bol

Gebruikers over webshop bol

Het plaatsen van een bestelling gaan eenvoudig. Snelle levering en mocht er überhaupt iets niet goed gaan met verzenden, wordt het altijd snel en netjes opgelost

Levering ging snel, maar de doos waarin het product zat (magnetron) was stuk. Omdat het een kado was, hebben ze direct een nieuwe verzonden.

Werden netjes te woord gestaan en snel geholpen door de klanten service.

Beste Tamara74,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat het cadeau snel omgeruild kon worden.

Groeten, Manon van bol.com

gezocht, gevonden en vlotte afhandeling. oook bij vragen goed geholpen. alleen altijd maar vragen om revieuws is vervelend. daar zouden zij mee moeten stoppen

gewoon goed en snel

Beste comolenaar,

Bedankt voor je beroicht. De berichten met vezoek om reviews ontvang je omdat wij de mening van onze klanten belangrijk vinden.

Jolanda van bol.com

Gezochte artikel was snel te vinden. Ook de mogelijkheid om te vergelijken tussen 2 of meer soortgelijke artikelen vond ik zeer handig.

Mijn klacht werd netjes en boven verwachting soepel opgelost.

Beste Nico_Delft,

Wat fijn dat je tevreden over ons bent en dat je klacht naar tevredenheid is opgelost.

We zien je graag terug in onze winkel!

Manon van bol.com

Ik maak graag gebruik van Bol.com. Groot assortiment, snelle levering, 's avonds bestellen de volgende dag in huis. Scheelt bovendien behoorlijk op je parkeerkosten in de stad. Daarnaast zijn er maar weinig winkels in het centrum die echte toegevoegde waarde bieden. Dan kies ik toch voor gemak.

Bol.com houd je goed op de hoogte van de status van je bestelling. Afhalen bij AH is ook een fijne optie. Gebruik ik ook regelmatig als ik niet thuis of op kantoor werk. Ook dan weet ik zeker dat ik 's avonds mijn bestelling heb. Afhalen bij AH kan overigens niet in alle gevallen.

Beste JeFlo,

Bedankt voor je positieve review! We zien je graag terug in onze winkel.

Groeten,
Manon van bol.com

Één van de beste webshops op vlak van gebruikerservaring. Heel gepersonaliseerd, van de website tot het pakket zelf.

Black friday deal gesloten op vrijdagavond tussen 21 en 22 uur, de volgende dag al geleverd! Prima service, indrukwekkend voor zulke piekdagen!

Beste stephenb,

Bedankt voor deze review!
Fijn dat je zo tevreden over ons bent.

Manon van bol.com

Altijd binnen 1 dag geleverd, gratis retour zenden zonder problemen. Goede service! Ik begrijp niet waarom bol.com zo een lage beoordelingen heeft op Tweakers. Ik vind het een hele goede webshop en ik heb er nooit problemen. Ik heb verschillende producten besteld bij bol.com en alles is altijd op tijd aangekomen. Achteraf betalen is een fijne optie om te hebben. Als het product niet in de smaak valt heb je genoeg tijd om het terug te sturen. Dit kost je niks. De webshop is mooi opgemaakt en ziet er betrouwbaar uit.

Altijd op tijd! 23:30 besteld, volgende dag in huis. Ze houden zich aan hun belofte (tot nu toe)

Veel word duidelijk aangegeven op de website. In contact komen met met een medewerker gaat makkelijk via chatten. Ze zijn vriendelijk en helpen je goed. Ik vind het ook altijd wel grappig welke reacties ze op Social media achterlaten.

Beste steef292,

Bedankt dat je ons laat weten tevreden met ons te zijn.

Jolanda van bol.com

Je kan het product makkelijk en snel bestellen.
Ook het betalen achteraf vind ik heel fijn, je ziet dan wat voor product het is voordat je betaald hebt.

Goede levering en netjes optijd!

Bedankt Ruudluyk24 voor dit mooie bericht.

Met vriendelijke grot,
Jolanda van bol.com

Ik bestel vaak bij bol.com, de website is overzichtelijk. Betalen met iDEal of achteraf betalen.

Levering was op tijd. Een enkele keer gaat het mis, maar word ik wel altijd geinformeerd.

