Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk had een computerkast en een muismat besteld. Het was de volgende dag alweer binnen. Ik zal hier zeker weer bestellen:)
VerzendingDe computerkast hadden ze in een verzenddoos gedaan. De muismat hadden ze ook in een aparte doos gedaan met vulling. Snel en netjes aan huis geleverd
AlgemeenZoals al jaren een uitstekende service, producten worden snel en uitstekend verpakt verzonden. Ook bij het ophalen een vriendelijke service, ik bestel er erg graag!
VerzendingDeze keer 2 harde schijven en een SSD voor een NAS besteld, de HDD's waren extra zorgvuldig verpakt. Op zaterdag besteld en maandag al binnen.
KlantenserviceGelukkig niet vaak contact gehad met de klantenservice, maar in het verleden uitstekend geholpen met een RMA-verzoek en jaren daarna met een levering waar een onderdeel van gebroken was (A-keuze item). Dit is zeer netjes verholpen. Ook ooit een moederbord gehad dat niet wilde booten (geheugen werkte pas na een bios flash). Dit is kosteloos door Azerty verholpen, hier was ik zeer blij mee omdat ik destijds als student niet zomaar ander geheugen had liggen om zelf de bios te kunnen flashen.
AlgemeenAzwrty heeft een competitieve prijs voor samsung 990 pro ssd die ik heb besteld. Alles was nieuw en bestellen ging soepel.
VerzendingAlles was goed bezorgd. Ik had een samsung ssd besteld en alles was prima ingepakt. Verder hadden ze ondanks de druk op black friday alles op tijd verstuurd en geleverd.
KlantenserviceDe track en trace was redelikk accuraat, maar wisselde wel een paar keer van tijd af. Ik heb liever dat er een lange periode wordt gegeven jn plaats van constante verandering.
AlgemeenZeer snelle bezorging en duidelijke informatie bij alle componenten. Prijzen zijn niet de aller-laagste, maar voor de service die je bij Azerty krijgt wel echt goed.
VerzendingGoed ingepakt, veel plastic bubbel zakjes! De doos was ruim en niet te opvallend dat er dure onderdelen in zaten.
AlgemeenAltijd fijn om bij Azerty onderdelen voor de PC te kopen.
Enigste kleine minpunt is dat je op zaterdag geen advies in hun shop kunt vragen.
Bestellingen worden altijd netjes op tijd geleverd en nog nooit een vertraging gehad.
AlgemeenAzerty is een van mijn vaste winkels voor computer onderdelen. Zowel de prijs, levertijd en beschikbaarheid van de gewenste producten is top. So far, so good
VerzendingLevering was super vlot, zondag avond bestelt. Maandag ochtend in huis.
AlgemeenBij deze webshop al vaker besteld, gaat altijd prima. Site is overzichtelijk, en handig is dat ze via whatsapp te bereiken zijn.
VerzendingNetjes verpakt, snelle verzending. En altijd met Post-NL. Das voor mij een plusje waard.
KlantenserviceMeerdere keren vragen gehad, deze werden via whatsapp snel en netjes beantwoord.
AlgemeenAzerty komt beloftes niet na en communiceert daar ook helemaal niet over!!
Azerty biedt een hele mooie aanbieding rond black friday. Op het moment van bestellen staat er dat de harde schijven op voorraad zijn bij leverancier en 2 tot 3 werkdagen levertijd.
Na een week gebeld waar de schijven blijven. Krijg dan de reactie dat ze de volgende dag door de leverancier verstuurd zouden worden. Een halve week later maar weer gebeld want ik hoorde nog steeds niks.
Ik kreeg te horen dat de schijven nog niet komen en dat ik nog kon wachten of annuleren. Voorgesteld of ze een alternatief konden leveren en het verschil zouden delen. Dit was geen optie, de meerprijs zou volledig voor mijn rekening zijn.
Uiteindelijk na navraag te horen gekregen dat deze schijven helemaal niet geleverd gaan worden. Maar dit hoor je pas bij navraag.
Ga dus maar annuleren en iets anders zoeken.
Het gezegde "Belofte maakt schuld" is iets wat ze bij Azerty niet kennen.
Ze zeggen dat ze niet mee kunnen werken aan een oplossing zoals het delen van het kosten verschil. Maar is geen kwestie van kunnen maar van willen.
AlgemeenHet proces van de bestelling was eenvoudig, de website oogt clean en spreekt voor zich. Nadat de bestelling is gedaan, word je per mail goed op de hoogte gehouden met overzichtelijke mails; geen onnodige info. Het door mij bestelde product was helaas defect, dus heb ik dat zsm laten weten. Azerty is goed bereikbaar en reageerde adequaat. Verder in het proces zitten we niet, dus kan ik nog niets over de uiteindelijke afhandeling zeggen.
VerzendingHet product zou binnen 3 werkdagen worden geleverd. Dat is niet gebeurd. Op zich geen probleem, maar het zou fijn zijn geweest als daar een melding over zou worden gestuurd. Nu werd ik niet wijzer van de status van de bezorging.
