Gebruikers over webshop Cameranu
Review toevoegenCameraNu heeft wat mij betreft een vlekkeloze service, alle informatie is perfect weergegeven en wordt adequaat en snel toegestuurd in een overzichtelijke bevestiging. De factuur krijg je digitaal wat voor mij erg handig is, zo vindt je 'm altijd terug. Vermelding tijdens de bestelling van BTW- en KVK nummer is ook handig voor de administratie. Het assortiment heeft mij daarbij nooit teleurgesteld en hetzelfde geldt voor de prijzen, vrijwel altijd de goedkoopste of op niveau van de goedkoopste prijzen.
VerzendingWerkelijk vliegensvlug, snelste levering die ik heb gehad was binnen 11uur na bestelling. De 'voor 00.00' besteld morgen in huis is voor mij telkens op gegaan. Direct een track en trace nummer erbij en altijd goed verpakt met een hoop vulmateriaal.
KlantenserviceIk heb nog geen problemen gehad dus ik heb ook nog geen contact gehad met de klantenservice, wel heb ik de site eerder een bericht gestuurd als dank en compliment voor de goede service waarop ik zelfs binnen een half uur een reactie had. Ik stel mij voor dat de klantenservice bij een minder positief geval ook adequaat is.
2x een bestelling gedaan, erg snelle levering en waar voor je geld.
klinkt naar mijn zin als een goede combinatie
---
Aangezien ik hem niet nodig heb gehad....en hopelijk blijft dat zo.
snel accuraat eerlijk maar vooral tijden kloppen.
De website is overzichtelijk. Je vindt direct wat je zoekt. En als er staat "op voorraad" dan hebben zij dat ook, in tegenstelling tot veel andere webshops.
VerzendingVóór - wat was het ook al weer - voor 23.00 uur of misschien wel 24.00 uur besteld, de volgende dag in huis, mits op voorraad en vooruit betaald: het klopt!
Nergens een puntje kritiek op. Erg snel en vlot bedrijf. Erg klantvriendelijk en vol van vertrouwen. Betrouwbaar zijn ze zeker!
VerzendingZou bijna zeggen dat ze TE VROEG waren met verzenden van het gewenste product. Vliegensvlugge verzending
De rest ligt bij PostNL.
Erg netjes en klantgericht. Ik zou zeggen dat ze het niet alleen voor het geld doen maar ook voor de klant z'n tevredenheid over zijn/haar product. Super!
Via de pricewatch bij deze winkel gekomen omdat hij de goedkoopste was. Niet alles hier besteld want niet alles was voordelig. Spullen volgende dag geleverd.
Toffe web-shop met ruime keuze en snelle levering
alles is zeer scherp geprijsd.
Correcte verzending en tracking
Het product was hier nog wel op voorraad, terwijl het bij andere webshops niet meer voorradig was. Prima website.
VerzendingVoor 23:59 besteld de volgende dag geleverd.
Voor € 2 extra zelfs tussen 18:00 en 21:50.
Via Tweakers bij CameraNU uitgekomen. Spyder 5 Pro besteld op donderdag, maar omdat ik vrijdag de hele dag weg was de levering op zaterdag aangegeven. Dat dit gewoon via de website kan is al een pluspunt. Via mails perfect op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en tot mijn verbazing zelfs op zaterdag een mailtje dat de postbode onder weg was. Dit heb ik nog nergens anders meegemaakt.
Klantenservice heb ik nog niet mee te maken gehad, dus daar kan ik geen beoordeling over geven. Mocht dit in de lijn van de rest zijn, zal het ook wel een 10+ zijn.
Verzending ging super. Zoals hierboven aangegeven, bezorging op zaterdag zelf aan kunnen geven op de website. Artikel was goed verpakt.
Duidelijke site waardoor je snel tot een keuze kan komen.
Snelle beantwoording van vragen met documentatie
Track Trace klopte precies qua afgifte tijd;
Verpakking veel zorg aan besteed.
Originele Nikon verpakking, erg prettig
Snelle en adequate beantwoording van vragen.
Toevoeging bijlage vanuit nikonsite erg verhelderend!
Ruime keuze. Het artikel wat ik wilde was op andere webshops niet te vinden of uitverkocht.
VerzendingVoor 23:59 besteld, de volgende dag geleverd. Kon zelfs (tegen € 2) opgeven om tussen 18:00 en 21:30 te bezorgen.
KlantenserviceDirect bevestiging mail en voortgang mails.
Prima prijs voor een product (filter) dat enorm van prijs kan verschillen. Direct op voorraad en snel geleverd.
VerzendingSnelle levering en slim via brievenbus post dus geen geneuzel met niet thuis etc.
Door verkoper R... (de oude) Erg goed geholpen!!! Hij was zelf ook in het bezit van een Fuji XT-1 en heeft me goed geadviseerd. De reden dat ik hier gekocht heb is de uitstekende service. Een eerdere aanschaf is stuk gegaan en die hebben ze zonder zeuren gerepareerd.
KlantenserviceVia de mail hebben ze een leuke aanbieding gedaan. Fujifilm XT-1 in combinatie met de XF 23 1.4 objectief.
Goede zaak, ze doen wat ze zeggen, dat is vaak niet zo, ben erg tevreden met mijn bestelling.
Prima info op website en zeer scherpe prijs. Voor het objectief dat ik zocht heb ik (ook niet bij Ebay.de!) nergens een betere prijs kunnen vinden.
VerzendingBinnen 24uur geleverd door PostNL.
Duidelijke webshop en een groot assortiment. Heb een power magic pro gekocht en hier was de scherpste prijs.
---
Geen klantenservice nodig gehad maar de manier waarop je geïnformeerd wordt is voor mij al een uitstekend waard!
In de avond besteld, volgende dag in thuis. Keurig met track & trace en de mogelijkheid om het aflevermoment te kiezen. Prima service!
De shop heeft een geloofwaardige onderneming met snelle support. Er waren wel wat hick-ups, zie mijn uitleg bij de klantenservice.
KlantenserviceIk heb bij deze shop een losse body + lens aangeschaft. Na mijn bestelling heb ik voor de zekerheid gebeld naar de klantenservice om te vragen of de lens en body wel bij elkaar zouden passen.
Mij werd toen verteld dat ik een onmoglijke combinatie gemaakt had en het geld teruggestort zou worden. Echter heb ik de volgende dag nog een keer gebeld en toen bleek dat mijnb combinatie wél mogelijk was. Het was meteen verstuurt en da dag daarop binnen.
Enerzijds dus jammer dat ik eerst verkeerd advies ontvangen heb, anderzijds wel fijn dat er adequate communicatie met de shop mogelijk is tijdens een bestelling.