Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBeste koop ooit. Compact, eenvoudige bediening, oer-Hollandse degelijke machine. Zeer makkelijk te plaatsen en te bedienen.
Ik begrijp echt niet waarom we deze machine niet eerder aangeschaft hebben.
Past in iedere keuken.
Echt een toppertje.
Vlotte snelle probleemloze levering.
Heel fijn om te lezen dat je er zo tevreden mee bent. Heel veel plezier ermee!
AlgemeenGroot assortimentent, veel keuzemogelijkheden.Heel schappelijke prijzen en snelle verzending. Ook gemakkelijk dat het op zondag bezorgdkan worden.
VerzendingSnelle verzending en keurig ingepakt.
KlantenserviceGoede communicatie en klantvriendelijk!
AlgemeenBol heeft een enorm assortiment. Als ik iets nodig kijk ik altijd als eerste bij Bol. De levering heeft vooral te maken met de snelheid van de leverancier maar is veelal uitstekend.De helpdesk van Bol is vriendelijk, duidelijk en adequaat. Dus dik tevreden met bol.com.
AlgemeenBol.com heeft een zeer ruim assortiment met vaak ook leuke aanbiedingen.
De klantenservice is echt super, daar kunnen veel winkels wat van leren.
De bezorging is meestal de volgende dag, lekker snel! En je kunt zelf heel makkelijk aangeven op welke dag en in welk tijdsvak je je bestelling wilt ontvangen zodat de kans dat je niet thuis bent als ze voor de deur staan heel klein is.
Snelle levering.
KlantenserviceDe medewerkers van bol.com denken graag met je mee. Toen een bestelling met boeken voor mijn zoontje zoek was geraakt kreeg ik kosteloos als verrassing een extra boek toegestuurd met een persoonlijk briefje erbij. Door het helpen zoeken is mijn originele bestelling ook snel boven water gekomen.
Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
Algemeenten eerste altijd genoeg keus, goede aanbiedingen,
ten tweede is het ook goed te bewaren in je verlanglijstje
ten derde snelle bezorging meestal de volgende dag binnen
super fijn dat je zelf bezorgtijd kan kiezen dus savonds of een paar dagen later
ook als je iets zoek en je filter het helemaal uit dan heb je nog genoeg keuze
goed product, scherpe prijs, snelle bezorging, alles zit erin, online handleiding te downloaden via bol.com als je nederlands nodig heb, specs goed op de site weergegeven
Klantenservicealtijd een duidelijk antwoord en goede service als iets onder garantie valt
AlgemeenSuperfijne service weer van Bol.com. Ik heb gebruik gemaakt van de 7-daagse kortingsactie (3 hue producten voor de prijs van 2). Bestellen is altijd eenvoudig, ik kon zelf aangeven of ik overdag of ‘s avonds geleverd zou krijgen.
VerzendingOmdat ik mijn plannen op de oorspronkelijke leverdatum gewijzigd had, heb ik een dag voor levering gevraagd de bestelling bij een ophaalpunt te leveren. Dit ging eenvoudig. Ik kon mijn bestelling de volgende dag bij de supermarkt afhalen.
Algemeende ene dag besteld, de andere dag bezorgd. Ik koop veel via Bol.com en doe dat vooral omdat ik daar een veilig gevoel bij heb.
VerzendingVooral het feit dat ik bijv. bij AH mijn bestelling kan ophalen en daardoor mijn buren niet belast, vind ik een prettig idee
KlantenserviceProblemen kunnen er altijd zijn, maar het wordt altijd opgelost.
Ontzettend bedankt voor je vertrouwen en je aankopen! 😃
AlgemeenI really like that Bol.com has a very large diversity of products of prices.
What is quite bad about it is that I frequently buy something (for example a washing machine or a tas) and they don't send it.
They don't contact me to explain why is the delay. I contact client services after a week or so, just to find out that they don't have that product anymore.
Nobody informs me that the order won't be send.
When it happened for small things, it's not so important. But last week I was expecting a big washmachine with the monteur in house.
That was really disturbing because I pay for the monteur time.
