Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBol heeft alles en stuurt alles supersnel op. Retourneren gaat erg eenvoudig zo ook afhandeling van garantie en klachten gebeurt vlekkeloos.
KlantenserviceDe klantenservice helpt heel snel en adequaat. Alles wordt opgelost.
AlgemeenBol.Com is prettige website met immense keuze en goede informatie. Prijzen zijn gunstig en er is sprake van betrouwbare website. Levering doorgaans binnen een of twee dagen. Ik ben er zeer tevreden over.
AlgemeenAllerlei betalingsmogelijkheden en simpel betaalproces incl digitale bonnen .
Daarnaast onthoud Bol.com de laatste keuze’s
Al vele jaren klant en nog nooit een pakket gekregen wat kapot was of te laat geleverd. Track en Trace werkt goed incl update mailtjes. Van partners tot eigen bedrijf
KlantenserviceNieuwe laptop was kapot en reparatieprogramma door klantenservice goed uitgelegd, incl update’s incl foto’s verzonden laptop hoe die aan was gekomen.
Na de gestelde termijn van reparatie niet gelukt en toen kreeg ik direct geld terug van aankoop! Top zonder gedoe stres of vragen! Meteen een nieuwe laptop gekocht bij Bol.com 👍🏻
Bedankt dat je al jaren bij ons besteld. Dat waarderen wij enorm!
AlgemeenIk kan altijd betalen na ontvangst en vind dit een eerlijk sijsteem ,,wat voor mij dus een groot pluspunt is
VerzendingTot hiertoe altijd op afgesproken tijd mijn bestellingen gekregen
KlantenserviceTot hiertoe als er een probleem was altijd direct opgelost door de klantendienst
AlgemeenBol heeft een zeer slechte klantenservice. Ze sturen je van het kastje naar de muur en je word gewoon niet geholpen. Zelfs de eigen medewerkers raden aan om bol aan te klagen, omdat ze gewoon de wetgeving negeren. Ze hebben mij een defecte laptop in december geleverd en weigeren verantwoordelijkheid te nemen. We hebben de laptop nog niet een maand in gebruik gehad en toen toonde de defecten zich al. We hebben de laptop nu al meerdere keren ter reparatie aangeboden en hij komt steeds weer defect terug. We moeten er ook nog eens zelf voor betalen, terwijl hun een werkend product dienen te leveren volgens de wetgeving. Wij hebben harde bewijzen dat de laptop wel degelijk defect is, maar ze blijven het gewoon ontkennen. We hebben hun tijd gegeven om te zorgen voor een oplossing: reparatie van de laptop/ het vervangen van de laptop/ ons aankoopbedrag terug, maar dit heeft niet gebaat. Er zijn inmiddels al maanden voorbij. We hebben de koop ontbonden en hier geven ze ook geen gehoor aan. Ze negeren nu ook alle e-mails, dus dan zullen wij maar een zaak moeten openen. Ik hoop dat iedereen gewaarschuwd is voor het aanschaffen van elektronica bij bol.com.
KlantenserviceJe krijgt constant een andere medewerker aan de telefoon of via de mail en ze zeggen allemaal iets anders. Ze regelen dingen buiten je rug om ondanks de afspraken die je al gemaakt hebt, terwijl ze dit zonder toestemming van de klant niet zomaar mogen doen. Het ene moment heb je iemand die je wil helpen aan de telefoon, maar vervolgens kan die je niet helpen en zegt die klaag bol gewoon maar aan want dit vind ik ook belachelijk. Het andere moment heb je iemand aan de telefoon die verre van vriendelijk is. Je word in ieder geval niet geholpen.
AlgemeenBol zelf heeft prima service en aanbiedingen. De prijzen kunnen sterk verschillen dus let daar op. Blijf wel weg van Plaza, dat is echt een drama vol cowboys.
VerzendingGoed verpakt en snel in huis, goede communicatie, allemaal zoals het hoort. Niks op aan te merken.
AlgemeenKoop hier ontzettend vaak. Vaak hebben ze de beste prijs.
Bestellen gaat super simpel. Vaak wordt het direct verzonden.
Ik ben wel meer fan als de verkoper bol.com zelf is en niet een van hun partners.
Altijd snel.
KlantenserviceWeleens contact gehad via de chat. Gaat uitstekend. Zeer bekwaam en vriendelijk!
AlgemeenGroot assortiment en meestal wordt de bestelling ook de volgende werkdag al bezorgd. Het is ook fijn dat je kan kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt.
AlgemeenJe kunt er alles krijgen en ook de levertijd is super. Zeker als je net als ik Select lid bent. Ook klanten die via Bol.com verkopen zijn daarom vertrouwd omdat Bol.com instaat voor juiste afhandeling
VerzendingAltijd op tijd met een goede track en trace
Bedankt voor je complimenten! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.😃
AlgemeenBreed aanbod en veelal goede prijzen. Bestel zowel elektronica als boeken en speelgoed. Levertijd is prima zeker in deze drukke tijden voor de bezorgers.
AlgemeenBestel hier al jaren, hoewel zelden electronica. Had nu een monitor nodig en Bol.com was de goedkoopste en dus daar besteld. Bestelling was zoals altijd zo gepiept. Alleen wel even opletten dat als je nog cadeaubonnen hebt dat deze niet automatisch worden verwerkt tijdens het afrekenen. Soms wil je die namelijk (nog) niet inzetten.
VerzendingHelaas gaat vandaag besteld, morgen in huis niet altijd op bij Bol. Het is zelfs pas de volgende dag verzonden. Wel jammer als je snel iets nodig hebt. Geef dan 1-3 werkdagen aan of zo. Verder ben ik er niet zo'n voorstander van om dure artikelen zonder overdoos te verzenden. Je kunt nu zien wat het is en je weet immers maar nooit.
