bol

Gebruikers over webshop bol

altijd netjes de levering gekregen, keurig verpakt(soms een beetje een te grote doos), leveringen komen altijd zoals belooft de zelfde of volgende dag.

Levering keurig netjes optijd, product zoals beloofd.
doos had kleiner gemogen.

service altijd goed, je hoefd maar te bellen en het wordt opgelost.

We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Als je via bol zelf besteld gaat het meestal prima, snelle levering, goed verpakt, zoals al eerder gezegd moet je een beetje mazzel hebben met de bezorging. Maar via een sub winkel van bol kan het wel eens anders lopen. En dan kan het wel eens een probleem zijn. Had een servies besteld wat via PostNL onderweg was maar plotseling als retour werd gemeld, Bol had snel het geld terug gestort maar waarom dit nou retour was gegaan .. nooit achter gekomen.

Levering over het algemeen prima en snel

Bedankt voor je review! :)

Bijna altijd geen verzend kosten en vaak de andere dag al in huis
Ook geen moelijk gedoe bij terug sturen als het niet bevalt
Boven staande geef mij een veilig gevoel bij het kopen

De producten worden goed verpakt op de afgesproken datum geleverd

Samen met de bezorgdiensten doen we ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd! :)

Het is erg simpel. Geen poespas, je weet wat je betaald en waarvoor. En je betaald, klaar is het. De rest wordt geregeld!

Het wordt altijd snel verzonden en netjes op de dag wanneer je zelf aangeeft bezorgd.

We vinden het heel fijn dat je zo tevreden bent! :)

Wat ik fijn vind aan Bol.com is dat je achteraf kunt betalen. En dat je ook vaak de optie hebt om het product 2e hands aan te schaffen. Ik heb daar ook goede ervaringen mee.

Ik heb eigenlijk nooit lang moeten wachten op mijn producten

Je kan altijd op ons rekenen! :)

Bol is voor mij het prototype van de webshops. Ze waren één van de eerste en zijn nog steeds één van de beste. Als we al klachten hebben is dat meestal over de vervoersdienst; deze kan wisselen afhankelijk van welk bedrijf de order verstuurd. En de bezorgers zijn niet allemaal even accuraat zodat pakketjes regelmatig (veel) later worden geleverd. Niet per de de schuld van Bol; eerder een probleem van alle webshops.

Het was eerder binnen dan beloofd, in dit geval prima want het was een brievenbuspakketje.

Bol communiceert prima, iets retour sturen gaat makkelijk en je hebt je geld snel terug.

Enorm bedankt voor de complimenten! :)

Enorm aanbod vanuit Bol.com zelf en voor derde partijen. Bol bemiddeld uitstekend wanneer iets niet goed gaat.

Altijd vlot of in ieder geval transparant.

Prettige en on point bemiddeling en behandeling. En een stapje extra indien nodig.

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht! :)

Bol.com levert met Black Friday week verkeerde producten. Je kunt deze producten niet ruilen, alleenn retour sturen.
De producten werden na black friday pas toegestuurd, je kunt dus hierdoor geen aanbieding meer elders krijgen..

Lastig te bereiken klantenservice, weinig behulpzaam en weigeren zelfs fouten toe te geven.
Na herhaaldelijk vragen of Bol geen oplosssing gaat bieden werd alleen maar ontwijkend gereageerd, maar Nee zeggen mag blijkbaar niet.

Beste Blender,

Dank voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie. Graag wacht ik je reactie af.

Chantal van bol.com

Soms een goed alternatief voor andere winkels. De site is goed doorzoekbaar en de prijzen zijn soms scherp. Daar moet je wel naar zoeken. Verzenden is goed georganiseerd. Goed verpakt en met updates.

Vermijd echter Plaza, want is een drama. Daarom 1 ster minder

Verzenden is goed georganiseerd. Goed verpakt en met updates. Komt ook op tijd binnen.

Voor ieder wat wils kan je bij ons terecht! :)

Altijd snelle levering en ook achteraf betalen is ideaal.
Producten zijn makkelijk te vinden en de kwaliteit is goed.
Soms worden producten via een ander bedrijf geleverd.
Echter nooit een probleem.
En voor een klein bedrag nooit verzendkosten, ideaal.

Meerdere producten besteld.
De Bluetooth USB met antenne had ik nog niet eerder gezien, werkt perfect.

Goede service, maar echt zeer zelden nodig.
Meestal verlopen zaken probleemloos.

Fijn dat je zo tevreden bent! :)

Bij Bol vind ik regelmatig leuke scherpe aanbiedingen voor t product wat ik zoek. Service mocht er iets zijn is top, wordt meegedacht. De klantbot is verschrikkelijk, koppeling vraagwoord - antwoord werkt niet, bellen is fijner maar je moet echt moeite doen om klantenservice nummer te vinden.
Blij met deze webwinkel.