When I entered my account on bol.com I've just seen that the order was with the status "retour" without any warning for me. :(((
Very bad experience because I had to pay the instalator.
Quite dissapointed. I won't order important things anymore.
The product was not sent, without any warning or discution with me.
My order was canceled by Bol.com without any message to me. I realized that after a week when I was expecting the wasmachine to be delivered to my house.
The clientservices didn't discuss their decision to cancel my order. I had to find this out a week later when I was expecting the product at home.
Hi IrinaCtin,
Thank you for your review. I just sent you a private message for more information.
Kind regards,
Chantal from bol.com
AlgemeenDe betaling loop altijd soepel bij Bol.com Er zijn veel betalingsopties. Je geld wordt keurig afgeschreven.
VerzendingLevertijden zoals geadverteerd niet nagekomen
U kent het wel uw headset gaat ineens kapot en je hebt een nieuwe nodig.
Ik heb bij bol een headset besteld i.v.m. de snelle levertijden (volgende dag in huis). Bij de concurrent (Alternate) was het goedkoper en kreeg ik een gratis product erbij, maar ik koos voor Bol daar zij eerder zouden leveren.
Had ik maar bij Alternate besteld dan had ik op de juiste dag vrij genomen. U raad het al het product niet op de juiste dag in huis. Dit kost mij geld daar ik het product voor mijn werk nodig heb.
Na contact via live chat met bol kreeg geen oplossing aangeboden terwijl er nog zat tijd was voor een passende oplossing. Ik heb om 8:00 al verzocht of zij mij een nieuw product konden opsturen dat wel s'avonds geleverd zou worden. Dan zou ik het andere product dat de volgende dag aan zou komen retour sturen.
Dat bleek niet mogelijk. Jammer gemiste kans in mijn optiek.
Er wordt totaal niet constructief meegedacht over een passende oplossing, er wordt verwezen naar onmogelijkheden omstandigheden en kleine lettertjes.
Beste Trojan222,
Chantal van bol.com
AlgemeenFout in de advertentie van de steelstofzuiger op de site. Had geen led-verlichting in de zuigmond
VerzendingStofzuiger is geleverd zoals beloofd
KlantenserviceIk stel Bol.com voor om een kortingsbon te geven i.p.v. retourneren zodat zij niet met een gebruikte stofzuiger zitten en de retourneringskosten. Het enige antwoord is "nee, kan niet, stuur maar retour". Als je dan vraagt waarom niet: "standaard procedure, stuur maar retour". Dat is geen service richting je klanten. Het gevolg is ook dat ik me niet serieus genomen voel en in de toekomst nu even genoeg heb van Bol.com (en dan te bedenken dat ze met een simpele tegoedbon alweer een volgende bestelling in de knip zouden hebben). Ik neem aan dat Bol.com zich ook niet als milieubewust gaat laten zien want dat is zeker niet het geval. Integendeel, het interesseert ze totaal niet.
Beste Toine58,
Bedankt voor je review. Wij hebben je klacht al in behandeling genomen.
Chantal van bol.com
AlgemeenIk dacht, na de geboorte van m'n kleindochter, een leuk cadeau te kunnen geven. Zaterdag een dure draagzak
(bestelnr.1273574701) besteld, die maandag zou worden bezorgd. Zondag de melding dat de bestelling was vertraagd, kan gebeuren. Vanaf dat moment geen enkele reactie meer. Toch maar eens gebeld .... zou worden teruggebeld .... nee hoor ....
Vandaag weer contact, niemand wist natuurlijk ergens van... Zaak zou worden doorgegeven aan het hoofdkantoor, zij zullen over twee tot drie dagen contact opnemen. Bijna een week verder... geen stap verder, terwijl hetzelfde artikel nog steeds op de site van Bol.com staat met een bezorgtijd van TWEE dagen. Hoezo waardeloze klantenservice?
Denk je als opa een leuk cadeautje te geven.
