Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk kan er vrij kort over zijn. Een CPU gekocht bij Azerty en ze waren een van de goedkoopste. Bij de bestelling ook geen issue. Easy as it gets. Prima bedrijf👌.
VerzendingZie bovenstaande. Bestelling was prima. Geen issues. Doet wat het beloofd.
AlgemeenAzerty webwinkel werkt bijzonder vlot en correct. De bestelling verliep probleemloos, de communicatie was duidelijk en transparant, en alles werd netjes volgens afspraak geleverd. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding zeer positief. Zeker een aanrader.
VerzendingDe bestelling verliep probleemloos, de communicatie was duidelijk en transparant, en alles werd netjes volgens afspraak geleverd.
KlantenserviceAzerty webwinkel werkt bijzonder vlot en correct. de prijs-kwaliteitverhouding is zeer positief momenteel niets van opmerkingen
AlgemeenIk heb net mijn nieuwe 5070 Ti Gigabyte Aero grafische kaart gekocht bij Azerty.nl en wat mij écht verbaasde: ik bestelde ’m zondagavond om 21:30 en bam — de volgende dag al in huis. Ja, dat was maandag (en ja, maandagen zijn normaal gesproken verschrikkelijk), maar Azerty heeft mijn maandag ineens een stuk kleurrijker gemaakt 🎨🔥
De prijs maakte trouwens ook echt het verschil en hielp me enorm bij het maken van mijn keuze. Mijn portemonnee was ook blij, en dat zegt wat.
Eén kleine suggestie nog: de betaalopties zijn wat beperkt. Het zou top zijn als jullie ook gespreid betalen aanbieden, zoals iDEAL in3 of Klarna. Mijn toekomstige ik zou jullie daar heel dankbaar voor zijn 😛
De verzending is zó snel, zelfs sneller dan mijn vrienden die reageren in de groepschat 🚀
KlantenserviceIk heb ze nog niet gesproken of gecontacteerd, dus daar kan ik eigenlijk weinig over zeggen
AlgemeenIk had hier de “ Equip 650184 - Monitorarm” besteld nadat ik op Tweakers zag dat deze bij Azerty veruit het goedkoopst was (op dat moment net niet de helft van de prijs van Megekko b.v.).
Product zelf was boven verwachtingen. Zeer stevig, goede montage mogelijkheden, kabelmanagement en makkelijk in te stellen (de veer moest serieus wat aangedraaid worden voor mijn monitor van net geen 9kg).
Service van Azerty was ook gewoon dik in orde. Woensdag om 19:40 besteld, donderdag in huis. Een goede eerste indruk voor mij!
Om 19:40, op een woensdag, bestelling geplaatst. Donderdag voor 17u. bestelling al ontvangen.
AlgemeenVoor mijn vader een ASUS PRIME RTX 5060 Ti 16GB OC Edition gekocht bij Azerty. Ze boden de videokaart op dat moment aan voor de laagste prijs en op basis van goede ervaringen uit het verleden, heb ik opnieuw voor Azerty gekozen om een product bij ze aan te schaffen.
VerzendingDe videokaart was verpakt doos met genoeg absorberend materiaal om zowel visuele als structurele beschadigingen aan de verpakking en videokaart te voorkomen.
Het product is op tijd geleverd en via de mail werden er updates verstuurd om te weten wanneer het onderweg was en wanneer afgeleverd om het op te halen.
AlgemeenDe keuze is reuze bij Azerty Maar de site is overzichtelijk, is er goede productinformatie en het bestelproces is gemakkelijk. Ik wist al aardig wat ik wilde hebben, maar na het lezen van diverse product info's over een NAS heb ik toch iets anders gekozen. Nu zeer tevreden
Al met al een aanrader als je op zoek bent naar iets voor je PC of netwerk.
De website geeft aan hoeveel voorraad er is, is het op voorraad? Volgende dag in huis. Er staat netjes bij dat de levering in één keer verstuurd wordt en dat er dan uit gegaan wordt van het product met de langste levertijd.