Het geleverde product is defect. Mogelijk komt dat door transport, maar is op dit moment niet te zeggen.
Zoals gezegd reageert Azerty snel en adequaat op mijn bericht over een defect product. Hoe de nadere afhandeling is, zal moeten blijken. Vooralsnog erg tevreden met hoe dit gaat. Vandaar een goede beoordeling.
AlgemeenOnlangs weer een pc samengesteld en laten assembleren bij Azerty, top geholpen en telefonisch contact gehad tijdens het assembleren vanwege de lian li aio, meteen werd er duidelijk uitgelegd hoe of wat en samen tot een oplossing gekomen.
Nu lekker genieten van de pc
Levering duurde helaas wat langer al verwacht moest ongeveer een week langer wachten
KlantenservicePaar keer in de tussentijd gebeld en werd goed geholpen
AlgemeenDeze website werkt zoals je van een website mag verwachten. Prima filters, lekker snel. Vervolgens bestellen. Ook dat loopt eenvoudig en snel. En al snel was ik de trotse eigenaar van een nieuwe RTX 5060 TI met 16GB video geheugen.
Alles werkt gewoon goed en zoals je van een moderne website mag verwachten.
28 november besteld en 1 december kon ik hem in de computer stoppen. Precies zoals Azerty had aangegeven.
Algemeenhttps://www.alternate.nl/...or/html/product/100060438?
Ik heb een refurbished monitor gekocht. Het scheelde mij 15 euro. De monitor was zo goed als nieuw en ik heb geen gebruikerssporen gevonden.
Bestellen is eenvoudig en het pakket is goed aangekomen.
De levering was zoals beloofd voor 22.00 de volgende dag bezorgd. Het pakket zag er goed uit.
AlgemeenTevreden met kwaliteit van leveren en goede klanten service.
Product zelf was ook in goede staat, dus dat is altijd goed.
Pakketje was goed verpakt, geen schade of iets dergelijks.
Tevens was het pakketje op tijd gearriveerd.
Goede klanten service, erg vriendelijk en goed te bereiken.
Al met al uitstekend geregeld.
Algemeenik kon duidelijk vinden wat ik moest vinden in hun web environment en de betaling verliep soepel en snel
Klantenserviceik heb meerdere keren met klantenservice gechat overonduidelijkheden van de verzending en daardoor begrip op de situatie gekregen
AlgemeenVia Azerty heb ik een Ducky One 3 Cosmic gekocht, vanwege de Black Friday deal. Betaling verliep soepel en de website is mooi en overzichtelijk. Levering ging zonder problemen en ik ben nu de hele blije eigenaar van een mooi toetsenbord.
VerzendingIk bestelde om 23:58 op vrijdag. Desondanks de Black Friday-drukte was mijn toetsenbord al op dinsdag op het afhaaldepot beland en kon ik gisteren lekker genieten van het tikkende geluid.
KlantenserviceKreeg voldoende e-mails met duidelijke informatie, waaronder de factuur en het trackingnummer.
AlgemeenBetaling verliep vlot via ideal. Het kan niet beter. De orderdocumenten kreeg ik via email.
VerzendingIn de avond een moederbord besteld. Het product is de volgende dag netjes en goed ingepakt geleverd. Let wel: dit was tijdens black friday.
KlantenserviceIk had een vraag over de door mij bestelde ddr5 modules. Het was in de black Friday tijd. Een email naar de klantenservice werd binnen een dag beantwoord.
AlgemeenHeb een x870e moederbord gekocht en alles was in orde het was een nieuw bord geen 2de hands! Ze bieden een snelle verzending en er waren geen problemen.
VerzendingSnel en er word ook effectief gevraag voor te teken bij het ontvangst.
KlantenserviceHeb alle geluk nog geen contact nodig gehad met de klantendienst.
AlgemeenVoor Black Friday was ik opzoek naar een goede laptop en kwam op Azerty uit. Ik ken ze al langer omdat ze in de buurt zitten en altijd goede waarderingen over hun heb gehoord, dit in combinatie met een scherpe prijs was verder zoeken niet nodig.
KlantenserviceEen paar keer contact gehad met de klantenservice of de laptop in de tas paste die ik er bij had besteld. Snelle reactie daarop
AlgemeenIk haal regelmatig wat bij Azerty en nog nooit problemen gehad. Wordt altijd netjes bezorgd op de aangeven datum en prijzen zijn doorgaans degelijk.
In dit geval een Ducky toetsenbord gehaald voor een hele competitieve prijs.
De website werkt en is mooi overzichtelijk.
Mijn bestelling moest wachten op de beschikbaarheid van 1 product voordat het verzonden werd. Maar zodra deze er was, netjes een mail gekregen en vervolgens gewoon geleverd op de aangegeven datum.
AlgemeenZoals al vele jaren koop al mijn hardware bij Azerty. Deze keer een nieuwe monitor.
En wederom verliep het gehele proces vlekkeloos en tegen een goede prijs.