Word ik net gebeld door de klantenservice dat het artikel niet voorradig is. Levering via een andere firma moet ik zelf maar regelen via een annulering. Prijs is dan wel hoger. Ter compensatie bieden ze me een waardebon van 5 euro. Een paar dagen geleden opperde een andere medewerker dat in geval van annulering 20 euro compensatie kon worden gegeven, zodat ik het artikel bij een ander bedrijf kan kopen. Mevrouw aan de telefoon gaf aan, dat iedere medewerker zelf een compensatie mag voorstellen. Toen ik vroeg of ik dan met de mevrouw van een paar dagen terug mocht spreken, werd de verbinding verbroken.
Ongelooflijk, wat een amateuristisch bedrijf. Schande!
Beste Rop4321,
Bedankt voor je bericht. Wij hebben je klacht via klachtenkompas in behandeling genomen.
Chantal van bol.com
AlgemeenAls ik iets online koop, is het bijna altijd via Bol.com
Tot nu toe nooit klachten over de service gehad.
Als er iets mis is met de bestelling, wordt het altijd netjes opgelost.
Soms eerst de virtuele klantenservice, maar daarna word je vlot teruggebeld.
Ik heb een Select abonnement, dus hoef geen verzendkosten te betalen.
Deze abonnementskosten waren snel terugverdiend
Doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met onze service!
AlgemeenHeb geen opmerkingen erover. ik heb verder geen mededelingen. ...................................................................Alles gaat prima Oke Oke |Oke Oke Oke
AlgemeenMeestal goed, maar laatste zending kapot binnen gekregen, en handleiding niet in het Nederlands jammer
VerzendingBol.com goed , van derde laat de verpakking te wensen over
KlantenserviceHet is heel vaak nee, alles via een bel-script, aan het menselijke wordt voorbij gegaan
Beste Reradus,
Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.
Chantal van bol.com
AlgemeenPartner verkoper onbetrouwbaar. Apple MagSafe charger besteld, geleverd door Smartphonehoesjes.nl. Ik vond na enkele dagen dat deze opvallend langzaam was in het opladen, terwijl het vrij snel zou moeten zijn. Na verder onderzoek kwam ik er achter dat het een namaak magsafe oplader was. Een echte magsafe oplader zou een ronde cirkel animatie moeten laten zien wanneer je deze aan je iPhone plakt: deze deed dat niet (standaard Qi charging animatie). Daarnaast zou het serienummer van de charger inzichtelijk moeten zijn onder Algemeen > Info > Apple magsafe charger. Die optie ontbrak ook helemaal.
KlantenserviceRetourneren kon gelukkig nog wel makkelijk
Bedankt voor je review en je feedback. Wij gaan hiermee aan de slag!
AlgemeenEen aantal dagen geleden had ik een XBox Series X besteld. Met veel moeite want die dingen raken letterlijk binnen één minuut uitverkocht. Uiteindelijk is het mij dan toch gelukt er een te bestellen. De volgende dag zou het geleverd worden maar niets ontvangen. Contact met de klantenservice loopt stroef. Het zou worden doorgezet naar een andere afdeling waar ik vier dagen later ook niets van heb gehoord dus weer contact zoeken met de klantenservice. Een andere medewerker vertelt mij dat er maandag contact wordt opgenomen. Prima. Als ik het apparaat maar krijg. Een paar uur later wordt de bestelling geannuleerd!!! Wat krijgen we nou?! Ik weer contact zoeken en krijg ene Gino op de chat. Wat een kneus met zijn gebroken Nederlands en standaard kortaf reacties. Neemt Bol.com nu ook scholieren aan dan?
Volgens de annuleringsmail is het geannuleerd vanwege een technische storing. Wat een onzin. Moet ik dat echt geloven? Ik heb nog altijd geen werkelijke reden vernomen van Bol.com. Zoals aangegeven wil ik dat mijn bestellingen hersteld wordt want bestellen gaat niet meer. Gino zegt dat ik opnieuw moet bestellen voor een product dat niet eens op voorraad is en vervolgens dat ik mij dan maar moet aanmelden voor de email notificatie voor wanneer het weer op voorraad zou zijn. Kom op man. Alsof dat werkt voor dit product. Stelletje prutsers bij Bol.com. Neem gewoon verantwoordelijkheid en herstel gewoon de bestelling...
