bol

Gebruikers over webshop bol

Tekst is verwijderd en aangepast: Helaas was mijn pakket kwijtgeraakt bij PostNL. Na lang wachten is dit opgepakt door Bol en is het probleem opgelost.

De collegas van de chat zijn super mensen en hebben niets te maken met wat er is gebeurd.

Beste NCetiner,

Bedankt voor je review. We hebben je klacht in behandeling genomen via klachtenkompas. Vanochtend is je een e-mail gestuurd met meer informatie over de terugbetaling.

Chantal van bol.com

We bestellen regelmatig bij Bol.com. Levering is (bijna) altijd snel en de service is erg goed.

Wanneer een product met DHL verzonden wordt, loopt de levering bijna altijd uit. DHL maakt er echt een potje van. Als het met PostNL komt, gaat het eigenlijk vrijwel altijd goed. Mijn tip voor Bol.com is dan ook om geen gebruik meer te maken van DHL.

Ik word er altijd vriendelijk geholpen en de oplossingen zijn naar tevredenheid.

Je kan altijd op ons rekenen! :)

Het platform is beproefd en daardoor heeft het een goede doorontwikkeling gehad. Ik vind het prettig om hier te bestellen.

Verpakkingen zijn eigenlijk niet beschadigd bij mij. Ik kan helaas niet oordelen over pakketjes die niet goed aankomen omdat het vaak via PostNL gaat en tja..

Heel fijn dat je zo tevreden bent! Wij doen er alles aan om dit zo te houden! :)

Bol.com is een betrouwbare internet winkel die een uitgebreid assortiment heeft, met een goed lopend bezorg systeem, mail en informatie structuur werken goed, en wat misschien wel net zo belangrijk is, betreft de goede manier hoe zij omgaan met retouren, en of dat nu gaat over een tegenvallend product, een beschadigd of defect, het komt altijd goed.

Leveringen zijn meestal op tijd, ook vraagt bol.com om feedback, deze geef ik altijd, want hier doen ze ook echt wat mee.
Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een levering op een ander adres dan je standaard woonadres te laten plaatsvinden. Heel makkelijk.

De klantenservice is bereikbaar via chatbot Billy, per mail of per telefoon.
Ik probeer het eerst met de chatbot want ik ga niet standaard bellen, zo blijven de lijnen open voor de gevallen die niet per chatbot of mail op te lossen zijn.

Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Ik zie vaak negatieve reviews over bol.com, maar mijn ervaring is eigenlijk louter positief. Indien een product niet goed is, helpt de klantenservice altijd op een prettige manier.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je zo positief blijft! :)

Fijne website, duidelijk, goede service! Makkelijke zoek mogelijkheden. Ruime keuzes en altijd up to date

Altijd snelle levering, en goede communicatie qua levering! Zeer tevreden

Snel antwoord bij eventuele vragen! En goede service en zeer behulpzaam!

Enorm bedankt voor je review! :) Dat waarderen we.

Door het in gebreke bliven van de ALDI, konden wij ons beoogde airfryer van Inventum daar niet kopen...Dus besteld bij BOL.com, Werd binnen 1 dag geleverd zonder kosten, en waren wij voorzien. Prima alternatief, en niet te duur.

Heel veel plezier met de nieuwe Airfryer! 😃

Kon het gemakkelijk vinden, betalen via ideal gaat altijd prima en snel. Bestel regelmatig bij Bol.com. Weinig tot geen klachten.

Het product kwam ondanks de drukte op tijd binnen. Prima op tijd en ruim voor Kerst

Veel plezier met je bestelling! :)

Ik bestel vrij vaak producten bij bol.com en was er tot op heden erg tevreden mee.

Nu is een koptelefoon (Samsung GP-Y600HAHCAAA) op 7 december kapot gegaan. Het scharnier wat de luidspreker aan de hoofdband houdt, is uit elkaar geëxplodeerd tijdens een teams meeting met collega's. Gelukkig kwam er geen onderdeel in mijn oog terecht, maar heb dit gemeld bij Bol.com en ze weigeren ook maar iets te doen aan de situatie. Ze weigeren hierin mee te denken, de klant te ondersteunen of ook maar één vinger uit te steken en voel mij bedrogen als klant. Ze schuiven het onder gebruikersschade, maar mag hopen dat een headset van 150 euro het langer dan 1 jaar uithoudt. Heb er geen gekke dingen meegedaan en is alleen maar gebruikt voor teams gesprekken of een beetje muziek luisteren. Maar Bol.com geeft geen gehoor en stuurt mij van het kastje naar de muur.