Een beschadigd artikel ontvangen of niet ontvangen - altijd kreeg ik snel antwoord en werd het naar tevredenheid opgelost.

Dankjewel Mozarra

Met vriendelije groet,
Jolanda van bol.com

Makkelijk en snel. Wanneer product niet goed of beschadigd is is het makkelijk om een vervangende te krijgen.

Goedemorgen,

Bedankt dat je dit positieve bericht hebt geschreven.

Jolanda van bol.com

Door cybermonday was mijn pakket te laat geleverd(begrijpelijk uiteraard). Wel baalde ik ervan dat er geprobeerd werd om het pakket overdag te leveren, terwijl ik voor avondlevering had gekozen. Na contact te hebben gehad met de klantenservice is er een passende oplossing bedacht. Dik tevreden!

Product was goed verpakt, echter de levering vanuit postNL was niet goed.

Binnen 5 minuten werd ik gebeld door de klantenservice. De medewerker erkende het probleem en wist een goed passende oplossing te vinden.

Beste Simoon,

Is inderdaad balen als je niet voor avondlevering kiest en het oakket toch 's avonds wordt geleverd.

Fijn dat je door onze klantenservice naar tevredenheid bent geholpen.

Jolanda van bol.com

Gebruikersvriendelijk, duidelijk, snel zoeken, meerdere aanbieders, vlot bestelproces, betalen op rekening, goede feedback over status zending en meestal snel in huis.

Moest binnen 1 dag in huis zijn - en dat was het! Ondanks de PostNL-drukte.

Twee boeken gekocht. Prijs van de een was ok. Van de andere prima. Gaat altijd lekker via Bol.com

Goed. Verpakkingen zijn soms te hergebruiken. Dat laatste heeft natuurlijk de voorkeur.

Koffiemachine gekocht bij partner via BOL. Product zou al verstuurd zijn, maar werd paar dagen erna ineens een retour voor aangemaakt. Partner reageert niet op mail, telefoon krijg je niet bestaand nummer. BOL moet je zelf steeds achteraan bellen en krijg je uiteindelijk te horen "helaas pindakaas" jouw probleem. Kan nergens review achterlaten bij BOL zelf aangezien product nooit geleverd is dus dan maar elders...
Dag erna wordt wel hetzelfde product ineens door BOL zelf aangeboden uiteraard een stuk duurder.

Product zou verzonden zijn maar dit blijkt onzin te zijn. Vlak voor levering zou er een retourzending aangemaakt te zijn. Dit blijkt door de verkoper te zijn gebeurt terwijl uit e-mails lijkt of je dit zelf gedaan zou hebben.

Helpdesk beloofd binnen 2 dagen te reageren alleen wanneer je er zelf weer achteraan moeten bellen blijkt er nog niets te zijn gebeurt en uiteindelijk niet voor je kunnen betekenen...
De afsluiting van de laatste mail maakt mijn dag toch weer goed ;-( : "Ik wens je natuurlijk ook een fijne dag toe en vele heerlijke bakjes koffie."

Beste mcost,

Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Mijn excuses voor het ongemak. Graag wil ik voor je gaan uitzoeken wat hier precies mis is gegaan. Heb je voor mij een bestel- of klantnummer? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

bol.com

Op donderdagavond gebeld voor een defect artikel. Vrijdag zou het geleverd worden. Uiteindelijk na 1,5 week geannuleerd door fouten aan hun kant.
Ik heb zelf het artikel maar opnieuw besteld en dat werd na een dag geleverd.

Uiteindelijk is mijn artikel nooit geleverd. Het was een vervangend artikel.

Veel mensen bij de klantenservice bedoelde het goed. Maar er zijn veel dingen langs elkaar heen gegaan. Dit is jammer.
Graag wil ik bedanken voor de leuke attenties die wij hebben ontvangen. Vooral het knuffelkonijn viel erg in de smaak.

Goedenmiddag,

Dit is een vervelende situatie. Graag komen we hir nog bij je op terug. Stel je dit op prijs? Stuur dan een e-mail met en bestelnummer, refereer naar dit bericht en er wordt contact met je opgenomen.

Jolanda van bol.com

Nette website waar je prima dingen kunt vinden. Aanbod is goed alleen moet je wel in de gaten houden dat de spullen soms door derde partijen geleverd worden. Dit kan invloed hebben op oa de levertijd.

Verzending verloopt altijd keurig en goed verpakt. Bijna altijd komen de bestellingen netjes op de aangegeven datum binnen.

Helaas was er iets verkeerd gegaan waardoor mijn bestelling geannuleerd was. Toen ik het item opnieuw wilde bestellen bleek deze ineens duurder te zijn geworden. Gelukkig loste de klantenservice dit snel en goed op door (iets) meer dan het verschil aan kadobonnen aan te bieden.

Beste sys64738,

Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.

bol.com

Een webwinkel met een ruim aanbod, dat overzichtelijk gepresenteerd wordt. Jammer dat de site niet laat zien hoe de samenstelling van je bestelling de levertijd beïnvloed.

'Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis '. Vrijdags om 13:24 besteld. Vervolgens werd de order pas zaterdag een voor 20:28 (want email) klaar gezet voor verzending. Zonder excuses, zonder gebaar naar de klant.

3 artikelen werden door derden geleverd, daarvan werd van de laatste vrijdags om 18:04 aangeven dat de artikelen 's maandags in de brievenbus zouden zitten. Blijkbaar om de derden in een slecht daglicht te zetten, want al die bestellingen had ik op zaterdagochtend zoals beloofd in huis.

Jammer dat je in eerste instantie bij 'Billy' terecht komt.

Beste Pooj,

Bedankt voor je feedback. Ik geef dit door aan de verantwoordelijke afdeling. Mocht er nog iets zijn wat ik voor je kan doen, zou je dan een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

bol.com

Ik vind het een goede webwinkel met goede aanbiedingen. Ik heb zelf een laptop gekocht tijdens cybermonday voor een scherpe prijs.

Het is jammer dat mijn product een dag vertraging kreeg en de dag erna weer een dag vertraging kreeg, maar er is netjes excuses voor aangeboden en het is natuurlijk lastig voor de bezorgers om tijdens deze dagen zoveel pakketjes te bezorgen.

Hoi Tony :-)

Dank voor je review als ook voor je begrip.
We blijven ons best voor je doen!

Fijne dag en groet,
Tony van bol.com

Bol.com controleert e-mail adressen niet, daardoor lekt het bestel en persoongegevens.
Een nieuwe klant heeft een account aangemaakt en een bestelling geplaatst, maar heeft het verkeerde email adres gebruikt. Mijn email box wordt overspoeld met account (naw gegevens) en bestelinformatie (product dat besteld is).
Er is geen controle van het email adres bij het aanmaken van het account.

Gechat en gebeld dat ik mails van een verkeerd persoon ontvang. Er is te weinig kennis aanwezig want er wordt voor het probleem gewezen naar de ISP. Aan de medewerker is niet uit te leggen wat een email alias is en dat het opgegeven email adres door de klant niet correct opgegeven is.
Na bijna 14 dagen is het probleem nog steeds niet verholpen, de mails van de nieuwe klant komen nog steeds bij mij terecht.

Update 10-12-2018: Na onderstaande verzoek op 29-11-2018 een mail naar genoemd adres verstuurd. Vervolgens niets meer van bol.com vernomen. Heb ook nog steeds toegang tot het account en krijg nog steeds mail dus netto gezien is er niets gebeurd....

Beste klant,

Graag komen wij hierover met je in contact. Als je een e-mail stuurt naar klantenservice@bol.com en refereert naar dit bericht, wordt er contact met je opgenomen.

Jolanda van bol.com

Hele mooie black friday deal weten te scoren. Had deze headphone al langer op het oog en in de Black Friday campagne waren ze in de aanbieding. Meteen gekocht en perfect geleverd.

Perfect geleverd, mooi op tijd, keurig verpakt.

Altijd een ruime keus, de prijzen zijn scherp en snelle levering. Boven de €20 geen verzendkosten

Best MNsmit,

Dankjewel en als ik je een tip mag geven: Als je een select abonnement neemt, hoef je ook onder de € 20.00 geen verzendkosten te betalen. Lees er alles over op:

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk