Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk had een systeemfan nodig, niet te luidruchtig, redelijke luchtverplaatsing en natuurlijk de prijs. Online besteld op hun overzichtelijke site.
VerzendingMeteen de volgende dag in huis, netjes verpakt en inclusief een Zalando waardebon! en dat voor 4 euro ofzo. Ik vind het knap!
Bestelling verliep vlot, overzichtelijke website, voorraadstatus in orde. Eigenlijk zoals ik al jaren gewend ben van Azerty
VerzendingVerzending was tijdig en degelijk verpakt.
KlantenserviceBordje moest helaas RMA vanwege mankementen met de video-output. RMA werd keurig afgehandeld, opgestuurd naar externe partij ter reparatie. Het duurde dus iets langer maar de communicatie was prima!
Ik heb de Phanteks Eclipse P400S beteld, een goedkopere versie gekregen. Op de site stond 2-3 werkdagen maar kreeg het na 5 dagen binnen.
VerzendingVerzending duurde langer dan dat er op de website stond.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
Top service na problemen met herkenning van mijn M.2 SSD in mijn nieuwe Ryzen build.
KlantenserviceNa het bestellen van mijn laatste build, wat problemen met de M.2 SSD gehad, deze bleek niet defect te zijn bij testen, ook het moederbord bleek te werken gek genoeg. Azerty was zo coulant om mij tegemoet te komen met onderzoeks en verzendekosten, top service, en ook 1 van de redenen dat ik bij Azerty bestel, ondanks dat ze wellicht niet in alle gevallen het goedkoopste zijn, service mag ook wat kosten vind ik
Het was mijn eerste bestelling bij Azerty, maar heb nergens iets op aan te merken. De bestelling was precies op de dag afgelevert als ze voorspelt hadden. Het is een prima webshop. Kortom ik ben zeer tevreden
Eerste bestelling bij deze winkel. Geen enkel negatief punt. Alles correct, incl track & trace. Deze shop tussen mijn bladwijzers geplaatst.
Bestelling was snel geplaatst en levering volgde geheel volgens afspraak. Na een eerdere positieve ervaring met de levering van een PC en een NAS, nu wederom tevreden over de service bij bestelling van slechts een geheugenkaart met WiFi
VerzendingHet betrof een artikel per briefpost. Het bestelde was goed verpakt.
Ik had een systeem besteld (Ryzen) en gelijk betaald. 2 Dagen later zag ik op de zeer overzichtelijke site dat alle onderdelen binnen waren behalve de Corsair voeding. Omdat ik die avond tijd had (wat ik normaal gesproken niet heb) heb ik ze gebeld of de Corsair omgewisseld kon worden met de BitFenix die wel op voorraad was. Geen enkel probleem, ik kon die avond mijn order afhalen.
's Avonds gemeld bij de balie waar een vriendelijke mevrouw mij te woord stond. De bestelling zou verzameld worden en zou eventjes gaan duren. Werd een kopje koffie aangeboden wat heel erg fijn is.
Na +/- 30~45 minuten vertelde de mevrouw aan de balie dat er een probleem was. De MSI GTX 1070 was kwijt. Er zouden er nog 4 moeten zijn maar die konden ze niet vinden. Ik kreeg de keuze nasturen of aan andere kaart nemen. Ik heb gekozen voor de Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming - OC Edition. Ze gingen het verzamelen voortzetten en de order zou aangepast worden.
Een half uur later meldde de vrouw achter de balie dat er een groot probleem was, er was wat mis gegaan met de order aanpassen en de onderdelen waren weer beschikbaar geworden in de webshop en vergeven (Wat ik ervan begreep) waardoor ineens de CPU koeler, de kast en het geheugen niet meer leverbaar waren. Geheugen en kast was niet zo belangrijk want die zijn er in alle soorten en maten dus ipv een Phantek kast een Fractal kast uitgekozen en ipv Ballistic geheugen Vengeance geheugen genomen. De CPU koeler baalde ik wel van want ik dacht dat dat de enige koeler was (Scythe Mugen 5) die standaard pastte zonder bracket. Volgens een medewerker ging de Cooler Master Hyper T4 wel passen maar zeker weten wisten ze het niet (of dat er een bracket bij zat of niet). Toch maar de gok genomen.
De koeler pastte thuis wel, hoefde helemaal geen bracket op, alleen de heatsink staat horizontaal ipv verticaal waardoor geheugen niet in het slot past (Althans; geen Dual Channel). Daar baal ik wel enorm van (Zelf ook niet goed gekeken natuurlijk). Dus nu draai ik noodgedwongen Single Channel en ga van de week maar een nieuwe CPU koeler bestellen (toch de Scythe Mugen 5).
Telefonisch gevraagd of de voeding gewijzigd kon worden dit was geen probleem.
Ervaring aan de balie was (voor mij) wat minder. Wel een vriendelijke mevrouw.
Gisteravond om 19:20 wat onderdelen besteld voor een nieuwe build. Website is voor mij duidelijk genoeg en de filters werken goed. Soms lage voorraden (voor diegene die veel willen hebben binnen 24 uur) maar dat schommelt iedere dag wel. Verder super goede reviews gelezen dus hier besteld. Als alles netjes aankomt en in goede staat (verpakking, artikelen kun je natuurlijk niet allemaal controleren) zal ik hier alles voortaan bestellen.