AlgemeenIk krijg het idee dat de medewerkers van goede wil zijn, maar dat de organisatie erg rommelig verloopt. Ze zijn slecht bereikbaar via telefoon (pas na 13u bereikbaar en dan in een lange wachtrij) en WhatsApp (reactie na 2 uur wachten met het bericht dat je bij iemand anders moet zijn). Mails zijn geautomatiseerd en kloppen qua inhoud vaak niet.
Medewerkers luisteren goed naar je en doen hun best om aan je wensen te voldoen!
AlgemeenIk heb bij hen een RTX 5060-videokaart gekocht, omdat zij de laagste prijs hadden. Ik heb ’s avonds besteld en de volgende avond had ik hem al thuisbezorgd in Kortrijk, tot aan de voordeur.
VerzendingНа мою думку, це дійсно дуже швидко. Ik had niet verwacht dat ik de videokaart al de volgende avond zou krijgen, ook al stond er op de website dat hij morgen geleverd zou worden
Over de service kan ik ook zeggen dat die goed is: alles verloopt online en het wordt snel geleverd. Betalen gaat vlot en je krijgt de facturen meteen.
AlgemeenUbiquity access points Unifi Pro7 besteld en de unifi USW Pro max 16 PoE Switch. Middels de Ubiquity software gemakkelijk te koppelen en in het bestaande netwerk op te nemen. De switch is zwaar genoeg op de PoE++ (4 poorten naast de 12 PoE+ poorten) om het vermogen van de Pro7 op te vangen. Zeer blij met deze aanschaf en kan weer jaren vooruit met mijn thuis netwerk!
VerzendingBinnen 24 uur geleverd zoals aangegeven, dus helemaal top op tijd geleverd waardoor ik direct aan de slag kon
KlantenserviceJe kan bellen of een vraag stellen via whattsapp voor hulp. Bij mij werd verzekerd dat de USW Pro max 16 een goede keuze switch was voor de Pro7 access points! Er is ook een 8 poorten switch hiervoor beschikbaar!
AlgemeenDit is mijn 3e PC die ik bij Azerty besteld heb (1 van de 3 was een upgrade). Ze hebben en heel breed aanbod aan onderdelen en complete builds. Ik weet wat ik in mijn PC wil, maar bouwen kan ik zelf niet. Dat laat ik door Azerty doen. Deze keer kon ik het live volgen via Youtube, heel erg leuk!
Op mijn moederbord heb ik lang moeten wachten, maar dat ligt buiten Azerty. Chips e.d. zijn nou eenmaal een moeilijk verhaal en ik had geen haast met mijn build. Ze hebben me telkens per mail op de hoogte gehouden. Na een paar weken een mail gehad met eventueel een vervangende optie, maar ik wilde per sé een van de Asus Rog Strix versies. Vorige week opgehaald en heel aardig geholpen! Ook met het brengen van alles naar de auto. Ik woon er niet heel ver vandaan, dus laat een PC nooit versturen per post omdat ik zelf de controle wil houden dat het heel aankomt.
Ik had twee items waar levertijd op zat. Het koelsysteem was er redelijk snel, het moederbord duurde wat langer. Goed op de hoogte gehouden voor zover mogelijk over de status van beide. En op locatie erg vriendelijk geholpen!
AlgemeenTotaal prijs van NAS en harde schijven was zeer concurerend. Proces van bestellen simpel zoals je verwacht.
VerzendingZondagavond besteld maandagochtend in huis. Een NAS plus harde schijven besteld. Precies wat ik besteld had. Ook de exacte typenrs op de site kwamen overeen met het geleverd! Soms belanrijk bij NASsen ivm met compatibility lijst.
AlgemeenUPS besteld, deze was bij Azerty de voordeligste keuze en ook op voorraad.
Bestelproces prima, zoals het hoort.
UPS is kort na de bestelbevestiging ook inderdaad verzonden. Nette T&T erbij.
Op tijd afgeleverd door POSTNL in de eigen doos van de fabrikant. Deze is dus niet omgepakt door Azerty.