Producten worden niet op tijd geleverd, slecht verpakt en wordt karig verzonden. Ze zouden kunnen kijken naar alternatieven zoals CoolBlue.

De klantenservice van bol.com is vriendelijk, maar schuiven het probleem van het kastje naar de muur.

De eerste keer dat ik belde, gaf Bol.com klantenservice mij gelijk en zeiden dat ze zouden zoeken naar een oplossing en dat ze contact zouden opnemen. Dit is niet gebeurd en heb gelijk de volgende dag (8 december) weer gebeld. Hierbij werd hetzelfde beloofd en heb niets van hun gehoord. Nogmaals contact opgenomen, werd vriendelijk te woord gestaan en de medewerkster gaf aan dat 1 jaar zeker te kort is voor dit type koptelefoon. Uiteindelijk kreeg ik een melding via de voicemail dat het gebruikersschade is en dat ze hier niets aan gaan doen. Ook geen mogelijkheden gekregen om dit te bespreken, werd vrolijk naar Samsung doorgestuurd. Dit had ik al geprobeerd, want Samsung zegt weer dat ik bij de verkopende partij moet zijn. Kastje, muur, wat een verhaal om een koptelefoon.

Samenvatting:
Heb meerdere malen contact gezocht omdat Bol.com terug zou bellen, wat niet is nagekomen, en ze weigeren ook maar iets te doen aan dit probleem. Kan niets anders zeggen dat het vertrouwen en de behulpzaamheid in het bedrijf naar 0 is gezakt.

Beste Roland_gg,

Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

De diepvries die ik had besteld ging naar het verkeerde adres (mijn fout). Contact opgenomen met de klantenservice en die gaf dat we het beste contact konden opnemen met PostNL, maar die gaf aan niets te kunnen doen. Adreswijzigingen konden alleen van Bol komen.

Inmiddels stond de chauffeur aan de deur stond en vroeg 150,- extra om het naar het andere adres te brengen. Aangegeven dat we dat niet gingen doen. Vervolgens contact opgenomen met Bol en die gaf aan dat de koelkast terug naar hun ging en dat zij ervoor zouden zorgen dat de koelkast op het nieuwe adres zou worden bezorgd. Prima, zou je denken.

Daarna begon ik allemaal berichten te ontvangen dat men het geld ging terugstorten, wat tegen de afspraak was. Na meerdere malen contact opgenomen te hebben, kreeg ik andere afdeling aan de lijn. Deze gaf aan dat onder normale omstandigheden de koelkast zou worden bezorgd naar het nieuwe adres, maar dat bleek dat de koelkast was beschadigd. Om die reden en laten we maar aannemen dat het zo is, zijn ze overgegaan tot teruggave van geld.

Daarbij aangegeven dat ik hier niet op zat te wachten en gewoon een koelkast verwachte. Aangegeven dat als de vervoerder zaken beschadigd, er gewoon een nieuwe moet komen. Eerst zei die tegen mij, de koelkast is niet op voorraad. Dat is vreemd aangezien ik kan zien dat deze er wel is. Vandaag besteld morgen in huis. Vervolgens zei die, bij de leverancier is die wel op voorraad maar niet bij ons en tegen dezelfde prijs, waarbij ik aangaf ik heb een overeenkomst met jullie en niet met de onderliggende leverancier. Toen proestte hij uit van het lachen, naja hij onderdrukte het nog wel maar......het was simpelweg onbeschoft!

Al met al was dit de laatste keer dat ik hier bestel.

Verzending was beschadigd waardoor geretourneerd. Lees hiervoor voor verdere toelichting.

UPDATE: Wanneer er toegezegd wordt om een privé bericht te sturen, dan dient dat wel te gebeuren. De beoordeling "Waardeloos" is volledig terecht.