AlgemeenProcessen gaan gewoon zoals je hoopt en verwacht.
Ben er inmiddels wel achter, dat men bij de hoogte van de prijzen van producten op BOL al rekening gehouden heeft met 'gratis' verzenden.
Dat mág, maar voelt toch een beetje stiekum...
Gewoon zoals je hoopt en verwacht.
KlantenserviceDe weinige keren die ik nodig heb gehad om contact op te nemen met hun klantenservice waren prima.
AlgemeenSnel via de app en toch veilig doordat er elke keer opnieuw moet ingelogd worden. Vlotte betaling. Hier een tevreden klant!
VerzendingDankzij de Select elke keer gratis levering en zelfs voor keuze van leverdatum!
AlgemeenBestellen is zo gepiept! Al meerdere dingen besteld bij bol, nooit wat fout gegaan :-)
VerzendingHet is en blijft (bij volgende dag levering) PostNL, hier kan bol niks aan doen. Red je pakketje (avondlevering zelfde dag) is vrij snel moet ik zeggen.
AlgemeenIk bestel al 14 jaar bij bol.com en ik heb er echt nog nooit iets over te klagen gehad. Ik heb één keer meegemaakt dat mijn pakket incompleet was. Ik belde daar voor naar de klantenservice en zonder tegenwoord kreeg ik de volgende dag het goede pakket toe gestuurd. En dat is alles wat ik ooit heb meegemaakt van de bijna 100 pakketjes die ik daar besteld heb.
VerzendingZelfs in de periode waarvan je kan verwachten dat je pakketje wat later aan kan komen dan normaal, kreeg ik een kortingsbon omdat ik wat langer moest wachten. Ik vind het zelf niet nodig want iedereen weet dat je wat langer kan wachten, maar ik was er uiteraard wel erg blij mee!
KlantenserviceZoals ik eerder al aangaf, kreeg ik zonder tegenwoord de volgende dag mijn pakket opnieuw toegestuurd. In de 14 jaar dat ik bestel, heb ik één keertje moeten bellen.
Wij zijn je enorm dankbaar dat je al zo lang klant bij ons bent! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er nog meer jaren bij komen!
AlgemeenBreed aanbod zowel nieuw als tweedehands. Je hebt artikelen in alle prijsklasse.
Ik kan mijn pakketten ophalen en de levering is op de tijd die is afgesproken
Altijd volgens afspraak en je kan die bij een ophaalpunt ophalen
KlantenserviceZe nemen de tijd en luisteren goed en komen met goede oplossingen
AlgemeenAltijd zeer snelle levering, zeer eenvoudig retourneren en achteraf betalen is ook nog mogelijk. Kortom zeer tevreden.
AlgemeenDegelijke webshop. Eventuele fouten worden professioneel afgehandeld. Tot op heden zeer tevreden met deze webshop.
KlantenserviceHandelt eventuele klachten professioneel af. Personeel is vriendelijk.
AlgemeenBol.com zoekvenster naar producten is makkelijk in te vullen door te zoeken dmv gerelateerde zoekresultaten. Er is altijd wel een product te vinden die ietwat goedkoper is (incl. 2e hands producten) Helaas zijn de prijzen niet altijd actueel en Dataio is bijvoorbeeld vaak goedkoper dan Bol.com. Dataio is een partner van Bol.com Om maar een voorbeeld te geven. Doordat Bol.com een zeer goeie klantenservice heeft en retour beleid is 95% uitstekend, maakt het voor mij een top NL online winkel. Prijzen zijn meestal in orde, betrouwbaarheid is belangrijk, dat zeg ik want er zijn ook Chinese of Taiwanese producten te koop die waardeloos zijn, maar ja die kan je dan retourneren. Reviews en foto's lezen is belangrijk bij te goedkope producten. Fietslampjes zijn bijvoorbeeld een risico, fietsspullen ook. Pas op wat je kiest en koopt en lees goed de reviews. Kwaliteit zit toch vaak vast aan grote namen, zoals fiets accessoires Axa of Lezyne vind je daar ook. Andere goedkope merken die hetzelfde doen zijn echt waardeloos. Aanbod en verzendtijd zit helemaal goed en snel dus. Ik heb bij Bol.com van alles gekocht: Plafondlamp, LED usb fietsverlichting, allerlei fietsaccessoires, mac accessoires, kabels, hoesjes en mobiele standaarden, headsets en usb sticks, etc. Ik geniet er wel van. Bol.com is voor mij beter dan de buitenlandse concurrenten.
VerzendingHeel erg goed en snel met updates via email en al.
KlantenserviceZoals het hoort.
AlgemeenBol.com een oude maar goude zal ik maar zeggen. Ik koop hier al vanaf 2011 en nog geen enkele keer ook maar iets van een klacht gehad. 2 dagen geleden een Alienware monitor (AW3821DW) hier gekocht, omdat ie ruim 100 euro goedkoper was dan alle andere webshops. Top!
VerzendingAls je de Select service van een 10tje per jaar aanschaft kun je vrijwel elk tijdvak kiezen voor bezorging. Je wordt keurig op de hoogte gehouden en ze leveren in goede ingepakte dozen. Zo zie ik 't graag!
KlantenserviceIk werd uitstekend en vriendelijk geholpen op een paar kleine vragen. Voor de rest niet zoveel ervaring mee. Maar ook de automatische emails die je krijgt na je bestelling zitten boordevol informatie. Klant is hier nog echt koning!
Bedankt dat je al zo lang klant bij ons bent. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er nog meer jaren bij komen!