Van kastje naar de muur en dan eindig je bij Gino van Bol.com. De nog-net-geen analfabeet.
Beste Henshin,
Chantal van bol.com
AlgemeenIk was van plan een Samsung Odyssey G70A monitor te kopen ter vervanging van een tv. Ik heb via de chat gevraagd of het mogelijk is dat het oude product wordt opgehaald en dat het gaat om een 28" monitor die ik van plan ben te bestellen en een 40" tv die ik terug wil sturen. Chat medewerkster heeft het nagevraagd en het is geen probleem. Ik heb nogmaals benadrukt dat het om een 28” monitor gaat die ik wil bestellen en een 40” tv gaat die ik terug wil sturen. Is allemaal geen probleem.
Voordat ik daadwerkelijk op bestel druk, heb ik nog gebeld met de klantenservice en gezegd dat ik op het punt sta om de monitor te bestellen, maar dat ik zekerheid wil dat de tv wordt opgehaald. Medewerker zegt dat het geen probleem is, dat het wettelijk zelfs verplicht is en als post.nl het niet meeneemt, dat ze het gaan oplossen. Medewerker heeft zelfs een mail ter bevestiging gestuurd.
Monitor besteld van 750 euro en select erbij genomen van 10 euro. Post.nl heeft tv niet meegenomen, omdat hij een barcode nodig heeft (staat niet op de bol.com site overigens). Contact opgenomen via mail, mail antwoord; stuur maar op via post.nl punt... Mail terug gestuurd dat dat niet de afspraak was. Vervolgens gebeld door bol.com dat tv wordt opgehaald en dat dynalogic contact met mij zou opnemen. 3 dagen later niks gehoord, dus weer mail gestuurd. Krijg mail terug; “wij zien nu pas dat het om een tv gaat die je terug wil sturen, dus dat gaat niet”. Ik zeg nogmaals dat dat niet de afspraak was. Ik krijg vervoglens geen reactie... Ik neem contact op via de telefoon en werd gezegd dat het wordt door gezet naar een special care afdeling ofzo en dat er dezelfde dag nog contact met mij wordt opgenomen. Uiteraard niks gehoord diezelfde dag... Ik weer bellen, zeggen ze; ja vervelend, maar medewerker had een foutje gemaakt. Monitor en tv zijn verschillende producten. Kan je de tv zelf niet ergens wegbrengen ofzo...
Waardeloos bedrijf die klanten vals voorlicht om producten te verkopen om ze vervolgens aan het lijntje te houden zodat retour termijn verloopt.
Beste C.W. Lam,
Chantal van bol.com
AlgemeenAlles wordt snel en correct afgeleverd. Door mijn select abonnement is de verzending gratis. De artikelen zijn altijd van goede kwaliteit
VerzendingGewoon prima en op tijd
AlgemeenAlles verloopt altijd heel vlot. gemakkelijk bestellen, veel keuze. juiste omschrijving van het produkt. Ik ben fan
VerzendingDe levering was netjes op tijd. Alles in orde, zoals steeds. Gaat er toch eens iets fout wordt alles vlot geregeld
KlantenserviceAlles vlot opgelost. Werd nadien ook gevraagd of alles in orde kwam, wat toch wel zeer attent is
Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij doen er alles aan om dit zo te houden
AlgemeenNiet lang geleden heb ik een mooie prachtige draadloze muis besteld van het merk Corsair, en deze had ik heel snel binnen. Echter binnen 1 werkdag.
In het algemeen zijn ze wel snel bij bol, het hangt een beetje van het product af, de voorraad, en de desbetreffende verkoper.
In dit geval was bol.com zelf de verkoper en dat ging goed.
Zoals ik hierboven beschreef had ik het product in 1 werkdag binnen, of mogelijk in 1 werkdag al, het was sneller als het licht.
KlantenserviceWanneer ik de klantenservice spreek zijn ze altijd heel vriendelijk en behulpzaam Dat is heel netjes.
Heel fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service. Je kan altijd op ons rekenen!