Beste Veenbrandt,

Dank voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Ik schrijf deze beoordeling omdat Bol.com dit gevraagd heeft, Ik krijg hier echter niets voor,

Bij Bol.com is het makkelijk bestellen en betalen. Soms wel even zoeken om de juiste producten te kunnen vinden.

Leveringen gaan over het algemeen goed. Wat mij wel is op gevallen de laatste tijd is dat producten die verkocht worden door bol.com zelf goed gaan qua leveringen, maar dat leveringen van producten die door derden verkocht worden via Bol.com niet altijd betrouwbaar zijn qua afspraken/leveringen.

Een paar keer contact met ze gehad omdat producten niet geleverd werden. Pakket zoek, verkeerde track en trace code. Probleem werd wel altijd snel en accuraad opgelost. Dit zijn tot nu toe wel altijd producten geweest die via derde partijen verkocht worden via Bol .com.

Heel erg bedankt voor je review. Dat waarderen we enorm :)

De website is zeer toegankelijk en overzichtelijk.
In de filters zou er nog een betere indeling kunnen gemaakt worden.
Bestellen en betalen gaat vlot.

De verzending vanuit bol.com is goed, enige nadeel is dat tijdens het transport soms al eens goederen een beschadiging oplopen.
Meestal is dit wel op te lossen via de klantendienst van bol.com.

De klantenservice is steeds vriendelijk en problemen worden meestal naar voldoening opgelost.

Heel erg bedankt voor je review en je feedback. We gaan ermee aan de slag. :)

Snelle verzending, ruim aanbod en duidelijke website. Waar nodig een behulpzame vriendelijke klantenservice. Prima webshop!

Fijn dat je zo tevreden bent! :)

Mijn motivatie om een review te plaatsen staat niet in het lijstje, maar ik heb een mail van Bol gekregen met het verzoek of ik een review wil plaatsen. Krijg er niets voor (wel een beetje jammer:):)

Ik bestel graag bij Bol omdat je zeker weet dat wanneer je iets toch retour wilt sturen, dat keurig en snel afgehandeld wordt. Daarbij is dat kosteloos.

De zoek criteria zouden wel beter kunnen op de site, vaak krijg ik veel meer hits en in veel bredere categorieën dan het woord waarop ik zoek. Aangezien ik dan ongeduldig wordt, haak ik ook geregeld weer af .

Verzending is meestal snel en wordt al aangegeven dat het er pas over een paar dagen is, dan komt vaak voor dat het al eerder geleverd wordt.

Soms koop ik producten die elders iets goedkoper zijn, toch bij Bol vanwege de grote betrouwbaarheid van het bedrijf.

Heel soms zijn producten niet goed verpakt maar die producten komen direct van de verkoper en niet van Bol zelf. Zo zijn er wel eens spullen stuk aangekomen, dan stuur ik het meteen retour en bestel ik hetzelfde product bij een andere leverancier van Bol.

Nog nooit mee te maken gehad, maar zal vast wel goed zijn. Ik bestel heel veel bij Bol en het feit dat ik nog nooit met de klantenservice te maken gehad heb, zegt voldoende over de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Harstikke bedankt voor je review en je feedback! Dat waarderen we enorm :)

Bestellen en uitzoeken gaat meestal prima en de website is overzichtelijk. Wel zouden bepaalde filters in product categorieen beter kunnen, en zouden er bepaalde eisen gesteld moeten worden in product (categorieen) om overal dezelfde informatie weer te kunnen geven.

Dit is tot nu toe de enige website waar ik meerdere keren problemen heb gehad met de levering en dat deze (vaker) te laat is, soms moet er zelfs een onderzoek bij post.nl gestart worden omdat pakketjes tijdelijk of permanent "kwijt" raken.

2 dagen geleden wederom een product besteld met avond levering, inmiddels nog niet binnen en ze kunnen ook niet achterhalen waar het precies is. Dan krijg je de melding dat het misschien bij een pakketpunt ligt en je maar even moet gaan informeren, welke kunnen ze niet zeggen. Uiteraard blijkt het product daar dan niet te liggen en dan kan je nog 4 extra dagen wachten op een onderzoek. Onacceptabel gezien andere webshops hier beter mee om gaan en het WEL anders kunnen doen (lees; compleet nieuw product alvast op de bus doen / korting krijgen, of een maatoplossing). Bol.com zegt gewoon; jammer - wacht maar (en avondlevering is een betaalde dienst!!).

Bol.com is uiteraard geen post.nl maar zoals eerder gezegd gaat het voornamelijk bij deze shop fout.

Medewerkers zijn altijd vriendelijk alleen zijn ze beperkt in de mogelijkheden die ze kunnen bieden om tot een snelle oplossing te komen, zie hierboven.

Soms bestel ik producten hier die duurder zijn dan elders, ook omdat het een NL-shop is, maar die keuze ga ik nog eens overwegen.

Verder zijn zijn ze wel heel makkelijk met retourneren maar heel eerlijk; dat zijn de meeste webshops waar ik bestel.

De "slecht" score vind ik niet helemaal terecht maar er is niks tussen "slecht" en "voldoende"

EDIT - bol.com geeft hieronder aan me een privé bericht te hebben gestuurd maar ik heb niks ontvangen

EDIT2 - Product is ontvangen, 5 dagen later dan gepland. Er is sinds mijn review geen verder contact geweest met bol.com en dus blijft de beoordeling staan.

Beste No00waa,

Chantal van bol.com

De website is erg overzichtelijk en duidelijk. Je kunt makkelijk een bestelling plaatsen en kiezen op welke wijze je betaald. Er zijn vaak goede aanbiedingen waar je van kan profiteren. Goede service en een snelle bezorging. Kortom ik ben een grote fan!

Het product werd op de juiste datum en het juiste tijdstip afgeleverd.

Ik heb de klantenservice niet nodig gehad omdat er geen klachten waren.

Fijn om te lezen dat je tot op heden geen klachten hebt gehad. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit zo blijft! :)

Nagenoeg altijd kan ik via internet mijn bestellingen doen bij Bol.Com. Dan is de select-club zeer plezierig, want daarmee versnel je de bestellingen en ook nog kostenvrij.

tot op heden niet mee gemaakt, dat ik beschadigde zendingen heb ontvangen. Dit ondanks het feit, dat men gebruikt maakt van verschillende transportbedrijven.

nadat er een vraag was over de bestelling, heeft men de vraag samen met de leverancier keurig opgelost.

Je kan altijd op ons rekenen! :)

Gewoon makkelijk. Je plaats een bestelling en je word meteen door gestuurd na betaling en je betaald

Je moet wel goed opletten bij wie je wat besteld want soms zijn meer aanbieders maar zit er een groot verschil in prijs

Het contract voor zover ik dit nodig had was goed en kan niet meer overzeggen omdat 1 keer is geweest.

Enorm bedankt voor je review! 😃

Groot assortiment en je kan altijd vinden wat je zoekt. Wel letten op de prijs want soms is het duurder dan op andere pagina’s. Ook zijn er veel producten die van Ali express komen van bedrijfjes die via bol.com verkopen. Dit is echt heel irritant want je moet alles checken waar het vandaan komt. Bol.com zou dit ook niet moeten willen. En hierdoor heb je ook van 1 product meerdere bedrijfjes die het verkopen en met heel veel verschillende prijzen.
Wat bol.com zelf verkoopt is duidelijk en koop ik graag

Snelle levering, netjes verpakt en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de levering

Heb niet vaak met de klantenservice te maken gehad omdat ik erg te vrede ben over bol.com en dat alles goed gaat l. De enkele keer dat ik de klantenservice heb gesproken zijn ze vriendelijk en wordt het snel opgelost

Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent! 😃

De prijzen zijn niet altijd de laagste, maar het assortiment is heel groot, heel breed en heel uitgebreid, meestal kan ik ook bij Bol.com vinden wat ik zoek. De klantenservice is prima, verzenden gaat vlot en er is nooit discussie over betaling of retouren.

De meeste artikelen worden netjes geleverd op (of binnen) de gestelde termijn. En als het niet lukt houden ze je op de hoogte.

Deze klantenservice doet nog echt moeite voor je. Het maakt nog wel uit of het echt een Bol.com artikel is, of een artikel dat via Bol.com bij derden wordt besteld.

Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk