PrintAbout.nl

Gebruikers over webshop PrintAbout.nl

Via Tweakers Pricewatch een printer uitgezocht en op deze site gekomen.
Zij waren de goedkoopste en boden ook de mogelijkheid om met creditcard te betalen.
Jammer dat PayPal niet tot de mogelijkheid behoort maar misschien in de toekomst.
Bestelproces verliep zonder problemen.

Op de site stond dat de levering één tot drie dagen kon duren.
Werd netjes na drie dagen geleverd met Track&Trace.

Het gehele proces verliep zonder haperingen. Een kleine onduidelijkheid werd later via telefonisch contact opgelost.

Het pakket werd in goede staat keurig bij de buren afgeleverd omdat wij even niet aanwezig waren

Er was even contact met de klantenservice over de betaling. Dat werd zeer snel en adequaat opgelost.

Scherpe prijzen en snelle levering. Klantendienst via mail is wel ondermaats.
Vraag gesteld over mijn bestelling op 6/01 en maar antwoord gekregen op 11/01.

Vraag gesteld over mijn bestelling op 6/01 en maar antwoord gekregen op 11/01.

Vorige keer met PrintAbout een positieve ervaring, snelle levering en een lage prijs. Op basis daarvan wederom 2 laser cartridges bij PrintAbout besteld hoewel iets duurder dan bij enkele andere aanbieders. Helaas blijkt van een van de cartridges niet alleen de seal van de verpakking reeds verbroken te zijn, maar ook de binnenverpakking - de plastic zak waarin de cartridge verpakt is. En zelfs een beschermstrip die direct voor gebruik verwijderd moet worden is reeds verwijderd. Op zijn minst was een briefje dat dit een cartridge is die na retour gecontroleerd is en goed bevonden is op zijn plaats. Want uit alles blijkt dat deze cartridge al een keer geprobeert is of mogelijk zelfs gebruikt is. Status in de printer geeft aan 'bijna vol' (klein streepje minder dan de andere nieuwe cartridge, maar gezien de nauwkeurigheid hiervan moet ik maar aannemen dat de cartridge geheel vol is. Hoe dan ook, volgende keer maar eens een andere aanbieder proberen.

Snelle levering, netjes verpakt.

gemakkelijke transactie, snelle levering alsook in perfecte staat toegekomen. Zeker een aanrader. Vriendelijke telefoniste bij printabout

Snelle levering (2 dagen) en in perfecte staat

Snel bereikbaar en zeer vriendelijk

Redelijke website, mis nog wel de vergelijkingsoptie. Assortiment is goed en duidelijk en de prijzen zijn scherp. De meeste betaalopties zijn wel voorhanden.

Er staat een teller op de site tot wanneer je kan bestellen, zodat het de volgende dag wordt geleverd. Volgende dag was alles netjes in huis

Na bestelling van de in voorraad zijnde printer werd ik prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de verzending. Achteraf betalen vind ik erg prettig en kan lang niet bij elke web-winkel.

PostNL gaf een window van 10:00 tot 16:00 als aflever moment. Jammer dat dit niet iets preciezer kon worden aangegeven.

Het bestelde pakket was in eerste instantie door de verkeerde pakket verzender meegenomen. Door de klantenservice werd ik daarvan prima geïnformeerd over de fout en het oplossen. Al met al 1 dag vertraagde levering.

Wat werd beloofd Is waar gemaakt. Bestelling Is snel verwerkt en normaal geleverd. Postnl Is de meest onzekere factor.

PrintAbout adverteerde op bol.com voor een originele HP ink, grote versie, en uiteindelijk krijg ik namaak ink van PrintAbout in kleinere versie , dus totaal niet wat op bol.com geadverteerd was!
Dit is pure afzetterij en tijdsverlies

Klantenservice heeft me gecontacteerd en direkt het goede artikel opgestuurd.
dank u

ondanks slechte ervaring met eerste bestelling, besloten nog een 2e poging te wagen.

vorige keer 1 cartridge te weinig geleverd. (de originele verpakking zaten er 4 in.) wonder boven wonder was er 1 verdwenen

dit keer 4 cartidges, zonder originele verpakking, ontvangen

dit keer order wel volledig geleverd.
helaas minder punten vanwege het verwijderen van de originele verpakking. (cartridges zitten los in een verzendenveloppe om het als brievenbus post te kunnen verzenden.

Gewoon zoals het hoort. Levering ging super snel en betaling met iDEAL verliep gewoon goed.

Product was goed verpakt en snel geleverd.

Via deze site terecht gekomen bij PrintAbout. Ze waren samen met hun concurrent de goedkoopste.

Volgens de website was het artikel op voorraad, ik bestelde maandagavond vóór 21.00 uur. Zou dus dinsdag geleverd worden, ook volgens de track en trace. Toch bleef de track en trace status op "Zending niet ontvangen" staan. Dinsdag aan het eind van de middag gebeld met PrintAbout, kreeg ik te horen dat de bestelling nog niet was verzonden maar dat het klaar stond voor verzending. Jammer dat ze hun belofte niet nakwamen, vandaar een ster minder.

Klantenservice was vriendelijk en direkt bereid om e.e.a. te controleren.

Goed gemakkelijk vlot maar ik weet wat ik moet hebben natuurlijk. Via tweakers pricewatch op deze site terecht gekomen.

Standaard doosje, OK verzending

fijne website, duidelijk, betaling achteraf ook fijn. snelle levering en op tijd geleverd. enorm bedankt

snelle levering

Alles ging snel en perfect met de bestelling, verder geen op of aan merkingen hier op een tevreden klant.

Duidelijke website, makkelijk zoeken en prima prijs voor originele cartridges.
Heel tevreden over verpakking en levering.

snelle levering, goed verpakt

Goedkoop, makkelijk de goede cartridge te vinden. Winkelwagen en betaling via IDEAL standaard en duidelijk. Bekende bevestigingsmail en mail met factuur na verzending.

Het artikel donderdag besteld, was volgens site op voorraad.Ook getoonde levertijd zou duiden op vrijdag/zaterdag levering. Toch pas dinsdag geleverd. vandaar 4 sterren.

Via Tweakers naar diverse sites gegaan. Andere sites hadden slechtere beoordeling vanwege onduidelijkheid over verzendkosten en daardoor - ondanks een iets lagere prijs voor de printer - toch hogere totaalkosten.

's Middags besteld en betaald. 's avonds factuur ontvangen en volgende dag al geleverd via DHL. Super!

Makke;lijk om een bestelling te plaatsen, makkelijk betalen met iDeal. Binnen een minuut heb je een bevestiging per email en kort daarna een faktuur en even later een indicatie wanneer het bestelde wordt berstuurd.

Er wordt een email gestuurd wanneer het naar PostNL gaat en een indicatie wanneer je het produkt kunt verwachten. 's Maandagavond besteld en de volgende dag eind van de middag in huis. Verpakking onbeschadigd, produkt onbeschadigd.

Ze zijn goedkoop en leveren snel (tot iets stuk gaat). De website is aardig, maar biedt bijv. geen rma status info

Mijn "gerepareerde" printer kwam retour in een beschadigde doos en zat verder onverpakt in het piepschuim. De bijbehorende accessoires, zoals de voedingskabel ontbraken.

Mijn nieuw Brother printer bleek na 4 weken defect. (Na vastloper in airprint zat de volledige printkop verstopt. Reinigen werkte onvoldoende maar maakte wel de inktcartridges leeg) Opgestuurd onder garantie, Na drie weken pas retour gekregen zonder stroomkabel en met lege inktcartridges nadat stroomkabel en handleiding etc. waren nageleverd bleek de printer nog steeds defect. Erger nog de printer meldde dat de inktabsorptiekussentjes bijna vol waren en dat de printer daarvoor naar een Brother servicentrum moest. daar kwam hij dus net vandaan! Mijn vertrouwen in Brother is dus weg.

Update: Uiteindelijk bood Printabout een nieuwe printer of geld terug aan. Ik heb ervoor gekozen om een andere printer bij hen uit te kiezen en zij ruilen ook het bijgekochte inktpakket om. Uiteindelijk dus netjes afgehandeld, wel erg jammer dat het bijna 4 weken heeft geduurd. Ik heb daarom de oorspronkelijke 1 ster ervaring opgehoogd naar 3 sterren.

Scorekaart voor PrintAbout.nl