VerzendingBen nog aan het wachtten. Gisteren besteld ruim voor 11 uur en alles was genoeg op voorraad wat ik wilde hebben. Vandaag helaas geen levering vanwege een storing in het magazijn. Vandaag zullen ze het verzenden volgens een reactie op de mail.
KlantenserviceKlanten service is snel genoeg, meestal binnen 5 minuten maar soms een uur of 2. Maar voldoende om iets te regelen op 1 dag. Hopelijk komt morgen me bestelling binnen.
Heb een GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition besteld.
2-3 werkdagen, ben ondertussen al langer aan het wachten.
Heb ook al meerdere mallen contact opgenomen met klanten service, om te kijken of ze een vaste datum kunnen geven van wanneer ik hem binnen krijg.
krijg nooit een antwoord, zit nu echt te overwegen geld terug te vragen en via een andere winkel te kopen.
René Jansen
Had een corsair voeding besteld en de levering stond op drie dagen. Kreeg dezelfde dag nog een bevestiging dat hij verzonden werdt!
Heb meerdere producten besteld over een periode van 5 jaar en elke keer weer tevreden. Van bestellen tot aftercare het gaat goed en ze willen net dat stapje extra voor je lopen.
Goed verpakt! Luchtzakken eromheen en er kan weinig gebeuren.
KlantenserviceHelaas in het verleden wel een defecte cpu of ram dat stuk was ontvangen. Ze komen meteen met een oplossing of je kunt het omruilen. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad met Azerty
Laten je vaak wachten met bestellingen koop je een pc in onderdelen dan laten ze de bezorging rustig een 2 weken wachten omdat bv die cooler nog niet op voorraad is ipv je iets anders aan te bieden. voorraden op de website kloppen vaak niet.
Preorder je een berg videokaarten een 10 min nadat de betreffende kaart op de website is verschenen. zie je de een na de andere review verschijnen van mensen die de kaarte eerder van azerty krijgen (vermoed dat door de prijsstijging ze mensen die de huidige prijs betalen voorrang krijgen op iemand die 10 kaarten maanden van te voren besteld omdat ze er waarschijnlijk wat meer winst op kunnen maken ........ lees je iemand zn review: net gisteren een kaart besteld bij azery vandaag binnen gehad. Terwijl ik ze dus al maanden terug had besteld....
René Jansen
Goede site,scherp geprijsd en snelle levering.
Proces verloop en je word goed op de hoogte gehouden tot en met de levering.
Ook belangrijk via post.nl!
Ervaring met DHL was altijd een drama wat een pruters.
Goed verpakt en snele levering.
KlantenserviceCorrecte en overzichtelijke proces van levering.
Recent een Arctic Z2 Pro besteld bij Azerty. Bestelling en betaling verliepen vlot en duidelijk. Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de bestelling dmv email.
VerzendingBestelling de volgende werkdag keurig verpakt ontvangen.
KlantenserviceEr bleek helaas een paal klem te ontbreken in de verpakking, dit bij de klantenservice aangegeven en die hebben dit direct bij de leverancier uitgezet. Tijdje later keurig een paal klem nageleverd gekregen. Top Azerty!!
Duidelijke webshop met veel producten en concurrerende prijzen. Bestellen gaat eenvoudig en via de mail en Mijn Azerty wordt je duidelijk op de hoogte gehouden van je bestelling. Verzending gebeurt snel en netjes (via PostNL met T&T). Heb meerdere build hier gekocht en nooit problemen gehad.
Gemakkelijk in te vullen, begrijpelijk en snel afgerond. Had gelijk emails terug met orderbevesting en track en trace nummer.
VerzendingIk had extra betaald om het de 2de keer s avonds bij mij thuis te laten bezorgen maar ze hebben het bij een postnl punt afgeleverd en niet bij mij thuis.
Alles prima verlopen, mooie prijzen en al met al een goede eerste shop ervaring bij Azerty.
VerzendingOp tijd updates en binnen.
KlantenserviceVragen snel genoeg beantwoord, en vriendelijk.
Alles was netjes en goed. Duidelijk met de webstore en het betaal process. Volgende dag was thuis. Kreeg update ook wanneer de pakket is verzonden.
VerzendingLiep iets verkeerd. Ik heb gekozen om de pakket te laten leveren bij een post kantoor in de beurt. Maar toch wordt het thuis geleveerd. Het was geen probleem omdat ik was vrij op de dag maar als ik moest wel thuis blijven.
Dacht ik eerst misschien had ik een fout gemaakt bij de bestelling maar na het checken alles klopt. Ik heb wel gekozen om te laten leveren bij het post kantoor.
Uitgebreid assortiment aan artikelen en erg scherpe prijzen. Klantenservice ook goed bereikbaar, en ze doen hun best voor je.
VerzendingIk had meerdere artikelen besteld, waarvan sommige niet direct op voorraad waren. Na contact met de klantenservice is de bestelling gesplitst, waardoor ik een deel al eerder in huis had.
KlantenserviceReactietijd kan iets beter, maar je wordt goed geholpen (en daar gaat het uiteindelijk om)
Het was makkelijk te vinden, en als je het echt niet kon vinden was er een FAQ die je er mee hielp
VerzendingDe levering verliep soepel, je bleef via de website op de hoogte gehouden.
Toen het pakketje aankwam was de bescherming (piepschuim, bubbeltjeaplastic etc) alleen niet echt netjes, maar het kwam wel op tijd en heel aan.
Prima ,Ik kon gelijk mijn product opsturen, en het werd erg snel gerepareerd, en ook hier werd ik goed op de hoogte gehouden