Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKlant is niks waard wanneer er door de bezorgdienst een pakket kwijt raakt. In een week tijd is de status van mijn laptop gegaan naar
> kwijt geraakt
> retour gestuurd
> verkeerd huisnummer
> onderweg
> onbekend
Keer op keer wordt me iets anders verteld door de klantenservice. En nu moet ik maar wachten tot dinsdag (2 weken verder) op het resultaat van een volgend onderzoek. Terwijl er gisteren al een uitkomst van een onderzoek was dat het pakket kwijt is. Iets met een kastje en de muur. Elke dag contact met de klantenservice en elke dag een ander smoesje.
Mocht het pakket retour gaan naar Bol.com, zonder dat dit mijn schuld is, moet ik nog eens wachten tot Bol het pakket heeft ontvangen en dan nog 5 dagen tot ik mijn geld terug krijg.
Bol.com klantvriendelijk? Zeker niet! Dit was dan ook gelijk mijn laatste bestelling. De service van Coolblue en Amazon is vele malen beter. Bedenk je goed wanneer er iets is met je bestelling dat Bol.com niet wil helpen en zich verschuilt achter de onderzoeken van DHL.
Niemand die weet waar mijn bestelling is?! Maar een oplossing wordt niet geboden.
KlantenserviceGeen concrete oplossing, maar alleen smoesjes. En iedereen spreekt elkaar tegen bij het vragen naar de status van mijn pakket.
Beste Pascal2187,
Bedankt voor je review. Ik heb je een privé bericht gestuurd voor meer informatie.
Chantal van bol.com
AlgemeenIk bestel hier vrijwel altijd. Voor de (klanten) service die ze hebben, levertijden, achteraf betalen, makkelijk en gratis retourneren.
VerzendingVoor 2359 besteld, morgen in huis!
Bezorging daadwerkelijk binnen gekregen
Altijd goed bereikbaar en bereid om je een oplossing te bieden
Enorm bedankt voor je vertrouwen en je aankopen!
AlgemeenPrima site, veel keus, goede prijzen en zeer snelle leveringen. De communicatie over de status van het product is uitstekend.
VerzendingDe leveringen zijn uitstekend. De informatie is uitstekend.
KlantenserviceIk heb pas 1 x gebruik gemaakt van de klantenservice en dat is uitstekend afgehandeld.
We vinden het erg fijn dat je zo tevreden bent!
AlgemeenBol.com heeft een grote website. Veel is er te verkrijgen. De wachttijden zijn kort.
De verzending is accuraat. Alles is goed verpakt! Weinig tot geen verzendkosten.
Heel goed. Snelle levering!
Voor ieder wat wils kan je terecht bij onze webwinkel!
AlgemeenAls je iets zoekt kan je 't hier gemakkelijk vinden. Veel keuze en vergelijkingsmateriaal. Goede prijzen.
VerzendingCorrecte levering en goed verpakt.
KlantenserviceEenmaal een produkt gehad dat na 14 dagen stuk was. Zonder problemen een nieuwe ontvangen.
AlgemeenMakkelijk te vinden wat je zoekt. Veel keuze en vergelijkingsmateriaal. Vlotte bestelprocedure en snelle levering. En met Select het hele jaar gratis bezorging.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt. Bol doet het goed. Met alweer: Select.
KlantenserviceEerst even moeilijk te vinden, de robot kan niet met alles helpen ( logisch). Daarna: oplossingsgericht en bereid tot helpen. Goed gedaan!
Samen met de bezorgdiensten doen we onze best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt
AlgemeenBij Bol.com kun je altijd op een makkelijke manier iets bestellen en als het niet goed is, dan stuur je het makkelijk terug. Ik heb zelfs een keer meegemaakt dat een postorderbedrijf het pakketje helemaal niet had afgeleverd; ik kreeg toen gewoon mijn geld terug. Ze zijn nooit moeilijk en de Klant is écht Koning; ook hebben ze een leuke spaaractie als je Select-lid bent; altijd leuk ! Ik ben vaste klant van Bol.com en je kunt er veel vinden en heel veel bedrijven zouden kunnen leren van deze manier van met klanten omgaan !!! Ga zo door !!
VerzendingWordt altijd goed geleverd, behalve door postbode van Postnl maar daar kan Bol.com niets aan doen; ook wordt je goed op de hoogte gehouden via mail.
KlantenserviceAltijd vriendelijk ook aan de telefoon en ze proberen altijd een goede oplossing te vinden als er iets misgaat, zelfs een cadeaubon krijgen is geen probleem; netjes hoor, ga zo door Bol.com !!
AlgemeenSite geeft prima informatie over de gewenste artikelen.
De prijs is vaak wat hoger, maar dan wel inclusief verzendkosten.
Ondanks dat bestellingen vaak via partner bedrijven verlopen, worden afspraken goed nagekomen. Bol.com heeft duidelijk uitstekende controle over hun partners en goede afspraken.
Snel en (soms te) goed verpakt.
KlantenserviceLaptop verzonden voor reparatie (gratis) werd binnen de aangegeven termijn gerepareerd teruggestuurd.
AlgemeenProduct besteld bij partner en een verkeerd product geleverd gekregen. Bol.com doet niets en wimpelt je af naar de partner die vervolgens ook niets doet.
VerzendingGoed verpakt verstuud, met bubbel rommel erbij. Wel veel plastic wat beter papier zou kunnen zijn.
KlantenserviceProduct besteld bij partner en een verkeerd product geleverd gekregen. Bol.com doet niets en wimpelt je af naar de partner die vervolgens ook niets doet.
Geen enkele vorm van verantwoording nemen, nog even wijzen dat je een overeenkomst hebt met een partner en geen enkele vorm van hulp bieden. Dermate schaamteloos dat ik mijn account laat opheffen, ik wil echt nooit meer iets met dit bedrijf te maken hebben. De boodschap is: "Zoek het maar fijn zelf uit"
Beste Houtenklaas,
Dank voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie. Graag wacht ik je reactie af.
Chantal van bol.com
AlgemeenTV kopen met zuurverdiende geld bij de grootste webwinkel van NL, maar indien je service nodig hebt, word je van kasje naar muurtje gestuurd.
KlantenserviceIk had een tv gekocht en deze is binnen 2 jaar defect geraakt. Vervolgens bij bol.com gemeld en zij hebben me doorverwezen naar CE Repair. De klacht is ingediend in juli 2022 en NU pas stuurt CE Repair de volgende:
Klachtomschrijving : PICK UP:
Eerst was geen wifi verbinding mogelijk. Nu gaat de tv helemaal niet meer aan! - Mogelijke oorzaak: Eerst was geen wifi verbinding mogelijk. Nu gaat de tv helemaal niet meer aan!, BCL51408412
Werkzaamheden :
Het door u aangeboden product kan helaas niet gerepareerd worden. Een andere oplossing kan niet aangeboden worden omdat het product niet verkocht is via Samsung Electronics Benelux B.V. Gaarne contact opnemen met uw verkooppunt voor een andere oplossing. Excuses voor het ongemak.
Vervolgens weer 10x contact opgenomen met bol.com, maar ze doen alsof hun neus bloed. Dit soort bedrijven moeten kei hard aangepakt worden! Een klant kan toch niet bijna half jaar op een reparatie wachten? Het product is gewoon bij bol.com zelf gekocht en niet bij hun partners!
En aub ga hier geen reactie plaatsen om met jullie webcare contact op te nemen omdat ik dat al 10x gedaan heb!
Ordernummer: 1211684306
Beste Tyrone2015,
Bedankt voor je review. We nemen je klacht in behandeling via de Thuiswinkel.
Chantal van bol.com
AlgemeenGoed overzicht. Het is makkelijk zoeken naar iets. Duidelijke info. De website zit goed in elkaar.
VerzendingSnel en correct.
KlantenserviceSuper. Klantvriendelijk. Behulpzaam.
Enorm bedankt dat je kiest voor onze webwinkel!
AlgemeenMet Bol.com alles in orde.Betrouwbaar en correct. correct Kan niet beter. Goede partnerAltijd positief voor de klant
VerzendingCorrect en volgen alles op
KlantenserviceVolgen alles op en hulpvaardig
AlgemeenJe ontvangt de bestelling wanneer je het wil, soms de zelfde dag. Dit vind ik zeker een pluspunt, nooit problemen met retour zendingen. Het gemak bij Bol. is dat je alles kan bestellen, dus je hoeft nooit naar een andere aanbieder
VerzendingBestellingen zijn altijd op tijd en de bezorger is altijd vriendelijk.
KlantenserviceDe service is altijd perfect en goed te gebruiken
Algemeenaltijd netjes de levering gekregen, keurig verpakt(soms een beetje een te grote doos), leveringen komen altijd zoals belooft de zelfde of volgende dag.
VerzendingLevering keurig netjes optijd, product zoals beloofd.
doos had kleiner gemogen.
service altijd goed, je hoefd maar te bellen en het wordt opgelost.
We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
AlgemeenAls je via bol zelf besteld gaat het meestal prima, snelle levering, goed verpakt, zoals al eerder gezegd moet je een beetje mazzel hebben met de bezorging. Maar via een sub winkel van bol kan het wel eens anders lopen. En dan kan het wel eens een probleem zijn. Had een servies besteld wat via PostNL onderweg was maar plotseling als retour werd gemeld, Bol had snel het geld terug gestort maar waarom dit nou retour was gegaan .. nooit achter gekomen.
VerzendingLevering over het algemeen prima en snel
AlgemeenBijna altijd geen verzend kosten en vaak de andere dag al in huis
Ook geen moelijk gedoe bij terug sturen als het niet bevalt
Boven staande geef mij een veilig gevoel bij het kopen
De producten worden goed verpakt op de afgesproken datum geleverd
Samen met de bezorgdiensten doen we ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd!
AlgemeenHet is erg simpel. Geen poespas, je weet wat je betaald en waarvoor. En je betaald, klaar is het. De rest wordt geregeld!
VerzendingHet wordt altijd snel verzonden en netjes op de dag wanneer je zelf aangeeft bezorgd.
We vinden het heel fijn dat je zo tevreden bent!
AlgemeenWat ik fijn vind aan Bol.com is dat je achteraf kunt betalen. En dat je ook vaak de optie hebt om het product 2e hands aan te schaffen. Ik heb daar ook goede ervaringen mee.
VerzendingIk heb eigenlijk nooit lang moeten wachten op mijn producten
AlgemeenBol is voor mij het prototype van de webshops. Ze waren één van de eerste en zijn nog steeds één van de beste. Als we al klachten hebben is dat meestal over de vervoersdienst; deze kan wisselen afhankelijk van welk bedrijf de order verstuurd. En de bezorgers zijn niet allemaal even accuraat zodat pakketjes regelmatig (veel) later worden geleverd. Niet per de de schuld van Bol; eerder een probleem van alle webshops.
VerzendingHet was eerder binnen dan beloofd, in dit geval prima want het was een brievenbuspakketje.
KlantenserviceBol communiceert prima, iets retour sturen gaat makkelijk en je hebt je geld snel terug.
AlgemeenEnorm aanbod vanuit Bol.com zelf en voor derde partijen. Bol bemiddeld uitstekend wanneer iets niet goed gaat.
VerzendingAltijd vlot of in ieder geval transparant.
KlantenservicePrettige en on point bemiddeling en behandeling. En een stapje extra indien nodig.
Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht!