout sturen zij na 1 maand wel het dossier door naar een incasso bureau TKB, daar rekenen ze meteen een hoop kosten aan die zelfs niet in verhouding staan tot het originele bedrag.
Bovenop dit alles was ook de levering niet zoals van een internet-shop verwacht zou worden
De factuur van een bestelling wordt altijd per e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.
Wanneer een factuur binnen 14 dagen niet voldaan, is versturen wij 3 herinneringen per e-mail. Een vierde herinnering wordt per post naar het opgegeven factuuradres verstuurd.
Wanneer een factuur na ruim 2 maanden niet is voldaan, wordt deze uit handen gegeven aan een incassobureau.
Hierover is meerdere malen contact geweest met de klant. Wij kunnen dit dossier niet verder behandelen en hebben hem door moeten verwijzen naar het incassobureau voor verder contact.
Snelle levering. Je wordt netjes dmv email op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Mijn eerste ervaring met Printabout:
Bestelling werd geleverd...helaas de verkeerde inktpatroon. Na (email) contact met de klantenservice werd dit gelijk de volgende werkdag zonder poespas in orde gemaakt.
Verzending was de volgende dag aangekomen.
KlantenserviceVerkeerde inktcartridge werd in 1e instantie geleverd. Na e-mail contact met de klantenservice werd de volgende werkdag de juiste cartridge geleverd.
Inkjetprinter besteld 's avonds om 21:00 uur, volgende dag 's middags al aan huis besteld!, supersnel!
Bijzonder is dat ik 's morgens vroeg op de dag van bestelling een typefout in mijn postcode bemerkte en dit snel bij de klantenservice heb gemeld.
Machine keurig ontvangen en tiptop verpakt.
Ondanks typefout in mijn postcode toch binnen 24 uur besteld!
KlantenserviceDe verwerking van de melding van mijn typefout in de postcode werd snel en vriendelijk verwerkt.
Uitgebreide keuze, eerlijke prijzen. Goed aangeduide promoties en cashback artikels. Minder belangrijk: de filter van de zoekfunctie op printer eigenschappen leek me niet helemaal betrouwbaar, want bv. de A3 printer MFC-J5720DW komt niet tevoorschijn met de filter op afdrukformaat "tot A3".
VerzendingTe vroeg om een oordeel te vellen over een 2-dagen geinstalleerde MFC-J5720DW, maar deze printer ziet er degelijk uit. Hij werkt in elk geval erg stil in vergelijking met mijn oude Business Inkjet 1100DTN. Zoals verwacht zijn de meegeleverde Brother inktcartridges slechts 'starter' cartridges. Al goed dat ik meteen extra cartridges had besteld.
KlantenserviceEen tweetal dagen tussen vraag en antwoord per email lijkt me heel redelijk. Het antwoord is dan ook 'to-the-point', en niet zo'n standaard zinnetje naast de kwestie van één regel. Als het écht sneller moet, kun je beter bellen of gebruik je de live chat.