Levering is rap, mailberichten over de verwachtte levermomenten zijn accuraat.

Lastig te vinden qua telefoonnummer, maar prima.
Bij fout aan het pakket of anders lossen ze wel op. Maar eenmaal gehad dat ik dacht die is nog in opleiding maar daar kwam een prettige mail achteraan. Sommige zaken liggen buiten Bol en daar pakken ze het ook op.

Bedankt voor je review! :)

Plaatsen bestelling eenvoudig. Opmerking er wordt niet altijd geleverd wat er besteld is, alleen meegemaakt met het kopen van een autoradio er wordt een totaal andere geleverd dan besteld. Partners op het hart drukken dat ze dat niet moten doen. Alleen ervaring met Chinese merken, verder niets dan lof wel goed uitkijken bij welke partner soms groot prijsverschil

Altijd keurig op tijd geleverd, helaas weer niet met auto radio

nog geen ervaring mee 1 keer iets terug gestuurd dat ging goed nog niet mijn geld terug gehad. Maar er wordt gezegd dat dit wel even kan duren.

Dank voor de complimenten! :)

Makkelijk te vergelijken van verschillende producten door middel van je verlanglijstjes, alles is vlot te bestellen en is steeds correct geleverd?
Ooit is een pakje teruggestuurd omdat het bestelde niet aan mijn verwachting voldeed, zonder probleem terug betaald.
Wel goed vergelijken soms iets duurden maar heel soms veel duurder dan ander leveranciers en vaak ook weer veel goedkoper.

Altijd correct geleverd en met select is het gemakkelijk je datum te zeggen wanneer geleverd dient te worden

Een teruggestuurd pakket werd zonder probleem terugbetaald.
Het duurde heel even voor de centen op mijn rekening stond.

We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Het is heel fijn om producten bij Bol.com te kopen. Ze hebben een groot en gevarieerd aanbod. De meeste producten worden binnen de 2 werkdagen geleverd ook al heb ik geen speciale account zoals Select. De leveringen zijn ook altijd dat wat ik heb besteld en zoals het vermeld staat op de website

Ze gebruiken meestal Post NL. deze chauffeur doet heel hard zijn best om het product te leveren. Ook al ben ik niet thuis hij zal kijken off de buurman thuis is, zodat ik het pakje op de juiste dag heb. Heel fijne manier van werken

Heel erg bedankt voor je mooie woorden! :)

Bol.com levert soms heel vlug, maar ondanks mijn abonnement op Select lukt het mij niet om dezelfde dag, zaterdag of zelfs zondags iets te verkrijgen.

Dat vind ik jammer, ik betaal ervoor maar schijnbaar is dit maar een loze belofte!

We begrijpen heel goed dat je dit jammer vindt. Onze welgemeende excuses hiervoor.
We gaan aan de slag met je feedback!

Goede kwaliteit en vlotte afhandeling, zeker met de select optie.
Grote keuze in producten. Top

Het product was goed verpakt en werd op tijd geleverd.

Bedankt voor je review! :)

de service op zich is goed, doch als ik iets bestel met daarbij gemeld levering dag nadien dan moet ik meermaals langer wachten, dus doe die reclame weg als je het toch niet waarmaakt

Dank voor je vertrouwen en je bestellingen! :)

iK ZOEK WAT IK WIL KOPEN en vind dat meestal. Ik bestel, betaal en heel snel heb ik het in huis. Goed verzorgd. Bij een klacht kan ik contact opnemen en wordt het direct verholpen. Dus Bol.com is goed voor mij en voor anderen.

De bestelling gaat goed, dat kan ik ook volgen.

ik heb wel contact gehad met de klantenservice die mij altijd vriendelijk te woord staan en mijn klacht verhelpen zoals een verloren pakje.

Voor ieder wat wils kan je terecht bij onze webwinkel! :)

Makkelijk en overzichtelijk bestellen.
Bij problemen een goede klantenservice die helpt zoeken naar een oplossing.
Snel bezorgd

Wordt snel bezorgd en duidelijk aangegeven wanneer je het kan verwachten

Reageren snel en helpen met zoeken naar een oplossing in geval van koop bij derde partijen

Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar :)

Goede service tot nu toe, (al jaren klant) en tot dusver altijd goed geholpen bij mogelijke problemen

Laatste bestelling moest een week later geleverd worden en zonder problemen inderdaad die dag in ontvanging kunnen nemen.

Waar nodig was de klantenservice behulpzaam en snel.

Bedankt dat je al zo lang klant bij ons bent! Dat waarderen we enorm😃

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk