Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenproduct gemakkelijk te vinden, goed omschreven, snel verzonden, goede info met betrekking tot proces en leverdatum
Verzendingduidelijk omschreven, snelle levering
Goed om te lezen dat je zo te spreken bent over ons😃
AlgemeenOverzichtelijke website, goede service, top leveringen altijd op tijd. Gebruiken wij veel voor online bestellingen.
AlgemeenGoede service, snelle verzending en altijd oplossingsgericht meedenken als en problemen zijn met een bestelling.
VerzendingSnel en duidelijk, ik weet precies wanneer ik mijn pakketje kan ontvangen of af kan halen!
AlgemeenGoede service, zeer snelle levering en als er iets niet klopt met een derde partij wordt het opgelost.
VerzendingSnel verzonden
KlantenserviceSnelle oplossing van een klacht
AlgemeenAltijd goede en snelle service. Gewoon heel tevreden ook over de producten doet wat gezegd word en goede kwaliteit
VerzendingNetjes en snel
Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
AlgemeenGoede prijs/ kwaliteit verhouding. Leverdatum staat altijd aangegeven en bestellen gaat erg makkelijk. Goede aanbiedingen.
VerzendingBinnen 24 uur geleverd.
KlantenserviceBij kocht wordt dit zonder kosten direct opgelost.
AlgemeenAl jaren bestel ik de meest uiteenlopende producten bij Bol.com en dat gaat heel goed omdat Bol nakomt wat er beloofd wordt. Er is over het algemeen een snelle levering en er zijn uiteenlopende betaal mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden!
AlgemeenBestel al jaren bij BOL, ook bij hun 3e partij verkopers, en gezien het feit dat BOL een vertrouwde shop is, gaat dat 99% van de tijd wel goed. Als het een keer niet goed gaat, is de klantenservice in mijn ervaring altijd super-schappelijk.
VerzendingLevering was snel en goed verpakt. Geen klagen.
KlantenserviceKlanten service is mijn ervaring altijd erg schappelijk. Paar keer wel contact mee gehad gehad voor prijs verlagingen die dan voorbij kwamen, of een breuk in een koffiekopje bij levering, werd allemaal prima opgelost. Ook garanties werden goed afgehandeld; een waterkoker die binnen 2 jaar ermee ophield, werd netjes terug ontvangen en geld terugbetaald. Makkelijk te bereiken via Facebook of Twitter.
Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er nog meer jaren bij komen!😃
Algemeeneven zoeken maar heb ook vele filmpjes gekeken ook op youtube voor ik dit kocht
Verzendingalles ging vlot ik bestelde hem en de volgende dag was hij al binnen er was zelf een track en trace
AlgemeenAltijd supersnel in huis, makkelijk prijsvergelijken, achteraf betalen, met Select zelfs geen verzendkosten (in combinatie met AH bezorgbundel)
VerzendingAltijd snel en gratis met Select
KlantenserviceEen paar keer gevraagd naar retourzending, steeds a la minute opgelost.
AlgemeenVeel producten die makkelijk zijn te vinden ten dit egen vaak concurrerende prijzen. Overzichtelijke website.
VerzendingVoor tweede keer in korte tijd een defect en reeds gebruikt artikel ontvangen, terwijl een nieuw artikel is besteld en betaald. Op laatst ontvangen artikel zat nota bene een sticker waarop stond dat artikel defect was en fabrieks fout bevatte......
KlantenserviceOp zich wordt dit soort dingen altijd netjes opgelost door bol.com, echter vind ik het schandalig dat klanten defecte artikelen ontvangen die andere klanten al teruggestuurd hebben. Hier gaat iets niet helemaal goed in het proces... Compensatie had dan ook wel op zijn plaats geweest i.p.v alleen het artikel nog eens opsturen. Vertrouwen is helaas niet heel groot meer...
UPDATE ( 17-3-21) klantenservice neemt contact op met verzoek bestelnummer door te geven, dit gedaan met het verzoek mijn review te lezen en daar wat mee te doen, krijg ik doodleuk een reactie daarop dat ze niks kunnen doen en dat ik bij tweakers moet zijn???? gaat echt volledig langs elkaar heen daar en weten duidelijk niet waar ze mee bezig zijn
Beste Hallo1986,
Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.
Chantal van bol.com
AlgemeenTijdens de black friday acties zag ik een Braun scheerapparaat voor een scherpe prijs, en ik was aan het kijken naar een vervanging, dus dat kwam mooi uit. Bestelling gedaan in de app, ik shop er vaker, en dat ging soepel als altijd.
VerzendingIn een goed passende doos verzonden, en netjes conform track&trace info bezorgd. (wel een dagje te later dan normaal, maar t&t was duidelijk)
AlgemeenHoe maak je je eigen platform kapot. Het was zo'n fijne winkel. Inmiddels laten ze Jan en Alleman hun producten aanbieden. Als je even niet oplet, bestel je per ongeluk bij zo'n partner en ben je aan de goden overgeleverd.
KlantenserviceHet bestelde product voldoet niet. Op naar de klantenservice. Die dus absoluut helemaal niks meer doen. Ze zetten het door naar de partner en succes ermee. Geen enkele verantwoordelijkheid wordt er genomen onder het mom van "wij hebben niet geleverd". Zelfs mijn klacht over dit fenomeen werd gewoon naar de partner verstuurd in plaats van een normaal antwoord te geven.
Het is helaas een winkel geworden om te vermijden. Koop je direct, gaat het meestal wel goed. Kom je bij zo'n partner uit, berg je maar.
Beste PWM,
Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.com
AlgemeenBol heeft een uitgebreid assortiment, waarin de keuze mogelijkheden ruimschoots aanwezig zijn, heeft snelle levering en klantenservice is altijd goed te bereiken.
Som heb je de hulp van een review nodig om je definitieve keuze te maken, een mening van een ander telt ook,
Altijd op de afgesproken tijd, kan 1 dag zijn maar ook meerdere, datum is de richtlijn die zei opgeven.
KlantenserviceAltijd keurig geholpen bij problemen, dus een pluim op de hoed.
AlgemeenPrima service, snelle levering, eigenlijk al jaren tevreden. Waar ik me wel ongelooflijk aan stoor is dat ik, als trouwe klant, ineens niet meer achteraf mag betalen. Nog nooit geen betalingsproblemen gehad. Al 2x aangekaart maar ze schijnen dat niet op te kunnen lossen.
VerzendingNooit geen problemen gehad
KlantenserviceAl 2x contact gehad over betalen achteraf. Het lijkt wel of de computer antwoord. Ik krijg steeds hetzelfde te horen, maar het is geen bevredigend antwoord.
AlgemeenOp zich geen slechte shop maar wat echt niet kan is de "<prijs> (bij 4 stuks)". Wat moet ik met 4 heggescharen?? Het is een vorm van misleiding. Als ik naar iets zoek wil ik de prijs zien die ik betaal, niet die ik betaal per stuk bij afname van x stuks.
AlgemeenDe kritiek op de partners snap ik wel, maar zelf op bol.com absoluut niet. Altijd als ik zelf via Bol bestel en niet via "shady" partners dan is alles erg optijd, goeie levering en goeie service. Ik dubbel check altijd wel of het product daadwerkelijk van Bol is of van een partner bij Bol
VerzendingZeer snelle verzending. Meestal binnen 24 uur binnen. Top
KlantenserviceKlantenservice van Bol zelf is altijd erg goed.
Beste Silverchaoz.
Bedankt voor je review. Wij nemen je klacht in behandeling via klachtenkompas.
Sheriva van bol.com
AlgemeenIk heb al vaak spullen besteld bij Bol.com. Bijna altijd de volgende dag het bestelde in huis. Heel prettig is daarbij, dat je heel goed op de hoogte wordt gehouden over het verloop en wanneer de bezorger komt.
VerzendingDe bestellingen waren altijd perfect verpakt en samen met de dozen van Bol.com waar die in zaten kon er eigenlijk niets misgaan.
KlantenserviceIk heb een keer in het verleden iets besteld dat weliswaar goed werkte maar niet aan mijn wensen voldeed, geretourneerd, een ander type besteld en dat ging heel makkelijk en is keurig afgehandeld.
AlgemeenIk heb een Logitech G Pro Wireless muis gekocht voor 129e. Ging na 4 maanden helaas kapot (middle mouse button reageerde niet meer). Kreeg direct mijn geld terug en kocht een nieuwe. Na 1.5 jaar werkt mijn linker muis knop niet goed meer, dus weer opgestuurd en direct mijn geld terug ontvangen. 10/10 service, zal er zeker vaker shoppen.
VerzendingAlles werd betaald door Bol.com
KlantenserviceIk had video's voor het geval dat de klantenservice het niet eens was, maar nooit iets van gehoord. Direct geld terug ontvangen.
AlgemeenIk heb al vaak spullen besteld bij Bol.com. Bijna altijd de volgende dag het bestelde in huis. Heel prettig is daarbij, dat je heel goed op de hoogte wordt gehouden over her verloop en wanneer de bezorger komt. De laatste bestelling betrof een laptop. Ik was een beetje aan het rondkijken, maar had nog geen beslissing genomen. Toen kreeg ik een e-mail van Bol.com met info over een laptop, die ik nog nergens had gezien. Ik heb wat reviews her en der gelezen over dit apparaat en deze toen besteld. Heel slim natuurlijk van Bol.com om je op die manier te benaderen, maar ik kan het wel waarderen. Overigens ben ik heel blij met deze laptop.
VerzendingDe laptop zelf was al perfect verpakt en samen met de doos van Bol.com waar die in zat kon er eigenlijk niets misgaan en is het apparaat goed ontvangen.
KlantenserviceIk heb een keer in het verleden iets ontvangen wat niet werkte. Het terugsturen hiervan ging heel makkelijk en is keurig afgehandeld.