AlgemeenEen mooi compacte barebone besteld, maar die is ineens niet meer op voorraad bij de leverancier. Aangeboden alternatieven zijn 4x zo duur. Vriendelijk e-mailverkeer, maar wel jammer dat de hele build nu niet door kan gaan.
VerzendingProduct is niet geleverd. Dat is natuurlijk niet netjes handelen.
KlantenserviceGoed contact maar daar heb ik weinig aan als het product niet wordt geleverd.
AlgemeenZoals altijd bij Azerty ben ik super te vreden over de webshop.
Duidelijk hoe de website werkt. Waar je op klikt, het klopt altijd, duidelijk en overzichtelijk.
Had een monitor en een videokaart bestel. 2 losse zendingen netjes vermeld bij PostNL. Op de site stond volgde dag in huis, en dat maakte ze ook waar (zelfs met sneeuw in het land).
AlgemeenAs usual, uitstekende ervaring bij Azerty. Overzichtelijke website, beste prijs voor het product wat ik op dat moment zocht volgens de pricewatch.
VerzendingLevertijd was ietsje langer dan verwacht omdat de leverancier het moest opsturen naar Azerty alvorens Azerty het kon doorzenden, maar dat werdt netjes gecommuniceerd en daarna geschiedde verzending geheel vlekkeloos.
KlantenserviceHet was prettig dat de klantenservice mij pro actief informeerde over de gewijzigde levertijd verwachting.
AlgemeenIk heb recent de MSI Modern MD342CQP Zwart gekocht bij Azerty. Ze hadden een goede prijs, en ik heb altijd goede ervaring gehad bij deze webshop.
VerzendingDe bezorging via postNL was vanwege de sneeuwval wat vertraagd, maar daar kreeg ik vanuit Azerty zo goed als mogelijk updates over. Het scherm was zodra mogelijk zsm bezorgd en netjes afgeleverd.
AlgemeenCrucial CT2K16G56C46U5 - Geheugen gekocht. Enige website die het had met next day delivery. Snel geleverd en fijn verpakt. Enige nadeel is dat ik verplicht werd om een account aan te maken.
VerzendingEnige met next day delivery. Fijn verpakt in voldoende bubble wrap
AlgemeenVoeding besteld die 2-3 dagen levertijd had. 12 dagen hierna nog niks gehoord dus maar even nagevraagd bleek de voeding opeens een maand levertijd te hebben. Op mails word niet meer gereageerd en op de site hebben ze nu WEER aangegeven dat de voeding geleverd zou kunnen worden binnen 2-3 dagen. Slechte service, slechte communicatie
VerzendingWerd mij verteld binnen 2-3 werkdagen verzonden te worden, nooit iets ontvangen
KlantenserviceKan niet aangeven dat het nog slechter is dan waardeloos
AlgemeenIk had 4 HDD’s nodig van 8TB. Dit om mijn NAS uit te breiden. Azerty was een van de weinige webshops die deze nog aanbood en nog belangrijker op voorraad had. Wel was er een restrictie niet meer dan 2 stuks kon ik bestellen. Gelukkig wilde mijn echtgenote ook een duit in het zakje doen en hebben we er ieder 2 besteld.
Snelle uitlevering door Azerty. Spullen waren uitstekend verpakt en zijn correct aangekomen. De discs snorren inmiddels tevreden in hun nieuwe onderkomen.
Azerty stuurde de spullen tijdig op. Echter post.nl wist het toch weer voor elkaar te krijgen om het ene pakket op vrijdag te leveren en het andere op zaterdag. De laatste bij een bezorgpunt zodat ik de tweede zending pas op maandag kon afhalen.
AlgemeenFijne webshop om mijn nieuwe game PC te kopen.
Goedkoper dan alle andere websites en ze gebruiken de beste snelheid ram voor hun mooie pre-builds
De pc werd netjes en optijd geleverd met opvul materiaal om schade tijdens transport te voorkomen (wat ook wel nodig is ook als je ziet hoe wild postNL ermee om ging)
KlantenserviceIk had een klein software probleempje maar dat is dankzij de klantenservice netjes opgelost. Het enige dat wat beter zou kunnen is de lange wachttijd aan de telefoon