Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe bestelling plaatsen liep vlekkeloos. Echter, de uitlevering door Bol gaat niet soepel. Tot tweemaal het verkeerde product ontvangen.
VerzendingEen iPhone besteld in de kleur wit. Tot tweemaal toe een blauwe toegezonden gekregen. Dit terwijl na de eerste keer werd beloofd om een witte toe te sturen. Ik snap dat het druk is, maar de doos van de iPhone is zelfs blauw, iets wat een orderpicker toch wel zou moeten opvallen?
KlantenserviceSnel te woord gestaan, maar nog geen gewenste oplossing... Een witte iPhone dus;) Al met al een week vertraging.
Beste MartijnMartijn,
Bedankt voor je bericht. Ik heb je via een privé bericht om meer gegevens gevraagd. Graag kijk ik met je mee wat ik voor je kan doen.
Chantal van bol.com
AlgemeenIk heb een keer 4 verschillende hoofdtelefoons besteld, supersnel geleverd en ik kon alle hoofdtelefoons die ik niet wilde houden gewoon binnen 30 dagen retour sturen. Geweldige winkel!
VerzendingSupersnel geleverd!
KlantenserviceIk had een probleem met 1 van de hoofdtelefoons en toen heb ik om advies gevraagd, ik kreeg supersnel antwoord.
AlgemeenBestellen ging snel en prima, niet zo heel veel spannends over te zeggen verder eigenlijk.
KlantenserviceProduct ging helaas kapot na anderhalf jaar. ter reparatie opgestuurd. Na twee maanden was het volgens bol gerepareerd maar helaas was het probleem niet opgelost.
Contact gehad met support en nogmaals ter reparatie gestuurd. Toen hoorden we na een maand dat het product niet te repareren was en hebben we het aankoopbedrag terug gehad.
Al met al heeft het dus even geduurt (vandaar 4 sterren ipv 5). Maar uiteindelijk is het prima opgelost.
Fijn om te lezen dat het eindelijk toch opgelost is 😃
AlgemeenHet is altijd goed gegaan, weet wat ik bestel en stuur niets onnodig retour.
Kan achteraf betalen!
Snel
AlgemeenPrima communicatie en snel en op tijd geleverd. Product voldoet aan omschrijving en was netjes verpakt.
Fijn om te lezen. Veel plezier met je bestelling😃
AlgemeenOneerlijke ervaring meegemaakt.
Door buitenlandse aankoop met btw nummer, vervalt de btw maar als je dan uitrekent betaal je excl. nog teveel (vanwaar plots het verschil)?? Men is gewaarschuwd!!! Na maand heen en weer gemail geven ze niet toe. 0 service! Bol.com, niet meer wat het geweest is!
Beste Smetje1,
Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.com
AlgemeenBol is alleen de frontend, in dit geval van ep:beerepoot, die een prima service kennen. Snel gebeld na de bestelling om een afspraak te maken. Bezorging snel en op tijd.
AlgemeenHet artikel werd besteld op bol.com maar de feitelijke leverancier was bcc.nl
Bestelling en levering ging soepel.
Retour sturen ging op zich ook gemakkelijk maar wacht al 3 dagen op restitutie van mijn tegoed bon. (retour is 3 dagen geleden ontvangen)
Retour sturen ging op zich ook gemakkelijk maar ik wacht al 3 dagen op restitutie van mijn tegoed bon. (retour is 3 dagen geleden ontvangen). Verder ook geen status update over mijn retour
aanvulling 24 dec: na nog een keer klagen is het uiteindelijk opgelost.
Aanvulling 21 dec nav reactie van bol.com
Ik heb meteen alle gevraagde info opgestuurd. Die werd alleen doorgestuurd naar bcc.nl. Die had ik zelf ook al benaderd en reageerden na een dag met "Ja het is druk dus duurt wat langer".
Een week na het terugsturen van het product heb ik mijn geld nog steeds niet terug.
aanvulling 23 dec. 9 dagen na retourneren van pakket en 7 dagen nadat het bij de verzender ontvangen is nog steeds geen geld retour gehad. Waardeloze service
Beste Effem,
Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de informatie dat je retour nog niet is verwerkt. Graag ook even het bestelnummer doorgeven. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.com
AlgemeenTop webwinkel. Koop al jaren bij ze. Netjes leveren altijd goede service. Hoe het kan dat ze zo laag scoren op tweakers review is een grap.
VerzendingAltijd netjes track and tracé en 9/10 op tijd bezorgd.
KlantenserviceAltijd netjes te woord en netjes opgelost.
Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat er nog meer shop jaren bij komen😃
AlgemeenBol.com producten worden altijd snel geleverd: vaak binnen een dag.
De klantenservice is zeer flexibel en helpen mij altijd snel bij klachten over het poduct.
De afgelopen tijd bestel ik steeds vaker via bol.com en niet via andere sites, ook al betekent dit dat mijn aankoop iets duurder is.
Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
AlgemeenIk vind de website uiterst prettig. Als ik gericht op zoek ben naar een artikel is het eenvoudig deze te vinden, maar het is ook een leuke site om op rond te surfen op zoek naar iets leuks voor jezelf of een ander. Het bestelproces is uiterst gemakkelijk, waarbij ik het handig vind dat je kan kiezen voor achteraf betalen. Met de select optie (10 euro per jaar) kan je ook in het weekend en in de avond laten bezorgen. Bol.com houd je goed op de hoogte van de bestelling. De enkele keer dat ik iets heb moeten retourneren leverde geen probleem op (ook al was de bureaustoel in elkaar gezet geweest). De klantenservice is overigens dag en nacht goed bereikbaar.
VerzendingIk ben wel een beetje een bol.com fan. Ik heb hier echt van alles besteld van wijnklimaatkast tot aan theelepels of hoezen voor de tuinkussens.
KlantenserviceHeb de klantenservice wel eens na 24:00 uur 's nachts gebeld over een factuur en werd deskundig geholpen.
Heel fijn om te lezen dat je zo te spreken bent. Wij zijn ook fan van jou!😃
AlgemeenErg fijne webshop met een groot aanbod. Het is wel even tussen alle shops doorzoeken omdat er ook veel losse winkels tussen zitten die spullen verkopen. Alles van Bol.com zelf is altijd super geleverd en prima qua kwaliteit. Ook de garantie afhandeling is super (nooit gezeur).
VerzendingDe levering opties zijn praktisch eindeloos. PostNL laat soms wat steekjes vallen maar daar kan geen enkel bedrijf wat aan doen. Met Select ook nog gratis.
KlantenserviceAltijd vriendelijk en snel geholpen.
AlgemeenVerzending was op tijd aangekomen en pakket was super snel verwerkt en verzonden, zelfs tijdens de drukte van Black Friday (Al Is dat ook een bedankje richting PostNL)
VerzendingDoos was zonder deuken aangekomen en ongeopend, helaas geen extra doos ter bescherming van de monitor.
Fijn dat de levering snel heeft plaatsgevonden. Veel plezier met de monitor!
AlgemeenBestelling op back order MOET geannuleerd worden! Na een paar dagen van de bestelling ontvang ik een bericht dat de bestelling iets later komt. Prima, de drukte kan ik begrijpen. Echter na 9 dagen nog niets te hebben vernomen neem ik contact op met de klantenservice en daar wordt mede gedeeld dat de bestelling geannuleerd MOET worden.
KlantenserviceIk begrijp niet waarom een product op back order geannuleerd MOET worden! Waarom moet ik contact opnemen als de bestelling geannuleerd MOET worden dan kan bol.com toch ook contact opnemen?! En het advies om het product via bol.com plaza te bestellen €80 duurder? Of wachten tot het product weer bij bol.com zelf te bestellen valt. Waarom moet de bestelling dan geannuleerd worden? Kortom de tip van de klantenservice: Wachten tot het product weer te bestellen valt en dan moet ik weer contact opnemen met dezelfde klantenservice om uit te leggen dat ik het product eerder had besteld voor een andere prijs en deze geannuleerd MOEST worden maar ze kunnen me niet vertellen of ik dan het verschil terug krijg?! Ik vond bol.com top maar ze stellen me nu zwaar teleur!!!
Ik heb mijn review aangepast omdat bol.com in een second opinion wel heeft geluisterd en het probleem netjes heeft opgelost. Hetgeen ook vermeld mag worden!
Heel fijn om te lezen dat de kwestie alsnog naar tevredenheid is opgelost!😃
AlgemeenI ordered a sonos beam black in black Friday, they cancel my order one week later without notice. I contact their customer service and they said they over sell it! but 5 days later after their cancelation, this item is back in stock with higher price, they refuse me to get it with the promotion price and will do nothing for my lost.
KlantenserviceI tried to call them for at least 4 times. They always promise they will find a solution for that but never do anything. 5 days later after their cancelation, I found the item back in stock with higher price. and I contacted the customer service again if I can still get the sonos beam with the promotion price, but they refuse and will do nothing for this case.
Hello supersimon4350,
Thank you for your review. I have just sent you a private message to request your details.
Sincerely,
Chantal from bol.com
AlgemeenVia de app besteld en dit liep allemaal vlotjes en snel. De beschrijving was ook erg duidelijk, de betaalmogelijkheden zijn verder zeer uitgebreid en alles loopt vlotjes.
VerzendingLevering was snel en ondanks de Postnl drukte nog op dezelfde dag. Daarnaast was het product netjes verpakt en voldeed deze aan de omschrijving.
Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
AlgemeenAlle bestellingen tot grote tevredenheid gewikkeld., met een correcte levering volgens op de site vermelde levertijd.
VerzendingLevering steeds volgens de afspraak
AlgemeenAl enige tijd Selectlid. Zeer tevreden. Uitgebreid assortiment en over het algemeen redelijke prijzen. Retouren worden netjes en snel behandeld.
VerzendingAls selectlid uitgebreide leveringsmogelijkheden. Zelfde dag, volgende dag, zondaglevering etc. Natuurlijk ben je afhankelijk van de bezorgdienst (postnl) maar tot op heden niets te klagen over de snelheid.
KlantenserviceKlachten worden altijd netjes en snel behandeld.
AlgemeenGroot aanbod, duidelijk of het bij Bol zelf te verkrijgen is of van een onderaanneming. Alleen jammer dat je hierop niet kan selecteren. De zoekfilters zouden nog wel iets beter kunnen.
Geen recente ervaring met de klantendienst.
Verzending is correct, regelmatig updates over de status. Zelfs in corona tijden nog steeds snel en correct en goed verpakt. Ook voor grotere electrotoestellen is de leveringsservice goed.